Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αρδιες ειναι για τον Μπάμπαnunies4 έγραψε:Ότι υπάρχει το ενδεχόμενο για ακόμα ένα καλοκαίρι να μαδάμε την μαργαρίτα και να περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου τον Μπαμπα με ξεπερνάει....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
7 παικτες θα ηταν ιδανικο να αντικατασταθουν (μπισε , τειλορ , μουργκ , αουγκουστο , ζαμπα , ζ.ζιβκοβιτς , τσολακ ) πηραμε 2 και κραταμε σαν βαση τους υπολοιπους 9 ξενους , (εαν τα βρουν με τον σβαμπ και τον κρεσπο) συν τους ελληνες και οποιους μικρους ανεβουν .Μακαρι , βεβαια να ειχαμε edit οπως στο football manager για να αποχωρουσε και ο Καντουρι ,αλλα δεν ...
Ετσι λοιπον , αν ερθουν 7 ποιοτικοι παικτες δηλ
1. τερμα ( αντι Πασχα )
2. αρ μπακ (αντι Sidcley)
3. αρ εξτρεμ (αντι Mitrica)
4.γρηγορο αμυντικο χαφ (αντι Douglas)
5. αναπλ δε εξτρεμ ( μακαρι να παιζει και αρ ή 10αρι ) (αντι Jaba)
6.επιθετικο χαφ. (μακαρι να μπορει να καλυψει και 2η θεση ειτε στον αξονα ειτε πλαι) (αντι Murg)
7.φορ (αντι Colak)
αλλαζουμε επιπεδο , ακομα και αν τις υπολοιπες θεσεις καλυψουν ως αναπληρωματικοι παικτες απο Κ19 (Τερμα, αρ μπακ, αρ εξτρεμ, σεντερ μπακ , τριτο φορ κτλ)
Μακαρι ο Μποτο να καταφερει να εξοικονομησει ικανοποιητικο ποσο απο πωλησεις ,ωστε να εχουμε οσο καλυτερο μπατζετ γινεται . Τα συμβολαια αυτων των 7 παικτων προς αποχωρηση ειναι αρκετα υψηλα , γεγονος που μας επιτρεπει να προσφέρουμε διολου ευκαταφρονητα συμβολαια σε αυτους που θα ερθουν ,και ας μην ξεχναμε και τα 5 συμβολαια αυτων που ηδη αποχωρησαν ( δανεικοι συν πασχαλακης) , συνολο 12 . Κλεισαμε 2 που δεν εχουν υψηλα συμβολαια , αρα μενουν 10 να μοιραστουν σε 7 .
Ετσι λοιπον , αν ερθουν 7 ποιοτικοι παικτες δηλ
1. τερμα ( αντι Πασχα )
2. αρ μπακ (αντι Sidcley)
3. αρ εξτρεμ (αντι Mitrica)
4.γρηγορο αμυντικο χαφ (αντι Douglas)
5. αναπλ δε εξτρεμ ( μακαρι να παιζει και αρ ή 10αρι ) (αντι Jaba)
6.επιθετικο χαφ. (μακαρι να μπορει να καλυψει και 2η θεση ειτε στον αξονα ειτε πλαι) (αντι Murg)
7.φορ (αντι Colak)
αλλαζουμε επιπεδο , ακομα και αν τις υπολοιπες θεσεις καλυψουν ως αναπληρωματικοι παικτες απο Κ19 (Τερμα, αρ μπακ, αρ εξτρεμ, σεντερ μπακ , τριτο φορ κτλ)
Μακαρι ο Μποτο να καταφερει να εξοικονομησει ικανοποιητικο ποσο απο πωλησεις ,ωστε να εχουμε οσο καλυτερο μπατζετ γινεται . Τα συμβολαια αυτων των 7 παικτων προς αποχωρηση ειναι αρκετα υψηλα , γεγονος που μας επιτρεπει να προσφέρουμε διολου ευκαταφρονητα συμβολαια σε αυτους που θα ερθουν ,και ας μην ξεχναμε και τα 5 συμβολαια αυτων που ηδη αποχωρησαν ( δανεικοι συν πασχαλακης) , συνολο 12 . Κλεισαμε 2 που δεν εχουν υψηλα συμβολαια , αρα μενουν 10 να μοιραστουν σε 7 .
joshua έγραψε:bane και αυτα περι πολυπλευρης προσφορας ειναι λιγο υπερβολες...Πιο πολυ εκνευρισμο προκαλει σε εναν παικτη του ροστερ να βλεπει τον Μπισεσβαρ να ανανεωνει και να παιζει στη θεση του παρα ικανοποιηση...
Γιατί δεν λες το ίδιο για Βιερινια ,Κρεσπο;
Ακόμα και Σβαμπ θα πω εγώ (αν και όπως έχω γράψει δεν θέλω να ανανεώσει για να έρθει κάποιος καλύτερος) ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι άψογος επαγγελματίας και δουλεύει πολύ, πρόσφατα τον εκθειασε ο Κρεσπο.
Για μένα αν μείνουν τρεις από αυτούς με συνολικό κόστος όσο το ετήσιο συμβόλαιο του Βαρελα ,η ομάδα θα είναι κερδισμένη.
- thomas Murg
"Η Ρόμα αποφάσισε να μην εξασκήσει την οψιόν αγοράς του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην Πόρτο."
το αφήνω για τη στιγμή που θα ξαναγίνει λόγος γιατί δεν αγοράστηκε ο Σέρτζιο.
To θεμα ειναι να δωσουμε και καπου τουλαχιστον ενα σημαντικο μερος του συμβολαιου του Βαρελα...obanebane έγραψε:joshua έγραψε:bane και αυτα περι πολυπλευρης προσφορας ειναι λιγο υπερβολες...Πιο πολυ εκνευρισμο προκαλει σε εναν παικτη του ροστερ να βλεπει τον Μπισεσβαρ να ανανεωνει και να παιζει στη θεση του παρα ικανοποιηση...
Ακόμα και Σβαμπ θα πω εγώ (αν και όπως έχω γράψει δεν θέλω να ανανεώσει για να έρθει κάποιος καλύτερος) ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι άψογος επαγγελματίας και δουλεύει πολύ, πρόσφατα τον εκθειασε ο Κρεσπο.
Για μένα αν μείνουν τρεις από αυτούς με συνολικό κόστος όσο το ετήσιο συμβόλαιο του Βαρελα ,η ομάδα θα είναι κερδισμένη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οτι τι; Δεν κανει για την Ρομα αρα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ;thomas Murg έγραψε:"Η Ρόμα αποφάσισε να μην εξασκήσει την οψιόν αγοράς του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην Πόρτο."
Μάλλον ότι έχει υψηλή οψιον , ότι είναι παικταράς σεν νομίζω να το αμφισβητεί κανεις π
joshua έγραψε:To θεμα ειναι να δωσουμε και καπου τουλαχιστον ενα σημαντικο μερος του συμβολαιου του Βαρελα...obanebane έγραψε:joshua έγραψε:bane και αυτα περι πολυπλευρης προσφορας ειναι λιγο υπερβολες...Πιο πολυ εκνευρισμο προκαλει σε εναν παικτη του ροστερ να βλεπει τον Μπισεσβαρ να ανανεωνει και να παιζει στη θεση του παρα ικανοποιηση...
Αυτό είχα στο μυαλό μου,εγώ θα στο πω αλλιώς και θα σου αρέσει είμαι σίγουρος.
Αν υποθέσουμε ότι ανανεώνουν οι τρεις από τους τέσσερις με 1,2 μύρια συνολικά, δηλαδή όσα πήρε φέτος ο Βαρελα.
Τότε θα πρέπει να φέρουμε τρεις παίχτες με τα φετινά συμβόλαια των τριών που ανανέωσαν.
Έναν με 500-600 που έπαιρνε ο Βιερινια
Έναν με 700 που έπαιρνε ο Μπισε και έναν με 400-500 που έπαιρναν οι Κρεσπο ,Σβαμπ.
παντως με τα ονοματα που γραφτηκαν για τη θεση του LB, παλι τα ρεπο του βιειρινια θα κανει αυτος που θα ρθει.
Παπά, ρίξε καμία πληροφορία, μη μας αφήνεις στα σκοτάδια.
Έχουμε καμία πτήση ή @@ ακόμα;
Έχουμε καμία πτήση ή @@ ακόμα;
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οποτε ακουω για οψιον και ολιβειρα, θυμαμαι την φημη για ανταλλαγη ζαμπα-ολιβειρα το 2019 και ξενερωνω μονος μου …maceio έγραψε:Μάλλον ότι έχει υψηλή οψιον , ότι είναι παικταράς σεν νομίζω να το αμφισβητεί κανεις π
ταπεινη μου γνωμη ναι, θα σε συμμαζεψουν λιγο αμυντικα αλλα περα απ αυτο λιγα πραγματα. βεβαια εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον αρχηγο εστω και στα γεραματα του.
- thomas Murg
El Pais: «Πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ουρουγουανούς, αφού αναφέρουν ότι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Ουρουγουανούς, αφού αναφέρουν ότι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Να αυτα διαβαζουμε και μετα μας πιανει η γκρινια και ο πονοκεφαλος...jibbie έγραψε:ταπεινη μου γνωμη ναι, θα σε συμμαζεψουν λιγο αμυντικα αλλα περα απ αυτο λιγα πραγματα. βεβαια εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον αρχηγο εστω και στα γεραματα του.
Αν ειναι να κανουμε ανανεωση και να ελπιζουμε στους 35+ για να μας ξελασπωσουν, ας το κλεισουμε το μαγαζι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk