Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πάντως ο Τάχατος μια χαρά παίζει και αριστερά, είναι δύο χρόνια μικρότερος από Τσαούση και πολύ ποιο έτοιμος σωματικά. Για μένα μάλιστα το να μπορεί να παίζει και στις δύο πτέρυγες τον κάνει πολυτιμότερο αναπληρωματικό. Τεσπα ας πάρει στην προετοιμασία Τσαούση και Τάχατο για την θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ και Σαλαμούρα ,Ουεντραογκο για τη θέση του μπακαπ του Τσιγκάρα. Εάν δεν του κάνει κανείς ας πάμε σε μεταγραφές.....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Και μένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε κάποιος από την β ομάδα.
Φυσικά οι προπονητές κάτι παραπάνω βλέπουν, πόδι, σώμα, μυαλό, κίνηση και πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να κάνει το κλικ.
Μακάρι!!!

Όπως γράφηκε από πολλούς φίλους. Ο Σοαρες δεν ενθουσιάζει αλλά μετρημένος σε όλα με γεμάτες χρονιές. Μπορεί να είναι πράγματι μια τίμια σταθερά.
Από βίντεο, λέω, βιντεάκια... Ο χαμας είναι αγάπη!!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Οι Κουλιερακης και Σαλαμουρας δεν εγινε οπως αλλων απο τον ΠΑΟΚ Β για ανανεωση μεχρι το 2024 οπως εγινε αρκετων Τσαουση κτλπ..

αρα δε νομιζω θα ανανεωθουν αυριο παμε 31μαη και εκτος αυτου κ αρκετοι απο τον ΠΑΟΚ Β' χαιρετάνε
Γαιτανιδης/Αποστολοπουλος(31χρονων)/Μελετίδης(24χρονων)-Μπουργανης(26ετων)/Καλουκτσιδης(22ετων) κ κανα 2ακόμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 30 Μάιος 2022, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πολυ περίεργο γιατι ο Σαλαμουρας κρατουσε τα χαφ μονος του ολη τη χρονια.

Ο Κουλιερακης επαιρνε θεση στην Α ομαδα στον τελικο του κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Мир έγραψε:Πολυ περίεργο γιατι ο Σαλαμουρας κρατουσε τα χαφ μονος του ολη τη χρονια.

Συμφωνω αλλα ο Κουλιερακης επειδη ηταν τραυματιας κ επρεπε να ειχε παιχτη απο τους μικρους τον ειχε δεν επαιξε μεχρι κ τον Παναγιωτου ανανεωσαν μεχρι το 2024 αρα τον πιστεουν.
Δεν ανανεωνονται τα ονοματα που ληγουν στα ειπα παραπανω, σε μερικες μερες για αυτο και θα βαλει το χερι του ο Boto απ εντολη Σαββιδη στην ΠΑΟΚ Β' πριν μερες το ειπαν αλλωστε!
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Мир έγραψε:Πολυ περίεργο γιατι ο Σαλαμουρας κρατουσε τα χαφ μονος του ολη τη χρονια.

Ποιοτικά όντως ο Αχιλλέας ήταν με διαφορά το καλύτερο μας χαφ και λογικά θα υπογράψει και θα φύγει δανεικός. Έφαγε επίσης απίστευτο ''ξύλο'' φέτος. Ο κύριος Γκαρσία έβαζε πάντα δίπλα του κάποιον (Ουντρεαόγκο ή Γιαξή) που να μπορεί να δίνει αντίστοιχο ''ξύλο'' στους αντιπάλους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Metagrafakias έγραψε: Υπαρχει ενα πολυ αξιολογο παιδι στη Κ19 ειναι ο Ζησης Τσικος θα με θυμηθειτε σε 2 χρονια απο τωρα...
Κι άλλοι αξιόλογοι υπάρχουν, γεννηθέντες το 2004, όπως ο Σμυρλής, ο Σπυράκος και ο Μπάμπουρας, όλοι επιθετικοί.
Υπάρχει ακόμη και άλλοι που έρχονται όπως το αριστερό μπακ ο Δεληγιάννης, που είναι του 2005, το χαφ Γκούμας (2005), το στόπερ Κωττάς (2005), το φορ Γκιτέρσος (2005) και ο Στέφανος Τζίμας, επίσης φορ και ένα χρόνο νεώτερος (2006).
Όλα αυτά τα λέω έχοντας παρακολουθήσει λίγους αγώνες των υποδομών, αφού δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι που δεν τους έω προσέξει. Σημασία όμως έχει πόσο θα δουλέψουν οι μικροί αυτοί, ώστε να βελτιωθούν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

EugenePAOKI έγραψε:Όσοι λένε για Τσαούση μπακ απ, έχει δείξει κάτι για να το αξίζει;
Θέλω να πω, είναι 22 χρονών δεν είναι και μικρός δηλαδή και από όσο θυμάμαι δεν εντυπωσίασε ούτε στους δανεισμούς του, ούτε στον ΠΑΟΚ Β φέτος όπου όσο τον είδα και εγώ προσωπικά δεν μου έδειξε κάτι που να μου έδειχνε ότι ήταν για ανώτερο πρωτάθλημα. Δεν τον έχω παρακολουθήσει τόσο οπότε η ερώτηση μου είναι ειλικρινής.
Δεν εντυπωσίασε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ήταν όμως ο πρώτος παίκτης μας σε ασίστ με 6, με δεύτερους τους Γαϊτανίδη και Κούτσια με 3.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω εχω μια αλλη απορια...
Ο αγαπητος Ginola αναφερηκε σε ξεκαθαρο μπατζετ, με το σχολιο στην παρενθεση οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο πια. Αν αληθευουν αυτα που ακουγονται σε ποσα, εχουμε δωσει ηδη 3 μυρια για Σοαρες και θα δωσουμε 1.8 για Κουαλιατα και γυρω στο 1.5 για Κοταρσκι.
Οταν παμε για κοντα 8-9 μεταγραφες και οι παιχτες που δειχνουν στοιχηματα εχουν κοστος αποκτησης κοντα 3μιση μυρια, ποσο θα κοστίσουν οι βασικοι? Φοβαμαι μην σε καποια φαση δεν μας βγαινουν τα κουκια και παγωσουμε το πλανο και παμε σε λυσεις αναγκης, τυπου δανεικοι με μεγαλες ρητρες κλπ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Η λογική λέει ότι στο αρχικό μπάτζετ δεν υπολογίζουν μη δεδομένα έσοδα. Πωλήσεις και Ευρώπη. Στην πορεία ίσως γίνει αναπροσαρμογή. Ίσως πάλι όχι...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Gospi έγραψε:Εγω εχω μια αλλη απορια...
Ο αγαπητος Ginola αναφερηκε σε ξεκαθαρο μπατζετ, με το σχολιο στην παρενθεση οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο πια. Αν αληθευουν αυτα που ακουγονται σε ποσα, εχουμε δωσει ηδη 3 μυρια για Σοαρες και θα δωσουμε 1.8 για Κουαλιατα και γυρω στο 1.5 για Κοταρσκι.
Οταν παμε για κοντα 8-9 μεταγραφες και οι παιχτες που δειχνουν στοιχηματα εχουν κοστος αποκτησης κοντα 3μιση μυρια, ποσο θα κοστίσουν οι βασικοι? Φοβαμαι μην σε καποια φαση δεν μας βγαινουν τα κουκια και παγωσουμε το πλανο και παμε σε λυσεις αναγκης, τυπου δανεικοι με μεγαλες ρητρες κλπ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είπα όχι τπτ τρελό,δεν είπα μπάτζετ γουμενου. Απλά όχι και μπάτζετ Σαββίδη επί πρώτη διετία λουτσε

Από εκεί και πέρα νομιζω το ταβάνι στις πωλήσεις ήταν τα 3.5 του σοαρες και αν δεν κάνω λάθος αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κουαλιατα και κοταρσκι νομίζω στο θέμα αγορά έχουμε πιάσει ταβανι.

Θα έλεγα ότι δεν περιμένω άλλη αγορά,αντε βαριά μία, οπότε πιστεύω ότι θα έρθουν και κάποιοι ελεύθεροι η δανεικοί κτλ κτλ.

Τεσπα,δεν νομίζω ότι το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε ήταν το μικρό μπάτζετ αλλά το άσχημα κατανεμημένο.αν και προσωπικά θα ήθελα 2 συμβόλαια ακόμα του μυριου.

Όπως και να εχει πάντως ελπίζω να ερωτηθει ο μποτο για όλα. Παλιούς νέους μπάτζετ στοχους ,θέμα γηγενων ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις

Εκτίμηση κανω,κουβέντα να γίνεται.
kos

Δημοσίευση από kos »

Δηλαδή αν είτε δώσεις πχ τον Αουγκούστο 3 είτε τον δώσεις 7 το μπάτζετ είναι ίδιο?
Είτε μπεις ομίλους είτε δεν μπεις?
Παράλογο μου μοιάζει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

περί Τσαούση:
ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε.

Ρε παίδες, μην βιάζεστε να φάτε τα δικά μας παιδιά.
Ο Τσαούσης δείχνει πολύ καλά στοιχεία για την θέση του: ταχύς με την μπάλα, ταχύς χωρίς μπάλα, ντρίπλα με την μπάλα, και δείχνει να έχει και την σέντρα.
Τώρα, όσοι τον είδαν στον ΠΑΟΚ Β', τι περίμεναν να δούνε δηλαδή; Όλος ο ΠΑΟΚ Β' φέτος ήταν μέτριος, λόγω της έλλειψης σοβαρού ανταγωνισμού.
Αυτό που γνωρίζουμε όμως όλοι, ανεξαρτήτως υποκειμενικών μας συμπερασμάτων, είναι πως από όλο τον ΠΑΟΚ Β', ο Λούτσε έναν μόνο παίχτη χρησιμοποίησε σε αγώνα της πρώτης ομάδος - τον Τσαούση.
Ε, κάτι θα είδε ο Τζένεραλ που δεν το είδαμε εμείς.

Όπως είπε ο παραπάνω , χίλιες φορές να βλέπω τον Τσαούση παρά τον κάθε Σίγκλεϊ και τον κάθε Τέιλορ.

Περί Χαμάτσε:
Εγώ ρε παίδες τον παίχτη δεν τον γνωρίζω.
Αυτό που γνωρίζω είναι πως τον αγόρασε πριν δύο σεζόν (Αύγουστος του 2020) η Μποαβίστα, και φέτος ... τον πουλάει;;;
Δεν σας προβληματίζει αυτό;;
Επίσης, ακόμη έναν διεθνής που θα φεύγει κάθε τόσο για αγώνες της Εθνικής...Αλγερίας...που θα πηγαίνει να παίξει αγώνες με Ουγκάντες και Μαδαγασκάρες.
Επίσης, ένας μουσουλμάνος που θα έχει Ραμαζάνι εν μέσω αγωνιστικής περιόδου.

Προβληματίζομαι.
Χίλιες φορές ένα στοίχημα με έναν Αργεντίνο, παρά ένας Αλγερινός.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Καλά προφανώς αν πωληθεί παίκτης πρώτης γραμμής θα αντικατασταθεί.

Οι όμιλοι θεωρώ ότι είναι στα υπολογισμένα και χτιζουμε με δεδομενη την παρουσία μας εκει. Αν αποτύχουν να μπουν είναι φιάσκο και αποτυχία από όλους
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Πιστεύω ότι καλή περίπτωση 'ίσως είναι ο Ορέστης Καρνέζης για τη θέση του 2ου τερματοφύλακα...είναι Έλληνας, πολύ έμπειρος στο κορυφαίο επίπεδο και μπορεί να παίξει άνετα σαν πρώτος όταν χρειαστεί...δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι διότι στη Λιλ δεν είχε πολλές συμμετοχές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”