Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Είχα διαβάσει κάπου για ένα γήπεδο το οποίο είναι σχεδόν κάθετα χτισμένο (ή τουλάχιστον δίνει αυτή τη ψευδαίσθηση ) και οι θεατές φαίνονται σαν τσαμπιά σταφύλια έτοιμοι να πέσουν πάνω σου . Ένα τέτοιο κλουβί θέλω . Στενό ,χωρίς ταρτάν . Το γήπεδο μέσα, στο μικρότερο των διαστάσεων . Όχι τώρα που είναι στο μάξιμουμ. Να νιώθει στο σβέρκο του την ανάσα μου ο κάθε κομπλεξικός που θα έρχεται στο σπίτι μας . Σε χωρητικότητα δεν θέλω να ξεφύγει,μέχρι 32 καλά είναι νομίζω . Όλη σκεπή με αεραγωγούς να ρουφάνε τα ντουμάνια απο τους πυρσούς μας . Να μην μπορεί κανείς να μιλήσει για αποπνικτική ατμόσφαιρα και ότι δεν ξεκινάει το ματς . Να μπαίνουν μέσα και να τρέμουν τα ποδαράκια τους οι αντίπαλοι .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Ρε δε πα να χτιστει προεκλογικα η Τουμπα και μαλιστα με λεφτα του μητσοτακη η και του μαρινακη,ΜΑΥΡΟ θα φανε!
Θελω να πιστευω πως επιτελους η Θεσσαλονικη και η Βορεια Ελλαδα,θα μαυρισει την Νεα Τρομοκρατια,ο κοσμος εχει αηδιασει με τον γουρλοματη.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά ξέρεις ποια είναι η τεράστια ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δέρνει? Ότι και καλά, αν δεν είσαι με τον Κουλη, είσαι με τον Αλέξη! Ή (λόγω μόδας) με τον Νίκο!
Όχι ρε..!! Εγώ είμαι με την Ελλάδα, άρα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που βρίσκονται στην παρούσα Βουλή! Ούτε φυσικά με ακροδεξιά και ακροαριστερα μορφωματα!
Ε καλα,εχω ακουσει δεξιους να με αποκαλουν ζαιο,και εχω ακουσει αριστερους να με αποκαλουν χρυσαυγιτη,επειδη αγαπω την χωρα μου.Τι ψαχνεις να βρεις τωρα....τα ιδια σκατα ειναι,ειτε δεξια ειτε αριστερα,κομματοσκυλα του κερατα.Εμεις να κοιταμε να ψηφιζουμε με βαση το κοινο καλο,εστω και το τοπικο κ οχι αν μας βολεψει κανεις.Το γηπεδικο ειναι το τελευταια,απλα η κορυφη του παγοβουνου,δεν αντεχω να νιωθω πολιτης Β κατηγοριας και να λεω και παλι καλα,γιατι οι ανθρωποι στην παραμεθωριο ειναι 15ης κατηγοριας.Ε οχι ρε φιλε,δεν αντεχω την αδικια,θα την πολεμησω (αυτο ειναι κ το DNA μας σαν ΠΑΟΚ).
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έτσι ακριβώς Kabamaru11...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Καλά, αυτό το Π.Δ. με την χελώνα έρχεται από την Αθήνα; Και, όποτε και αν πρώτα έλθει, το θέμα με την λεγόμενη ενοικίαση του Καυταντζογλείου έχει τακτοποιηθεί;
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Άκουσα ότι το Π.Δ. έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, έχει ακούσει κανένας άλλος τίποτα?
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Σήμερα είχα την τύχη (ή την ατυχία) να βρεθώ στους χώρους του Καυταντζογλειου, να περπατήσω στις κερκίδες, τα γραφεία, τα αποδυτήρια αλλά και το ταρτάν. Δυστυχώς η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί με μια μόνο λέξη. Τραγωδία.

Στο εσωτερικο πεσμένοι σοβάδες, σπασμένες ψευδοροφές, υγρασία, κατεστραμενοι χώροι κλπ. Όλα θυμίζουν εγκατάλειψη και βρώμα. Χορτάρι κακό, πάγκοι επιπέδου ερασιτεχνικου, απουσία κιγκλιδωμάτων σε ορισμένα σημεία, δημοσιογραφικα εποχης ολυμπιακών χωρίς τηλεοράσεις, το ταρτάν λέει το βάλανε πέρυσι και ήδη έχει φουσκώσει σε ορισμένα σημεία...

Εγώ βλέπω πως πρέπει να μπουν πολλά εκατομμύρια για να έρθει αυτό το γηπεδο στα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ πόσο μάλλον και για να αναβαθμίστουν οι χώροι για την άνεση αθλητών, γυμναστών αλλά και δημοσιογράφων. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το παρον θέμα παρολου που στη ζωή μου έχω πραγματικά επιλεξει να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δυστυχώς αδυνατώ να βρω τη λογική του να μπει η ομάδα σε τόσο μεγαλη οικονομική και χρονική σπατάλη για να α) γκρεμίσει το γήπεδο, β) να ανακαινίσει -σχεδον- ένα ήδη υπάρχον γήπεδο (+ τα νοικια) και γ) να χτίσει από την αρχή ένα νέο γηπεδο σε σημείο που είναι αντικειμενικά ακατάλληλο για να χτιστεί γηπεδο.

Υ.Γ. Και παρόλο τη κατάσταση του Καυταντζογλειου, η διοίκηση αντί να διευκολύνει τον ΠΑΟΚ το παίζει και δύσκολή. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για ένα γηπεδο- κουφάρι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ωραιός ο Eugene.

Εγώ έχω να πω πως θα είχε ενδιάφερον μια ανακαίνιση τύπου Anoeta
Αν είναι να δώσουν εκατομμύρια για ανακαίνιση, κάντε το ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι στάδιο.
Οι κερκίδες κοντα + στέγαστρο σε όλες τις θύρες.
Εικόνα
Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

gmet έγραψε:Άκουσα ότι το Π.Δ. έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, έχει ακούσει κανένας άλλος τίποτα?
Αυτήν την ανοησία την είπε ο Άκης που έχει μπερδέψει το ΣτΕ με το Π.Δ.
Мир

Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από Мир »

Μηπως χτίσαμε σε αποστρατικοποιημένη ζωνη και πρεπει να παρουμε έγκριση από τον Εργογαν;

Αν δεν δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης δεν υπάρχει επίσημο Π.Δ.
Τα αλλα ολα ειναι σαλια των βολευτων.

Ισως να εχει σταλει στην ΠΑΕ το τελικό κείμενο με τις παρεμβάσεις/διατυπώσεις από το συμβόλαιο της κλεφτοκρατείας.

Θα ειχε βγει non-paper απο την ΠΑΕ για θετικα ή αρνητικα νεα, εκτος αν χρειαζεται χρονος για να μελετηθει νομικα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Ζήτημα ημερών αποτελεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στενά παρακολουθεί την υπόθεση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, έχοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Αθήνα.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα έχουν λειτουργήσει ως επισπεύδουσες δυνάμεις σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν το mega project του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε αποφασιστικά υποστηρίζουν και προωθούν τα ζητήματα όλων των ομάδων της πόλης. 
Υπενθυμίζεται ότι ήδη το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ανάψει το πράσινο φως, κρίνοντας στα τέλη Απριλίου νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Πηγή Μετροσπορ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ό,τι πείτε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ειναι απιστευτη η ανυιμετωπιση μας ,απο το μπουρδελο δεν κας φοβουνται μας ξευτελιζουν ενω το 50% δυστυχως του λαου μας τους εχει ψηφισει......ΟΧΙ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΣΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ποιά νέα τούμπα,
έπαιρνες τα οικόπεδα δίπλα στο παλατάκι και σε έναν χρόνο σήκωνες μια μεγάλη γηπεδάρα προσβάσιμη απο παντού και δέν θα είχες ανάγκη κανένα κοπρόσκυλο, ψεύτη, απατεώνα, προδότη, λαμόγιο, άχρηστο της κυβέρνησης...
εξ αρχής δέν έπρεπε να μπείς σε αυτή την διαδικασία με την νέα τούμπα.και να ξεκινήσει κάποτε το έργο δέν θα τελειώσει ποτέ...
θα την ανακαίνιζες και θα την έδινες στην Β ομάδα και τα άλλα ποδοσφαιρικά και μή τμήματα και όλα καλά.
λάθος κίνηση που άκουσες τους άσχετους.
βέβαια δέν είναι αργά, υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος για διορθώσεις ....
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Ενω αν πηγαινες στο (πουθενά) παλατάκι,θα εβγαζαν το προεδρικο διαταγμα σε μια εβδομαδα.Λες και το προβλημα ειναι ο χώρος.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

δέν θα χρειαζόσουνα προεδρικό διάταγμα ρε Γιώργη, και...μια χαρά είναι ο χώρος στο παλατάκι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”