Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είχε με διαφορά τις καλύτερες ακαδημίες,το πρόβλημα ήταν πάντα στην μετάβαση.
9/10 επιλογές δανεισμού ήταν τραγικές με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να χάσουν το τρένο.
Αλλά ακόμα και έτσι η ομάδα σήμερα έχει ως βασικά στελέχη τρία παιδιά της προηγούμενης Κ 19 + την πώληση Τζολη. Ενώ και οι κουτσια ( αν ανανεώσει ) κωνσταντελιας είναι πολύ κοντά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 29 Μάιος 2022, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

omerta76 έγραψε:Πώς γίνεται πάντως να μην βγαίνει κανένας παίχτης από μια ολόκληρη φουρνιά ενώ ο γαύρος πάντα βγάζει παιχτακια είτε έπαιρνε είτε όχι το Πρωτάθλημα U19
Από που προκύπτει αυτό, ποιούς έβγαλε ο Ολυμπιακός τα τελευταία 5 χρόνια?

Αυτή την στιγμή έχουν ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ τρεις παίκτες από την ακαδημία (Τσιγγάρας, Λύρατζης, Μιχαηλίδης), ενώ μόλις πέρυσι πωλήθηκε ο Τζόλης 10+ εκκατομύρια. Επίσης υπάρχουν 2 ταλέντα (Κούτσιας, Κωνσταντέλιας) στο μεταίχμιο της Α ομάδας και μένει να φανεί πώς θα τους διαχειριστεί ο σύλλογος.

Μην ξεχνάμε ότι από την κορυφαία φουρνιά της Μασία, τρεις παίκτες ανέβηκαν στην Α ομάδα της Μπαρτσελόνα (Μέσι, Φάμπρεγκας, Πικέ) οι υπόλοιποι κατέληξαν στην segunda και αν. Να μην περιμένουμε κάθε χρόνο να βγαίνουν 2-3 παίκτες έτοιμοι για την Α ομάδα.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Guitarman έγραψε:Προς αυτούς που ασχολούνται μετην Κ19 (γιατί από ό,τι κατάλαβα η Β δεν έχει τπτ αξιόλογο): Πόσοι παίκτες έχουν την προοπτική να ανέβουν στη μεγάλη ομάδα?
Από κ19 δεν είμαι σίγουρος αλλά απο κ17 Γκιτερσος καιΤζιμας είναι σε άλλο επίπεδο από ότι έχω δει ανά τα χρονια στις ακαδημίες... θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν μέρος στη προετοιμασια. Σωματικά και τεχνικά είναι σε επίπεδα πάνω από την ηλικία τους.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

trouman έγραψε:Όταν τόσος κόσμος ακούει τους Ραπτόπουλους, αναμενόμενο να διαβάζουμε κι εδώ τις απόψεις του ή τα απόνερά τους

Πάντως το ό, τι έχουν αυτοί οι μπαγλαμαδες τόσο μεγάλο ακροατήριο, σύμφωνα με όσα λένε κάποιοι εδώ, ειναι πολύ χαρακτηριστικό για τον κόσμο της πόλης, για τον κόσμο και του ΠΑΟΚ....
Ο παοκτσης της Θεσσαλονικης ειναι μακραν ο χειροτερος,για τον λογο οτι ακουει κ νιωθει αυτη την μιζερια.Ευτυχως εδω κ χρονια εχω κοψει τα αθλητικα ραδιοφωνα της πολης και προσπαθω να πεισω κ αλλους να το κανουν,για την δικη τους ψυχικη υγεια.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Guitarman έγραψε:Προς αυτούς που ασχολούνται μετην Κ19 (γιατί από ό,τι κατάλαβα η Β δεν έχει τπτ αξιόλογο): Πόσοι παίκτες έχουν την προοπτική να ανέβουν στη μεγάλη ομάδα?
Ο Τζιμας,οντως,σωματικα τουλαχιστον ειναι για επαγγελματικη κατηγορια,πνευματικα δεν γνωριζω.Για τον Γκιντερσο που ειπε ο φιλος,δεν τον παρακολουθησα πολυ.Θεωρω οτι στην Β ειναι ευκαιρια να ψηθουν,ειναι σκληροτραχηλο πρωταθλημα,πεφτει ξυλο,καταλληλο για να μεταπηδησουν στην πρωτη ομαδα πιο ομαλα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η ομάδα λόγω αποχωρήσεων έχει την ανάγκη 2 τερματοφυλάκων,2 αριστερά Μπακ,2 στόπερ, 1 σέντερ φορ,1 κεντρικό χαφ , 2 επιθετικά χαφ και 1 αριστερό εξτρέμ . Σύνολο 11 .
Μπορεί να πει κάποιος ότι χρειάζεται και 11 ποιοτικές μεταγραφές για να πάρει πρωτάθλημα.
Επειδή γράφεται ότι το μπάτζετ έχει οριστεί και κουμάντο κάνει ο Μποτο με τον Λουτσεσκου και δεν νομίζω ότι είναι κανένα τεράστιο ,
γνώμη μου η παραμονή των 4 με λογικά συμβόλαια καθιστά
την παραμονή τους αναγκαία.Στην μόνη επιλογή που είμαι κατά είναι στην επιλογή Σβαμπ . Θα ήθελα παίκτη ακριβό και αποδειγμενα με ποιότητα στην θέση αυτή.
Στην θέση 1 σίγουρα θα πάμε για 2 μεταγραφές ,ήδη για τον έναν θα ξοδευτουν max 2 εκατομμύρια ο δεύτερος θα είναι ελεύθερος. Αριστερά φαίνεται ότι πάμε για ελεύθερο ίσως και δανεικό ,η επιλογή του Βιερίνια με Τσαούση την κάνει value for money. Στα στόπερ έφυγαν Κρέσπο και Βαρελά και πήραμε τον Νορβηγό . και έχουμε 4 στόπερ με τον έναν τραυματία. Δίπλα στο Ινγκι θα ήθελα έναν ισάξιο μπορούμε να πάρουμε δεν ξέρω. Επομενως κράτας Κρέσπο περιμένεις τον Γιάννη και καλύπτεσαι με τον Νορβηγό. Στα χαφ δεν βλέπω ποιοτική προσθήκη αν δεν πουληθεί ο Αύγουστος. Αν μείνει και γίνει επέκταση συμβολαίου Αύγουστος,Σοάρες,Κουρτιτς και Τσιγγαρας θα είναι το κέντρο σου. Θα είσαι καλύτερος από πέρσι γιατί πιστεύω ότι Σοάρες ,Τσιγγαρας θα είναι καλύτεροι από πέρσι. Θα είσαι ποιοτικος όχι για μενα.Στην θέση 10 αυτή την στιγμή έχεις τον Ουρουγουανό,τον Καντουρι και τον Μουργκ. Αν πάρουμε τον Φινλανδό από την Πάφο θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ στην θέση 10 .Τον Ουρουγουανό και τον Φινλανδό . Δεξί εξτρέμ έχουμε 4 αυτή την στιγμή Ζιβκοβιτς,Ζαμπα,Ταυλορ,Μουργκ . Ζιβκοβιτς και Ζαμπα θα είναι οι βασικές επιλογες . πιστεύω ότι ο Ζαμπα μπορεί να βοηθήσει. Αριστερά έχουμε έναν Καντουρι και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει εκεί και ο Ουρουγουανός Πρέπει να έρθει ακριβός παίκτης και ποιοτικός που να μπορεί να παίζει και διπλα στον επιθετικό. Στα σέντερ φορ θα πάμε με Ολιβαρεζ και Τσολάκ και αν πιστεύουν στον Κουτσια θα πρέπει να του δοθούν αγώνες. Ο ερχομος σέντερ φορ θα εξαρτηθεί κατά την γνώμη μου αν ο Τσολάκ πουληθεί ή αν δεν πιστεύουν στον Κουτσια .
Για μένα η ποιότητα της ομάδας θα εξαρτηθεί αν θα πάρουμε ποιοτικό παίκτη στο τέρμα ,στην θέση 8 ,στα εξτρέμ και στην θέση 10. Προβλέπω ότι στο αριστερό εξτρέμ κάτι θα δώσουμε κάτι θα βρούμε ,εύχομαι στο 8 να έρθει σοβαρός παίκτης . Δεν βλέπω πολλές αποχωρήσεις πέρα του Τεΐλορ και του Μουργκ και του Καντουρι μόνο αν έχει κανέναν όρο περί τραυματισμών.
Η επόμενη χρονιά δεν θα είναι μια φυσιολογική χρόνια ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί η κρίση θα γίνει πιο βαθιά ,έρχονται εκλογές ,ποδοσφαιρικά θα είναι περίεργη λόγω διακοπής για το Μουντιάλ .Θα ήθελα να έρθουν τρεις παίκτες δανεικοί που να κάνουν την διαφορά στην θέση 8 ,10 και εξτρέμ και αγορές νεαρών παικτών για την ομάδα Β . Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι καλή του χρόνου.Η επένδυση στην ομάδα Β θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έχουμε μεταφράσει σε κόμπλεξ την λογική.

Αν δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως το ποδόσφαιρο δεν είναι football manager δεν ευθύνεται για αυτό κανένας Λουτσέσκου.

Μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει 20 αλλαγές το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο να παρουσιαστεί ως Μάντσεστερ Σίτι.

Μια ομάδα έχει την ανάγκη να φτιάξει ένα ηλικιακό κράμα νέων και έμπειρων.

Η παρουσία παικτών όπως ο Βιεϊρίνια και ο Κρέσπο είναι απαραίτητη.

Αυτά που προσφέρουν στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από κομβικά.

Για να μην υπάρχουν αύριο-μεθαυριο κανένας που θα πει "δεν υπάρχει κανένας να πει στον τάδε Κουαλιάτα που παίζει".

Φυσικά αγωνιστικά, η παρουσία του Βιεϊρίνια στο γήπεδο δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι.

Αγωνιστικοί όμως λόγοι υπάρχουν και για τον Κρέσπο ο οποίος είναι μια σίγουρη λύση μέχρι να επιστρέψει και ο Μιχαηλίδης που φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε καθώς δεν τον θάβεις.

Πέμπτη λύση στόπερ καλύτερη από τον Κρέσπο δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε και το υπογράφω με δύο χέρια.

Ας πάμε όμως και στο κομμάτι αναγνώριση. Εε ναι λοιπόν ένας παίκτης που έχει δείξει ΑΠΟΛΥΤΟ ήθος απέναντι στον ΠΑΟΚ αξίζει να αναγνωριστεί, ειδικότερα όταν ακόμη έχει να δώσει.

Συνοψίζοντας, έχουμε κολλήσει σε δύο-τρεις ανανεώσεις και δεν βλέπουμε ένα πλάνο που φαίνεται να υπάρχει μετά από πολλά χρόνια.

Πέντε μεταγραφές κλεισμένες στα τέλη του Μαΐου. Πέντε παίκτες που δεν έχουμε δει ποτέ στο χορτάρι αλλά τους έχουμε ήδη κρίνει. Όπως φυσικά έχουμε κάνει με Κρέσπο, Μισιτς και πολλούς άλλους.

Άραγε, έχει αναλογιστεί κανείς από αυτούς που αρέσκονται στα πολλά λόγια και στις εύκολες κριτικές να πει στον εαυτό του πόσο ποδοσφαιρική σκέψη έχει;

Μιας και λέει πως είναι το άθλημα που αγαπάει και παρακολουθεί..
Χαράς το κουράγιο σου ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

29 Μαΐου και μεταγραφές ΜΗΔΕΝ. Όλες οι ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και εμείς πετάμε αετό. Μας βλέπω να πέφτουμε του χρόνου. Deadline η 1η Ιουνίου. Εάν δεν έχουν κλείσει 10 παίκτες μέχρι τότε, ραντεβού στα γραφεία αδέρφια. Μεταγραφές τον Μάη, εμείς ή κανείς.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Υπάρχει σενάριο που μιλάει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26,5 ετών Σουηδοβραζιλιανο αριστερό χαφ https://www.transfermarkt.com/niclas-el ... ler/251813, ο οποίος ήταν πέρσι στο μπλοκάκι της Χάρτινης... Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

tad έγραψε:Ο κάθε Βιερινια για να ανανεώνει στον ΠΑΟΚ και εφόσον σέβεται τον κόσμο και την φανέλα που φοράει και πάνω από όλα τον ίδιο του τον εαυτό θα πρέπει να φροντίζει να διατηρεί τον εαυτό του σε άριστη φυσική κατάσταση όπως παράδειγμα που αναφέρατε ο Μοντριτς, ο Πιρλο στα 38 του και όπως όλοι αυτοί οι παιχταράδες που έπαιξαν μέχρι μεγάλοι

Κι αυτό το γράφει κάποιος που με έχετε κατηγορήσει για την λατρεία που του έχω … για εμένα το έχω γράψει ξανά είναι απαράδεκτη η εικόνα του στο θέμα των κιλών … αν δεν το σέβεται ο ίδιος ας το κάνει ο προπονητής ή η ομάδα … αλλιώς φαινόμαστε πάλι σκορποχώρι και είμαστε και κακό παράδειγμα για νέους παίχτες και παλιούς
Ισχύει, είναι διαφορετικό να είσαι Captain με τεράστια, πολύτιμη προσωπικότητα και άλλο cult μορφή (εμφανισιακά) που βοηθάει στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Συγνώμη, αλλά όποτε έχει αναφερθεί το "κράμα παλιών - νέων" εδώ, υπογραμμίζετε Βιεϊρίνια-Κρέσπο.

Μόνο που η συντριπτική πλειοψηφία όσων γκρινιάζει εδω μέσα δεν έχει πρόβλημα με την παραμονή αυτών των 2. Απο όσο έχω δει τουλάχιστον.

Προφανώς και θέλω Αρχηγός και Κρέσπο να μείνουν.

Εγω στέκομαι ΚΥΡΙΩΣ στην παραμονή Μπίσεσβαρ και σε δεύτερο βαθμό Σβάμπ.
Για τον πρώτο τα χω πει 100 φορές μη τα ξαναλέω, για τον δεύτερο απλά προβληματίζομαι το οτι η παραμονή του συνεπάγεται οτι του χρόνου θα έχουμε ΙΔΙΟ κέντρο με φέτος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι αν αποχωρήσει το 5ο χαφ στην ιεραρχία (Σβαμπ) πίσω από Κουρτιτς, Τσιγγαρα, Ντάγκλας, Σοάρες, θα αποκτηθεί κάποιος που θα είναι νούμερο ένα η δύο;
Από ότι λέγεται ο ΠΑΟΚ δεν θα ρίξει πολλά χρήματα σε αυτή την θέση. Άρα ακόμα και ο Σβαμπ να φυγει λογικά θα πας για χαφ που στην ιεραρχία θα είναι 4,5.
Για πραγματική αναβάθμιση θα πας μόνο αν πωληθεί ο Ντάγκλας και βγεις στην αγορά για βασικό χαφ
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

nunies4 έγραψε:Και γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι αν αποχωρήσει το 5ο χαφ στην ιεραρχία (Σβαμπ) πίσω από Κουρτιτς, Τσιγγαρα, Ντάγκλας, Σοάρες, θα αποκτηθεί κάποιος που θα είναι νούμερο ένα η δύο;
Από ότι λέγεται ο ΠΑΟΚ δεν θα ρίξει πολλά χρήματα σε αυτή την θέση. Άρα ακόμα και ο Σβαμπ να φυγει λογικά θα πας για χαφ που στην ιεραρχία θα είναι 4,5.
Για πραγματική αναβάθμιση θα πας μόνο αν πωληθεί ο Ντάγκλας και βγεις στην αγορά για βασικό χαφ
Με βάση τα λεπτά συμμετοχής: 1. Κούρτιτς 2. Σβάμπ 3. Ντάγκλας 4.Τσιγγάρας 5. Σοάρες

Δεν είναι λίγα τα 2.800' του Σβάμπ για να καλυφτούν απο παίκτη ροτέισον

Ειδικά αν μιλάμε για συνθήκες σαν την φετινή όπου αυτοί οι 5 κάλυπταν 3 θέσεις τις 11αδας στα περισσότερα ματς
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Мир »

Δεν γινεται να μεινει ο Αγκουστο ετσι σχεδιο.
Ειναι στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου, εγω θα εδινα 60% για πώληση και 40% ανανέωση.

Ο Σβαμπ μυριστηκε το χρημα και κλωτσουσε για τη μονοετη ανανεωση γιατι εχει συμβολαιο 380χιλ. Λογικο οταν δινεις 500 σε Τεηλορ κτλ.
Ζηταει 2ετες με τα ιδια ή μονοετες με αυξημενες αποδοχες.

Οποτε έχουμε Κουρτιτς, Φελιπε, Τσιγγαρα με συμβόλαιο ως σίγουρους.
2 με ερωτηματικα (Σβαμπ/Αγκουστο).

Ως προς μπατζετ ειμαστε:
Κουρτιτς (1.2), Αγκουστο(750), Σοαρες(500), Σβαμπ(400), Τσιγγάρας(150)=
3 χαρτια πανω κατω

Θες τουλαχιστον 5 χαφ σε καλη κατασταση για να βγαλεις 60 ματς, συν οτι Σβαμπ-Κούρτιτς μαζι δύσκολα ελεγχεις κεντρο.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ο Μποτο στο ινσταγκραμ του μας δείχνει πως απολαμβάνει κρασάκι στη Θάσο. Αναλύστε τα λεπτά των χαφ εσείς :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”