Στο Περιστέρι από πίσω μαζί με το Κώτση είναι ο Πολέμηςpalok έγραψε:ούτε ξέρω κάτι, ούτε υπονοώ κατι. Σϊγουρα πάντως φαίνεται λογικό να βάλει κάποιος Φϊλιπππος Κώτσης (ποιός?) λεφτά στο Περιστέρι και να κάνει μπάτζετ 800 και ο Χατζόπουλος με μια γνωστή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη να μην μπορεί να τρέξει τον ΠΑΟΚ με μπάτζετ 400 και χρέη 1.8 (είναι 1.8 τελικά?). Και με απο πίσω την ομπρέλα σαββίδη (και μη μου πείτε οτι δεν υπάρχει στο έσχατο σημείο μια ομπρέλα που λέγεται σαββίδης). Δλδ. για να κάνουμε μια ομάδα στο μπάσκετ σε λογικά πλαίσια, να ονειερευόμαστε κανα final4 στο τσουλου, ποιός πρέπει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, ο Κοπελούζος? Και για να μπεις 8αδα στην Ευρωλίγκα ο Μαρκ Κιούμπαν?
Θανάσης Χατζόπουλος
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
αν τα χρέη μέσα σε 15 χρόνια που ακούμε από όλους οτι πληρώνουμε 2 ομάδες είναι ακόμα 6.5 μύρια (χώρια τα 2.3 νομίζω που δεν θα απαιτησει ποτε η διμερα και ο ιβαν) και μετά από έξοδο από το 44, τότε δώσε σκοινί να κρεμαστώ κατ.
Αν το περιστέρι ,μια γειτονιά δηλαδή ,έχει αυτούς τους δυο . Ο ΠΑΟΚ μας δεν μπορεί να έχει αντίστοιχους δυο ; Ή μήπως 4-5 λίγο πιο μικρούς ή μια 100αδα από επιχειρηματικές ΠΑΟΚτσακια να δώσουν για χορηγία ; Να τελειώσει μια το θέμα των χρεών στο δημόσιο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KalamarGiannis
Προφανώς και όχι. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται...
Οι εφοπλιστές δε φυτρώνουν στα δέντρα, και μάλλον δεν είναι στη Σαλονίκη...
Αλλιώς γιατί κάθε φορά που βρίσκεται επενδυτής από ομάδα της πόλης αυτός ειναι από...Ελβετία ξέρω γω..
Για να μαζευτούν μικρότεροι και να βάλουν 1 ποσό πχ. 3 χιλιάδες ας πούμε 100 επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, θέλει να βρεθούν ανταποδοτικά ωφέλη ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Οι εφοπλιστές δε φυτρώνουν στα δέντρα, και μάλλον δεν είναι στη Σαλονίκη...
Αλλιώς γιατί κάθε φορά που βρίσκεται επενδυτής από ομάδα της πόλης αυτός ειναι από...Ελβετία ξέρω γω..
Για να μαζευτούν μικρότεροι και να βάλουν 1 ποσό πχ. 3 χιλιάδες ας πούμε 100 επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, θέλει να βρεθούν ανταποδοτικά ωφέλη ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
- evripidis4
Η γειτονιά του Περιστερίου που γράφεις, αν δεν κάνω λάθος, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σε πληθυσμό Δήμος της χώρας...
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Palok για τα πριν 15 χρονια τι σχεση εχει ο Χατζοπουλος?
Δεν ειναι τοσα και λεει ψεματα? οι χορηγοι κανουν ουρα αλλα δε τους θελει αυτος? Αν γνωριζετε κατι πειτε το γιατι δε βγαζω νοημα σ αυτη την κουβεντα. Μπρος πισω και ξανα απ την αρχη
Απο κει και περα δικαιωμα σας να κανετε κουμαντο στη τσεπη σας δικαιωμα μου ομως να κανω κι εγω στη δικη μου και να ζηταω απ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΕΙ να βοηθησει την ομαδα. Οποιον πιστευει οτι αξιζει η προσπαθεια.
Και να σου πω και κατι ακομα?Στα παπακια μου.Ειπα μετα το #keeppaokalive οτι δε θα ξανασχοληθω(μαζι τα λεγαμε για τα χρεη στο αλλο το παλικαρι που τα βρισκε ολα ΟΚ) μ αυτα που ειδα αλλα δε γινεται.
Τα δινα στο Ζαγορακη(κι αν δεν ηταν ο Βανιας θα δινα ακομα) , τα δινα στο Μπανε, θα συνεχισω να τα δινω στο Χατζοπουλο. Οσο περναει απ το χερι και την τσεπη μου την ομαδα δε την αφηνω. Αυτο θεωρω σωστο να κανω και θα συνεχισω. Ειμαι το αιωνιο κοροιδο τι να κανουμε.
Δεν ειναι τοσα και λεει ψεματα? οι χορηγοι κανουν ουρα αλλα δε τους θελει αυτος? Αν γνωριζετε κατι πειτε το γιατι δε βγαζω νοημα σ αυτη την κουβεντα. Μπρος πισω και ξανα απ την αρχη
Απο κει και περα δικαιωμα σας να κανετε κουμαντο στη τσεπη σας δικαιωμα μου ομως να κανω κι εγω στη δικη μου και να ζηταω απ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΛΕΙ να βοηθησει την ομαδα. Οποιον πιστευει οτι αξιζει η προσπαθεια.
Και να σου πω και κατι ακομα?Στα παπακια μου.Ειπα μετα το #keeppaokalive οτι δε θα ξανασχοληθω(μαζι τα λεγαμε για τα χρεη στο αλλο το παλικαρι που τα βρισκε ολα ΟΚ) μ αυτα που ειδα αλλα δε γινεται.
Τα δινα στο Ζαγορακη(κι αν δεν ηταν ο Βανιας θα δινα ακομα) , τα δινα στο Μπανε, θα συνεχισω να τα δινω στο Χατζοπουλο. Οσο περναει απ το χερι και την τσεπη μου την ομαδα δε την αφηνω. Αυτο θεωρω σωστο να κανω και θα συνεχισω. Ειμαι το αιωνιο κοροιδο τι να κανουμε.
- KalamarGiannis
εμένα με απασχολεί το εξής: ΟΚ μεγάλος τεράστιος Δήμος το Περιστέρι. Δεν παύει να ναι μια γειτονιά της Αττικής. Εκεί δηλ. που οι περισσότεροι είναι μία από τις ΠΟΚ ομάδες. Πως λοιπόν βρίσκει λεφτά η ομάδα;; βάζει ο Δήμος ;; οι κάτοικοι;; έχει λαό που την ακολουθεί;; 200 άτομα δεν έχει στις κερκίδες... άρα το χρήμα έρχεται από τους 2 εφοπλιστές;; έχει καλές χορηγίες;; τι κάνει και δεν ακούγεται να χει προβλήματα;; μήπως επειδή ήταν εξαφανισμένοι χρόνια διέγραψαν χρέη;;
πίσω σε μας: φυσικά και η ίδια συζήτηση γίνεται εδώ μέσα εδώ και χρόνια χωρίς αρχή και τέλος... και πάλι από την αρχή. Μας κούρασε το τόοοοσο χρέος, μας κούρασε η εξυγίανση, μας κούρασαν όλα. Ψάχνουμε μια άκρη του νήματος να τα τελειώσουμε τα χρέη. Εγώ περίμενα ότι φέτος θα ταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονιά χαμηλού μπάτζετ πριν απογειωθούμε....{Πουντο;; ούτε στα τρελά όνειρα...}
πίσω σε μας: φυσικά και η ίδια συζήτηση γίνεται εδώ μέσα εδώ και χρόνια χωρίς αρχή και τέλος... και πάλι από την αρχή. Μας κούρασε το τόοοοσο χρέος, μας κούρασε η εξυγίανση, μας κούρασαν όλα. Ψάχνουμε μια άκρη του νήματος να τα τελειώσουμε τα χρέη. Εγώ περίμενα ότι φέτος θα ταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρονιά χαμηλού μπάτζετ πριν απογειωθούμε....{Πουντο;; ούτε στα τρελά όνειρα...}
- kataramenos5
Το ξαναβαζω Γιαννη
Εμεις κι ο ρουλης δε γινεται γιατι θα καουνε σπιτια
Πτωχευουν ολοι αυτοι. Το περιστερι 2 φορες. Μεσα σε 4 χρονια που ανεβηκε ποσα χρεη να κανει με 2 εφοπλιστες απο πισω?kataramenos5 έγραψε: Ολες οι αλλες ομαδες ανεβοκατεβαινουν κατηγοριες με αλλα Αφμ. Λαυριο, ιωνικος, κολοσσος, Ηφαιστος, λαρισα, κλπ Πανιωνιος εσβησε, ρουλης, γρια, κουλα τα ξερετε. Μονο για Προμηθεα δε ξερω αν εχει αλλαξει.
Εμεις κι ο ρουλης δε γινεται γιατι θα καουνε σπιτια
Θανάσης Χατζόπουλος
Επειδή έχω ζήσει στο περιστέρι μια περίοδο της ζωής μου επι το πλείστον είναι όντως ομάδες του ποκ . Υπάρχουν και μερικοί Fentagin που έτυχε να γνωρίσω μέσω μιας κοπελιάς . Δίνουν το πάρουν κυριως στο ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορείς να πεις ότι θα μαζευτεί μια χιλιάδα να πάει στο μπάσκετ . Συνεχίζω να πιστεύω ότι όλοι αυτοί είναι δορυφόροι και τους τα χώνουν άλλοι .
είναι τελείως διαφορετικό αυτό που λέω. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να ΜΗΝ δώσει (ποιός είμαι εγώ αλλωστε?). Δεν είπα ποτέ κανέναν κορόιδο που δίνει (γιατί προφανώς θα έλεγα κορόιδο και τον εαυτό μου). Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι απλό: κάποιος πήρε την ΚΑΕ καθαρή πριν 18 χρόνια και σήμερα είμαστε 6,5 (?) μέσα (ας πούμε 6.5 για χάρη οικονομίας της συζήτησης) έχοντας παίξει έναν τελικό κυπέλλου, έχοντας φτάσει νομίζω 2? φορές στους 8 στην ευρώπη και έχοντας βγεί και 3? φορές τρίτοι. Και από τη λαίλαπα Δρόσου και δώθε, δλδ εδώ και 13 χρόνια ακούμε οτι πληρώνουμε 2 ομάδες και μας έχουνε πνίξει τα χρέη. Αυτό είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν υπάρχει λύση? Όλοι τα κάνουνε σωστά? Οκ.
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου αλλά νομίζω πως τα χρέη πρέπει να τα βλέπουμε χωρισμένα σε περιόδους διοίκησης. Καταστροφή ήταν η λαίλαπα Δρόσου και Πανελουδη, οικονομικά απέτυχε η διοίκηση πρελεβιτς στο τέλος ενώ τώρα κάτι γίνεται.
Όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε είπε πως τα χρέη ήταν 6,3 εκατομμύρια. Από ότι καταλαβαίνω τα χρέη τώρα είναι περίπου διαρθωμενα ως εξής
Οικογένεια Σαββίδη 3 εκατομμύρια περίπου, (κάποια στιγμή ήταν 3,3 νομίζω είπε ο Χατζόπουλος και σβήστηκαν από αυτά 300000 στην ΑΜΚ)
Εφορία και ΙΚΑ τα χρέη το 2021 ήταν πάλι σύμφωνα με τον κ Χατζόπουλο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ρυθμιστηκαν. Αν υποθέσουμε πως η ρύθμιση ήταν οι 120 δόσεις φέτος σβήστηκαν 150 χιλιάδες οπότε 1,35 είναι το υπόλοιπο.
3 Με την ΑΜΚ απ ότι είπε η διοίκηση σβήστηκαν τα χρέη σε προμηθευτές ενώ τα χρέη σε παίκτες τα έχει καθαρίσει ο Χατζόπουλος.
Αν θεωρήσουμε πως φέτος δεν δημιουργήθηκαν χρέη, τότε τα χρέη σήμερα είναι 4350000 σύμφωνα με αυτό το πρόχειρο συλλογισμό. Βέβαια αυτό πρέπει να το πει η διοίκηση στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει, αλλά η πορεία των χρεών κάπως έτσι πιστεύω πως κινείται.
Για μένα, ανάλογα βέβαια και με το πως βλέπει ο Σαββίδης τα λεφτά που έχει δανείσει, είναι απολύτως δισχειρισιμη η κατάσταση πλέον. Αν γίνουν άλλες δύο ΑΜΚ του χρόνου και του παραχρονου και τα λεφτά πάνε στις υποχρεώσεις του κράτους τότε όχι μόνο το χρέος μας σβήνεται πλην Σαββίδη αλλά ξεφορτωνομαστε και τους παλιούς μετόχους (πχ αν ο Γαλατσοπουλος είχε το 51% με μετοχικό κεφάλαιο 800000, τότε με μετοχικό κεφάλαιο 2300000 θα έχει 17,7 % εκτός και αν συμμετάσχει και ο ίδιος σε ΑΜΚ που αποκλείεται.
Θεωρητικά πάντα όσοι από εμάς συμμετέχουμε σε ΑΜΚ θα έχουμε σημαντικό λόγο και στο αν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής αν θα του δώσουμε τις μετοχές μας.
Όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε είπε πως τα χρέη ήταν 6,3 εκατομμύρια. Από ότι καταλαβαίνω τα χρέη τώρα είναι περίπου διαρθωμενα ως εξής
Οικογένεια Σαββίδη 3 εκατομμύρια περίπου, (κάποια στιγμή ήταν 3,3 νομίζω είπε ο Χατζόπουλος και σβήστηκαν από αυτά 300000 στην ΑΜΚ)
Εφορία και ΙΚΑ τα χρέη το 2021 ήταν πάλι σύμφωνα με τον κ Χατζόπουλο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ρυθμιστηκαν. Αν υποθέσουμε πως η ρύθμιση ήταν οι 120 δόσεις φέτος σβήστηκαν 150 χιλιάδες οπότε 1,35 είναι το υπόλοιπο.
3 Με την ΑΜΚ απ ότι είπε η διοίκηση σβήστηκαν τα χρέη σε προμηθευτές ενώ τα χρέη σε παίκτες τα έχει καθαρίσει ο Χατζόπουλος.
Αν θεωρήσουμε πως φέτος δεν δημιουργήθηκαν χρέη, τότε τα χρέη σήμερα είναι 4350000 σύμφωνα με αυτό το πρόχειρο συλλογισμό. Βέβαια αυτό πρέπει να το πει η διοίκηση στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει, αλλά η πορεία των χρεών κάπως έτσι πιστεύω πως κινείται.
Για μένα, ανάλογα βέβαια και με το πως βλέπει ο Σαββίδης τα λεφτά που έχει δανείσει, είναι απολύτως δισχειρισιμη η κατάσταση πλέον. Αν γίνουν άλλες δύο ΑΜΚ του χρόνου και του παραχρονου και τα λεφτά πάνε στις υποχρεώσεις του κράτους τότε όχι μόνο το χρέος μας σβήνεται πλην Σαββίδη αλλά ξεφορτωνομαστε και τους παλιούς μετόχους (πχ αν ο Γαλατσοπουλος είχε το 51% με μετοχικό κεφάλαιο 800000, τότε με μετοχικό κεφάλαιο 2300000 θα έχει 17,7 % εκτός και αν συμμετάσχει και ο ίδιος σε ΑΜΚ που αποκλείεται.
Θεωρητικά πάντα όσοι από εμάς συμμετέχουμε σε ΑΜΚ θα έχουμε σημαντικό λόγο και στο αν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής αν θα του δώσουμε τις μετοχές μας.
- Μπαρκαρούτσος
Και τα 6.3 που είχε πει ο Χατζόπουλος περιλάμβαναν μέσα και τα 3,3 στον ΙΒΑΝ
Ειναι πολλα τα χρεη.
Θελει μια 10ετια για βα ξεχρεωσει η ομαδα με αυτοβ τον ρυθμο.
Ας φτιαξουν ακαδημιες καλες κ να πουλανε. Σε 10 χρονια 10 παικτες θα βγαλεις.
Θελει μια 10ετια για βα ξεχρεωσει η ομαδα με αυτοβ τον ρυθμο.
Ας φτιαξουν ακαδημιες καλες κ να πουλανε. Σε 10 χρονια 10 παικτες θα βγαλεις.