Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Κάθε χρόνο και χειρότερα... Πάνω από 10 χρόνια στο φορουμ της καλυτερης ομάδας του γαλαξία και κάθε χρόνο η γκρίνια για τις μεταγραφές αρχίζει και νωρίτερα.
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους φίλους-συμφορουμιτες από τα παλιά.
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους φίλους-συμφορουμιτες από τα παλιά.
-
Ειρωνεία δε κατά συρροή κι εξακολούθησηkounavi έγραψε:Έχουν βρει την καραμέλα 5-10 εδώ μέσα με τον Λουτσεσκου και σπάνε μπάλες νύχτα μέρα επειδή "αγαπάνε" την ομάδα. Αν τους πεις βέβαια ότι δεν είναι ΠΑΟΚ μιλάνε για ΠΑΟΚομετρα και τα λοιπά, αλλά συνεχίζουν και σπαμαρουν οι ίδιοι και παντού. Λες και πληρώνονται με την ανάρτηση.
Αν όμως αντιδράσεις, μια στο τόσο και θίξεις τον Θεό τους βγάζουν φλύκταινες .
Παρακρουση.
Αρα εγω δεν ξέρω επειδη ειμαι νέος και να κανω τουμπεκι επειδη εσυ εψαχνες το 89 εισητηριο στο παλε,οκ οτι πειςDimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Αν είσαι γεννημένος το 89 εκείνη την εποχή έψαχνα να βρω εισιτήριο για το παλε, αλλά που να ξέρω εγώ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ νοιωθω τι λες. Η εποχή Ιβάν εχει άπειρα καλά αλλά και ορισμένα κακά.Dimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Αν είσαι γεννημένος το 89 εκείνη την εποχή έψαχνα να βρω εισιτήριο για το παλε, αλλά που να ξέρω εγώ.
Δημιούργησε πχ οπαδούς ΠΑΟΚ νικης.
Από την μια το καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ θεωρητικά πάντα θα έπρεπε να διεκδικεί τίτλους. Για Χ,Ψ λόγους αυτό δεν ίσχυε και τώρα που υπάρχει η οικονομική ευρωστία τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα.
Κάπου βάλαμε λίγο πιο πίσω το στηρίζουμε ασχέτως αποτελεσμάτων. Και το λέω και για της γενιάς μου που έζησαν τον παλιό ΠΑΟΚ της ανυποληψίας.
Αρα να μην εχουμε απαιτησεις;αυτο φταιει;να ξαναγίνουμε ο ΠΑΟΚ της 4ης θεσης επειδη καποιοι δεν αντέχουν την πιεση και εμαθαν σε εναν αλλον ΠΑΟΚ φτωχο πλην τιμιο σαν ελληνική ταινια του Ξανθόπουλου;nunies4 έγραψε:Εγώ νοιωθω τι λες. Η εποχή Ιβάν εχει άπειρα καλά αλλά και ορισμένα κακά.Dimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Από την μια το καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ θεωρητικά πάντα θα έπρεπε να διεκδικεί τίτλους. Για Χ,Ψ λόγους αυτό δεν ίσχυε και τώρα που υπάρχει η οικονομική ευρωστία τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα.
Κάπου βάλαμε λίγο πιο πίσω το στηρίζουμε ασχέτως αποτελεσμάτων. Και το λέω και για της γενιάς μου που έζησαν τον παλιό ΠΑΟΚ της ανυποληψίας.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ποιος το λέει ρε μεγάλε ότι θα γίνουμε ΠΑΟΚ 4ης θέσης; Επειδή δεν έχετε εικόνα των παικτών που θα έρθουν; Όλους τους υπόλοιπους τους γνωρίζατε; Εκτός αν βάζετε τον εαυτό σας δίπλα στον κάθε Μπότο που έχει υπάρξει υπεύθυνος σκάουτινγκ σε δύο από τους κορυφαίους συλλόγους στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Έλεος πια
Έλεος πια
Προφανως και οχι. Δεν ειπα αυτο. Ενοειτε οτι πρεπει να απαιτουμε το καλυτερο απο εναν ΠΑΟΚ ευρωστο πλεον αλλα να υπαρχει και ενα μετρο στην κριτικη. Μην ισοπεδωνουμε τα παντα. αυτο λεω. Εδω εχουμε 29/5 και καποιοι ξεσκιζουν την ομαδα χωρις να εχουν την παραμικρη ιδεα για τον σχεδιασμο. Προκαταβολικαgeorge89 έγραψε:Αρα να μην εχουμε απαιτησεις;αυτο φταιει;να ξαναγίνουμε ο ΠΑΟΚ της 4ης θεσης επειδη καποιοι δεν αντέχουν την πιεση και εμαθαν σε εναν αλλον ΠΑΟΚ φτωχο πλην τιμιο σαν ελληνική ταινια του Ξανθόπουλου;nunies4 έγραψε:Εγώ νοιωθω τι λες. Η εποχή Ιβάν εχει άπειρα καλά αλλά και ορισμένα κακά.Dimpatra έγραψε:Εγώ τον αγαπάω χάνει κερδίζει και είμαι δίπλα του. Αυτονόητο είναι ότι θέλω να κερδίζει αλλά δεν θα ακούω και πολύ περισσότερο να πιστεύω τον κάθε Ραπτόπουλο που ζει από την μιζέρια μας.
Η ομορφιά του paokmania είναι ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του κύριοι. Ας δεχτούμε λοιπόν τον τρόπο που ο καθένας εκφράζει την αγάπη του στα 4 γράμματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ειρωνεία δε κατά συρροή κι εξακολούθησηkounavi έγραψε:Έχουν βρει την καραμέλα 5-10 εδώ μέσα με τον Λουτσεσκου και σπάνε μπάλες νύχτα μέρα επειδή "αγαπάνε" την ομάδα. Αν τους πεις βέβαια ότι δεν είναι ΠΑΟΚ μιλάνε για ΠΑΟΚομετρα και τα λοιπά, αλλά συνεχίζουν και σπαμαρουν οι ίδιοι και παντού. Λες και πληρώνονται με την ανάρτηση.
Αν όμως αντιδράσεις, μια στο τόσο και θίξεις τον Θεό τους βγάζουν φλύκταινες .
Παρακρουση.
Διαφορετικά πρέπει να βάλουμε τον σούρμε να τσεκάρει τα πόστς και να τα κάνει approved σαν να πρόκειται για publications σε refereed journals. Ας απολαύσουμε λοιπόν τα πόστς εδώ μέσα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Πέρυσι
πολλοί ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ θεωρούσαν δεδομένο ότι η αεκ θα είχε ομάδα που ΘΑ ΚΤΥΠΑΓΕ ΤΙΤΛΟ.
Επειδή είχε κάνει κάποιες μεταγραφές....
Και η αεκ ήταν ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ.
Κανείς δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ για τις πραγματικές κινήσεις που έχουν συναποφασίσει Ιβαν, Μποτο και Λουτσέσκου και ενώ τώρα θα αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι πάμε για τριτοτέταρτοι.
Δηλαδή πολλοί γράφουν λες και έχουμε φτάσει ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!! και έχουν γίνει (ή δεν έχουν γίνει) οι μεταγραφές και έχει τελειώσει το θέμα.
Είμαστε στην αφετηρία υλοποίησης του σχεδιασμού για τον ΠΑΟΚ 2022-2023 και πιο πέρα.
Μήπως ζείτε κάποιοι σε άλλο χωροχρόνο και εκεί που βρίσκεστε είναι ήδη τέλη Αυγούστου ?????
Αν ναι, να μας ενημερώσετε τι έχει γίνει κι εμάς που βρισκόμαστε στις 29 Μαίου 2022 ακόμα.
πολλοί ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ θεωρούσαν δεδομένο ότι η αεκ θα είχε ομάδα που ΘΑ ΚΤΥΠΑΓΕ ΤΙΤΛΟ.
Επειδή είχε κάνει κάποιες μεταγραφές....
Και η αεκ ήταν ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ.
Κανείς δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ για τις πραγματικές κινήσεις που έχουν συναποφασίσει Ιβαν, Μποτο και Λουτσέσκου και ενώ τώρα θα αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι πάμε για τριτοτέταρτοι.
Δηλαδή πολλοί γράφουν λες και έχουμε φτάσει ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!! και έχουν γίνει (ή δεν έχουν γίνει) οι μεταγραφές και έχει τελειώσει το θέμα.
Είμαστε στην αφετηρία υλοποίησης του σχεδιασμού για τον ΠΑΟΚ 2022-2023 και πιο πέρα.
Μήπως ζείτε κάποιοι σε άλλο χωροχρόνο και εκεί που βρίσκεστε είναι ήδη τέλη Αυγούστου ?????
Αν ναι, να μας ενημερώσετε τι έχει γίνει κι εμάς που βρισκόμαστε στις 29 Μαίου 2022 ακόμα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όλοι έχουν άποψη και φυσικά θα πρέπει να γίνεται η κριτική. Αλλά να είναι πάντα καλοπροαίρετη και όχι δηλητηριασμένη από τα ερτζιανά.
Αυτά μας φάγανε, έχουμε γίνει οι πιο γκρινιάρηδες και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, τόσο στην προσέλευση όσο και σε αυτά που ακούμε εκεί.
Μην πέφτετε στην παγίδα τους γ@μω την τρέλα μου.
Είμαστε δυνατοί για πρώτη φορά στην ιστορία μας, το πως μας αντιμετωπίσαν στον τελικό της προηγούμενης εβδομάδας αποδεικνύει περίτρανα το πόσο μας φοβούνται!
Μην αναλώνεστε σε μ@λ@κιες, ας είμαστε ενωμένοι μια γ@μημενη φορα
Αυτά μας φάγανε, έχουμε γίνει οι πιο γκρινιάρηδες και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, τόσο στην προσέλευση όσο και σε αυτά που ακούμε εκεί.
Είμαστε δυνατοί για πρώτη φορά στην ιστορία μας, το πως μας αντιμετωπίσαν στον τελικό της προηγούμενης εβδομάδας αποδεικνύει περίτρανα το πόσο μας φοβούνται!
Διαβαζω οτι η Μπριζ μπορει να κανει προταση αγορας για Τζολη στην Νοριτς.
Είχαμε βάλει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης;
-
17,5%Мир έγραψε:Διαβαζω οτι η Μπριζ μπορει να κανει προταση αγορας για Τζολη στην Νοριτς.
- Σουριναμέζος
Τον Ράφα Σοάρες τον έχω πάρει στραβά και δεν μου γεμίζει το μάτι καθόλου, ο Hamache από την άλλη μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση
Εχεις δικιο ,η δικη μου γκρίνια φταιει που ο βιερινια πλεον δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ,ο κρεσπο ειναι μαζι με τον καντουρι ποιο πολυ στο αναρρωτήριο παρα στο γηπεδο και ο μπισεσβαρ δεν μπορεί να παρει τα ποδια του .Εχεις δικιο είμαι αλητης εγω φταιωΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όλοι έχουν άποψη και φυσικά θα πρέπει να γίνεται η κριτική. Αλλά να είναι πάντα καλοπροαίρετη και όχι δηλητηριασμένη από τα ερτζιανά.