Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GINOLA

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από GINOLA »

paok düsseldorf έγραψε:Ηδη ξεκινησε η προσπαθεια αποδομησης του Μποτο.

Πρωτα βιολια ο αρχιαρδ ΝΤΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ Κλοκας,ο κατα φαντασιαν ρεπορτερ φτερωτος,ο καραφλας γουλιανος κλπ.

Ακολουθουν προθυμα ,οπως παντα,τα εξαπτερυγα τους.

Το θετικο ειναι οτι ο ΙΒΑΝ τους εχει ξεδοντιασει και το πιθανοτερο ειναι,αυτην την φορα να σπασουνε τα μουτρα τους και να γελοιοποιηθουνε ΕΝΤΕΛΩΣ.

Μποτο γερα,κανε αυτα που πιστευεις,και ξυδακι σε οσους γκρινιαζουν και κλαιγονται.
Ενδιαφέρον ότι γράφεις.

Το κλειδί εδώ είναι αν πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή ( το ξύδι είναι υποτιμητικά έκφραση, δεν την αναφερω) αν ο μποτο διαφωνεί με προσωπικές μας απόψεις και αυτό είναι ερώτημα σε όλους,όχι μόνο σε σένα

Πχ(πχ λέω,δεν εννοώ ότι ξέρω κάτι,πχ λέω) αν ξέρω γω πιστεύω ότι δεν πρέπει να ανανεώσει ο μπισεσβαρ και βγει ο μποτο και πει στην σ.τ. θέλω να ανανεώσει ο μπισεσβαρ θα είμαι ένας από αυτούς που κλαίγονται και πρέπει να κανω υπομονή η θα πρέπει να ουρλιαζω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Κυρ 29 Μάιος 2022, 08:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ασχολιαστη οποιαδήποτε απόφαση του, αν αυτό ρωτάς...
Θα κριθεί όμως όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, διαμορφωθεί το ρόστερ και παίξει μπάλα η ομάδα.
Μπορεί να μην θέλω μπισε αλλά αν βγει μάγος ο κουλιατα?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Συμφωνώ,όλοι θ υποστούν κριτικη αλλά όπως σοφά λες αυτό θα γίνει πολύ αργότερα όταν θα έχουμε εικόνα αλλά και θα τον ακούσουμε.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει η τάση στον ΠΑΟΚ αν ο υπεύθυνος κάνει αυτά που πιστεύεις να λες στους άλλους ξύδι και αν δεν τα κάνει να τον λες λαμογιο.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Αν καταφερεις να φύγει ολο το παρεακι απ την ομαδακαι μας φερεις παικτες για να δουμε ποδοσφαιρο του 2022 και οχι του 1925 θα σε κανω αγαλμα
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Απλά για να καταλάβω πως σκέφτεται ο καθένας, το παρεακι έχει την έννοια ότι αυτοί κάνουν κουμάντο ξέρω γω;

Είναι απολύτως σεβαστό ο καθένας να θέλει 20 25 νέους παίκτες,ίσως είναι σωστό,ίσως λάθος όλα υποκειμενικά ειναι.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί όμως υπάρχουν από κόσμο μπηχτές ότι αυτοί οι παικτες κάνουν ξέρω γω ραδιουργιες κουμάντο κτλ κτλ. Ειδικά αυτοί οι παικτες αξίζουν σεβασμό είτε πιστεύεις ότι πρέπει να φύγουν είτε οχι.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Αχαριστία, αμπαλοσυνη και η εγώ-τα-ξέρω-όλα νοοτροπία του Έλληνα ginola. Μαλάκια του Ιβαν που πληρώνει Μποτο και άλλους, εδώ έπρεπε να μπει να μαζέψει τα στελέχη που έχουν στήσει ένα σωρό ομάδες.
george89

GINOLA έγραψε:Απλά για να καταλάβω πως σκέφτεται ο καθένας, το παρεακι έχει την έννοια ότι αυτοί κάνουν κουμάντο ξέρω γω;

Είναι απολύτως σεβαστό ο καθένας να θέλει 20 25 νέους παίκτες,ίσως είναι σωστό,ίσως λάθος όλα υποκειμενικά ειναι.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί όμως υπάρχουν από κόσμο μπηχτές ότι αυτοί οι παικτες κάνουν ξέρω γω ραδιουργιες κουμάντο κτλ κτλ. Ειδικά αυτοί οι παικτες αξίζουν σεβασμό είτε πιστεύεις ότι πρέπει να φύγουν είτε οχι.
Εγω σεβομαι την ομαδα και αγαπαω την ομαδα ,οι παικτες ερχονται και παρερχονται και επισης πληρωθηκαν πλουσιοπάροχα για αυτα που προσφεραν και καποιοι θελουν να συνεχιζονται να πληρώνονται και πιεζουν με αρδ και λοιπους τρόπους ενω πλεον ΔΕΝ μπορουν, για αυτα που προσφεραν ΚΑΠΟΤΕ
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

kounavi έγραψε:Αχαριστία, αμπαλοσυνη και η εγώ-τα-ξέρω-όλα νοοτροπία του Έλληνα ginola. Μαλάκια του Ιβαν που πληρώνει Μποτο και άλλους, εδώ έπρεπε να μπει να μαζέψει τα στελέχη που έχουν στήσει ένα σωρό ομάδες.
Καλα ποια στελεχη ρε φιλε γελαει ο κοσμος.
Εδω ο αλλος υπαλληλος στην μπουτικ ηταν στο ταμειο και ξαφνικα εγινε μεσα απο κονε head scouter.. Γελαει ο πλανητης ολος
Αυτο που πιστευετε οτι εχουμε καμια οργανωση πρεμιερ λιγκ..
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποια ατομα εδω μεσα ειναι πολυ ανωτερα απο τους "σκαουτερ" με κονε της παε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kounavi έγραψε:Αχαριστία, αμπαλοσυνη και η εγώ-τα-ξέρω-όλα νοοτροπία του Έλληνα ginola. Μαλάκια του Ιβαν που πληρώνει Μποτο και άλλους, εδώ έπρεπε να μπει να μαζέψει τα στελέχη που έχουν στήσει ένα σωρό ομάδες.

:lol: :lol: :lol:
εισαι πολυ κακος...
george89

giliopoulos έγραψε:
Καλα ποια στελεχη ρε φιλε γελαει ο κοσμος.
Εδω ο αλλος υπαλληλος στην μπουτικ ηταν στο ταμειο και ξαφνικα εγινε μεσα απο κονε head scouter.. Γελαει ο πλανητης ολος
Αυτο που πιστευετε οτι εχουμε καμια οργανωση πρεμιερ λιγκ..
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποια ατομα εδω μεσα ειναι πολυ ανωτερα απο τους "σκαουτερ" με κονε της παε[/quote

Οταν καποιοι τα ελεγαν για τον συγκεκριμένο ομως έπεσε το μισο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να του φαει και τους σουταρε σαν προδοτες αντιπαοκτσηδες]
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και επιστρέψανε με αλλα νικ. Έτσι george89; Να συνεχίσουν να ρίχνουν δηλητήριο, δεν έφτανε το προηγούμενο. Θέλει και άλλο το φορουμ.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

το δηλητηριο ειναι ακριβως το ιδιο με το σαλλιο απο το γλειψιμο που πεφτει εδω μεσα.
Αλλα μονο το δηλητηριο κατακρινεται.....
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

george89 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Απλά για να καταλάβω πως σκέφτεται ο καθένας, το παρεακι έχει την έννοια ότι αυτοί κάνουν κουμάντο ξέρω γω;

Εγω σεβομαι την ομαδα και αγαπαω την ομαδα ,οι παικτες ερχονται και παρερχονται και επισης πληρωθηκαν πλουσιοπάροχα για αυτα που προσφεραν και καποιοι θελουν να συνεχιζονται να πληρώνονται και πιεζουν με αρδ και λοιπους τρόπους ενω πλεον ΔΕΝ μπορουν, για αυτα που προσφεραν ΚΑΠΟΤΕ
Θεωρείς ότι ο μπισεσβαρ ο κρεσπο η ο βιειρινια πίεσαν κανέναν δημοσιογράφο να δημιουργήσει κλίμα?

Αυτό είναι ψέμα. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να σου είπε τέτοιο πράγμα αλλά είναι ψέμα.

Και μην μου γράψεις ότι το καταλάβαινες, για τον βιερινια ας πούμε απλός κόσμος πήρε θέση, και ήταν και λογικό να γίνει είτε τον ήθελες είτε οχι.

Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ,ε και ο σεβασμός στην ιστορία του νομίζω είναι αναγκαίος.

Αυτά τα περί πληρώθηκαν, ε προφανώς φίλε μου, όλοι όσοι δουλεύουν θα τους πληρώνεις, δεν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τους.

Το θέμα είναι τι σεβασμό έχει δείξει ο καθένας κτλ κτλ.

Τεσπα,δεν θα κάτσω να σου αλλάξω την άποψη, δικαίωμα σου να πίστευεις ότι θες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την βάση αυτού του εκνευρισμού προς παικτες που έγραψαν ιστορία και δεν προκάλεσαν και πότε.
george89

GINOLA έγραψε:
george89 έγραψε:

Θεωρείς ότι ο μπισεσβαρ ο κρεσπο η ο βιειρινια πίεσαν κανέναν δημοσιογράφο να δημιουργήσει κλίμα?

Αυτό είναι ψέμα. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να σου είπε τέτοιο πράγμα αλλά είναι ψέμα.

Και μην μου γράψεις ότι το καταλάβαινες, για τον βιερινια ας πούμε απλός κόσμος πήρε θέση, και ήταν και λογικό να γίνει είτε τον ήθελες είτε οχι.

Όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ,ε και ο σεβασμός στην ιστορία του νομίζω είναι αναγκαίος.

Αυτά τα περί πληρώθηκαν, ε προφανώς φίλε μου, όλοι όσοι δουλεύουν θα τους πληρώνεις, δεν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τους.

Το θέμα είναι τι σεβασμό έχει δείξει ο καθένας κτλ κτλ.

Τεσπα,δεν θα κάτσω να σου αλλάξω την άποψη, δικαίωμα σου να πίστευεις ότι θες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την βάση αυτού του εκνευρισμού προς παικτες που έγραψαν ιστορία και δεν προκάλεσαν και πότε.
Ο Βιερίνια σιγουρα,το εκανε και την προηγούμενη φορα επι αμπελ,επισης αυτη την επίκληση στο συναίσθημα για την κορη του Βιερίνια που τελειωνει 15 ιουνιου το σχολειο πως να την εκλαβω;δηλαδη ο βιερινια δεν προκαλει οταν δεν μπορει πλεον ουτε κοντρολ να κανει και επειδη αποδεδειγμένα πρόσφερε καποια χρονια να πρεπει να τον ανανεωσω,πιστευα οτι η φετινη σεζον θα ηταν μαθημα για τον οργανισμό ΠΑΟΚ αλλα και για τον λαο του αλλα οι κινησεις της ομαδας και καποιες αποψεις που ακουω γενικα απ τον λαο του ΠΑΟΚ εδω και εκτος με εχουν πεισει ότι είναι ανεπιδεκτοι μαθήσεως
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

toumba5 έγραψε:το δηλητηριο ειναι ακριβως το ιδιο με το σαλλιο απο το γλειψιμο που πεφτει εδω μεσα.
Αλλα μονο το δηλητηριο κατακρινεται.....
Ψάχνεις κόλακες για να δικαιολογήσεις το μεροκάματο. Η πραγματικότητα είναι ότι εσύ και άλλοι 3-4 είστε σε αποστολή και οι μοντ σας ανέχονται γιατί θέλουν να επιτρέπουν την πολυφωνία. Σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον θα ήσουν για περμα από τα πρώτα 20 ποστ σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”