Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Όλοι σε κράζουν που κανεις αλλαγές στο 65’ αλλά να που ο άλλος θα πάρει τσουλου με πρώτη αλλαγή στο 85’ κι αυτή αναγκαστική.
Άρα τι μάθαμε σήμερα; Ότι ο Λουτσεσκου βιάζεται να κάνει αλλαγές και λόγω αυτού δεν έχουμε πάρει ακόμα τσουλου.
Το ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα ήταν δικό του έργο...zissos έγραψε:Δεν ακούω καθόλου ραδιόφωνα εδώ και χρόνια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι τόσο λάθος κάνει ο Λουτσέσκου. Από αυτά που είδα από την ομάδα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοια απογοήτευση. Ο ΠΑΟΚ είχε διαστήματα που έδειχνε αρκετά στιβαρός φέτος.
Άθλιο...αργό....βασανιστικό...πολλές φορές με γιομες από τα στόπερ που δεν ξέρουν μπάλα και στην πίεση των αντιπάλων απλά διώχνουν την μπάλα...ήθελε ανάπτυξη από πίσω με τερματοφύλακα που δεν μπορεί να δώσει πάσα και στέλνει και αυτός την μπάλα κατευθείαν έξω...
Κράτησε με δική του ευθύνη τον Καντουρι ενώ ήξερε για την ευπάθεια του σε τραυματισμούς..επέλεξε τον Ολιβέιρα που κι αυτός είχε μια ευπάθεια σε κοιλιακούς που δεν τον άφηνε να αποδώσει όπως ήθελε...του κάτσε και η ρήξη..και τελείωσε...
Επέλεξε τονΑκπομπ.ενω και η Κούτση Μαρία ήξερε ότι δεν σκοράρει απλά παλεύει
Έφερε Μητριτσα και με εισήγηση μπαμπά Λουτσε τους Τέιλορ και Σιντκλει και έδεσε το γλυκό..
Τον Γενάρη δεν ήθελε χαφ έτοιμο για να μην χαλάσει το μπάλανς ....είχε εμμονές με τους πιτσιρικάδες και έκανε αμάν να τους βάλει...και εκτέθηκε..όμως ο εγωισμός του τον έκανε να αφήσει τον Τσιγάρα στα τελευταία παιχνίδια εκτός ενδεκάδας και εκτός τελικού...
Είναι ερωτευμένος με τον Μπισεσβαρ και θέλει να τον βαλσαμωσει και να τον ξεκινάει ενδεκάδα και το 2025 και ας λέτε εσείς ότι θέλετε με αποτέλεσμα η παρουσία του παίκτη να τον εκθέτει ανεπανόρθωτα
..γενικά στην διαχείριση δεν το έχει
...Έχει όμως αυτοπεποίθηση και την μεταφέρει στην ομάδα
Έχει αγωνιστικότητα και οι παίκτες παίζουν για αυτόν
Είναι έξυπνος και διαχειρίζεται τέλεια εξωαγωνιστικά τις καταστάσεις που προκύπτουν για αυτό τον αγαπάμε και για την ομάδα που έφερε το αήττητο..
Απλά εμείς ξεκολλησαμε από Σακχωφ και Κανίας αυτός ακόμη έμεινε εκεί...
Όλα είναι στα χέρια του Μποτο αν ο τεχνικός διευθυντής δεν παρασυρθεί από τον Λουτσε που έχει αυτήν την δυνατότητα τότε η ομάδα θα πάει καλά...αν παρασυρθεί θα απολυθούν και οι δύο γιατί έτσι αντιδρά ο Ιβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Κυρ 29 Μάιος 2022, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παίδες πείτε ότι θέλετε για τον Λουτσε, μην του φορτώνεται τον τειλορ,για τον Θεό.
- kataramenos5
Εξαιρετικο κειμενο, επιτελους ολη η αληθεια που δε βλεπαμε τοσα χρονια.
Ιδιαιτερη προσοχη να δωθει στην δυνατοτητα του πανουργου Λουτσεσκου να παρασερνει τεχνικους διευθυντες
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ.
Ιδιαιτερη προσοχη να δωθει στην δυνατοτητα του πανουργου Λουτσεσκου να παρασερνει τεχνικους διευθυντες
Αμεση κοινοποιηση στη ΠΑΕ να ναι ψιλιασμενοι.Athens έγραψε:
Όλα είναι στα χέρια του Μποτο αν ο τεχνικός διευθυντής δεν παρασυρθεί από τον Λουτσε που έχει αυτήν την δυνατότητα τότε η ομάδα θα πάει καλά...αν παρασυρθεί θα απολυθούν και οι δύο γιατί έτσι αντιδρά ο Ιβαν
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ.
- john4serres
Ποιος τον έφερε αυτόν τον Θεούλη;GINOLA έγραψε:Ρε παίδες πείτε ότι θέλετε για τον Λουτσε, μην του φορτώνεται τον τειλορ,για τον Θεό.
Συγγνώμη ρε συ φίλε Τζινολα. Σε διαβάζω με προσοχή και πράγματι σέβομαι και ασπάζομαι τις περισσότερες από τις τοποθετήσεις σου.
Ωστόσο θέλω την κρίση σου στο ερώτημα μου. Που σφάλει η κρίση μου. Που κάνω λάθος.
Σίγουρα έχει πάρει διαπιστευτήρια από τον πατέρα του. Δίνει το οκ. Τον δοκιμάζει και επιμένει να τον κάνει ποδοσφαιριστή επιπέδου ΠΑΟΚ. Χαραμιζει χρόνο, λεπτά, αγώνες, πιθανόν βαθμούς, νίκες με την συμμετοχή του. Δεν δίνει τον ανάλογο χρόνο δοκιμής στον Λυρατζη.
Αν δεν του επιμερίζεται ευθύνη σε αυτή την επιλογή, τότε ποιος ευθύνεται?
Ξεχνάμε, δεν ξέρουμε πόσο μας κοστίζει.
Πες μου, γράψε μου, θέλω να διαβάσω την άποψη σου.
Ωστόσο θέλω την κρίση σου στο ερώτημα μου. Που σφάλει η κρίση μου. Που κάνω λάθος.
Σίγουρα έχει πάρει διαπιστευτήρια από τον πατέρα του. Δίνει το οκ. Τον δοκιμάζει και επιμένει να τον κάνει ποδοσφαιριστή επιπέδου ΠΑΟΚ. Χαραμιζει χρόνο, λεπτά, αγώνες, πιθανόν βαθμούς, νίκες με την συμμετοχή του. Δεν δίνει τον ανάλογο χρόνο δοκιμής στον Λυρατζη.
Εσύ φίλε kata5 δέξου και μια υπόδειξη φιλική. Αν θες,
Μόνιμα μπαίνεις σαν από μηχανής στα διάφορα γραπτά, εγώ θα πω ότι πράγματι κάποια από αυτά ξενίζουν, είναι άδικα, επιθετικά, απαξιωτικά, σχολιάζοντας με τόση μεγάλη ειρωνεία, σαρκασμό και απαξίωση.
Ζητώντας, επιθυμώντας τι? Να προβληματίσεις τον απέναντι φίλο? Ή να τον οδηγήσεις να απαντήσει συνεχίζοντας το γαϊτανάκι αυτών που εσένα ενοχλούν?
Φαίνεσαι μεγάλος άνθρωπος και είναι γνωστό ότι δεν αλλάζουμε αλλά μπορούμε να μετριασουμε κάποιες συμπεριφορές μας.
Έτσι πιστεύω.
Μόνιμα μπαίνεις σαν από μηχανής στα διάφορα γραπτά, εγώ θα πω ότι πράγματι κάποια από αυτά ξενίζουν, είναι άδικα, επιθετικά, απαξιωτικά, σχολιάζοντας με τόση μεγάλη ειρωνεία, σαρκασμό και απαξίωση.
Ζητώντας, επιθυμώντας τι? Να προβληματίσεις τον απέναντι φίλο? Ή να τον οδηγήσεις να απαντήσει συνεχίζοντας το γαϊτανάκι αυτών που εσένα ενοχλούν?
Φαίνεσαι μεγάλος άνθρωπος και είναι γνωστό ότι δεν αλλάζουμε αλλά μπορούμε να μετριασουμε κάποιες συμπεριφορές μας.
Έτσι πιστεύω.
Σαφώς και έχει ευθύνη για το ότι του έδωσε 4 μήνες να μας καίει τα μάτια ενώ έπρεπε από τον πρώτο μήνα να τον στείλει εξέδρα και εχεις δικιο ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν τον επέλεξε.Maxpaok έγραψε:Συγγνώμη ρε συ φίλε Τζινολα. Σε διαβάζω με προσοχή και πράγματι σέβομαι και ασπάζομαι τις περισσότερες από τις τοποθετήσεις σου.
Νομίζω ο κόσμος έχει λανθασμένη εντύπωση στο πόσο ασχολείται με τα ονόματα στις μεταγραφές ο λουτσεσκου ο οποίος επέλεξε ΜΟΝΟ τον ολιβειρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Κυρ 29 Μάιος 2022, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Διατηρω το δικαιωμα να εκφραζω το θαυμασμο μου σε οτι
με συγκινει αφανταστα. Οπως ολοι μας αλλωστε
με συγκινει αφανταστα. Οπως ολοι μας αλλωστε
- thomas Murg
[/quote]zissos έγραψε:Δεν ακούω καθόλου ραδιόφωνα εδώ και χρόνια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι τόσο λάθος κάνει ο Λουτσέσκου.
Να ακούς φίλε Zissos, για να ακούσεις και τον ημιαμόρφωτο φαλακροκόρακα του μετρόκωλις να λέει τον Cañas, Κανίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Κυρ 29 Μάιος 2022, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος πιστευει οτι ο ρουμανος τα εκανε σαν τα μουτρα του φετος ειναι μονο για να ακουει τον φαλακροκορακα,ενω εσεις που τον καλυπτετε σε ολες του τις βλακείες ειστε βγαλμένοι απ την προπονητική σχολή της Κολωνίας.Εγινεεεεεεε