Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
ron η μεγαλη μας διαφορα ειναι οτι εσυ θεωρεις τον Μπισεσβαρ επιδραστικο στο παιχνιδι μας. Εγω πλεον τον θεωρω περιπατητη...
Πολύ καλά θα κάνουν να ανανεώσουν και μπισε και Αντρέ και Κρέσπο
Τα έχουμε πει δέκα χιλιάδες φορές. Όποιος νομίζει ότι πας παίρνεις είκοσι παικταραδες και την άλλη μέρα είσαι ομαδάρα, απλά ζει σε άλλο κόσμο.
Οι ομάδες χρειάζονται ανανέωση, χρειάζονται όμως και συνέχεια. Μια λογική στην εξέλιξη τους.
Δεν αντέχω τον Μπισεσβαρ, δεν τον άντεχα ούτε στα "καλά" του. Αλλά όπως είναι η κατάσταση με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα μέχρι το Νοέμβρη, είναι αδύνατον να ξεκινήσει η προετοιμασία και να μην υπάρχουν 5-6 σταθερές.
Τα έχουμε πει δέκα χιλιάδες φορές. Όποιος νομίζει ότι πας παίρνεις είκοσι παικταραδες και την άλλη μέρα είσαι ομαδάρα, απλά ζει σε άλλο κόσμο.
Οι ομάδες χρειάζονται ανανέωση, χρειάζονται όμως και συνέχεια. Μια λογική στην εξέλιξη τους.
Δεν αντέχω τον Μπισεσβαρ, δεν τον άντεχα ούτε στα "καλά" του. Αλλά όπως είναι η κατάσταση με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα μέχρι το Νοέμβρη, είναι αδύνατον να ξεκινήσει η προετοιμασία και να μην υπάρχουν 5-6 σταθερές.
1000% σωστά!george89 έγραψε:Λουτσεσκου να σταματησει να εχει απαιτήσεις για να κρατησει Ο ΠΑΟΚ το παρεακι του τους γερους,με 12 στα 13 ανεπιτυχή αποτελεσματα με χαμενο τελικο αλλος προπονητης θα ειχε φυγει νυχτα και με λαικα δικαστήρια.Η ομάδα πρέπει να φτιαχτεί για το 2023 με γρήγορους παικτες που παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο οχι αργους δεινοσαύρους.Ο μποτο θα κανει την ομαδα όπως πρέπει μετα ο Ρουμάνος πρεπει να την κανει να αποδώσει αλλιως ο δρόμος ειναι εκεί.
Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο ακριβής στις τοποθετήσεις σου κυρίως για ότι αφορά εμένα. Γιατί δεν γράφεις γενικώς, φωτογραφίζεις εμένα.nunies4 έγραψε:Το να ανανεώσεις 2-3 από τα 10 συμβόλαιο που έληγαν δεν είναι σύνδρομο παλινδρόμησης.
Το να πρέπει να λύσεις κάποια λόγω κακών επιλογών επίσης δεν είναι.
Επί της ουσίας δεν έχω καταλάβει ποια είναι η διαφωνία. Ότι στους 30 του ρόστερ ενδέχεται να ανήκουν ο Αντρέ, ο Κρέσπο και ο Μπισε;
Μάλλον όσοι είστε αρνητικοί είναι επειδή έχετε πάρει με φόβο τον Ραζβαν (παρόλο που λέτε ότι είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε) και πιστεύετε ότι θα τους έχει και τους 3 πάλι βασικούς.
Παρεμπιπτόντως προσωπικά μόνο για την παραμονη του Αντρέ και του Κρέσπο καίγομαι.
Λοιπόν στο νήμα του Κρέσπο, σημειώνω ότι θα ήθελα την παραμονή του.
Για την παραμονή του αρχηγού έχω τοποθετηθεί υπέρ, αρκετές φορές.
Για τον μπισε δεν τρελαίνομαι...
Και τέλος αυτό που σημειώνω και εννοώ είναι ότι παρατηρώ επανειλημμένα μηνύματα που τρέφουν τον φόβο της ανετοιμοτητας της ομάδας και του πιθανού αποκλεισμού στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης.
Εγώ προσωπικά δεν τα φοβάμαι κι ούτε θέλω να το σκέφτομαι.
Φιλικά κι απλά είμαι ένας που έχω τις απόψεις μου και δεν τρέχω κάθε τόσο να σηκώνω μανδύα υπεράσπισης στον Λουτσε ή σε όποιον άλλον εσύ και άλλοι τρομάζετε μην τους θίξουμε.
Εδώ είμαστε να τα λέμε
Σταθερες μια χαρα υπαρχουν. Ινγκασον,Σαστρε η Λυρατζης,Κουρτιτς,Ζιφκοβιτς,Ολιβειρα, και ενα χαφ απο Αγκουστο,Τσιγγαρα,Καντουρι ειναι 6-7 παικτες εντεκαδας. Αν τωρα ομολογουμε πως δεν μπορουμε να ενσωματωσουμε 4 νεους παικτες στην εντεκαδα για να παιξουμε προκριματικα και χρειαζομαστε απαραιτητα τον Μπισεσβαρ στην εντεκαδα,ειναι ομολογια ανικανοτητας...
Ε τώρα τι να σου πω. Άμα αντικαθιστας με το νου σου τον Βιερίνια ως σταθερά με λυρατζη και σαστρε, χάνει το νόημα η κουβεντα
Να κρατησουμε τον Βιερίνια που δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ πλεον με μια κοιλιά μεχρι το πατωμα ,τον τουριστα με την αφανα και τον κρεσπο που εχει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών για ποιο λογο;για τα αποδυτήρια;συγνωμη αλλα αυτη ειναι αιτιολογια τουλάχιστον δεκαετιας 80 για εμένα
Το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος (και πέρυσι) ήταν τα τρεξίματα, η ταχυδύναμη. Στον τελικό παίζαμε με 10, δυστυχώς. Το ίδιο και στο πρώτο μάτς με Μαρσέιγ στο πρώτο μέρος.joshua έγραψε:ron η μεγαλη μας διαφορα ειναι οτι εσυ θεωρεις τον Μπισεσβαρ επιδραστικο στο παιχνιδι μας. Εγω πλεον τον θεωρω περιπατητη...
ποιος θα παίξει σεντερ μπακ στα προκριματικά? γιατί το '80 δεν παίζαμε απο Ιούλιο.george89 έγραψε:Να κρατησουμε τον Βιερίνια που δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ πλεον με μια κοιλιά μεχρι το πατωμα ,τον τουριστα με την αφανα και τον κρεσπο που εχει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών για ποιο λογο;για τα αποδυτήρια;συγνωμη αλλα αυτη ειναι αιτιολογια τουλάχιστον δεκαετιας 80 για εμένα
Λέτε δε θα χρειαστεί ο κρέσπο για μπακαπ για 15 παιχνίδια?
Σταθερα οσον αφορα την συνεχεια του απο τη προηγουμενη χρονια. Αν εσυ μιλας για σταθερα ποιοτητας και θεωρεις τετοια τον Μπισεσβαρ και τον Βιερινια στα 37 οντως χανει το νοημα η κουβεντα.rainmaker έγραψε:Ε τώρα τι να σου πω. Άμα αντικαθιστας με το νου σου τον Βιερίνια ως σταθερά με λυρατζη και σαστρε, χάνει το νόημα η κουβεντα
- invincible
Η Φορτσα για μία ακόμη φορά μπαίνει στην λίστα αυτών που δεν ξέρει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ και γράφει όλα τα κλισε τύπου Ραφα Σοαρες και ότι έγραψε ο μπάμπης ο σουγιάς στον μπλοκ του και πάει λέγοντας.
Μιλάει για ανανεώσεις για παίχτες που αν τους δεις στον δρόμο θα σου πουν δεν μας πήρανε ούτε τηλέφωνο.
Ο Κρεσπο ξενοίκιασε τα μάζεψε όλα και έφυγε και δήλωσε δύσκολα...
Γενικά έχουν κάψει τον εγκέφαλο του ΠΑΟΚτση με όλα αυτά τα κλισε. Εχει κωλύσει η βελόνα σε κλεισμένους παίχτες που δεν έχουν πάρει λεφτά οι ομάδες τους.
Θέλουν να πουλήσουν την φυλάδα και μας ανακυκλώνουν τον Ραφα Σαοερες που παίζει εδώ και 3 χρόνια κάθε μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ο Ραφα Σοάρες είναι μεταγραφή Μπότο. Πληρώνω τον Μπότο να μου βρει τον Σοάρες.
Ελεος φτάνει βγάλτε ένα πρωτοσέλιδο και πείτε μία φορά την αλήθεια. Πείτε δεν ξέρουμε τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα και το μεταγραφικό έχει κωλύσει στον ΠΑΟΚ γιατί κάτι περιμένουν. Τι περιμένουν θα το μάθουμε.
Δεν δίνω φράγκο δεν ακουμπάω φυλλάδες που με κοροϊδεύουν με κλισε. Τέτοιο safe πρωτοσέλιδο σου βγάζω και εγώ. Να πείτε την αλήθεια. Κοροϊδεύετε παιχτες , εντάξει , κοροϊδεύετε και τον κόσμο τον έχετε κάψει τον εγκέφαλο με τον Μπισεσβαρ και τον Βιερινια με το ένα πόδι. ΕΛΕΟΣ
Μιλάει για ανανεώσεις για παίχτες που αν τους δεις στον δρόμο θα σου πουν δεν μας πήρανε ούτε τηλέφωνο.
Ο Κρεσπο ξενοίκιασε τα μάζεψε όλα και έφυγε και δήλωσε δύσκολα...
Γενικά έχουν κάψει τον εγκέφαλο του ΠΑΟΚτση με όλα αυτά τα κλισε. Εχει κωλύσει η βελόνα σε κλεισμένους παίχτες που δεν έχουν πάρει λεφτά οι ομάδες τους.
Θέλουν να πουλήσουν την φυλάδα και μας ανακυκλώνουν τον Ραφα Σαοερες που παίζει εδώ και 3 χρόνια κάθε μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ο Ραφα Σοάρες είναι μεταγραφή Μπότο. Πληρώνω τον Μπότο να μου βρει τον Σοάρες.
Ελεος φτάνει βγάλτε ένα πρωτοσέλιδο και πείτε μία φορά την αλήθεια. Πείτε δεν ξέρουμε τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα και το μεταγραφικό έχει κωλύσει στον ΠΑΟΚ γιατί κάτι περιμένουν. Τι περιμένουν θα το μάθουμε.
Δεν δίνω φράγκο δεν ακουμπάω φυλλάδες που με κοροϊδεύουν με κλισε. Τέτοιο safe πρωτοσέλιδο σου βγάζω και εγώ. Να πείτε την αλήθεια. Κοροϊδεύετε παιχτες , εντάξει , κοροϊδεύετε και τον κόσμο τον έχετε κάψει τον εγκέφαλο με τον Μπισεσβαρ και τον Βιερινια με το ένα πόδι. ΕΛΕΟΣ
δεν νομιζω οτι περιμενουν απαραιτητα κατι.. δεν παμε για 1-2 ωστε να περιμενουν κατι..
απλα ο κουαλιατα και ο νορβηγος παιζουν αγωνες για ακομα ενα 10ημερο και οι λοιποι δεν εχουν κλεισει..
ο ΠΑΟΚ παει για πολλες αγορες παικτων , αρα πρεπει να τα βρουνε ΠΑΟΚ με παικτη, ΠΑΟΚ με μανατζαρεους και ΠΑΟΚ με την εκαστοτε ομαδα.. ολα αυτα θελουν καποιο χρονο , σιγουρα για 2-3 ειμαστε πολυ κοντα αλλα δεν εχουν κλεισει , οπτε δεν θα βγει κατι.. νομιζω μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε 1-2 κινησεις.. και οι υπολοιπες 3-4 μεχρι την προεςτοιμασια
απλα ο κουαλιατα και ο νορβηγος παιζουν αγωνες για ακομα ενα 10ημερο και οι λοιποι δεν εχουν κλεισει..
ο ΠΑΟΚ παει για πολλες αγορες παικτων , αρα πρεπει να τα βρουνε ΠΑΟΚ με παικτη, ΠΑΟΚ με μανατζαρεους και ΠΑΟΚ με την εκαστοτε ομαδα.. ολα αυτα θελουν καποιο χρονο , σιγουρα για 2-3 ειμαστε πολυ κοντα αλλα δεν εχουν κλεισει , οπτε δεν θα βγει κατι.. νομιζω μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε 1-2 κινησεις.. και οι υπολοιπες 3-4 μεχρι την προεςτοιμασια
Η φΑΡΔτσα (δηλαδή Πόκλας), το μόνο που ξέρει, είναι το τυράκι που της δίνει ο Κουτσολιάκος με σκοπό, κάποιες φορές να κάνει πουτάνα την ομάδα και άλλες για να διαφημίσει ή να αβαντάρει την πραγμάτια του.
Κατ αρχάς ήδη είπα ότι δεν μου αρέσει ο Μπισεσβαρ ούτε τώρα ούτε παλιά.joshua έγραψε:Σταθερα οσον αφορα την συνεχεια του απο τη προηγουμενη χρονια. Αν εσυ μιλας για σταθερα ποιοτητας και θεωρεις τετοια τον Μπισεσβαρ και τον Βιερινια στα 37 οντως χανει το νοημα η κουβεντα.rainmaker έγραψε:Ε τώρα τι να σου πω. Άμα αντικαθιστας με το νου σου τον Βιερίνια ως σταθερά με λυρατζη και σαστρε, χάνει το νόημα η κουβεντα
Την ποιότητα του Βιερίνια δε χρειάζεται καν να τη σχολιάσω
Αλλά το κυριότερο, ΔΕΝ μιλάω για σταθερές ντε και καλά μόνιμα ενδεκαδατες.
Μιλάω για μονάδες μέσα στην ομάδα, στο σύνολο, στα αποδυτήρια, στην προετοιμασία αγώνων και στη δημιουργία νέας ομάδας με σωστή καθοδήγηση
Απορώ τι παριστανετε ότι δεν καταλαβαίνετε σε αυτή τη προσεγγιση
Πρόταση παραμονής στους 4 σωματοφυλακες
Αρέσει ο Σακχοφ
Προχωρημενες επαφές με Τζαλμα Καμπος
Αρέσει ο Σακχοφ
Προχωρημενες επαφές με Τζαλμα Καμπος