Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Pellaios

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Pellaios »

renegade έγραψε:
constadine έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

Επίσης ο Κρέσπο πόσα να ήθελε για να ανανεώσει; 400-500; Ο Νασμπεργκ πόσο λιγότερα να πάρει; Εγώ πιστεύω γύρω στα ίδια θα πάρει. Αξίζει αυτό το στοίχημα;

Τις προάλλες διάβασα στην Φόρτσα ότι ο Ματος όταν ήρθε είχε συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και ο Τέιλορ φέτος έχει κοντά 500.

Τι να πω πραγματικά...
Μήπως κάνεις λάθος ;
Νομίζω γύρω στο 300άρι παίρνει ο Τέιλορ.
400 Κ μικτά. Δηλαδή ένα 300αρι καθαρά. Αλλά αυτοί που μοναδικο στόχο είναι να δημιουργουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ ( δεν αναφερόμαστε σε παιδιά εδώ μέσα) έχουν βαλθεί να πείσουν ότι παίρνει 7+8 κατοστάρικα.

Πάντως στο salary sport άλλα λέει για το συμβόλαιο του Τέιλορ.... Και με μια ματιά στα υπόλοιπα συμβόλαια των παικτών που αναφέρει δεν φαίνεται γενικά η σελίδα να πέφτει και πολύ έξω... Φυσικά και εμένα θα μου φαινόταν παράξενο αυτός ο παίκτης να έχει συμβόλαιο μισό μυριο και βάλε...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

john4serres έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως αν δεν μείνουν οι Taylor και Murg θα αλλάξω ομάδα.
Εγώ το αντίθετο.
Είμαστε σε απέναντι στρατόπεδα.
:oops:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα.

Ο Κρέσπο λέει το παραπάνω.
Τα ενδεικτικά είναι τρία
Ή ο λουτσέσκου ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.

Ή ο μποτο ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.

Ή ότι κάποιος παίρνει αποφάσεις και κάνει πράγματα πέρα από τα θέλω των λουτσέσκου μποτο.

Εγώ βλέπω να γινόμαστε ακόμα πιο μπουρδέλο μετά από την δεύτερη παραίτηση λουτσέσκου
Εγω για αυτο ακριβως εγραψα οτι στεκονται φιλοι σε λαθος σημειο αυτων που ειπε ο Κρεσπο.Ειχαν σαφεις αιχμες και για τη διοικηση και για τον προπονητη τα λογια του.
Και λοιπόν ?
Δηλαδή από τον Ιανουάριο δεν μπορούν να αναπροσαρμόσουν το σχεδιασμό για το ρόστερ ?
Επειδή τότε είπαν (αν είπαν) στον κρέσπο ότι θα μείνει, ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να το κάνουν, αν στο μεταξύ από την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη για έξι μήνες σχεδόν διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί τελικά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του χτισίματος της νέας ομάδας ?
Το μέλλον του Κρέσπο θα κοιτάξουμε ή το ΜΕΛΛΟΝ του ΠΑΟΚ ?
Και το ΜΕΛΛΟΝ του ΠΑΟΚ δεν χτίζεται με "υλικά" του χθες
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

john4serres έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως αν δεν μείνουν οι Taylor και Murg θα αλλάξω ομάδα.
Εγώ το αντίθετο.
Είμαστε σε απέναντι στρατόπεδα.
Εμένα πάλι αυτό το συναίσθημα μου βγαίνει με τον κούρτιτς, πιο πολύ λόγο της συμπεριφοράς του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Pellaios έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="constadine"
ron-swanson έγραψε:Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

Επίσης ο Κρέσπο πόσα να ήθελε για να ανανεώσει; 400-500; Ο Νασμπεργκ πόσο λιγότερα να πάρει; Εγώ πιστεύω γύρω στα ίδια θα πάρει. Αξίζει αυτό το στοίχημα;

Τις προάλλες διάβασα στην Φόρτσα ότι ο Ματος όταν ήρθε είχε συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και ο Τέιλορ φέτος έχει κοντά 500.

Τι να πω πραγματικά...
Μήπως κάνεις λάθος ;
400 Κ μικτά. Δηλαδή ένα 300αρι καθαρά. Αλλά αυτοί που μοναδικο στόχο είναι να δημιουργουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ ( δεν αναφερόμαστε σε παιδιά εδώ μέσα) έχουν βαλθεί να πείσουν ότι παίρνει 7+8 κατοστάρικα.

Πάντως στο salary sport άλλα λέει για το συμβόλαιο του Τέιλορ.... Και με μια ματιά στα υπόλοιπα συμβόλαια των παικτών που αναφέρει δεν φαίνεται γενικά η σελίδα να πέφτει και πολύ έξω... Φυσικά και εμένα θα μου φαινόταν παράξενο αυτός ο παίκτης να έχει συμβόλαιο μισό μυριο και βάλε...[/quote]
Sorry λάθος μου 550 μικτά,άρα μια 400αρα καθαρα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Η ομάδα έχει συγκέντρωση σε 4 εβδομάδες περίπου. Απίστευτα νωρίς. Υπάρχει η βασική υποχρέωση πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς. Οτιδήποτε άλλο έξω από αυτό καθιστά την χρονιά σχεδόν χαμένη. Η απόφαση για πλήρη ή μερική ανανέωση δεν είναι αυτοσκοπός. Η εμφάνιση καλύτερης ομάδας κι επίτευξη των στόχων είναι ο σκοπός μας. Η πρόκριση πρέπει να θεωρείται εκ των ουκ άνευ . Είναι βέβαιο όπως ακριβώς ανέφερε κι ο Κρεσπουρας αλλά γνωρίζουμε κι εμείς οι ίδιοι. Ο Λουτσεσκου αργεί να ενσωματώσει τους παίκτες στην ομάδα, άρα πρέπει να έχει στα χέρια του τις μεταγραφές από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας .
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ακριβύνανε τα πραματα παιδια.

Μονο το Τσλ σε αλλαζει επιπεδο. Κακα τα ψεματα. Ειχαμε προπερσυ 20 μυρια διαφορα με γαυρο. 20 μυρια. Σε ενα χρονο.

Αν πας τσλ κανεις και 10 συμβολαια του μυριου παραπανω απο τον ανταγωνισμο. . Αν δεν πας οπως εμεις και μαζευεις κανα δεκαρικο παραπανω απο τον ανταγωνισμο σου τοτε συ πας για 2-3 συμβολαια του μυριου. Εισαι ποιο κοντα στους κατω παρα στους πανω.

Και αν δει κανεις τι γινεται αυτες ακριβως ειναι και οι διαφορες των ομαδων. Οι απο κατω μας πλησιασαν το 500αρικο στα συμβολαια οπως και εμεις απλα εμεις εχουμε κανα 3-4 παικτες παραπανω ποιοτικους και καναμε την διαφορα οσο δεν τους ψοφησαμε αυτους που ειχαμε στην Ευρωπη. Αν ηταν καλα ο Ολιβειρα ισως μαζευαμε καμια δεκαρια ποντους παραπανω. Και θα ειμασταν εμεις δεκα πανω απο τους κατω και δεκα κατω απο τον πανω.

Δυστυχως αυτη βλεπω εγω οτι ειναι η αληθεια. Πφφφφ πλεον δεν φτανει να εχει προεδρο με λεφτα.

Υ.Γ. Γιαυτο και η ολη φαση τοτε με Κρασνονταρ ηταν τοσο ηλιθια που σημερα που περασε και τοσος καιρος μου μοιαζει σε εναν βαθμο στημενη. Η απλα θελουν ξηλωμα ολοι οσοι σταματησαν την προσπαθεια μας να μπουμε σε ομιλους.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Pellaios έγραψε:
renegade έγραψε:
constadine έγραψε: Μήπως κάνεις λάθος ;

Πάντως στο salary sport άλλα λέει για το συμβόλαιο του Τέιλορ.... Και με μια ματιά στα υπόλοιπα συμβόλαια των παικτών που αναφέρει δεν φαίνεται γενικά η σελίδα να πέφτει και πολύ έξω... Φυσικά και εμένα θα μου φαινόταν παράξενο αυτός ο παίκτης να έχει συμβόλαιο μισό μυριο και βάλε...
Μου φαίνονται λάθος στο salary sport για όσους γράφει ότι παίρνουν λιγότερα από τον Τέιλορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Πέμ 26 Μάιος 2022, 20:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Totem_pk

Και στην τελικη για ολα οσα γραφτηκαν παραπανω η τριαδα των μεγαλων, ειδικα ο αρχηγος και ο Κρεσπο ειναι απαραιτητοι για πολλους λογους.
Totem_pk

Παντως στο τελος της ημερας φετος εχουμε προπονητη και εχουμε και εναν ποδοσφαιρανθρωπο τον Μποτο στο επιτελικο/διοικητικο κομματι. Αρα ισως πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι οτι τα πραματα θα μπουνε σε ενα δρομο. Ακομη κιαν στην αρχη ειναι δυσκολα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Norte έγραψε:
Gospi έγραψε:Οταν χτιζεις ομαδα και δεν κανεις απλα συμπληρωματα χωρις σχεδιασμο και πλανο, δεν κρατας αυτους π εχουν συμβολαιο και απλα διωχνεις οποιον δεν εχει, αλλα κρατας αυτους που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους και εξυοηρετουν το πλανο ειτε εχουν είτε δεν εχουν συμβολαιο, και αντιστοιχα αποδεσμευεις την σκαρταδουρα εοτε με συμβολαιο ειτε χωρις
Μ αυτο το σκεπτικο λοιπον αν δεν μπορεσουμε να πωλησουμε τους εχοντες συμβολαιο Μουργκ, Ζαμπα, Τειλορ και Τσολακ, τοτε να μην τους αντικαταστησουμε και να παμε μ αυτους και του χρονου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το συμβολαιο που εχει ενας παικτης και η ηλικια του παιζουν μεγαλο ρολο...
ο μουργκ στα 27 και ο τσολακ στα 28 που παιρνουν γυρω στα 500κ μπορουν πολυ πιο ευκολα να βρουν ομαδες να ενδιαφερθουν για αυτους...
ο ελ καντουρι στα 32 και ο κουρτιτς στα 33 με τα συμβολαια που εχουν πως θα μπορουσαν να φυγουν?
δεν γινεται σε μια μεταγραφικη περιοδο να διωξεις ολους οσους θελεις και να παρεις οσους θελεις το θεμα ειναι να κανεις οσα περισσοτερα μπορεις για να θελεις λιγοτερες κινησεις την επομενη χρονια...
Για παιχτες σαν τον Καντουρι και τον Κουρτιτς υπάρχει η αραβια με τους παχυλοτς μισθους. Τους δινεις τζαμπα.
Για Μουργκ και Τειλορ ακομη και στα 27, δεν νομιζω πως θα βρεθει σοβαρη ομαδα οχι να τους αγορασει αλλα να τους παρει έστω και ελευθερους.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μια ερώτηση και ας απαντήσει οποίος γνωρίζει.
Ο νόμος για την φορολογία των αθλητών έχει αλλάξει?
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

renegade έγραψε:Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα.

Ο Κρέσπο λέει το παραπάνω.
Τα ενδεικτικά είναι τρία
Ή ο λουτσέσκου ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.

Ή ο μποτο ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.

Ή ότι κάποιος παίρνει αποφάσεις και κάνει πράγματα πέρα από τα θέλω των λουτσέσκου μποτο.

Εγώ βλέπω να γινόμαστε ακόμα πιο μπουρδέλο μετά από την δεύτερη παραίτηση λουτσέσκου
Υπάρχει και 4ο ενδεχόμενο, απλώς να αποφάσισαν να περιμένουν να τελειώσει η σαιζόν και να πιάσουν μια μια τις περιπτώσεις, και όχι μόνο του Κρέσπο ανάλογα με τα καινούρια δεδομένα. Πχ σε περίπτωση που υπήρχε κάποιος τραυματισμός, λαμβάνοντας υπόψιν το πως θα τελειώσει η χρονιά ώστε να υπάρχει άλλη βάση στις οικονομικές απαιτήσεις κάθε πλευράς όπως και το αν προκύψει στο ενδιάμεσο κάποια καλή ευκαιρία για μεταγραφή. Η σαιζόν μόλις τελείωσε και δεν πρόλαβαν να μιλήσουν ακόμα με κανέναν, αλλά τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του επόμενου μήνα, υπάρχει χρόνος. Προς το παρόν όλοι παίκτες έχουν φύγει για διακοπές και τις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσουν, πιστεύω πως ο Μπότο είναι ο μόνος που δεν βρίσκεται σε διακοπές και δουλέυει σ' αυτα τα ζητήματα και οτι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή.
Λογικό είναι να υπάρχει μια απογοήτευση και μια δυσαρέσκεια καθώς οι παίκτες νοιώθουν το μέλλον τους αβέβαιο, αλλά απο την άλλη με το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο δεν υπήρχε περιθώριο να ασχοληθούν με αυτά τα ζητήματα, και ειδικά να ρισκάρουν να πάει κάτι στραβά και να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια απο τη στιγμή που είχαμε κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το τέλος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

marsantos έγραψε:Gospi έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς όμως οι 6 αγώνες του καλοκαιριού είναι ένα μίνι πρωτάθλημα για το οποίο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.
Και δυστυχώς έχουμε το χούι στην πρώτη φάση που θα μας βρουν μπόσικους τρώμε γκολ.
Εκτός έδρας γκολ δε μετράει άρα για κάθε γκέλα που κάνει η άμυνα θέλουμε ένα παραπάνω γκολ. Αλλιώς παρατάσεις και πέναλτι στην καλύτερη.
Για αυτό μίλησα μόνο για Κρέσπο. Γιατί και το τέρμα θα είναι καινούριο. Από τη γράμμη του κέντρου και μπροστά είναι όπως τα λες.
Μα συμφωνω απολυτα για Κρεσπο. Τιμιος και vfm παιχτης. Ακομη και σ αυτην την ηλικια προσφερει. Γ αυτο και τρελαινομαι π ακουω οτι αυτος θα φυγει ενω θα μας μεινουν αμανατι οι ΚαντουροΚουρτιτς

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Gospi έγραψε:Για Μουργκ και Τειλορ ακομη και στα 27, δεν νομιζω πως θα βρεθει σοβαρη ομαδα οχι να τους αγορασει αλλα να τους παρει έστω και ελευθερους.
Για Taylor σήμερα διάβασα ότι σκέφτονται τερματισμό του συμβολαίου με αποζημίωση.
Ο Murg κουτσά στραβά θα φέρει πρόταση 400.000-500.000 ευρώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”