Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Gospi έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς όμως οι 6 αγώνες του καλοκαιριού είναι ένα μίνι πρωτάθλημα για το οποίο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.
Και δυστυχώς έχουμε το χούι στην πρώτη φάση που θα μας βρουν μπόσικους τρώμε γκολ.
Εκτός έδρας γκολ δε μετράει άρα για κάθε γκέλα που κάνει η άμυνα θέλουμε ένα παραπάνω γκολ. Αλλιώς παρατάσεις και πέναλτι στην καλύτερη.
Για αυτό μίλησα μόνο για Κρέσπο. Γιατί και το τέρμα θα είναι καινούριο. Από τη γράμμη του κέντρου και μπροστά είναι όπως τα λες.
Και δυστυχώς έχουμε το χούι στην πρώτη φάση που θα μας βρουν μπόσικους τρώμε γκολ.
Εκτός έδρας γκολ δε μετράει άρα για κάθε γκέλα που κάνει η άμυνα θέλουμε ένα παραπάνω γκολ. Αλλιώς παρατάσεις και πέναλτι στην καλύτερη.
Για αυτό μίλησα μόνο για Κρέσπο. Γιατί και το τέρμα θα είναι καινούριο. Από τη γράμμη του κέντρου και μπροστά είναι όπως τα λες.
-
Όλες οι τοποθετήσεις σας στηρίζονται σε ΑΝ, αν το ένα, αν το άλλο, κ.λπ.
Ακόμα και στην περίπτωση Κρέσπο.
Αλλά να ρωτήσω κάτι ?
Δεν είπαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της φουρνιάς 2017 και μετά ?
Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να μείνει ο ΠΑΟΚ κολλημένος σε καταστάσεις και πρόσωπα που, όπως και να έχει, δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ?
Θα φέρουμε την καταστροφή ΑΝ δεν ανανεώσει ο Κρέσπο που, όντας ήδη επιβαρυμένος, θα έχει ένα χρόνο στις πλάτες του ακόμα ?
Αν ο Μπότο κρίνει ότι δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ να μείνει, να πάει στο καλό.
Ακόμα και στην περίπτωση Κρέσπο.
Αλλά να ρωτήσω κάτι ?
Δεν είπαμε ότι έκλεισε ο κύκλος της φουρνιάς 2017 και μετά ?
Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να μείνει ο ΠΑΟΚ κολλημένος σε καταστάσεις και πρόσωπα που, όπως και να έχει, δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ?
Θα φέρουμε την καταστροφή ΑΝ δεν ανανεώσει ο Κρέσπο που, όντας ήδη επιβαρυμένος, θα έχει ένα χρόνο στις πλάτες του ακόμα ?
Αν ο Μπότο κρίνει ότι δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ να μείνει, να πάει στο καλό.
Οι μισοι εδω μεσα λενε να μεινει ο Κρεσπο, ο Βιερινια κι ο Μπισε.
Κατα τ' αλλα, ο Λουτσεσκου και τα κολληματα του....
Κατα τ' αλλα, ο Λουτσεσκου και τα κολληματα του....

Σε λαθος σημειο μεταξυ αυτων που ειπε ο Κρεσπο νομιζω στεκεστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 26 Μάιος 2022, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
400 Κ μικτά. Δηλαδή ένα 300αρι καθαρά. Αλλά αυτοί που μοναδικο στόχο είναι να δημιουργουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ ( δεν αναφερόμαστε σε παιδιά εδώ μέσα) έχουν βαλθεί να πείσουν ότι παίρνει 7+8 κατοστάρικα.constadine έγραψε:Μήπως κάνεις λάθος ;ron-swanson έγραψε:Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...
Επίσης ο Κρέσπο πόσα να ήθελε για να ανανεώσει; 400-500; Ο Νασμπεργκ πόσο λιγότερα να πάρει; Εγώ πιστεύω γύρω στα ίδια θα πάρει. Αξίζει αυτό το στοίχημα;
Τις προάλλες διάβασα στην Φόρτσα ότι ο Ματος όταν ήρθε είχε συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και ο Τέιλορ φέτος έχει κοντά 500.
Τι να πω πραγματικά...
Νομίζω γύρω στο 300άρι παίρνει ο Τέιλορ.
Υγ για ποιες μετρήσεις μιλάει ο Κρέσπο και λέει ότι είναι ανάλογες με πριν 3 χρόνια?
Αφού στον ΠΑΟΚ δεν κάνουν μετρήσεις και εργομετρικα
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως αν δεν μείνουν οι Taylor και Murg θα αλλάξω ομάδα.
Ευτυχως, εχουμε ΣΤΑΘΕΡΑ τον Καντουρ...
Σίγουρα, η ισοροπια, ειναι το ιδανικο, αλλα πρεπει να γινει μια γεναία αννανέωση του ρόστερ..
Ισως αυτό επρεπε να γινει φετος...

Σίγουρα, η ισοροπια, ειναι το ιδανικο, αλλα πρεπει να γινει μια γεναία αννανέωση του ρόστερ..
Ισως αυτό επρεπε να γινει φετος...
Αν δεν μεινει παντως ο Κρεσπο που μαλλον δεν μενει και φυγει ο Μιχαι θα παρουμε τρια στοπερ σε μια περιοδο η πιστευουν καποιον απο τους μικρους γιατι το πρωτο σεναριο δεν μοιαζει λογικο.
Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα.
Ο Κρέσπο λέει το παραπάνω.
Τα ενδεικτικά είναι τρία
Ή ο λουτσέσκου ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.
Ή ο μποτο ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.
Ή ότι κάποιος παίρνει αποφάσεις και κάνει πράγματα πέρα από τα θέλω των λουτσέσκου μποτο.
Εγώ βλέπω να γινόμαστε ακόμα πιο μπουρδέλο μετά από την δεύτερη παραίτηση λουτσέσκου
Τα ενδεικτικά είναι τρία
Ή ο λουτσέσκου ειπε ψέματα στον Κρέσπο ότι θέλει να συνεχίσει η συνεργασία μαζί του.
Ή ότι κάποιος παίρνει αποφάσεις και κάνει πράγματα πέρα από τα θέλω των λουτσέσκου μποτο.
Εγώ βλέπω να γινόμαστε ακόμα πιο μπουρδέλο μετά από την δεύτερη παραίτηση λουτσέσκου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 26 Μάιος 2022, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενικά ραδιοπαραγογοί και φυλλάδες οργιάζουν μετά τον τελικό και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.
Εγω για αυτο ακριβως εγραψα οτι στεκονται φιλοι σε λαθος σημειο αυτων που ειπε ο Κρεσπο.Ειχαν σαφεις αιχμες και για τη διοικηση και για τον προπονητη τα λογια του.renegade έγραψε:Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα.
Τα ενδεικτικά είναι τρία
-
Ο Μπότο έχει μιλήσει με Σαββίδη για το μοντέλο του. Και απ' ό,τι φαίνεται έχει εν λευκώ την ομάδα.
Άρα οι αποφάσεις για ποιοί φεύγουν (ιδίως όσων λήγει το συμβόλαιο) λογικά έχουν ληφθεί.
Προχωράμε στο σχεδιασμό (που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε χάρη στον Μπότο). Αν ο σχεδιασμός αυτός δεν περιλαμβάνει Κρέσπο, μπισε, βιερίνια (ειδική περίπτωση), καλώς δεν τους περιλαμβάνει. ΔΗλαδή όλο το χρόνο οι περισσότεροι κτυπιόμασταν για την εμμονή στους παλιούς. Τώρα θα αρχίσουμε να κατακρίνουμε αποχωρήσεις των παλιών ???
Άρα οι αποφάσεις για ποιοί φεύγουν (ιδίως όσων λήγει το συμβόλαιο) λογικά έχουν ληφθεί.
Προχωράμε στο σχεδιασμό (που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε χάρη στον Μπότο). Αν ο σχεδιασμός αυτός δεν περιλαμβάνει Κρέσπο, μπισε, βιερίνια (ειδική περίπτωση), καλώς δεν τους περιλαμβάνει. ΔΗλαδή όλο το χρόνο οι περισσότεροι κτυπιόμασταν για την εμμονή στους παλιούς. Τώρα θα αρχίσουμε να κατακρίνουμε αποχωρήσεις των παλιών ???
Ελπιζω να βγω ψευτης αλλα μας βλεπω 4ους η 5ους να μπαινουμε playoff.
Με 10 + παικτες καινουριους για να δεθει η ομαδα θελει χρονο
Με 10 + παικτες καινουριους για να δεθει η ομαδα θελει χρονο
- john4serres
Εγώ το αντίθετο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως αν δεν μείνουν οι Taylor και Murg θα αλλάξω ομάδα.
Είμαστε σε απέναντι στρατόπεδα.
Eνω με Μπισεσβαρ Κρεσπο και Βιερινια χτυπάς ομίλους τσου λου. Τζάμπα κουραζομαστε παιδιά. Το άθλημα έχει γίνει πολύ ακριβό. Οι σαουδαραβες βαζουν δις και κάνουν πολύ λίγα ειδικά στο τσου λου. Δυστυχώς η συγκυρία δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή. Ο Μποτο θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο. Δεν ελπίζω σε τρομακτική βελτίωση αλλά τουλάχιστον θα δω νέα πρόσωπα με όρεξη. Ταβάνι κύπελο δεύτερη θέση και κάτι καλό σε Ευρώπη. Ομάδα πρωταθλητισμου ειδικά στην Ελλάδα θέλει πολλά εκατομμύρια.