Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Γιατι ξαφνικα;
Δεν ειχε βγει προς τα εξω οτι η ομαδα ψαχνει για 6αρο8αρι αν δεν υπηρχε αποχωρηση
Αυτο νομιζω το ειχαμε καταλαβει.
Τωρα αν πρατει σωστα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Δεν πολυκουμπωνει βεβαια με το ταχυτητα που ειπε ο Ραζβαν
Δεν ειχε βγει προς τα εξω οτι η ομαδα ψαχνει για 6αρο8αρι αν δεν υπηρχε αποχωρηση
Αυτο νομιζω το ειχαμε καταλαβει.
Τωρα αν πρατει σωστα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Δεν πολυκουμπωνει βεβαια με το ταχυτητα που ειπε ο Ραζβαν
Δεν πολυκουμπωνει με τιποτα...Φρεσκος ειναι ο τελικος κυπελου και καθε παιχνιδι που ο αντιπαλος πρεσαρε ψηλα και εμεις δεν μπορουσαμε να βγουμε απο τη περιοχη μας με πρωτο υπαιτιο τα χαφ μας.Πως στο διαολο αποφασιζει καποιος να μην αλλαξει κατι στη γραμμη με αυτο το προβλημα διαπιστωμενο?
Στο τελος νομιζω θα υπαρξει αποχωρηση...
Μην σου πω οτι η παραμονη Σβαμπ πιο πολυ μου ταιριαζει με αποχωρηση Κουρτιτς παρα Αυγουστου
Μην σου πω οτι η παραμονη Σβαμπ πιο πολυ μου ταιριαζει με αποχωρηση Κουρτιτς παρα Αυγουστου
Τζος συμφωνω κι γω οτι για αλλη μια χρονια ενω ποσοτικα εισαι καλα, ποιοτικα θες αναβαθμιση στο 6-8, αλλα ας περιμενουμε λιγο γιατι ειναι πολυ νωρις.
Πρακτικα νομιζω θελουμε ενα Αουγγκουστο αλλα με πολυ μεγαλυτερες εντασεις στο παιχνιδι του. Τωρα αμα θεωρουν οτι ο Φελιπε Σοαρες ειναι αυτος. Οκ να το δουμε και στο χορτο.
Νομιζω χαλαστηκαμε με το κεντρο μας στο τελος της σεζον γιατι εκανε κακο κλεισιμο και ο Κουρτιτς.
Πρακτικα νομιζω θελουμε ενα Αουγγκουστο αλλα με πολυ μεγαλυτερες εντασεις στο παιχνιδι του. Τωρα αμα θεωρουν οτι ο Φελιπε Σοαρες ειναι αυτος. Οκ να το δουμε και στο χορτο.
Νομιζω χαλαστηκαμε με το κεντρο μας στο τελος της σεζον γιατι εκανε κακο κλεισιμο και ο Κουρτιτς.
Προφανώς αναγνωρίζουν ότι με τα λεφτά που είναι διατεθειμένοι να δώσουν δεν μπορεί να υπάρξει κάποια αναβάθμιση στα χαφ.
Κατά δεύτερον το πρόβλημα ( ακόμα και στο λεγόμενο μπιλντ απ ) δεν είναι στα χαφ αλλά σε άλλες θέσεις
Κατά δεύτερον το πρόβλημα ( ακόμα και στο λεγόμενο μπιλντ απ ) δεν είναι στα χαφ αλλά σε άλλες θέσεις
Στα πρόχειραnunies4 έγραψε:By the way σε μια ερευνα κατα τον Φεβρουαριο , δεν θυμαμαι σε ποιο σαιτ, απο αυτες τις νεες μοδες με τα xgoals κλπ, σε αντιστοιχα νουμερα του ποσα γκολ θα επρεπε να ειχε δεχτει ενας τερματας σε σχεση με τις ευκαιριες που δεχτηκε, ο Τσιφτσης ηταν ο χειροτερος του πινακα. Ο 2ος χειροτερος ηταν ο......Αλεξ.aivas19 έγραψε:Απλα εξηγησε γιατι δεν παιρνουν τον Λοντιγκιν και πρωτη επιλογη ειναι ο Κοταρσκι. Δεν ξερουμε αν ισχυει οτι λεει ο Κολκας [FACE WITH TEARS OF JOY]renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά μαλακίες του κολκα.
Δηλαδή θα πάει ο ΠΑΟΚ σε δύο τερματαδες που είναι καλοί στο μπιλντ απ' από πίσω?
Που θα τους βρει?
Ο Βασιλοπουλος επιβεβαιωσε για Κοταρσκι και ειναι οτι ισως ειναι ο Τσιφτσης ο δευτερος (εγω δεν ειμαι φαν).
Ισως ο Μποτο τους κοροιδευει ολους και κανει την δουλιτσα του ανενοχλητος
Αυτα το Φεβρουαριο. Που "εκατσε" τελικα η καταταξη στο τελος της σεζον δεν το ξερω.
Πασχαλακης: -2.51
Λοντιγκιν: - 0.97
Τσιφτσης: 0.2
Στανκοβιτς: 0.76
Βατσλικ: 1.99
Μπρινιολι: 2.73
Κουεστα: 4.22
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σβαμπ ή Κουρτιτς και αντί αουγκουστο θα ήταν το ιδανικό.nunies4 έγραψε:Στο τελος νομιζω θα υπαρξει αποχωρηση...
Σοαρες ,τσιγγαρας ή άλλοι 2 και 5ος ο Καντουρι αν χρειαστεί.και παίρνεις έναν επιπλέον για πιο μπροστά ή αριστερά ή 10 ή όπου άλλου προορίζεται ο ομαρ
-
Συμφωνωντας να συμπληρωσω μονο οτιjoshua έγραψε:Δεν πολυκουμπωνει με τιποτα...Φρεσκος ειναι ο τελικος κυπελου και καθε παιχνιδι που ο αντιπαλος πρεσαρε ψηλα και εμεις δεν μπορουσαμε να βγουμε απο τη περιοχη μας με πρωτο υπαιτιο τα χαφ μας.Πως στο διαολο αποφασιζει καποιος να μην αλλαξει κατι στη γραμμη με αυτο το προβλημα διαπιστωμενο?
κανενας απο τους υπαρχοντες μεσους μας
δεν εχει παιξει ποτε στην καριερα του πανω
απο 35 το πολυ 40 αγωνες σε μια σεζον οποτε
τι πιστευουν οτι θα γινει φετος και ειδικα με
την νοοτροπια του Λουτσε να μην κανει ροτεισον
απ την αρχη της χρονιας; Τι θα αλλαξει δηλαδη
κρατωντας μονο τους ιδιους? Αυτοι η ο Λουτσε;
Ουτε για το Λουτσε το πιστευω ουτε ομως και
ειδικα για τους ανω των 30 ειναι δυνατον φυσικα!
ΥΓ. Αν ισχυριστει κανενας οτι επαιξε φετος
ο Κουρτιτς 40+ ματς ας αναρωτηθει πρωτα
με τι αποδοση το εκανε μετα το 30ο περιπου!
- ΑποστόληςΑ
Προτιμώ για βασικό τον Μπαλωμένο, παρά τον Ζίφκο.DimitrisS έγραψε:Ή λεω ή, ανανεωνεις τον φθηνο και εμπειρο Ζιφκοβιτς για δευτερο να πλαισιωσει τον Κοταρσκι.joshua έγραψε:Η θα παρεις τον Λοντιγκιν η θα παρεις παικτη στυλ Καρολ που ειχε φερει ο γαυρος.Δυο πιτσιρικια και μαλιστα ξενοι αλλα ακομα και Ελληνας ο ενας ειναι για γελια...
Μη βαρατε. Μια υποθεση εκανα.
Δεν στέκει σύγκριση μεταξύ στόπερ που έδωσες 4 χαρτιά για αγορά και ανανεωσες με 1+ εκ. Με ένα στόπερ που θα έρθει ελεύθερο με Μαξ το μισό συμβόλαιο...
Ο Νορβηγός, αν έχουμε σκοπό να κάνουμε ομάδα, θα πάρει την θέση του μιχαι ή του Κρέσπο αν δεν ανανεώσει.
Την θέση του βαρέλα θα την πάρει άλλος.
Ο Νορβηγός, αν έχουμε σκοπό να κάνουμε ομάδα, θα πάρει την θέση του μιχαι ή του Κρέσπο αν δεν ανανεώσει.
Την θέση του βαρέλα θα την πάρει άλλος.
Πενήντα πέντε αγώνες έπαιξε φέτος ο Κούρτιτς και το τελευταίο δίμηνο ήταν χώμα. Στον πρώτο αγώνα με την Γάνδη στην Τούμπα από το 60΄ έπιανε την κοιλιά του και φώναζε στον πάγκο για αλλαγή η οποία έγινε στο 75΄μόλις πήρε κίτρινη κάρτα από τα νεύρα του.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και είμαστε πολλοί αυτοί που το τονίσαμε πως με τους παρόντες μέσους χωρίς να έλθουν καινούργιοι με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα έχουμε πρόβλημα στο transition ακόμα και με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και είμαστε πολλοί αυτοί που το τονίσαμε πως με τους παρόντες μέσους χωρίς να έλθουν καινούργιοι με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα έχουμε πρόβλημα στο transition ακόμα και με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.
-
Θα απέχω γενικώς απο μεταγραφές ξέρω πως θα γίνουν πάλι μαλακιες με ανανεωσεις και μέτριες προσθήκες.
Ετοιμαστείτε για λίγα πράγματα.
Οταν αλλάξει κυβέρνηση τα ξαναλέμε για μεταγραφαρες..
ΥΓ. Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι!! Τίποτα άλλο.
Ετοιμαστείτε για λίγα πράγματα.
Οταν αλλάξει κυβέρνηση τα ξαναλέμε για μεταγραφαρες..
ΥΓ. Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι!! Τίποτα άλλο.
Φίλε Λουίτζι, εγώ βλέπω ότι ακόμη και οι ακραίες απόψεις όταν αντιμετωπίζονται με συνετό λόγο αλλάζουν τόνο και ένταση. Όταν όμως κάποιοι εμφανίζονται μόνιμα με το στυλ να ειρωνευτούν, να χλευάσουν, να επιτεθούν καταφέρνουν να κλιμακώνουν την ένταση.
Ή αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο συγκαταβατικος στον λόγο.... απλά η γραφή δίνει τον έξτρα χρόνο σκέψης!!!!
Τα λέμε
Ή αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο συγκαταβατικος στον λόγο.... απλά η γραφή δίνει τον έξτρα χρόνο σκέψης!!!!
Τα λέμε
-
Μια ακόμη σημαντική παράμετρος για την οποία θεωρητικά συμφέρει να ρισκάρεις και με μικρότερους παίκτες είναι το γεγονός πώς φέτος θα έχουμε και μια άλλη ιδιομορφία στη σεζόν. Το μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από 21 Νοέμβρη έως 18 Δεκέμβρη. Δηλαδή, παίζει να έχουμε μια 2η προετοιμασία μέσα στη σεζόν... Ένας μήνας είναι αυτός. Άρα και περισσότερος χρόνος για δουλειά με τον Λουτσέσκου... Ας το έχουμε υπόψη μας.
- iremidynami 4+
Ωραια,
Θα παρουμε τέρμα που για να παιξει καλα, θελει ηλιο!!
Τι διαολο, φωτοσυνθεση θα κανει;
Αστειευομαι φυσικα, μακαρι το παιδι να βγει τερματαρα, αν τελικα κλεισει.
Θα παρουμε τέρμα που για να παιξει καλα, θελει ηλιο!!
Τι διαολο, φωτοσυνθεση θα κανει;
Αστειευομαι φυσικα, μακαρι το παιδι να βγει τερματαρα, αν τελικα κλεισει.