Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Λοιπόν εχθές έκατσα και είδα το ματς του Κουαλίατα και τώρα που βρήκα λίγο χρόνο θα σας πω τα βασικά που παρατήρησα.
Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα στην αναμέτρηση και από τις δύο ομάδες. Εντάξει, το επίπεδο ποιότητας αρκετά χαμηλό γενικά αλλά αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση είναι πως έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, την κολλάει δηλαδή. Ειδικά χθες ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος αλλά παρόλα αυτά δεν δυσκολεύονταν ιδιαίτερα στο κοντρολάρισμα και στη ντρίμπλα. Επίσης, 9/10 πάσες του ήταν σωστές και από άποψη ευστοχίας αλλά και από άποψη προώθησης του παιχνιδιού. Κοινώς, την έδινε εκεί που έπρεπε. Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και γρήγορα πόδια με τη μπάλα με αποτέλεσμα να ελίσσεται καλά. Επίσης βαράει τα στημένα με μέτριο αποτέλεσμα. Σε κάνα-δύο περιπτώσεις που κλήθηκε να παίξει το 1-2 σε κλειστούς χώρους το έκανε καλά. Επίσης είχε και μια ωραία ατομική προσπάθεια όπου πέρασε 2-3 άτομα και σούταρε.
Τέλος, εγώ θα τον χαρακτήριζα καθαρό 10αρι. Στα μάτια μου δεν κάνει για εξτρέμ. Δεν έχει τα στοιχεία για εξτρέμ αλλά είναι ένα κλασικό 10αρι (ίσως το πιο κλασικό που είχαμε τα τελευταία χρόνια).
Δυστυχώς δεν είχε πολλά τελειώματα για να παρατηρήσω και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του αλλά αυτό φαίνεται και από τα βιντεάκια. Γενικά είμαι αρκετά ενθουσιασμένος υπό την έννοια ότι πρόκειται για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που ΔΕΝ έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Τώρα, αν θα δέσει στην ομάδα δεν το ξέρω αλλά πρώτο δείγμα αρκετά θετικό. Εγώ είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.
Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα στην αναμέτρηση και από τις δύο ομάδες. Εντάξει, το επίπεδο ποιότητας αρκετά χαμηλό γενικά αλλά αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση είναι πως έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, την κολλάει δηλαδή. Ειδικά χθες ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος αλλά παρόλα αυτά δεν δυσκολεύονταν ιδιαίτερα στο κοντρολάρισμα και στη ντρίμπλα. Επίσης, 9/10 πάσες του ήταν σωστές και από άποψη ευστοχίας αλλά και από άποψη προώθησης του παιχνιδιού. Κοινώς, την έδινε εκεί που έπρεπε. Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και γρήγορα πόδια με τη μπάλα με αποτέλεσμα να ελίσσεται καλά. Επίσης βαράει τα στημένα με μέτριο αποτέλεσμα. Σε κάνα-δύο περιπτώσεις που κλήθηκε να παίξει το 1-2 σε κλειστούς χώρους το έκανε καλά. Επίσης είχε και μια ωραία ατομική προσπάθεια όπου πέρασε 2-3 άτομα και σούταρε.
Τέλος, εγώ θα τον χαρακτήριζα καθαρό 10αρι. Στα μάτια μου δεν κάνει για εξτρέμ. Δεν έχει τα στοιχεία για εξτρέμ αλλά είναι ένα κλασικό 10αρι (ίσως το πιο κλασικό που είχαμε τα τελευταία χρόνια).
Δυστυχώς δεν είχε πολλά τελειώματα για να παρατηρήσω και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του αλλά αυτό φαίνεται και από τα βιντεάκια. Γενικά είμαι αρκετά ενθουσιασμένος υπό την έννοια ότι πρόκειται για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που ΔΕΝ έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Τώρα, αν θα δέσει στην ομάδα δεν το ξέρω αλλά πρώτο δείγμα αρκετά θετικό. Εγώ είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.
Ερε γέλιο!!!!
Ααα, και γω φίλε μου ντιμ μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει λαζάνια με κουτάλα σάλτσας κοτόπουλου.
Αμ αυτός ο κανείς?!!!!
Ααα, και γω φίλε μου ντιμ μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει λαζάνια με κουτάλα σάλτσας κοτόπουλου.
Αμ αυτός ο κανείς?!!!!
-
Λαζάνιας και ταλιατέλας φορ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ. Κάποιος θα τον κόψει. Ξεχάστε το. 

-
JohnDag έγραψε:Και για το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, η Valerenga είναι μια ομάδα που έχει:
- Ποσοστό κατοχής 54.2% την φετινή χρονιά (45.8% οι αντιπαλοι της)
- 459.94 πάσες ανά ματς (417.96 οι αντιπαλοι της)
- 145.47 forward passes ανά ματς (129.65 οι αντιπαλοι της).
Κοινώς είναι ομάδα κατοχής που εχει την μπάλα στα πόδια της και όχι ομάδα που αμύνεται και αφήνει την μπάλα στον αντίπαλο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα θετικά του παίκτη απ αυτα που παρέθεσες, είναι ότι ενω μπαίνει σε αρκετές μονομαχιες, περίπου όσες ο Ιγκασον ανά ματς, κανει λιγότερα φάουλ, σχεδόν 1 στα 2 παιχνίδια, παρόλο που κάνει περισσότερα τάκλιν!! Κ επίσης έχει καλό ποσοστό ευστοχίας στις πάσες του. Που είναι σημαντικό. Λίγες κάρτες επίσης. Χαρακτηριστικο που είχε η αμυνα μας με Κοντρερας Μαλεζα
Εν τω μεταξύ δεν χρειάζεται ντε και καλά να είναι deep lying playmaker ο σέντερ μπακ. Να συμμετέχει στο μπιλντ απ χωρίς να κάνει μεγάλες πατάτες που να κοστίζουν γκολ χρειάζεται. Μια άνεση να κρατήσει λίγο τη μπαλα κ να τηβδωσει δίπλα χρειάζεται. Αν δεν είναι Μπεκενμπαουερ δεν χάλασε κ ο κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 26 Μάιος 2022, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε Τζον, δεν ξέρω τι να κρατήσω από τα στατιστικά. Μάλλον έχεις δίκιο για πανάκεια και το τι θα δουν τα μάτια μας.
Ο ιγκνι, ο οποίος είναι κακιστος στο παιχνίδι μετάβασης παρουσιάζει κάποια στατιστικά. Πόσο όμως μπορούν να αλλοιωθούν αυτά όταν ο συγκεκριμένος παίκτης φέτος λόγω επίμονης τακτικής είχε εκατοντάδες μεταβιβάσεις. Κοντινές και μακρινές. Μάλιστα οι πλειονότητα κοντινές, πλάγια και πίσω. Ακόμη και στο λάθος πόδι του συμπαίκτη του λογίζεται ως ακριβή μεταβίβαση. Στις εκατοντάδες λοιπόν παραπάνω μεταβιβάσεις είχε και κάποιες δεκάδες αχαρακτηριστων πασών. Τέτοιες όμως που να σου δίνουν την πραγματική εικόνα του ποδοσφαιριστή σε αυτό το κομμάτι. Κι όμως η μεγάλη διαφορά των εκατοντάδων ακριβή μεταβιβάσεων έναντι των δεκάδων αστοχων δίνουν ένα θετικό πρόσημο σε αυτό το στατιστικό.???!!!
Ο ιγκνι, ο οποίος είναι κακιστος στο παιχνίδι μετάβασης παρουσιάζει κάποια στατιστικά. Πόσο όμως μπορούν να αλλοιωθούν αυτά όταν ο συγκεκριμένος παίκτης φέτος λόγω επίμονης τακτικής είχε εκατοντάδες μεταβιβάσεις. Κοντινές και μακρινές. Μάλιστα οι πλειονότητα κοντινές, πλάγια και πίσω. Ακόμη και στο λάθος πόδι του συμπαίκτη του λογίζεται ως ακριβή μεταβίβαση. Στις εκατοντάδες λοιπόν παραπάνω μεταβιβάσεις είχε και κάποιες δεκάδες αχαρακτηριστων πασών. Τέτοιες όμως που να σου δίνουν την πραγματική εικόνα του ποδοσφαιριστή σε αυτό το κομμάτι. Κι όμως η μεγάλη διαφορά των εκατοντάδων ακριβή μεταβιβάσεων έναντι των δεκάδων αστοχων δίνουν ένα θετικό πρόσημο σε αυτό το στατιστικό.???!!!
-
Τι θα πει κάκιστος στο παιχνίδι μεταβασης; Κάκιστος σε κανένα τομέα δεν ειναι ο Ιγκασον κ το δείχνουν κ τα στατιστικά. Κακός σε μακρινές μεταβίβασης ναι. Αλλά κάκιστος.. Λίγο με τις υπερβολές ρε παιδιά. Προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό. Όχι από σένα μόνο.
Κ όταν παίζαμε με τριάδα πίσω ήταν κ πολύ πιο συμμετοχικος επιθετικά. Επίσης δε θυμάμαι να φάγαμε κάποιο γκολ από λάθος μεταβίβαση του Ιγκασον. Μπορεί κ να κάνω λάθος.
Κ όταν παίζαμε με τριάδα πίσω ήταν κ πολύ πιο συμμετοχικος επιθετικά. Επίσης δε θυμάμαι να φάγαμε κάποιο γκολ από λάθος μεταβίβαση του Ιγκασον. Μπορεί κ να κάνω λάθος.
Καλά και ο Ινγκασον αν παίζαμε αλλιώς με βιτολο και ΓΚΑΡΣΙΑ στα 5 μέτρα μπροστα του μπορεί να είχε 100% προωθημένες . Ενώ ο Λαπόρτ αν το μπακ σου ήταν στα εξτρεμ το εξτρεμ στο κέντρο το ενα σ χαφ στην γωνία της περιοχής και το άλλο ζητούσε μπάλα με μαν του μαν γιατί σε πιέζουν ψηλά επειδή σε έχουν μάθει και την έσκαγε όλη την ώρα χωρίς το Σέντερ φορ σου να μπορεί να την κατεβάσει μπορεί να είχε -95%
-
Ο ΠΑΟΚ έχει ΤΔ επιπέδου.
Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη.
Υπομονή να έχουμε.
In Boto we trust μέχρι τέλους.
Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη.
Υπομονή να έχουμε.
In Boto we trust μέχρι τέλους.
Δεν ξέρω αν τα πρόσεξες καλά αλλά τα στατιστικά δείχνουν ακριβώς την εικόνα του Ινγκασον.Maxpaok έγραψε:Φίλε Τζον, δεν ξέρω τι να κρατήσω από τα στατιστικά. Μάλλον έχεις δίκιο για πανάκεια και το τι θα δουν τα μάτια μας.
Πιο κάτω σε ποσοστά επιτυχίας σε μπροστινες και μακρινές μπαλιές από Κρεσπο, Μιχαηλίδη και στα ίδια σε κάθετες και πίσω πάσες.
Δηλαδή, ακριβώς η εικόνα που έχουμε επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά.
Επίσης, κάκιστος δεν είναι σε καμία περίπτωση. Δεν είναι αμυντικός που θα σου φτιάξει παιχνίδι από πίσω, άλλα είναι τα δυνατά του σημεία.
Το ποσοστό του στις κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες πχ (79.29%) είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στόπερ των ομάδων κορυφής.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimpaok4 έγραψε:λαζανια με σαλτσα κουαλιατα και ζωμο κοτα-ρσκι κανισ δεν τα εφαγε.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

και ο Μποτο πάνω απο το πιάτο με ανοιχτό το στόμα
Φίλε Λουίτζι, επέτρεψε να συνεχίζω να κρατώ αυτή την άποψη. Δεν κρίνω αν έχει κάνει μοιραία λάθη στις μεταβιβάσεις αλλά σε αυτό το κομμάτι είναι κακός.
Εμένα μου φέρνει Τσιρίλο και μου τον θυμίζει. Εσύ έχεις άλλη εικόνα.
Συγγνώμη αν σε ενοχλεί η κριτική μου, μπορεί να είναι αυστηρή αλλά αυτή είναι.
-
Maxpaok όλα καλά φίλε. Όλες οι απόψεις δέκτες. Θα ήταν ωραίο γενικά να σκεφτόμαστε πως διατυπώνουμε κάτι για να γίνεται κ πιο ωραία συζήτηση. Το λέω σε σένα γιατί φαίνεται ότι έχεις τέτοια διαθεση. Κάποιοι που έχουν άλλες διαθέσεις είναι στο ignore listMaxpaok έγραψε:Φίλε Λουίτζι, επέτρεψε να συνεχίζω να κρατώ αυτή την άποψη. Δεν κρίνω αν έχει κάνει μοιραία λάθη στις μεταβιβάσεις αλλά σε αυτό το κομμάτι είναι κακός.

- constadine
Έχοντας απορρίψει τα κεμπάπ και σουτζούκ λουκούμ από την Τουρκίαmbison έγραψε:dimpaok4 έγραψε:λαζανια με σαλτσα κουαλιατα και ζωμο κοτα-ρσκι κανισ δεν τα εφαγε.
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ο Μποτο πάνω απο το πιάτο με ανοιχτό το στόμα

-