Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από dragon »

invincible έγραψε:
obanebane έγραψε:
invincible έγραψε:Σοβαρά τώρα πότε είχε ο Αγιαξ καλό τερματοφύλακα βασικό πόσο μάλλον Β ομάδας. Από τόσες παραδοσιακές σχολές Ιταλίας και Ισπανίας πάμε να δώσουμε 1,5 εκ να πάρουμε τερματοφύλακα Κροάτη από Ολλανδία.

Πόσα λεφτά θα σου φαν ρε Ιβαν μέχρι να μάθεις. 1,5εκ? Μετά τον Ρει , ο Κροάτης. Το δις εξαμαρτην ουκ ανδρός σοφού.

Στεκελενμπουργκ ,Σιλεσεν,Ονανα.
Πολύ καλοί τερματοφύλακες και οι τρεις.
Με τρολάρεις μάλλον ... Καλοί? Ούτε πασατέμπο δεν θα μπορούσαν να πουλήσουν στο Καμπιονάτο και την Λα Λιγκα. Καλά για Πρεμιερ ούτε για πλάκα. Τέλος πάντων Κρέσιτς είναι ο Κροάτης ο Τσακίρης θα τον είχε πάρει έναν χρόνο δανεικό πρώτα εμείς είμαστε τόσο σίγουροι .... 1,5 εντάξει Αν αυτός βγει καλός θέλω να με σκίσετε ρόμπα να με κάνετε να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αν όμως στην πρώτη βγήκε και κράξετε θα σας περιμένω τα έβγαλα φωτογραφία τα ποστ ....

Ποιος μποτος ; φερτε Τσακίρη στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι να μην φερουμε και τετοιους;; Δεν ειναι απαγορευτικο το 28. Εξαρταται και τα οικονομικα εννοειται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ σε τρολαρω;
7 μύρια μεταγραφή στην ρομα ο Στεκελενμπουργκ.
12 μύρια στην Μπαρτσελόνα ο Σιλεσεν και μετά με 35 μύρια στην Βαλένθια.
Ο Ονανα πριν τον πιάσουν ντοπέ ήταν το πιο καυτό όνομα τερματοφύλακα στην Ευρώπη στα 24 του.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ρε όλοι αυτοί που λέτε είναι Ολλανδοί και ήταν βασικοί με την Εθνική δεν ήταν Κροάτες που παίζανε στην Β ομάδα και κάνανε καλή καριέρα μεγάλοι
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

obanebane έγραψε:
invincible έγραψε:Σοβαρά τώρα πότε είχε ο Αγιαξ καλό τερματοφύλακα βασικό πόσο μάλλον Β ομάδας. Από τόσες παραδοσιακές σχολές Ιταλίας και Ισπανίας πάμε να δώσουμε 1,5 εκ να πάρουμε τερματοφύλακα Κροάτη από Ολλανδία.

Πόσα λεφτά θα σου φαν ρε Ιβαν μέχρι να μάθεις. 1,5εκ? Μετά τον Ρει , ο Κροάτης. Το δις εξαμαρτην ουκ ανδρός σοφού.
Στεκελενμπουργκ ,Σιλεσεν,Ονανα.
Πολύ καλοί τερματοφύλακες και οι τρεις.
Για να μην πάμε πιο πίσω, με Βαν Ντεν Σαρ, κλπ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ολα ειναι θεμα σκαουτιγκ. Και στην Μπενφικα δεν ειπανε «α ο βαζελος δεν βγαζει τερματοφυλακες, με τον Κοτσολη και τον Καρνεζη επαιζε, ας μην παρουμε τον Βλαχοδημο, ρε ποιος Ελληνας τερματας»

Και τωρα φαινεται οτι καναν πολυ καλη επιλογη. Να μην πουμε και για Ομπλακ

ΥΓ: δεν εχω καν εικονα για Κοταρσκι αλλα εγω δεν ειμαι ΤΔ. Πασχαλακη Ζιφκο ειχα τι να φοβηθω;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

thomas Murg έγραψε:
jibbie έγραψε:εγω παλι θεωρω καλη κινηση τον Kotarski και δε με προβληματιζει τοσο η ηλικια του οσο το αν θα αντεξει την πιεση του περιβαλλοντος ΠΑΟΚ. η φατσα του παντως δεν ειναι ΠΑΟΚ κι αυτο ειναι προβλημα :lol:

θα τον πλαισιωνα παντως με τον value for money Jovanovic που γραφτηκε κι ελπιζω να ισχυει ως διδυμο κατω απ τα δοκαρια.
jibbie, έχεις καμία εικόνα για την ευστοχία του στις μεταβιβάσεις με τα πόδια; Τι ζητάω κι εγώ τώρα ε;
ναι, μια στα γρηγορα με τους αντιστοιχους του big-4

relevant on position

Εικόνα

και passing

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
invincible

Ο βαζελος έβγαζε πάντα παραδοσιακά στην Ελλάδα τερματοφύλακες και γενικά ότι ξένοι περάσαν ήταν λαχεία τεράστια. Δεν θυμάμαι κακό τερματοφύλακα στον βαζελο ακόμα και στα πιο κακά του χρόνια.

Αλλά χεσε τον βαζελο εμένα με αγχώνει αυτή η κίνηση. πάμε παρακάτω.

ότι μεταγραφή ακούω μέχρι στιγμής μου βγάζει άγχος.

Υπομονή στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αμα τα στατιστικα του Jibbie εγκρινουν ειμαι 100% υπερ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Γερασίμου έγραψε:Nasberg δεν ονομάζεται αυτός που λένε ότι κλείσαμε απ΄την Valerenga; Στον σημερινό αγώνα κόντρα στη Lillestrom πάντως δεν είναι ούτε στην αποστολή, χωρίς βέβαια αυτό να λέει κάτι αρνητικό. Μπορεί να ετοιμάζει τις βαλίτσες και δεν τον υπολογίζουν πλέον.
Στο προηγούμενο πάντως παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός η ομάδα έχανε 3-0 και στο ημίχρονο τον έκαναν αλλαγή.

https://www.transfermarkt.com/stromsgod ... ht/3750497
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω συμφωνω με το αγχος αλλα για αυτο ηθελα να μεινει ο Λουτσε, να υπαρχει μια σταθερα, ενα πλανο ασχετα αν δεν βγει στο τελος, αυτη ειναι η ζωη. Η αναδομηση ροστερ ειναι δυσκολη ειδικα στο δικο μας πρωταθλημα και ειδικα οταν αποχαιρετουμε μια φουρνια με τρομερο μενταλιτι. Παρ’ολα αυτα δεν υπαρχει αλλος δρομος λογω 1. Οικονομικων 2. Κολομβιας
Ταυτοχρονη στηριξη απο ακαδημιες και στηριζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 25 Μάιος 2022, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

invincible έγραψε:Ρε όλοι αυτοί που λέτε είναι Ολλανδοί και ήταν βασικοί με την Εθνική δεν ήταν Κροάτες που παίζανε στην Β ομάδα και κάνανε καλή καριέρα μεγάλοι
Γιατί, αυτοί από που ξεκίνησαν?
Δεν ξεκίνησαν από τη Β' ομάδα?
Το ότι είναι Κροάτης γιατί σε πειράζει?
Ο Τσεχ από τη μεγάλη των Τσέχων σχολή πήγε στην Τσέλσι,
ο Όμπλακ από τη μεγάλη των σλοβένων σχολή πήγε στην Ατλέτικο.
Ο συγκεκριμένος από το 17-18 έχει πάει στον Άγιαξ...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aν ο Μποτο δεν παρει καλύτερο του Πασχα, θα είναι η αρχή του τέλους του.
Άβαταρ μέλους
invincible

mbison έγραψε:Aν ο Μποτο δεν παρει καλύτερο του Πασχα, θα είναι η αρχή του τέλους του.

Αυτό που λένε τα παιδιά το καταλαβαίνω. Θα τον πάρουμε θα μας βγει Βλαχοδήμος και θα τον πουλήσουμε στην Νάπολη και θα βγάλουμε εκατομμύρια. Ας είμαστε καλοπροαίρετοι ας έχουν θετικοί ενέργεια, δες τον Φαν ντε Σαρ κτλ...ΟΚ ρεαλιστικά πόσες πιθανότητες έχεις να βγει καλός? Αν δεν βγει καλός? Αξίζει το ρίσκο?
Δηλαδή πρέπει να βγάλουμε λεφτά και από το ταλέντο του τερματοφύλακα ? Ας βγάλουμε λεφτά από άλλες θέσεις πρέπει και από τον τερματοφύλακα? ΟΚ Τζόγος? Τζόγος.... Να δω τον ΠΑΟΚ να πουλάει τερματοφύλακα σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλάμπ δηλαδή. ΟΚ
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Invincible ρεαλιστικά πόσες πιθανότητες έχει να βγει καλός, ξέρεις ποιος πληρώνεται για να το ξέρει ε; Οχι εγώ κ συ σιγουρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”