Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Τα βιντεο δειχνουν τα γκολ που βγαζει..
Το θεμα ειναι να δουμε λιγο και τα γκολ που δεχεται, πως τα τρωει..
Επειδή η Θέση τερματοφύλακα σηκώνει πολύ γκρίνια...
Εγώ θα έψαχνα έναν τερματοφύλακα που να
Έχει κάποια εμπειρία
Να ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια γιατί βασανίστηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Να έχει έξοδο. Το ακούτε ρε μλκς; Έξοδο λέμε..
Και να είναι στοιχειώδης σωστός κάτω από την εστία του...
Όχι άλλο Σούπερμαν
Μπριγκιτς
Όλσεν
Κλπ κλπ
Εγώ θα έψαχνα έναν τερματοφύλακα που να
Έχει κάποια εμπειρία
Να ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια γιατί βασανίστηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Να έχει έξοδο. Το ακούτε ρε μλκς; Έξοδο λέμε..
Και να είναι στοιχειώδης σωστός κάτω από την εστία του...
Όχι άλλο Σούπερμαν
Μπριγκιτς
Όλσεν
Κλπ κλπ
Από τα λίγα που είδα, μου άρεσαν οι αυτοματοποιημένες κινήσεις του στα τετ-α-τετ, κάτι που έλλειπε ΤΕΛΕΙΩΣ από τον Πασχαλάκη.EugenePAOKI έγραψε:![]()
![]()
Για να πούμε όμως άν είναι καλός ή όχι, πρέπει να δούμε τα γκολ που έφαγε και όχι τις αποκρούσεις του.
Αν οι τερματοφύλακες κρίνοντας από τα βίντεο των αποκρούσεών τους, ο Πασχαλάκης θα ήταν σαφώς ο καλύτερος στον κόσμο...
ΥΓ: Πιθανότατα έρχεται για 2ος, οπότε hold your horses...
Πιο πολύ από κάθε άλλη θέση, στους τερματοφύλακες πάντα με φοβίζει η...προσαρμογή στην ελληνική γηπεδική πραγματικότητα.
Μακάρι το παλικάρι να είναι άψογος επαγγελματίας και να μην μασήσει στο πρώτο ελληνικό ντέρμπυ όταν βιώσει κροτίδες, καπνογόνα, χλεπίδια και λοιπά νταβατζηλίκια που όλοι αγαπήσαμε.
Μακάρι το παλικάρι να είναι άψογος επαγγελματίας και να μην μασήσει στο πρώτο ελληνικό ντέρμπυ όταν βιώσει κροτίδες, καπνογόνα, χλεπίδια και λοιπά νταβατζηλίκια που όλοι αγαπήσαμε.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν τα τρώει!Amsterdamer_87 έγραψε:Τα βιντεο δειχνουν τα γκολ που βγαζει..
Τα βγάζει όλα!!
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ άκουσα ότι κλείσαμε κ λοντιγκιν από πηγή ..αλλά όχι με μεγάλη σιγουριά όποτε έχω ερωτηματικά ..
με κουαλιατα τι έγινε τελικά ;;
Για 1ος ειπε ο Βασιλο με ΙΣΩΣ Τσιφτση για δευτερο. 1.5 μυριο δινουμεskalon έγραψε:Από τα λίγα που είδα, μου άρεσαν οι αυτοματοποιημένες κινήσεις του στα τετ-α-τετ, κάτι που έλλειπε ΤΕΛΕΙΩΣ από τον Πασχαλάκη.EugenePAOKI έγραψε:![]()
![]()
Για να πούμε όμως άν είναι καλός ή όχι, πρέπει να δούμε τα γκολ που έφαγε και όχι τις αποκρούσεις του.
Αν οι τερματοφύλακες κρίνοντας από τα βίντεο των αποκρούσεών τους, ο Πασχαλάκης θα ήταν σαφώς ο καλύτερος στον κόσμο...
ΥΓ: Πιθανότατα έρχεται για 2ος, οπότε hold your horses...
Θα φάμε τόση ανανέωση φέτος σε χαρακτηριστικά που μας έλειπαν, που θα αναπολούμε τους αργοκινητους έμπειρους παίχτες...χαχαχαχα
Baldur έγραψε:Στη μόνη θέση που είναι ΟΚ να έχεις...υπέργηρο, πάμε και κλείνουμε 22χρονο. Πόσο ΠΑΟΚ αντέχετε;
Χαχα, έγραψες μεγάλε

Ηταν στα υπ’οψιν αλλα μαλλον παει στον γειτονα. Εκλεισε λενε ο Κουαλιατα. Τωρα τι να σου πωDemir έγραψε:Εγώ άκουσα ότι κλείσαμε κ λοντιγκιν από πηγή ..αλλά όχι με μεγάλη σιγουριά όποτε έχω ερωτηματικά ..
- Mutasevic
Καλή περίπτωση ειναι α παρουμε κ έναν 32 συν μην πω 35 συν για να αλληλοσυμπληρωνονται ,εκείνη η φουρνιά του αγιαξ είχε 6 7 καλους σε ομαδες καταληξαν ολοι γκραβενμπεργκ , εκκελενκαμπ μποτμαν, ντεστ ,ντανιλο περειρα ,νοα λανγκ κτλ
Καλή πόρτα είναι ο αγιαξ όπως κ η Πόρτο κ η μπενφικα,ομάδες που οι νεαροί τους εχουν φιλοδοξία να παίζουν στην πρώτη ομάδα που είναι ομαδα πρωταθλητισμου έτσι φτιάχνουν κ καλη νοοτροπία
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή πόρτα είναι ο αγιαξ όπως κ η Πόρτο κ η μπενφικα,ομάδες που οι νεαροί τους εχουν φιλοδοξία να παίζουν στην πρώτη ομάδα που είναι ομαδα πρωταθλητισμου έτσι φτιάχνουν κ καλη νοοτροπία
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό πες το για κάνα Σκανδιναβό ή Αμερικάνο. Βαλκάνιοι δε νομίζω να μην έχουν ζήσει κροτίδες και φασαρίες στα γήπεδα.Baldur έγραψε:Πιο πολύ από κάθε άλλη θέση, στους τερματοφύλακες πάντα με φοβίζει η...προσαρμογή στην ελληνική γηπεδική πραγματικότητα.
- Dark Knight
Αν δεν έχει υπογράψει κάτι ο Λοντίγκιν στα ασπόνδυλα, τι πρόβλημα υπάρχει να δεχτεί μία δικιά μας πρόταση, αν και εφόσον υπάρχει τέτοια; Έστω και μεταγενέστερη.