Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από free4 »

Γι αυτό το λόγο γίνονται τα φιλικά..
Για να φανούν οι αδυναμίες και η διοίκηση να κινηθεί προς τις κατάλληλες πλευρές..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα πάσχει, εδώ και χρόνια, σε αυτοματισμούς. Σε συντονισμένες προσπάθειες και ένα - δύο που θα ανοίγουν την αντίπαλη άμυνα και θα οδηγούν στο εύκολο goal. Αυτό εξασφαλίζεται με παίκτες που έχουν πολύ καλή μπαλιά, ή παίκτες με γρήγορο μυαλό και κινητικότητα (εκρηκτικότητα).
Βιεϊρίνια και Κούτσια μπορούν να συμβάλουν, ο Κόνσε μόνον όταν σημαδεύει σωστά, και όσοι διαθέτουν κάθετη μπαλιά, στην οποία γενικά πάσχουμε! Αλλά τέτοιος παίκτες ψάχνουν όλες οι ομάδες όχι μόνον εμείς!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

+απειρο στην πρωτη παραγραφο
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

εγω ημουν ο αδικος κ ο γαυροβαζελος οταν μιλουσα πριν λιγο καιρο..βιαζομαστε γιατι νομιζουμε οτι ολα θα ειναι οπως περυσι που ειχαμε 2 μηνες ολοκληρους προετοιμασια κ εδεσε η ομαδα..φετος εχει ουτε 1 μηνα προετοιμασια για να δεσουν οι 8 νεοι παιχτες που ηρθαν..δε ξερω αν χρειαζομαστε μεταγραφη παντως πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε υπομονη..πιστευω οτι θα ξεκινησουμε ασχημα τον πρωτο μηνα κ θα στρωσουμε απο τελος σεπτεμβρη..οπως ειχε παθει ο βαζελος του σαντος που ειχε 3 αγωνες μονο ηττες κ μετα πηρε πρωταθλημα..μονο υπομονη..μην αρχισουν οι γνωστοι παοκαρες να χαλανε τον κοσμο απο τον πρςτο μηνα αν εχουμε αποτυχιες..μεχρι τα τελη σεπτεμβρη ισως να ειμαστε και τυχεροι απλα κ να πανε ολα καλα..

Υ.Γ1: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Υ.Γ2: ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ :shock:
Omar4

Δημοσίευση από Omar4 »

Αυτη η συζητηση που ανοιξατε μου θυμιζει κατι απο ΘΥΡΑ-1
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη θα ειμαστε πρωταθλητες χωρις τον σαντος χαχα!! πολυ γκαντεμια αυτος ο σαντος.
Commadante Pablo

Δημοσίευση από Commadante Pablo »

Ο Βιτόλο στο Sportnet - "Δεν αντέχω άλλο"!
Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»! Respect: «Σέβομαι τον Αρη και τoν Super 3»! Διπλωματικό: «Πάω οπουδήποτε...»! Ακραίο σενάριο: «Αν μου έδιναν όσα έπαιρνα πέρυσι θα επέστρεφα ακόμα και στον Αρη, αλλά έδειξαν πως δε με θέλουν και δεν γυρίζω»!

Ο Βιτόλο είναι στα όρια του και κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ. Πληροφορίες λένε ότι υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός χαφ δεν το επιβεβαιώνει αν και θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Δικέφαλο και το Sportnet έχασε τη μπάλα!

Βίκτορ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;

"Θέλω να φύγω δε μπορώ να συνεχίσω στην Σανταντέρ, Δεν προπονούμαι καθόλου, είμαι στο σπίτι μου στην Τενερίφη και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο το καταλαβαίνεις; Οπουδήποτε είτε λέγεται Ελλάδα, είτε λέγεται Ουέλβα ή Μπαρτσελόνα. Το μόνο που κάνει αυτή τη στιγμή η διοίκηση είναι να μην με αφήνει ελεύθερο. Μου χρωστάνε κάποια χρήματα και συνέχεια μου αναβάλλουν τα ραντεβού! Από βδομάδα σε βδομάδα! Ειλικρινά σου το λέω έχω τρελαθεί. Είμαι 25 χρονών και θέλω χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι, τώρα με αυτή την κατάσταση η καριέρα μου πάει πίσω".

Ακούγεται ότι θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ ισχύει κάτι τέτοιο;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα, αλλά σου ξαναλέω το βασικό είναι να μείνω ελεύθερος από την Σανταντέρ".

Υπάρχει περίπτωση να σε αποκτήσει με μεταγραφή;

"Όχι το αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο, μόνο σαν ελεύθερος θα μπορούσα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ".

Ωστόσο, μια ενδεχόμενη μετακίνηση σου θα είχε αντίκτυπο στους φίλους του Αρη...

"Ο σεβασμός μου προς τους οπαδούς της ομάδας είναι απεριόριστος, αλλά είμαι επαγγελματίας. Σέβομαι τον κόσμο του Αρη, πέρασα μια εξαιρετική σεζόν, τους οπαδούς του Super 3 που μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σέβομαι τον πρόεδρο της ομάδας, κάποιους άλλους όμως δεν τους σέβομαι..." (Ερωτηθείς για το ποιους εννοεί ο Βίκτορ Βιτόλο απέφυγε να απαντήσει)

Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα συνέχιζες στον Αρη;

"Ναι, εφόσον μου έδειχναν ότι με θέλουν. Και εννοώ οικονομικά. Και για να γίνω πιο σαφής πέρσι είχα ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με το σύλλογο. Φέτος ζήτησα από τη διοίκηση ακριβώς τα ίδια χρήματα και το αρνήθηκαν! Ήθελαν να μου κάνουν μείωση αποδοχών, ενώ για άλλους παίκτες όπως ο Αμπρέου έδιναν αυτά που τους ζητούσαν. Φίλε μου, με αυτές τις συνθήκες δείχνουν πως δε με θέλουν και δεν θα γύριζα. Πρέπει να σκέφτομαι πάντα και το μέλλον της οικογένειας μου".

Και πότε θα ξεκαθαριστεί το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

"Όπως σου είπα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σανταντέρ και μένω ελεύθερος από τον Δεκέμβριο. Όμως ως τότε τι θα γίνει; Πρέπει να φύγω από δω. Και όπως σου είπα για οπουδήποτε".

Δ. Μπαλογιάννης
Τράνσφερ ξέρεις κατι για αυτο; Μαλάκινση επαθε ξαφνικα ο Βιτολο ή αυτος ο Μπαλογιαννης ειναι το alter ego του Κοντη; Υποτιθεται οτι εχει κλεισει η δουλεια.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ο TransferManiac Paokmania Παιδιά αντίο. Ο Transfermaniac θα είναι πάλι μαζί σας τον χειμώνα. Ο λογαριασμός θα απενεργοποθεί μέχρι αύριο. Όσο για τις μεταγραφές ότι είχα να πω τα είπα με κεντρικά άρθα στο Paokmania. ΠΑΟΚΑΡΑ καλή μισή σεζόν... Το κερασάκι ακόμα το φλερτάρω...

πριν απο ενα τεταρτο στο facebook...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

gash!!!
κλειδωσε το!!!

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δενέχω φέισμπουκ.
Συνεπώς ας μας χαιρετήσει αν θέλει ο καλός μας Τράνσφερμανιακ και εδώ και μετά θα κλείσω την πόρτα.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ο TransferManiac Paokmania Aπό εδώ και πέρα ότι θέλετε στο φόρουμ του paokmania. Σε λίγη ώρα ο λογαριασμός απενεργοποιείται μέχρι τον χειμώνα.
Πριν από 39 λεπτά
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ας αναγνωρίσουμε πάντως και ότι η πρόβλεψη για την σκοτώστρα Βιτόλο είχε γίνει ποοοοολύ καιρό πριν απο τον γνωστό ομορφάντρα του σάιτ μας.

ΤράνσφερΜάνιακ σε ευχαριστούμε για τα περίεργα quiz που έκαναν τους υπολογιστές μας ντεντέκτιβ όλη την χρονιά μπας και κατορθώσουμε να βρούμε άκρη.

Μας κόβω Ιανουάριο πάλι λογικά ε? :)
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Transfer βαλε μας στην πριζα λιγο... αυτο για τη Νοτια αμερικη το ειπες ασχετα η ριχνοντας καποιο υποννοουμενο για τον μεσοεπιθετικο που ολοι θελουμε???
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

riquelme ισως???? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Οποτε το κερασακι παιζει ακομα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”