Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- invincible
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Παιδιά μην βιάζεστε, βιάζεστε, καταρχήν οι μεταγραφές είναι σαν το Προεδρικό Διάταγμα. Αργούν πάντα στην ΠΑΕ. Θέλετε και πολλές. Εδώ αργούν οι λίγες. Θα πρέπει να πάνε στον πρώτο να πάρουν χαρτόσημο, μετά να περάσουν από την Μαρία και στο τελος θα πρέπει να πει και το ΟΚ ο Ιβαν. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε. Θα κάνουμε παζάρια και στο Μπίσε και στον Κρέσπο και στον Βιερινια. Κάτσε τέλη του Ιουλίου μπορεί με τον ΠΑΟΚ Β να κατέβουμε στο Ευρωπαϊκό να παίξουμε με κανέναν χωριό που θα μας βγει το λαδι να βάλουμε γκολ πάλι.
Εσείς τα λέτε εδώ αλλά υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο. 21 Ιουνίου αρχίζει προετοιμασία. Ακούσατε καμία ανακοίνωση παίχτη?
Εσείς τα λέτε εδώ αλλά υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο. 21 Ιουνίου αρχίζει προετοιμασία. Ακούσατε καμία ανακοίνωση παίχτη?
Από τη στιγμή που έφυγε ο Πασχαλακης θεωρώ απαραίτητο να μείνουν οι Κρέσπο βιερίνια,ενώ και ο Αουγκούστο καλό είναι αν πωληθεί να πωληθεί βστο τέλος των μεταγραφών.abc_o_ karpouzas έγραψε:renegade έγραψε:Εγώ πάλι μόνο αισιοδοξος δεν είμαι για την καινούργια σεζόν.
Αν δηλαδή η ομάδα ξεκίνησε με
Καινούριο τερματοφύλακα
Καινούριο στόπερ
Καινούριο αριστερό Μπακ
Καινούριο αμ χαφ
Καινούριο δεκάρι
Καινούριο εξτρέμ... τότε είμαι σίγουρος ότι αρχές Δεκέμβρη η διαφορά με τον γαύρο θα είναι διψήφια
Ε τότε γιατί....νσ μπούμε σε έξοδα....
Να μείνουμε με τους ίδιους που τον Δεκέμβριο είχαν την διαφορά μονοψήφια
Έτσι εξασφαλίζεις τουλάχιστον στις θέσεις που η τακτική και η ομοιογένεια παίζουν σημαντικό ρόλο.
Αντίθετα μπροστά ( στο 10 και στα εξτρέμ ) μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και γιατί δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο για να μείνει ( δεν βλέπω λόγω να μείνει ούτε ο μπίσεσβαρ) αλλά και γιατί εκεί το ταλέντο και η ποιότητα είναι πιο σημαντικα από την λεγόμενη ομοιογένεια
Καλα προχθες τελειωσε η σεζον.
Τι σημαινει αν ακουσαμε ανακοινωση παικτη; Με το πλοιο θα ερθουν και πρεπει να τους αποκτησουμε 30 μερες πριν;
Και στην τελικη μπορει η προεργασια να εχει γινει και υποθεσεις να εχουν κλεισει.
Γιατι θα πρεπει να μας ενημερωνουν για τα ΠΑΝΤΑ; Δεν την καταλαβαινω αυτη την απαιτηση
Τι σημαινει αν ακουσαμε ανακοινωση παικτη; Με το πλοιο θα ερθουν και πρεπει να τους αποκτησουμε 30 μερες πριν;
Και στην τελικη μπορει η προεργασια να εχει γινει και υποθεσεις να εχουν κλεισει.
Γιατι θα πρεπει να μας ενημερωνουν για τα ΠΑΝΤΑ; Δεν την καταλαβαινω αυτη την απαιτηση
- invincible
όταν έχει γίνει σχεδιασμός από τον χειμώνα τώρα ακούς ανακοινώσεις για παίχτες που φεύγουν και έρχονται. κανένας σχεδιασμός δεν έχει γίνει. όλα είναι ρευστά . Μπορεί τέλη Ιουνίου να ακούσεις ότι πουλήθηκε και ο προπονητής πάλι. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι και προτείνω να κάνετε όλοι το ίδιο γιατί θα απογοητευθούμε και θα ξενερώσουμε πάλι και θα αρχίσουμε την γκρίνια. Μας μιλούσανε για κλεισμένους παίχτες. 2 παίχτες. Εγώ σου λέω ότι ακόμα και αυτοί οι δύο μπορεί να μην έρθουν στο τέλος. Του χρόνου η ΕΠΟ θα είναι πράσινη με Μπαλτάκο. Θα υποφέρουμε πάλι με την ΝΟΒΑ και τα τηλεοπτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν βλέπω πουθενά τον ΙΒΑΝ και δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για το μέλλον. Δεν βλέπω ούτε χρήματα να πέφτουν. Δεν είναι αισιόδοξος και προτείνω τον κόσμο να προσγειωθεί και να απαιτήσει από την διοίκηση ξεκάθαρα λόγια παρά να πετάτε στα σύννεφα και μετά να έρθει απότομη γκρίνια.
Πρέπει ΑΡΔ και ο κόσμος να απαιτήσει άμεσα ξεκάθαρα λόγια από την διοίκηση για το αγωνιστικό πλάνο. Αν όχι προβλέπω πάλι πολύ γκρίνια.
Πρέπει ΑΡΔ και ο κόσμος να απαιτήσει άμεσα ξεκάθαρα λόγια από την διοίκηση για το αγωνιστικό πλάνο. Αν όχι προβλέπω πάλι πολύ γκρίνια.
Ο ΤΔ εξήγησε πριν λίγους μήνες το πλάνο, νομίζω το ανέλυσε είτε μας αρέσει είτε όχι.
Και φυσικά να το κρίνουμε.
Στόχοι της ομάδας : τι περιμένουμε να μας πουν ;
Πως δεν θα διεκδικήσουμε τίτλο ;
Πως θα πάμε ίσα ίσα για να μπούμε playoff ;
Ας είμαστε σοβαροί.
Οι μεταγραφές έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες, συμβόλαια που πρέπει να τηρηθούν, πως θα γίνει η ανακοίνωση ;
Το ότι βγήκαν δύο παίχτες ως κλεισμένοι, σημαίνει πως ντε και καλά αυτοί θα είναι ;
Για αποχωρήσεις, νομίζω σήμερα είχαμε δύο (ακόμα κι αυτές δεν ολοκληρώθηκαν τυπικά βάσει ημερομηνίας συμβολαίου), ασχέτως κι αν τις γνωρίζαμε.
Δεν βλέπουμε χρήματα να πέφτουν : Εξηγήθηκε στο πλάνο η αυτάρκεια (πωλήσεις, έσοδα από πορεία σε Ευρώπη κτλπ) ή περιμένουμε να βάλει καμιά 50αρια μύρρια ακόμα και να κράζουμε γιατί έχουμε μεγάλο άνοιγμα και ξεπουλάμε ;
Σωστές αποφάσεις από τους υπεύθυνους στο αγωνιστικό και επιλογές παιχτών χρειάζεται.
Και φυσικά να το κρίνουμε.
Στόχοι της ομάδας : τι περιμένουμε να μας πουν ;
Πως δεν θα διεκδικήσουμε τίτλο ;
Πως θα πάμε ίσα ίσα για να μπούμε playoff ;
Ας είμαστε σοβαροί.
Οι μεταγραφές έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες, συμβόλαια που πρέπει να τηρηθούν, πως θα γίνει η ανακοίνωση ;
Το ότι βγήκαν δύο παίχτες ως κλεισμένοι, σημαίνει πως ντε και καλά αυτοί θα είναι ;
Για αποχωρήσεις, νομίζω σήμερα είχαμε δύο (ακόμα κι αυτές δεν ολοκληρώθηκαν τυπικά βάσει ημερομηνίας συμβολαίου), ασχέτως κι αν τις γνωρίζαμε.
Δεν βλέπουμε χρήματα να πέφτουν : Εξηγήθηκε στο πλάνο η αυτάρκεια (πωλήσεις, έσοδα από πορεία σε Ευρώπη κτλπ) ή περιμένουμε να βάλει καμιά 50αρια μύρρια ακόμα και να κράζουμε γιατί έχουμε μεγάλο άνοιγμα και ξεπουλάμε ;
Σωστές αποφάσεις από τους υπεύθυνους στο αγωνιστικό και επιλογές παιχτών χρειάζεται.
Εντάξει αυτό με το μπάτζετ είναι κι λίγο τραβηγμένο. Ο Ιβάν έφερε με πόσα λεφτά τον Μποτο κι ήδη πλήρωσε δύο μεταγραφές. Καμία κανουλα δεν είναι κλειστή, αλλά απαγορεύεται να πετάμε πλέον λεφτά σε κωστηδες ζαμπρανους αζεβεδους, και το κακο
συναπάντημα. Κάπου να καταλαβαίνουμε κι τι γίνεται. Ήρθε κι ο ζιφκοβιτς κι ο σβαμπ με μια χαρά χρήματα κι είναι κι μια χαρά παίκτες.
συναπάντημα. Κάπου να καταλαβαίνουμε κι τι γίνεται. Ήρθε κι ο ζιφκοβιτς κι ο σβαμπ με μια χαρά χρήματα κι είναι κι μια χαρά παίκτες.
- invincible
Καταρχήν εγώ δεν πιστεύω κανέναν ΤΔ καθε χρόνο και άλλος λέει άλλα.
Εγώ ζητάω από τον Γιώργο ή τον Ιβαν να ενημερώσουν τον κόσμο το συντομότερο δυνατό τι θα γίνει με το αγωνιστικό.
Γιατί μαθαίνω ότι τα πλάνα πάλι άλλαξαν και ο Ιβαν θα ζητήσει συμβούλιο. όπως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να διώξουν τον Γκαρσία. Τέλος μαθαίνω ότι τελικά δεν θα γίνει καμία ανανέωση συμβολαίου όλοι παίρνουν τον μπουλο.
Από αυτά που ακούω τίποτα δεν μου φαίνεται ότι προκύπτει από σχεδιασμό.
Πρέπει ο κόσμος και οι σύνδεσμοι να ζητήσουν επικοινωνία. Οχι στο σκοτάδι. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι θα αποφασιστεί και τι θα γίνει.
Εγώ ζητάω από τον Γιώργο ή τον Ιβαν να ενημερώσουν τον κόσμο το συντομότερο δυνατό τι θα γίνει με το αγωνιστικό.
Γιατί μαθαίνω ότι τα πλάνα πάλι άλλαξαν και ο Ιβαν θα ζητήσει συμβούλιο. όπως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να διώξουν τον Γκαρσία. Τέλος μαθαίνω ότι τελικά δεν θα γίνει καμία ανανέωση συμβολαίου όλοι παίρνουν τον μπουλο.
Από αυτά που ακούω τίποτα δεν μου φαίνεται ότι προκύπτει από σχεδιασμό.
Πρέπει ο κόσμος και οι σύνδεσμοι να ζητήσουν επικοινωνία. Οχι στο σκοτάδι. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι θα αποφασιστεί και τι θα γίνει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μια ανακούφιση με έπιασε με τις δηλώσεις Λημνιου
Φαίνεται να μην υπάρχει ενδιαφέρον
Φαίνεται να μην υπάρχει ενδιαφέρον
Καμιά ιδέα για ποιο λόγο συναντήθηκε ο Μπότο με Μπεσίκτας; Παίζει να θέλουμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε κανέναν;
- invincible
Ο τουρκος ΑΡΔ αυτό που αφήνει να εννοηθεί είναι ότι πήγε ο Μποτο να συζητήσει την συνεργασία με την Μπεσικτας.
Μπορεί να είναι και παπας αλλά για αυτό σου λέω δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Πάντως αν δεν κρατήσουν κανέναν και δεν παρουν αυτούς που θέλει ο Ρασβαν δεν ξέρω αν θα μείνει και ο Ραζβαν.
Πάντως αν δεν κρατήσουν κανέναν και δεν παρουν αυτούς που θέλει ο Ρασβαν δεν ξέρω αν θα μείνει και ο Ραζβαν.
- ΑποστόληςΑ
-
Ρε.Καρπουζα....βαλε και ένα σέντερ φορ. ..να γουστάρουμε!!!abc_o_ karpouzas έγραψε:η ομαδα θελει 5 κινησεις ουσιας....
ενα ...πελκα...αλλα να ξερει τι πρεπει να κανει σε εκεινην την θεση
2 αριστερα μπακ ...εναν λινο και εναν σαστρε...
ενα αριστερο στοπερ ... = ή και > του μιχαηλιδη....
συνολο παικτων ...τουλαχιστον 28...με στοχο τους 55 και πανω αγωνες
και η 5 κινηση πρεπει να ειναι η τακτικη ομοιογενεια της ομαδας οπου θα μπορει με τις κινησεις ολης της αμυντικης γραμμης να δημιουργει υπεραριθμιες σε φαση οργανωμενης αναπτυξης...
απο οτι καταλαβαινω ενας στοχος ειναι να ...ανεβει...η ταχυτητα της ομαδας....
αυτο σημαινει οτι θα ..μπει...μεγαλη πιεση στον αντιπαλο και αναλογα θα ανεβει και το ποσοστο ....λαθους...οποτε θεωρω για να.....δουμε...αυτην την ταχυτητα και την ...ελαχιστοποιηση του λαθους πρεπει στην αναπτυξη της ομαδας να συμμετεχουν ακομη ποιο πολλοι παικτες....
....δεν γραφω τιποτα για τον τερματοφυλακα γιατι....παρακολουθω τον ΠΑΟΚ απο την εποχη του σαββουλιδη...και πιστευω οτι οποιος τερματοφυλακας και να ερθει στην ομαδα...θα ειναι ...παλτο...
.
- ΑποστόληςΑ
Τον Νοέμβριο του 2021 είχα κάνει μια ανάρτηση σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις Ιανουαρίου και καλοκαιριού 2022.
Είχα δεχτεί την επίσκεψη ενός πολύ παλιού φίλου, στον οποίο τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη για την αξιοπιστία του και είναι πασίγνωστος Π.Α.Ο.Κ. ΣΗΣ στο πανελλήνιο.
Την εποχή εκείνη τα πράγματα στην Ομάδα ήταν πολύ περίεργα και πολύ διαφορετικά από ότι τώρα. Μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία μετέφερα στο Forum με την μορφή, "μήπως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται έτσι ?"
To résumé της ανάρτησης ήταν ότι τον μεν Ιανουάριο δεν θα υπάρξουν παρά 1-2 μεταγραφικές κινήσεις και αυτές υπό όρους, το δε καλοκαίρι - που έληγαν πολλά και σημαντικά συμβόλαια - ο προγραμματισμός ήταν να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα.
Εισέπραξα απάντηση από δύο αδέλφια που έλεγαν ότι αυτά είναι μαλακίες.
Ήταν εποχή που πολλοί περίμεναν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ως η άνυδρος γη το ύδωρ.
Κάποιος αδερφός ζήτησε να ξαναβάλω την ανάρτηση την οποία όμως δεν μπόρεσα να εντοπίσω.
Την αναπαράγω τηλεγραφικά χωρίς να προσθέσω ούτε ένα "και" δικής μου άποψης ή σκέψης.
Ηχογραφώ όλες τις συνομιλίες μου τηλεφωνικές ή δια ζώσης αφού προηγουμένως ενημερωθεί ο συνομιλητής μου. Και αυτό για δική μου χρήση, λόγω συγκεκριμένης πάθησης.
- Ήταν πρωτοβουλία του Razvan Lucescu η επαναπροσέγγιση με τον Π.Α.Ο.Κ.
- Ο Razvan Lucescu ανέλαβε να αξιολογήσει όλο το roster που βρήκε και να καθορίσει την εξέλιξη κάθε ποδοσφαιριστή στον Π.Α.Ο.Κ.
- Ο Razvan Lucescu υπέδειξε μόνον τον Nelson Oliveira
- Ο Razvan Lucescu δεν είχε καμία ανάμειξη με τις άλλες μεταγραφές του καλοκαιριού 2021, παρά μόνον επέλεξε έναν σε κάθε θέση από λίστα που του δόθηκε.
- Ο Πρόεδρος ήταν πολύ απογοητευμένος από την οικονομική διαχείριση των μεταγραφών τα 2 τελευταία χρόνια
- Ο Πρόεδρος ήταν πολύ απογοητευμένος από την λειτουργία της ΠΑΕ και μάλιστα πολύ δυσαρεστημένος από συγκεκριμένα στελέχη
- Η δυσαρέσκεια του ήταν έντονη την εποχή εκείνη και περιελάβανε συχνές εκρήξεις θυμού
- Ο Προέδρος εξέφραζε μεγάλη δυσφορία για τους συχνούς τραυματισμούς, τους γυμναστές και το ιατρικό team
- Ήταν τρομερά δύσκολο να γίνει συζήτηση μαζί του για νέες μεταγραφές, διότι αμέσως αντιδρούσε αναφερόμενος σε ποδοσφαιριστές που χρυσοπληρώθηκαν και παρέμεναν ανενεργοί ή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα ονόματα.
- Ο Πρόεδρος είχε βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές στις αρχικές συζητήσεις με τον Razvan Lucescu με την σύμφωνη γνώμη του δεύτερου (μάλιστα με μεγάλη προθυμία)
- Οι κόκκινες γραμμές αφορούσαν αξία αγοράς νέων ποδοσφαιριστών, και ετήσιες αμοιβές οι οποίες έπρεπε να κυμαίνονται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο
- Απαίτησε, το κατά το δυνατόν ασφαλιστικές δικλείδες στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, που να συνδέουν την αμοιβή τους με την προσφορά τους
- Οι καλοκαιρινές μεταγραφές θα ακολουθούσαν αυτή τη λογική
Η άποψη εκείνη την δύσκολη εποχή, που και ο Προπονητής αναγνώρισε κάποια λάθη του, ήταν ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει εκτενής εκκαθάριση
- Ο Πρόεδρος δεν έδειξε καμιά διάθεση να σταματήσει τις επενδύσεις. Όμως απαιτεί έναν οικονομικά ανεξάρτητο Π.Α.Ο.Κ. στις διαχειριστικές χρήσεις
Κάποια άλλα που ειπώθηκαν δεν γράφονται
Από τότε άλλαξαν πολλά και στον Π.Α.Ο.Κ. (ερχομός Boto, άνοδος κάποιων παικτών, Ευρωπαϊκή πορεία κ.α.) αλλά και στο γεωπολιτικό περιβάλλον όπως ο πόλεμος.
Αν άλλαξε κάτι στις αρχικές θέσεις δεν το ξέρω. Προσωπικά το αποκλείω.
Στο thread του τελικού και με τους σφυγμούς 300 (άκου εκεί ο αλήτης είχε 200 σφυγμούς άρα δεν πειράζει που μας έδειξε τα . . .) επάνω στην τρέλα μου έγραψα τα ονόματα κάποιων ατόμων που ήταν κοντά στην σκηνή του εγκλήματος κατά του Π.Α.Ο.Κ. Γνωστά ονόματα με τα οποία επικοινωνούσα τηλεφωνικά και έγραφα εδώ.
Δηλώνω ότι κανείς από αυτούς δεν ήταν ο συνομιλητής μου του Νοεμβρίου, που μου μετέφερε τα παραπάνω.
Είχα δεχτεί την επίσκεψη ενός πολύ παλιού φίλου, στον οποίο τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη για την αξιοπιστία του και είναι πασίγνωστος Π.Α.Ο.Κ. ΣΗΣ στο πανελλήνιο.
Την εποχή εκείνη τα πράγματα στην Ομάδα ήταν πολύ περίεργα και πολύ διαφορετικά από ότι τώρα. Μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία μετέφερα στο Forum με την μορφή, "μήπως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται έτσι ?"
To résumé της ανάρτησης ήταν ότι τον μεν Ιανουάριο δεν θα υπάρξουν παρά 1-2 μεταγραφικές κινήσεις και αυτές υπό όρους, το δε καλοκαίρι - που έληγαν πολλά και σημαντικά συμβόλαια - ο προγραμματισμός ήταν να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα.
Εισέπραξα απάντηση από δύο αδέλφια που έλεγαν ότι αυτά είναι μαλακίες.
Ήταν εποχή που πολλοί περίμεναν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ως η άνυδρος γη το ύδωρ.
Κάποιος αδερφός ζήτησε να ξαναβάλω την ανάρτηση την οποία όμως δεν μπόρεσα να εντοπίσω.
Την αναπαράγω τηλεγραφικά χωρίς να προσθέσω ούτε ένα "και" δικής μου άποψης ή σκέψης.
Ηχογραφώ όλες τις συνομιλίες μου τηλεφωνικές ή δια ζώσης αφού προηγουμένως ενημερωθεί ο συνομιλητής μου. Και αυτό για δική μου χρήση, λόγω συγκεκριμένης πάθησης.
- Ήταν πρωτοβουλία του Razvan Lucescu η επαναπροσέγγιση με τον Π.Α.Ο.Κ.
- Ο Razvan Lucescu ανέλαβε να αξιολογήσει όλο το roster που βρήκε και να καθορίσει την εξέλιξη κάθε ποδοσφαιριστή στον Π.Α.Ο.Κ.
- Ο Razvan Lucescu υπέδειξε μόνον τον Nelson Oliveira
- Ο Razvan Lucescu δεν είχε καμία ανάμειξη με τις άλλες μεταγραφές του καλοκαιριού 2021, παρά μόνον επέλεξε έναν σε κάθε θέση από λίστα που του δόθηκε.
- Ο Πρόεδρος ήταν πολύ απογοητευμένος από την οικονομική διαχείριση των μεταγραφών τα 2 τελευταία χρόνια
- Ο Πρόεδρος ήταν πολύ απογοητευμένος από την λειτουργία της ΠΑΕ και μάλιστα πολύ δυσαρεστημένος από συγκεκριμένα στελέχη
- Η δυσαρέσκεια του ήταν έντονη την εποχή εκείνη και περιελάβανε συχνές εκρήξεις θυμού
- Ο Προέδρος εξέφραζε μεγάλη δυσφορία για τους συχνούς τραυματισμούς, τους γυμναστές και το ιατρικό team
- Ήταν τρομερά δύσκολο να γίνει συζήτηση μαζί του για νέες μεταγραφές, διότι αμέσως αντιδρούσε αναφερόμενος σε ποδοσφαιριστές που χρυσοπληρώθηκαν και παρέμεναν ανενεργοί ή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα ονόματα.
- Ο Πρόεδρος είχε βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές στις αρχικές συζητήσεις με τον Razvan Lucescu με την σύμφωνη γνώμη του δεύτερου (μάλιστα με μεγάλη προθυμία)
- Οι κόκκινες γραμμές αφορούσαν αξία αγοράς νέων ποδοσφαιριστών, και ετήσιες αμοιβές οι οποίες έπρεπε να κυμαίνονται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο
- Απαίτησε, το κατά το δυνατόν ασφαλιστικές δικλείδες στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, που να συνδέουν την αμοιβή τους με την προσφορά τους
- Οι καλοκαιρινές μεταγραφές θα ακολουθούσαν αυτή τη λογική
Η άποψη εκείνη την δύσκολη εποχή, που και ο Προπονητής αναγνώρισε κάποια λάθη του, ήταν ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει εκτενής εκκαθάριση
- Ο Πρόεδρος δεν έδειξε καμιά διάθεση να σταματήσει τις επενδύσεις. Όμως απαιτεί έναν οικονομικά ανεξάρτητο Π.Α.Ο.Κ. στις διαχειριστικές χρήσεις
Κάποια άλλα που ειπώθηκαν δεν γράφονται
Από τότε άλλαξαν πολλά και στον Π.Α.Ο.Κ. (ερχομός Boto, άνοδος κάποιων παικτών, Ευρωπαϊκή πορεία κ.α.) αλλά και στο γεωπολιτικό περιβάλλον όπως ο πόλεμος.
Αν άλλαξε κάτι στις αρχικές θέσεις δεν το ξέρω. Προσωπικά το αποκλείω.
Στο thread του τελικού και με τους σφυγμούς 300 (άκου εκεί ο αλήτης είχε 200 σφυγμούς άρα δεν πειράζει που μας έδειξε τα . . .) επάνω στην τρέλα μου έγραψα τα ονόματα κάποιων ατόμων που ήταν κοντά στην σκηνή του εγκλήματος κατά του Π.Α.Ο.Κ. Γνωστά ονόματα με τα οποία επικοινωνούσα τηλεφωνικά και έγραφα εδώ.
Δηλώνω ότι κανείς από αυτούς δεν ήταν ο συνομιλητής μου του Νοεμβρίου, που μου μετέφερε τα παραπάνω.
invincible έγραψε:Ο τουρκος ΑΡΔ αυτό που αφήνει να εννοηθεί είναι ότι πήγε ο Μποτο να συζητήσει την συνεργασία με την Μπεσικτας.
Μην καταστροφολογειτε αναίτια. Και προπονητή έχουμε, και ΤΔ έχουμε, και μεταγραφές έχουν γίνει πριν καλά τελειώσει η σεζόν. 3/3 σε σχέση με πέρυσι δηλαδή.