Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
15_50

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από 15_50 »

Το τι ψάρια πιάνει στην αγορά, φάνηκε από το που πήγε δανεικός πέρσι. Για μέχρι εκεί είναι και με το1/3 των χρημάτων που παίρνει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

icue έγραψε:Τα βαρια κορμια εχουν το πλεονεκτημα να μην χανουν πολυ οσο μεγαλωνουν. Σε αντιθεση με τους πιο "αναλαφρους" που οσο περνανε τα χρονια χανουν ταχυτητα, χανουν εκρηξη και γενικα πεφτουν πολυ. Γενικα το λεω, οχι για τον συγκεκριμενο.
Το αντίθετο μου φαίνεται ισχύει.
Μου έρχεται στο μυαλό ο Χατσερίδη ,που είχε το ίδιο ύψος.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι τα σημεία κλειδιά για τις μεταγραφές και το χτίσιμο της νέας ομάδας είναι τα εξής 3:

1)Θα ανανεώσουν ή όχι κάποιοι από τις παλιοσειρές;
Βιειρινια-Μπισε-Κρεσπο. (Πασχα και Βαρελα έχουν ήδη φύγει)
2)Θα αποδεσμευτούν συμβόλαια (διακοπή ή πώληση) που έχουν προσφέρει λιγότερα αναλογικά με όσα αμοίβονται ή που καταλαμβάνουν θέση στο ρόστερ ενώ έχει αποδειχτεί ότι απαιτούνται ποιοτικότεροι παίκτες;
Μιχάι-Τέηλορ-Κούρτιτς-Καντουρί-Μούργκ-Ζαμπά-Τσόλακ-Ολιβέιρα
3)Όσοι καινούργιοι έρθουν για να αντικαταστήσουν αυτούς που θα φύγουν από τους παραπάνω ή για να γεμίσουν κενά που προυπήρχαν(δεκάρι-αρ.μπακ), θα είναι όλοι ηλικίας 20-26 στοιχήματα και επενδύσεις για το μέλλον; Ή θα έρθουν και έτοιμοι, έμπειροι και ποιοτικότατοι παίκτες ηλικίας 27-33;

Θεωρώ δεδομένο ότι κανείς από τους δανεικούς δεν θα παραμείνει. (Ακπομ-Μιτριτσα-Σιντκλευ)

Υπόψιν ότι αν στους στόχους της επόμενης χρονιάς συμπεριληφθεί αντίστοιχη ευρωπαική πορεία με την φετινή και άρα 60 συνολικά παιχνίδια, για κάποιες θέσεις θα απαιτηθούν 2 ή και 3 ακόμα καινούργιοι παίκτες.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

joshua έγραψε:Υπαρχει και η περιπτωση να εχεις κανει πχ προταση 300.000 στον Μπισεσβαρ και αυτος να λεει κατσε να δω τι ψαρια πιανω στην αγορα, αλλα επιμενω εμεις δεν καιγομαστε...
Τι ψαρια να πιανει ο μπισεσβαρ ρε σεις.. Ουτε σαρδελα..
Εδω στην κυπρο δανεικος και αορατος ηταν
icue

Δημοσίευση από icue »

constadine έγραψε:
icue έγραψε:Τα βαρια κορμια εχουν το πλεονεκτημα να μην χανουν πολυ οσο μεγαλωνουν. Σε αντιθεση με τους πιο "αναλαφρους" που οσο περνανε τα χρονια χανουν ταχυτητα, χανουν εκρηξη και γενικα πεφτουν πολυ. Γενικα το λεω, οχι για τον συγκεκριμενο.
Το αντίθετο μου φαίνεται ισχύει.
Μου έρχεται στο μυαλό ο Χατσερίδη ,που είχε το ίδιο ύψος.
Για φορ μιλουσα, επρεπε να το διευκρινισω.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Σιγα μην δωσουμε 1,5εκ που ζητα ο Σελουκ για 34χρονο Ρωσο επιθετικο που δεν ειναι καν φιρμα ως ονομα.
Επειδη θελει να τον ξεφορτωσει ο Σελουκ και δεν βρισκει κοροϊδο;

Πιανει και θεση ξενου, θελει ολη ο ομαδα να παιζει για αυτον ωστε να μπει η μπαλα στην περιοχη.

Το σημαντικότερο; Δεν έχουμε γρηγορο στοπερ να κατεβασει μπαλα, εχουμε Κουρτιτς στα χαφ που δεν βοηθα στο κατεβασμα και δεν ύπαρχουν εξτρεμ ή 10αρι γρηγορο για να τον κανουν μαγκα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Maxpaok έγραψε:Καλά πλάκα κάνετε...
Αυτός είναι μηχανή του γκολ. Τα μισά είδα και δεν χρειάζεται να δω περισσότερα για να βγάλω πλήρη εικόνα. Τι με νοιάζει πόσα έχει χάσει και πως τα έχει χάσει?
50 γκολ με το κεφάλι. Ο νέος Τζο Τζορνταν στον ΠΑΟΚ!!!!
Τα υπόλοιπα μισά του γκολ είτε με το δεξί είτε με το αριστερό πόδι. Χωρίς σκέψη και μεταφορά.
Τι αργός μου γράφετε?!!!!
Είναι και κεφάλας!!!!! Εγώ αν ήμουν σέντερ μπακ και έπρεπε να τον αντιμετωπίσω, αντικρίζοντας την κεφάλα του θα ζηταγα να αγωνιστώ με περικεφαλαία!!!
Φέρτε τον!!!!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Maxpaok έγραψε:Καλά πλάκα κάνετε...
Αυτός είναι μηχανή του γκολ. Τα μισά είδα και δεν χρειάζεται να δω περισσότερα για να βγάλω πλήρη εικόνα. Τι με νοιάζει πόσα έχει χάσει και πως τα έχει χάσει?
50 γκολ με το κεφάλι. Ο νέος Τζο Τζορνταν στον ΠΑΟΚ!!!!
Τα υπόλοιπα μισά του γκολ είτε με το δεξί είτε με το αριστερό πόδι. Χωρίς σκέψη και μεταφορά.
Τι αργός μου γράφετε?!!!!
Είναι και κεφάλας!!!!! Εγώ αν ήμουν σέντερ μπακ και έπρεπε να τον αντιμετωπίσω, αντικρίζοντας την κεφάλα του θα ζηταγα να αγωνιστώ με περικεφαλαία!!!
Φέρτε τον!!!!!

Ναι αλλά εδώ οι αιλληνες διαιτητές τα μισά του γκολ με κεφαλια, θα τα δίνουν επιθετικα φαουλ.
Άβαταρ μέλους
constadine

Мир έγραψε:Σιγα μην δωσουμε 1,5εκ που ζητα ο Σελουκ για 34χρονο Ρωσο επιθετικο που δεν ειναι καν φιρμα ως ονομα.

Πιανει και θεση ξενου, θελει ολη ο ομαδα να παιζει για αυτον ωστε να μπει η μπαλα στην περιοχη.
Οι Ρώσοι δεν πιάνουν θέση ξένου.
Αντίθετα οι Ουκρανοί πιάνουν.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ποιος τζιουμπα ρε φιλε… ετσι θα χτιστει η ομαδα της επομενης τριετιας;;

Απο τα χαιλαιτς κανενας φορ δεν φαινεται κακος. οσοι τον εχουν δει ξερουν οτι στα καλα του ηταν λιγο πιο γρηγορος απο μαντουρο. Τωρα που παταει τα 34 θα πρεσσαρει σε slow motion

Μακρια απο μας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μαλον αυτος παιζει για ολη την ομαδα...

2021-2022 13 γκολ και 10 ασίστ σε 39 αγώνες
2020-2021 22 γκολ και 9 ασίστ σε 34
2019-20 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 αγώνες.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

constadine έγραψε:
Мир έγραψε:Σιγα μην δωσουμε 1,5εκ που ζητα ο Σελουκ για 34χρονο Ρωσο επιθετικο που δεν ειναι καν φιρμα ως ονομα.

Οι Ρώσοι δεν πιάνουν θέση ξένου.
Αντίθετα οι Ουκρανοί πιάνουν.
Σοβαρα; Πως το καταφεραν αυτο;
Εδω τους Αγγλους μετρανε ως μη κοινοτικους.
Άβαταρ μέλους
constadine

Εκτός την Ευρωπαϊκή Ένωση ,ξένοι δεν θεωρούνται από τις παρακάτω χώρες:

1)Ρωσία, Τουρκία, Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Αλβανία.
2) Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αυτόν τον 34άρη Ρώσο θα τον πάρουμε για να γίνουμε πιο αργοί κι απ' το ριπλέι; Λυπηθείτε μας ρε...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ποιος ειπε οτι θα τον παρουμε; Μια παρολα πεταξε ο μανατζερ του μπας και τσιμπησει καποιος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”