Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Kourdos »

Αυτός ο Τζούμπα αργός αργός αλλά τον βρίσκει τον τρόπο να γράφει πολυπίκοιλα (περσινό βίντεο με όλα τα γκολ της καριέρας του):

[youtube]gZm4D_u5h20[/youtube]

Ελάχιστότατα από αυτά είναι σε άδειο τέρμα, τουλάχιστον τα μισά με κεφαλιές (μαρτυρικός ο ρόλος του εκάστοτε αμυντικού που τον πιάνει) και αρκετά με πέναλτι, ή σουτ από διαφορετικές θέσεις στο κουτί. Χαρακτηριστικό σε μερικά που βάζει γκολ με το πόδι από μικρή απόσταση και ενώ είναι κλεισμένος, το εύκολο κοντρόλ/τσίμπιμα της μπάλας από πάσα συμπαίκτη με τεράστιο διασκελισμό δημιουργώντας τον έξτρα χώρο για το σουτ.

Καλά θα ήταν βέβαια αν υπήρχε και βίντεο με αυτά που (όσα) χάνει.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Ένα γκολ μπροστά θα ήσουν προχθές στο ημίχρονο με αυτόν αντί για κεφαλιές-πασούλες με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δεν βλέπω γκολ από προσωπική ενέργεια

η συντριπτική πλειοψηφεία είναι από ριμπάουντ και καραμπόλες

τόσο "βαριά" φορ δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά από την άλλη κι ο πρίγιοβιτς τέτοιος ήταν
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα βαρια κορμια εχουν το πλεονεκτημα να μην χανουν πολυ οσο μεγαλωνουν. Σε αντιθεση με τους πιο "αναλαφρους" που οσο περνανε τα χρονια χανουν ταχυτητα, χανουν εκρηξη και γενικα πεφτουν πολυ. Γενικα το λεω, οχι για τον συγκεκριμενο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει περιπτωση ο ΠΑΟΚ να ασχοληθει με τετοιου ειδους παικτη,ποσο μαλλον οταν ειναι και πελατης του Σελουκ...Τσαμπα ασχολειστε...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παίζει να μείνει μόνο ο Αντελίνο από τα συμβόλαια που λήγουν;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εγραψα και στο αντιστοιχο τοπικ.Αν υπηρχε δεδομενη κινηση για ανανεωση και αλλων θα ειχε ηδη κατατεθει προταση και θα ειχε βγει κατι προς τα εξω,οπως εγινε με Βιερινια.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αμφιβολιες σε διοικηση και Μποτο ,για τον Λουτσεσκου δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Napoli4 έγραψε:Παίζει να μείνει μόνο ο Αντελίνο από τα συμβόλαια που λήγουν;
Παράπλευρες ωφέλειες ενός χαμένου τελικού ίσως και ευκαιρία για κουβέντα ποιον θα ήθελε ο καθένας από εμάς να μείνει (Κρέσπο)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Το εγραψα και στο αντιστοιχο τοπικ.Αν υπηρχε δεδομενη κινηση για ανανεωση και αλλων θα ειχε ηδη κατατεθει προταση και θα ειχε βγει κατι προς τα εξω,οπως εγινε με Βιερινια.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αμφιβολιες σε διοικηση και Μποτο ,για τον Λουτσεσκου δεν ξερω.
Τζος ουτε για Μποτο και διοικουντες ξερεις/ξερουμε, ουτε για Λουτσεσκου.

Νομιζω το προφανες ειναι οτι τους εχουνε στο περιμενε και θα τους έχουνε ενημερωσει οτι θα τους γινουν οι προτασεις που πρεπει. Κι αν συμφωνησουν συνεχιζουν. Διαφορετικα θα ειχαμε αποχαιρετηστηρια και post και stories και δεν συμμαζευεται.

Yποθεσεις βασει γεγονοτων βεβαια προσπαθουμε να κανουμε. Αλλα αν δεν ειχαν καμια ενημερωση οι ποδοσφαιριστες δεν νομιζω να μην εκαναν μια δηλωση, κατι. Οπως εκανε ο Πασχαλακης ας πουμε, που ειπε μαλιστα οτι δεν ειχε καν προταση απο τον ΠΑΟΚ.

Ο Κρεσπο προφανως πρεπει να μεινει. Για Μπισεσβαρ δεν εχω καταληξει προσωπικα αν θελω, αλλα προφανως ολα ειναι αναλογα τον ρολο που θα του δωσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 23 Μάιος 2022, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι καποιοι εχουν αμφιβολιες ειμαι σιγουρος αλλιως οπως εγραψα θα υπηρχαν ηδη διαρροες τυπου Βιερινια...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ρε Τζος μου, σιγουρος ειναι καποιος που ξερει κατι απο πρωτο χερι.
Υποθεσεις κανεις κι εσυ, οπως ολοι μας.

Τελος παντων θα φανει συντομα λογικα τι θα γινει και με αυτους τους δυο.

Αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι εκτος ομαδας (χωρις ανανεωση συμβολαιων) οι Πασχαλακης, Βαρελα, Κρεσπο, Μπισεσβαρ και Βιειρινια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 23 Μάιος 2022, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ πάντως συμφωνώ με Τζος και νομίζω έχουν ήδη αποφασίσει ποιοί θα μείνουν και ποιοί όχι
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καλά πλάκα κάνετε...
Αυτός είναι μηχανή του γκολ. Τα μισά είδα και δεν χρειάζεται να δω περισσότερα για να βγάλω πλήρη εικόνα. Τι με νοιάζει πόσα έχει χάσει και πως τα έχει χάσει?
50 γκολ με το κεφάλι. Ο νέος Τζο Τζορνταν στον ΠΑΟΚ!!!!
Τα υπόλοιπα μισά του γκολ είτε με το δεξί είτε με το αριστερό πόδι. Χωρίς σκέψη και μεταφορά.
Τι αργός μου γράφετε?!!!!
Είναι και κεφάλας!!!!! Εγώ αν ήμουν σέντερ μπακ και έπρεπε να τον αντιμετωπίσω, αντικρίζοντας την κεφάλα του θα ζηταγα να αγωνιστώ με περικεφαλαία!!!
Φέρτε τον!!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχει και η περιπτωση να εχεις κανει πχ προταση 300.000 στον Μπισεσβαρ και αυτος να λεει κατσε να δω τι ψαρια πιανω στην αγορα, αλλα επιμενω εμεις δεν καιγομαστε...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Καλα ειδικα για Μπισεσβαρ δεν θα πρεπει να καιγομαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”