21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
pk77

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από pk77 »

john4serres έγραψε:Γενικά έχουμε μια τάση οι ΠΑΟΚτσήδες να "ερωτευόμαστε" έναν παίκτη, ο παίκτης σέρνεται για μήνες ολόκληρους αλλά εμείς εκεί... "Του χρόνου μπορεί να μείνει ως αναπληρωματικός με 600.000€ συμβόλαιο"
Με 600.000 στον Άρη θα ήταν μάλλον δεύτερος πιο ακριβό πληρωμένος μετά τον καμάρα και στον παο μέσα στους 5.
Δεν υπάρχει αυτή η πολυτελεια, λογω Ιβάν έχουμε απαξιώσει ακόμη και τα συμβόλαια που είναι κοντά στα 7 ψηφία.
Πες ότι ντε και καλά είναι να μείνει ως ποιοτικός αναπληρώματικος, το νούμερο αυτό δεν υπάρχει με βάση την φετινή του εικόνα, γύρω στα μισά και πάλι λόγω εκτίμησης για όσα προσέφερε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή είναι Poulain μου, η άποψή μου έχει...βαρύνουσα σημασία.

Να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Δεν μπορεί πλέον ούτε σε μισή ώρα να στρίψει το βαρύ κορμί του.
ΔΕΝ...
Vaya Con Dios
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Κρίμα θα παιρνε κ καμια 15αρια ματς ο κωνσταντελιας, ας μεινεις για γκειμ changer για 25 ματς τη χρονιά τοχεις ακόμα πιστεύω, έτσι κ αλλιώς δε θα βρεις πουθενά πάνω από 400χιλιαρικα κ εμείς δε μπορουμε να πάρουμε 10 15 παιχτες και να γίνουν ομάδα, στο πρώτο ευρωπαϊκό πάλι βασικός θασαι με κρεσπο κ βιερι τα χωριά τα περνάτε κ μόνοι σας

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για να αλλάξουμε επιτέλους επίπεδο πρέπει να μείνει ένας εκ των Καντουρι μπισε. Όσο και να ακούγεται μαλακια προτιμώ Καντουρι. Αρκεί να γίνει κάτι με την διαχείριση του και τους τραυματισμουσ .Όταν δεν είναι τραυματιας για μένα θα μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Σαν προσφορά ο μπισε εννοείται είναι πολύ πάνω . Έκανε μαγική χρόνια τηρουμένων των αναλογιών (δανεικο τον είχαμε στείλει στην Κύπρο) απλά νομίζω ότι πλέον το σώμα δεν μπορεί άλλο .
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή είναι Poulain μου, η άποψή μου έχει...βαρύνουσα σημασία.

Να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας.
ΑΜΗΝ
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να τριπλάρει τρέχοντας χωρίς να πέσει.
Οκ, πλέον δεν μπορεί να τρέχει, ας μείνει ως βοηθός στον ΠΑΟΚ Β', ωστε να μαθαίνει στους νεότερους τι σημαίνει τρίπλα, πως γίνεται, πότε γίνεται και τι στοχεύεις όταν την κάνεις
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Αυτή τη στιγμή ο συμπαθέστατος χαλαρός Ολλανδός μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα 30 παικτών εννοείτε αναπληρωματικός με ένα συμβόλαιο που οριακά δεν θα το θεωρεί ο ίδιος υποτιμητικό και η διοίκηση οριακά χαμηλό. Πόσο πιθανό το βρίσκεται εγώ το θεωρώ απίθανο το σενάριο. Οπότε ή καλή συνέχεια ή αν ανανεώσει υπομονή λίγο ακόμα και την επόμενη χρονιά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Mutasevic έγραψε:Κρίμα θα παιρνε κ καμια 15αρια ματς ο κωνσταντελιας, ας μεινεις για γκειμ changer για 25 ματς τη χρονιά τοχεις ακόμα πιστεύω, έτσι κ αλλιώς δε θα βρεις πουθενά πάνω από 400χιλιαρικα κ εμείς δε μπορουμε να πάρουμε 10 15 παιχτες και να γίνουν ομάδα, στο πρώτο ευρωπαϊκό πάλι βασικός θασαι με κρεσπο κ βιερι τα χωριά τα περνάτε κ μόνοι σας

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
++++
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gpap έγραψε:ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να τριπλάρει τρέχοντας χωρίς να πέσει.
Οκ, πλέον δεν μπορεί να τρέχει, ας μείνει ως βοηθός στον ΠΑΟΚ Β', ωστε να μαθαίνει στους νεότερους τι σημαίνει τρίπλα, πως γίνεται, πότε γίνεται και τι στοχεύεις όταν την κάνεις

Στον ΠΑΟΚ Β παίζουν ποδοσφαιριστές 15 έως 35 ετών, σχεδόν όλοι επαγγελματίες!

Τρίπλες κτλ μαθαίνεις μέχρι την εφηβεία, δηλαδή στις ακαδημίες.. Αν στον 20χρονο πρέπει να του βάλεις κώνους να μάθει τρίπλες, καήκαμε.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Προσωπικα δε θα ηθελα να παραμεινεις ουτε για το 20-25 στο τελος. Οκ ξερεις ποδοσφαιρο, μπορεις να κρατησεις λιγο μπαλα και να δωσεις μια πασα ΑΛΛΑ δεν εισαι αθλητης και δεν γραφεις νουμερα.

Ισως με ενα πολυ χαμηλο συμβολαιο να αξιζει να ανανεωσεις σαν game changer αλλα εχουμε και σβαμπ και καντουρι και ισως βιερινια που μπορουν να βοηθησουν ερχομενοι απο τον παγκο. Νομιζω ειναι too much, που λεν και στο χωριο μου.

ΔΕ ΘΕΛΩ αλλη μια χρονια να σε βλεπω να σηκωνεις χερια και καλα ξενερωμενος και να μην μπορεις να τρεξεις.

Βοηθησες την ομαδα να κατακτησει τιτλους και χαρισες ωραιες στιγμες, δεν επαιξες αυτα που πληρωθηκες ομως.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πεστα Ντον πεστα

Τόσα χρόνια το φωνάζω

(Αν και φέτος στην αρχή του έβγαλα το καπέλο γιατί δεν πίστευα καν ότι μπορούσε να παίξει όσο έπαιξε)

Το συμπέρασμα παραμένει. ΔΕΝ. Να μείνει για πάγκο αν τόσο τον θέλουν
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

don PAOK έγραψε: Βοηθησες την ομαδα να κατακτησει τιτλους και χαρισες ωραιες στιγμες, δεν επαιξες αυτα που πληρωθηκες ομως.
Δεν έπαιξαν αυτά που πληρώθηκαν ο Μπισε, ο Βαρέλα, ο Πασχαλάκης και οι λοιποί, που ήταν βασικοί πυλώνες τα τελευταία 6 χρόνια σε 5+1 κλεμμένο τίτλους του συλλόγου. Ενός συλλόγου που το καλοκαίρι του 2016 που ήρθαν αυτοί είχε άλλους 6 τίτλους τα προηγούμενα 90 χρόνια. Η απορία βέβαια είναι ποιοί παίζουν αυτά που πληρώνονται υπενθυμίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό την σεζόν 1979-80
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Στον ΠΑΟΚ Β παίζουν ποδοσφαιριστές 15 έως 35 ετών, σχεδόν όλοι επαγγελματίες!

Τρίπλες κτλ μαθαίνεις μέχρι την εφηβεία, δηλαδή στις ακαδημίες.. Αν στον 20χρονο πρέπει να του βάλεις κώνους να μάθει τρίπλες, καήκαμε.
προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Τρίπλες κάνει και ο Μιτρίτσα. Δεν ξέρω όμως πότε πρέπει να τις κάνει, τι στοχεύει όταν τις κάνει, και τι πρέπει να έχει στο μυαλό του όταν τις κάνει.
Πιστεύω πλέον να γίνομαι κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Σουριναμέζος έγραψε:
don PAOK έγραψε: Βοηθησες την ομαδα να κατακτησει τιτλους και χαρισες ωραιες στιγμες, δεν επαιξες αυτα που πληρωθηκες ομως.
Δεν έπαιξαν αυτά που πληρώθηκαν ο Μπισε, ο Βαρέλα, ο Πασχαλάκης και οι λοιποί, που ήταν βασικοί πυλώνες τα τελευταία 6 χρόνια σε 5+1 κλεμμένο τίτλους του συλλόγου. Ενός συλλόγου που το καλοκαίρι του 2016 που ήρθαν αυτοί είχε άλλους 6 τίτλους τα προηγούμενα 90 χρόνια. Η απορία βέβαια είναι ποιοί παίζουν αυτά που πληρώνονται υπενθυμίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό την σεζόν 1979-80
μπισε και βαρελα μετα το νταμπλ πηραν με τον εναν ή τον αλλον τροπο συμβολαια παραλογα για μενα. ο βαρελα καπως εκανε μια αποσβεση. ο μπισε ηταν εκνευριστικα αδιαφορος και πλην μιας μικρης περιοδου στην αρχη της φετινης χρονιας δεν προσφερε αυτα που θα επρεπε.

αποψη μου σουριναμεζος. δεν ειμαι ουτε λογιστης του ΠΑΟΚ ουτε τους πληρωνω εγω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”