Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- constadine
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Από inpaok:
Σελούκ: «Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ ο Τζιούμπα;»
O Aρτέμ Τζιούμπα, ο θηριώδης φορ της Ζενίτ έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Ο ατζέντης του είναι ο διάσημος Ντμίτρι Σελούκ και σε συνέντευξη του έμπλεξε το όνομα του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ!
Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω μάνατζερ ανέφερε:
«Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για τον Αρτέμ. Γιατί όχι;. Ο Σαββίδης μπορεί να πληρώσει τα λεφτά που θέλουμε. Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι 1-1.5 εκατομμύριο. Υπάρχουν παίκτες που πηγαίνουν εκεί για να κλείσουν την καριέρα τους. Ο Τζιούμπα θα είναι εκεί ένας σταρ. Νομίζω πως η επιλογή της Ελλάδας είναι η καλύτερη για τον Αρτέμ».
Ο Τζιούμπα είναι 33 ετών και φέτος αγωνίστηκε σε 39 ματς έχοντας σκοράρει 13 γκολ, ενώ έδωσε και 10 ασίστ.
Από τον Τσούμπα στον Τζιούμπα.
Σελούκ: «Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ ο Τζιούμπα;»
O Aρτέμ Τζιούμπα, ο θηριώδης φορ της Ζενίτ έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Ο ατζέντης του είναι ο διάσημος Ντμίτρι Σελούκ και σε συνέντευξη του έμπλεξε το όνομα του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ!
Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω μάνατζερ ανέφερε:
«Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για τον Αρτέμ. Γιατί όχι;. Ο Σαββίδης μπορεί να πληρώσει τα λεφτά που θέλουμε. Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι 1-1.5 εκατομμύριο. Υπάρχουν παίκτες που πηγαίνουν εκεί για να κλείσουν την καριέρα τους. Ο Τζιούμπα θα είναι εκεί ένας σταρ. Νομίζω πως η επιλογή της Ελλάδας είναι η καλύτερη για τον Αρτέμ».
Ο Τζιούμπα είναι 33 ετών και φέτος αγωνίστηκε σε 39 ματς έχοντας σκοράρει 13 γκολ, ενώ έδωσε και 10 ασίστ.
Από τον Τσούμπα στον Τζιούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Κυρ 22 Μάιος 2022, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχω εμπιστοσύνη σε Μποτο-Λουτσεσκου ότι μπορούν να φτιάξουν μια ομάδα που θα άνετα θα πρωταγωνιστεί
Το ερώτημα μου είναι αν η διοίκηση έχει πρόθεση να στηρίξει ένα τέτοιο πρότζεκτ
Από εκεί και πέρα λογικά θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις και συνάμα αρκετές προσθήκες.
Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Λουτσεσκου, κάτι που δεν κάνει συχνά, μαρτυρώντας έτσι πως ο κύκλος αυτής της ομάδας εκλεισε
Αναμένω λοιπόν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και περιμένω να δω αν οι φήμες που λέγαν ότι ο Μποτο έχει προχωρήσει ήδη στην σχεδίαση του ρόστερ, βγουν αληθινές
Υγ: prist δώσε κάνα info τώρα που άνοιξε το κατάλληλο topic
Το ερώτημα μου είναι αν η διοίκηση έχει πρόθεση να στηρίξει ένα τέτοιο πρότζεκτ
Από εκεί και πέρα λογικά θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις και συνάμα αρκετές προσθήκες.
Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Λουτσεσκου, κάτι που δεν κάνει συχνά, μαρτυρώντας έτσι πως ο κύκλος αυτής της ομάδας εκλεισε
Αναμένω λοιπόν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και περιμένω να δω αν οι φήμες που λέγαν ότι ο Μποτο έχει προχωρήσει ήδη στην σχεδίαση του ρόστερ, βγουν αληθινές
Υγ: prist δώσε κάνα info τώρα που άνοιξε το κατάλληλο topic
-
EugenePAOKI
Όσο τανκ και να είναι ο συγκεκριμένος, δεν ξέρω αν αξίζει δώσεις τέτοια λεφτά για παίκτη στα 33 του. Νομίζω είναι απλά μανατζερικό κόλπο.
Ο Κουαλιατα παίζει τώρα βασικός σε εκτός έδρας της ομάδας του η οποία προηγείται 0-1.
Και ο Νορβηγός έπαιξε βασικός νωρίτερα στην ήττα με 3-2 της ρεγγας.
Και ο Νορβηγός έπαιξε βασικός νωρίτερα στην ήττα με 3-2 της ρεγγας.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πέσει χρήμα και κάνουλες και τέτοια.
Απλά οι οδηγίες θα είναι να δώσουν τα χρήματα που παίρνουν όλοι αυτοί που θα φύγουν πιο ορθολογικά και πετυχημένα.
Πχ με τα λεφτά του Βαρελα και του Μπισε δεν βρίσκεις ένα καλό σέντερ μπακ και ένα καλό 10αρι?
Απλά οι οδηγίες θα είναι να δώσουν τα χρήματα που παίρνουν όλοι αυτοί που θα φύγουν πιο ορθολογικά και πετυχημένα.
Πχ με τα λεφτά του Βαρελα και του Μπισε δεν βρίσκεις ένα καλό σέντερ μπακ και ένα καλό 10αρι?
- Dark Knight
-
EugenePAOKI
Αυτός είναι και ο σκοπός. Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε πάλι να σκορπάμε εκατομμύρια. Μακάρι να έχουν κλείσει κάποιοι παίκτες ελεύθεροι. Άλλωστε, οι περισσότεροι παίκτες που είχαν αποτελέσει τον κορμό του πρωταθλήματος είχαν έρθει ελεύθεροι (Κρέσπο, Μάτος, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο κλπ)bane1980 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πέσει χρήμα και κάνουλες και τέτοια.
- invincible
Εγώ δεν αποκλείω να έρθουν παίχτες από Ρωσία λόγο της κατάστασης.
Ο Τσουμπα δεν έχει παίξει στην ζωή του εκτός Ρωσίας. Εχει κάνει και φυλακή . Με το κεφάλι στην αεροπορία μέσα στην περιοχή δεν μπορείς να τον πάρεις κεφαλιά. Ειναι κεφαλοσφαιριστής στυλ Κολερ. Μιλάμε για 2 μετρα πορτιέρη. Στα χαμηλά είναι αργός. Πολύ βαρύ κορμί. Γενικά δεν είναι να βγαίνει από την περιοχή.
Αν τον ζήτησε ένα μεγάλο φορ ο Ραζβαν ΟΚ απλά δεν είναι να κάνει τον εργάτη. Θα τον πλακώσει στο ξύλο τον Ρουμάνο. Αυτός είναι ταργκετ μαν μέσα στην περιοχή.
Ο Τσουμπα δεν έχει παίξει στην ζωή του εκτός Ρωσίας. Εχει κάνει και φυλακή . Με το κεφάλι στην αεροπορία μέσα στην περιοχή δεν μπορείς να τον πάρεις κεφαλιά. Ειναι κεφαλοσφαιριστής στυλ Κολερ. Μιλάμε για 2 μετρα πορτιέρη. Στα χαμηλά είναι αργός. Πολύ βαρύ κορμί. Γενικά δεν είναι να βγαίνει από την περιοχή.
Αν τον ζήτησε ένα μεγάλο φορ ο Ραζβαν ΟΚ απλά δεν είναι να κάνει τον εργάτη. Θα τον πλακώσει στο ξύλο τον Ρουμάνο. Αυτός είναι ταργκετ μαν μέσα στην περιοχή.
Η πρώτη και άμεση μεταγραφή,πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, πρέπει να είναι του τερματοφύλακα. 21/7 το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε. Ελπίζω να έχει γίνει ήδη η επιλογή και να ανακοινωθεί σύντομα.
Απο Τσουμπα σε Τζουμπα θα παμε;
Αστε μια χρονια να κανουμε ενα μπρεηκ με κανονικο Φορ.
Αστε μια χρονια να κανουμε ενα μπρεηκ με κανονικο Φορ.
Τρόμος έγραψε:Αυτός δεν είχε ανεβάσει βιντεάκι στο Ινστα που τον έπαιζε;