Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να μείνει θέλει?
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Για το φιάσκο του κυπέλλου,αποκλειστικος υπεύθυνος όλα λάθος από θεωρεία κανεις δεν σε πιάνει υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι αρκετά. Να ψάξει κανένας άμα υπήρχε ειδικό στοίχημα για να είναι βασικός ο Μπισεβαρ στα παιχνίδια μας.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Έδωσες το κύπελο χτές στον βάζελο. Μήν διανοηθείς να τελειώσεις Τσιγγάρα και να τον στείλεις δανεικό, μήν διανοηθείς να κρατήσεις Μπίσεσβαρ και Σίντκλει στο ρόστερ που ετοιμάζεται. Οι εμμονές πρέπει να τελειώνουν κάποτε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βλεπεις φίλε Τζόσουα τα σχόλια εδώ μέσα?
Καταλαβαίνεις τώρα τι και πώς έρχεται η εσωστρέφεια?
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ πάντως συμφωνώ στο 90% με τις απόψεις του Τζός...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ωχ... :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Jairo έγραψε:Έδωσες το κύπελο χτές στον βάζελο. Μήν διανοηθείς να τελειώσεις Τσιγγάρα και να τον στείλεις δανεικό, μήν διανοηθείς να κρατήσεις Μπίσεσβαρ και Σίντκλει στο ρόστερ που ετοιμάζεται. Οι εμμονές πρέπει να τελειώνουν κάποτε.
Η τελευταία πρότασή σου ισχύει για όλους, να το ξέρεις... :mrgreen:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

kataramenos5 έγραψε:Να μείνει θέλει?
Σωστή απορία
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Το σημαντικότερο ειναι να μην μας τα γυρισει του χρόνου περι κακιας Ευρωπης και των 2 ματς την εβδομάδα.

Το επιμενω γιατι πρεπει να αποδεχτεί μεγαλο ρόστερ και ροτεισιον, κατι που αποφευγε οπως ο διαολος το λιβανι μεχρι τον Δεκεμβρη.
Πρεπει να εχεις 30 παικτες αν θες να εχεις 34+ οπως Μπισε, Κρεσπο, Βιερινια, Κουρτιτς στο ροστερ αλλα και Καντουρι, Σιγκλεη, Μιτριτσα που βγαζουν 2-3 τραυματισμους χωρις λογο και αιτία.

Το εχει γυρισει πολλές φορες το παραμυθι αλλα κακα τα ψεματα αν δεν πηγαιναμε στους 8 φετος η χρονια θα ηταν μεγάλη απογοήτευση.

Πιστευω οτι οι βαθμοι στην ευρωπη αλλα και το ελαχιστο της 2ης θεσης πρεπει να ειναι αυτοσκοπος του χρονου.

Δεν πρεπει να αναστησουμε αλλα ΠΟΚεμον του χρονου που ο 2ος βγαινει Τσου Λου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Να μείνει θέλει?
Ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα. Οποιος θελει μενει, ετσι κι αλλιως ξερει να μας παραταει
Άβαταρ μέλους
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Μετα το 2-0 της Τουμπας και τα αγκαλιασματα με τη γρια Γιαβανοβιτς, ειπε οτι ο γιοβανοβιτς του ειπε θα ειναι ωραιο να μεινει 6-7 χρονια οπως ο πατερας του στη Σαχταρ.
Και αυτος δηλωσε και οτι σε 2 χρονια φανταζαται τον ευατο του να κανει ταξιδια στον κοσμο και οχι να ειναι εδώ (προπονητης στον ΠΑΟΚ).

Αυτο δεν ξερω πως πρεπει να το εκλαβουμε ως οπαδοι μιας και επεσε στα ψιλα.

Τουλαχιστον, δηλωσε εμμεσως οτι θα βγαλει το συμβολαιο του με την ομαδα και δεν θα την κανει οπως μετα τη χρονιά ρου Double.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

GREATANASTASIOS έγραψε:Για το φιάσκο του κυπέλλου,αποκλειστικος υπεύθυνος όλα λάθος από θεωρεία κανεις δεν σε πιάνει υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι αρκετά. Να ψάξει κανένας άμα υπήρχε ειδικό στοίχημα για να είναι βασικός ο Μπισεβαρ στα παιχνίδια μας.

ωπα για στασου λιγο...
κι εγω εβριζα οταν ειδα Μπισεσβαρ 11αδα αλλα εσυ τι ακριβως μας λες τωρα; Οτι ο προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι τοσο πουλημενος και ξεφτιλας που παιζει στοιχημα με την 11αδα; Και ηρθες εδω μεσα να γραψεις αυτο;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

.
.
.
Φερέιρα - ζωγράφος

«Ο προπονητής είναι σαν έναν γενικό γιατρό. Πρέπει να ξέρεις τα πάντα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε τίποτα. Αν θέλετε, σε τέσσερα ή πέντε χρόνια θα αναλάβω διοικητική θέση. Δεν σκέφτομαι την προπονητική για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι πολύ έντονο. Μόλις πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε: “Έχεις πολύ άσπρη γενειάδα”»
.
.
.
Λουτσέσκου - στρατηγός

«Τον Σεπτέμβριο του 2016 ήμουν σε θέση να πάω στην Αλ Χιλάλ για ένα ποσό 30 φορές υψηλότερο από το συμβόλαιο μου στην Ξάνθη. Δεν πήγα γιατί είχα καλή σχέση με την ηγεσία της ομάδας.

Ίσως σε δύο- τρία χρόνια να μην θέλω να συνεχίσω την προπονητική και να σταματήσω. Κατά κάποιο τρόπο δεν αισθάνομαι πλέον την πίεση που είχα στο παρελθόν. Κέρδισα πρωταθλήματα, κύπελλα, το Champions League Ασίας. Έχω ακόμα κίνητρο και πάθος να βρίσκομαι στα γήπεδα, αλλά αυτά που ήθελα τα έχω ήδη πάρει»
.
.
.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

GREATANASTASIOS έγραψε:Για το φιάσκο του κυπέλλου,αποκλειστικος υπεύθυνος όλα λάθος από θεωρεία κανεις δεν σε πιάνει υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι αρκετά. Να ψάξει κανένας άμα υπήρχε ειδικό στοίχημα για να είναι βασικός ο Μπισεβαρ στα παιχνίδια μας.
Καλό αυτό με τον Μπισεσβαρ. Εγώ είμαι από αυτούς που δεν θέλω να ανανεώσει.
Αν μπορείς όμως εξήγησε αυτό με το στοίχημα (κυρίως αυτό), και δευτερευοντως γράψε και ποιος έπρεπε να παίξει στη θέση του.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ποιά θέση? Που παίζει, τι παίζει, τι ρόλο έχει?
Πλέον. Τους τελευταίους 6 μήνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”