Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Мир έγραψε:Πιστευω μεχρι τον Δεκέμβρη ή θα πινουμε νερο στο ονομα του ή θα εχει φυγει με τις κλοτσιες.
Η μη ουσιαστικη ενυσχιση με εξτρεμ και αριστερο μπακ τον Γεναρη ηταν μεγαλο λαθος, οπως και οτι δεν πηραμε παικτη απο Ρωσια/Ουκρανια με δεδομενο οτι ειμασταν στους 8 Ευρωπη.
Μιτριτσα και Ζαμπα ελπιζω να τους εχει αξιολογησει πλεον.
Γιατί μιλάτε συνέχεια για εξτρέμ στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;
Ο Λουτσέσκου παίζει με δύο φουλ μπακ, ένα χαφ σε θέση εξτρέμ και ένα εξτρέμ τον οποίο τον κάνει στο τέλος μπακ.
Αν δεν βρει ο ΠΑΟΚ φουλ μπακ τύπου Μάτος και Βιειρίνια (ο Λύρατζης είναι άλλου τύπου παίκτης), αυτό που είδαμε φέτος αυτό θα δούμε και του χρόνου, που στην τελική είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε και την προηγούμενη διετία του.
Αν σήμερα δεν έγινες έστω και λίγο ΠΑΟΚτσης, δεν θα νιώσεις ποτέ που ήρθες.
Εαν σου πούνε να κάνεις ομάδα με ψίχουλα, βγες και φύγε.
Σε κάθε περίπτωση, κοντός ψαλμός, θα καταλάβουμε γιατί σε φέρανε και με ποιο στόχο.
Στείλε τον Ρουμάνο για διακοπές.
Μάθε απλώς τι σύστημα θέλει να παίζει, αλλά μην ακούσεις τίποτα όσο αφορά τους παίχτες που χρειάζεται.
Απλά να σου πει ''εγώ σύντροφε, θέλω να παίζω ένα σύστημα 4-3-3 ή 5-2-3 ή 3-4-2-1''.
Αν σου αρχίσει τα ''θέλω Τζιοβίνκο και Τέιλορ'' ή ''θέλω να κρατήσουμε τον υπάρχοντα κορμό και 2-3 ενισχύσεις'', πες του ψέμματα πως το δουλεύεις και στείλ'τον διακοπές.
Αφού τον δεις να ανεβαίνει στο αεροπλάνο, πιάσε την ομάδα σου και ξεκίνα δουλειά.
Η ομάδα θέλει:
1. Τερματά βασικό, Τερματά αναπληρωματικό, και έχουμε ως τρίτο τον μικρό που ακόμη δεν έχουμε δει
2. Έχουμε Λύρατζη και Σάστρε, θεωρητικά είμαστε οκ στη θέση δεξιού μπακ
3. Θέλουμε 2 κεντρικούς αμυντικούς, διαβάζω πως τον έναν (Σουηδός) τον έχει ήδη κλεισμένο, οπότε φέρε ακόμη έναν. Έτσι θα έχουμε σύνολο (με επιστροφή Μιχαηλίδη) 6 κεντρικούς αμυντικούς, με Κρέσπο και Μιχάι να παίζουν με ΠΑΟΚ Β' και να καλούνται μονο όταν έχουμε θέματα κάλυψης θέσης και έως να επιστρέψει πλήρως ο Μιχαηλίδης
4. Αριστερό μπακ θέλουμε δύο μεταγραφές, με τρίτο Βιερίνια για εύκολα ματς και λίγα λεπτά συμμετοχής. Εκτός αν ανεβάσουμε κάνα μικρό από ΠΑΟΚ Β', αλλά και πάλι, Λούτσε είναι αυτός και δεν τον καλύπτουν τέτοιες λύσεις
5. Αμυντικά χαφ, έχουμε Τσιγγάρα. Θέλουμε ακόμη 3 παίχτες.
6. Επιθετικά χαφ, έχουμε Φελίπε, διαβάζω πως κλείσαμε ακόμη έναν (Αργεντίνος;) θέλουμε ακόμη 2 παίχτες
7. Δεξί εξτρέμ θέλουμε 2 παίχτες, έχουμε Ζίβκο, οπότε θέλουμε 2.
8. Αριστερό εξτρέμ θέλουμε 3 παίχτες.
9. Επιθετικό θέλω 3 παίχτες.
Σύνολο παιχτών που πρέπει να φέρεις: 18 εφόσον είναι όντως κλεισμένοι ο Σουηδός και ο Αργεντίνος, αλλιώς 20 παίχτες θέλουμε.
Βρες τρόπο να φύγουν (επιστροφή δανεισμού, μη ανανέωση, ελεύθεροι, με πώληση, ή με ξεπούλημα όσο-όσο) οι:
Πάσχα, Ζίβκοβιτς (τερματάς), Βαρέλα, Τέιλορ, Σίγκλεϊ, Αουγκούστο, Σβάμπ, Κούρτιτς, Καντούρης, Μουργκ, Μπίσε, Μιτρίτσα, Άκπομπ, Ολιβέιρα, Τσόλακ.
Όταν επιστρέψει ο Τζένεραλ από τα μπάνια του, τον καλείς και του ανακοινώνεις τα ονόματα.
Αν αρχίζει τις κλάψες, του λες ''δυστυχώς, ήταν απόφαση του Προέδρου'', και κλείνεις το θέμα.
Του τονίζεις επίσης, πως ο Πρόεδρος είπε πως αν δεν μπορέσει να φτιάξει ομάδα με αυτό το σύνολο, θα προτιμήσει να φέρει κάποιον που θα μπορέσει, παρά να αλλάξει παίχτες αυτή την φορά.
Ελπιζω να γνωριζει οτι του χρονου
η δευτερη θεση μαλλον οδηγει στα
προκρματικα του τσουλου και οτι
μεχρι τα τελη Νοεμβριου θα παιζουμε
αγωνες Πεμπτη Κυριακη οποτε να
καταφερει να ψησει τον ιδιοκτητη
οτι φετος αξιζει να κανει επενδυσεις
ωστε να κατακτησουμε τουλαχιστον
αυτη και πολλους ευρωπαικους βαθμους
για να παμε σε ευνοικοτερες κληρωσεις!
Αυτο ειναι το καλυτερο σεναριο για
την σεζον που ερχεται μαζι με την
δημιουργια 7-8 σταθερων για την
επομενη μας μεγαλη ομαδα των τιτλων!
Στείλε τον Ρουμάνο για διακοπές.
Μάθε απλώς τι σύστημα θέλει να παίζει, αλλά μην ακούσεις τίποτα όσο αφορά τους παίχτες που χρειάζεται.
Απλά να σου πει ''εγώ σύντροφε, θέλω να παίζω ένα σύστημα 4-3-3 ή 5-2-3 ή 3-4-2-1''.
Αν σου αρχίσει τα ''θέλω Τζιοβίνκο και Τέιλορ'' ή ''θέλω να κρατήσουμε τον υπάρχοντα κορμό και 2-3 ενισχύσεις'', πες του ψέμματα πως το δουλεύεις και στείλ'τον διακοπές.
Αφού τον δεις να ανεβαίνει στο αεροπλάνο, πιάσε την ομάδα σου και ξεκίνα δουλειά.
Η ομάδα θέλει:
1. Τερματά βασικό, Τερματά αναπληρωματικό, και έχουμε ως τρίτο τον μικρό που ακόμη δεν έχουμε δει
2. Έχουμε Λύρατζη και Σάστρε, θεωρητικά είμαστε οκ στη θέση δεξιού μπακ
3. Θέλουμε 2 κεντρικούς αμυντικούς, διαβάζω πως τον έναν (Σουηδός) τον έχει ήδη κλεισμένο, οπότε φέρε ακόμη έναν. Έτσι θα έχουμε σύνολο (με επιστροφή Μιχαηλίδη) 6 κεντρικούς αμυντικούς, με Κρέσπο και Μιχάι να παίζουν με ΠΑΟΚ Β' και να καλούνται μονο όταν έχουμε θέματα κάλυψης θέσης και έως να επιστρέψει πλήρως ο Μιχαηλίδης
4. Αριστερό μπακ θέλουμε δύο μεταγραφές, με τρίτο Βιερίνια για εύκολα ματς και λίγα λεπτά συμμετοχής. Εκτός αν ανεβάσουμε κάνα μικρό από ΠΑΟΚ Β', αλλά και πάλι, Λούτσε είναι αυτός και δεν τον καλύπτουν τέτοιες λύσεις
5. Αμυντικά χαφ, έχουμε Τσιγγάρα. Θέλουμε ακόμη 3 παίχτες.
6. Επιθετικά χαφ, έχουμε Φελίπε, διαβάζω πως κλείσαμε ακόμη έναν (Αργεντίνος;) θέλουμε ακόμη 2 παίχτες
7. Δεξί εξτρέμ θέλουμε 2 παίχτες, έχουμε Ζίβκο, οπότε θέλουμε 2.
8. Αριστερό εξτρέμ θέλουμε 3 παίχτες.
9. Επιθετικό θέλω 3 παίχτες.
Σύνολο παιχτών που πρέπει να φέρεις: 18 εφόσον είναι όντως κλεισμένοι ο Σουηδός και ο Αργεντίνος, αλλιώς 20 παίχτες θέλουμε.
Βρες τρόπο να φύγουν (επιστροφή δανεισμού, μη ανανέωση, ελεύθεροι, με πώληση, ή με ξεπούλημα όσο-όσο) οι:
Πάσχα, Ζίβκοβιτς (τερματάς), Βαρέλα, Τέιλορ, Σίγκλεϊ, Αουγκούστο, Σβάμπ, Κούρτιτς, Καντούρης, Μουργκ, Μπίσε, Μιτρίτσα, Άκπομπ, Ολιβέιρα, Τσόλακ.
Όταν επιστρέψει ο Τζένεραλ από τα μπάνια του, τον καλείς και του ανακοινώνεις τα ονόματα.
Αν αρχίζει τις κλάψες, του λες ''δυστυχώς, ήταν απόφαση του Προέδρου'', και κλείνεις το θέμα.
Του τονίζεις επίσης, πως ο Πρόεδρος είπε πως αν δεν μπορέσει να φτιάξει ομάδα με αυτό το σύνολο, θα προτιμήσει να φέρει κάποιον που θα μπορέσει, παρά να αλλάξει παίχτες αυτή την φορά.
Συμφωνώ μέσες - άκρες αλλά να φανταστείς όταν έγραφα για 10 παίκτες (5 + 5) και όχι 18 ή 20 -που γράφεις εσύ, την άκουσα από κάποιους επειδή θα χαλούσε δήθεν η χημεία της ομάδας !
Δεν νομίζω πάντως ότι μπορούμε να διώξουμε τόσους παίκτες, ειδικά αυτούς που έχουν ενεργά συμβόλαια.
Μόνο αν πάμε σε ξεπούλημα ίσως να ενδιαφερθεί κάποιος. Από τους Τσόλακ, Αγκούστο και Μουργκ μπορείς να πάρεις κάποια καλά χρήματα και ας έχεις και κάποια σχετική ζημία.
Τον Σβαμπ θα τον ήθελα και του χρόνου. Εχει χαμηλό συμβόλαιο και με λιγότερη αγωνιστική επιβάρυνση θα προσφέρει και του χρόνου. Το ίδιο και για τον Καντουρί αρκεί να πληρώνεται με το παιχνίδι.
Τέλος, θέση μπορεί να έχει και ο Άκπομ αλλά με πολύ λιγότερες αποδοχές και εφόσον πλαισιωθεί με ένα φορ τύπου Πρίγιο και με ένα άλλο εξτρεμοφόρ με διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία. Αν μου έλεγες σώνει και καλά να κρατήσω έναν από τους 3 επιθετικούς που έχουμε θα κρατούσα τον Αγγλο.
Τι προσέφεραν οι μεταγραφές του Μποτο τον Δεκέμβρη στη φετινή πορεία;
Στην περίπτωση του λυρατζη εσωτερικό ανταγωνισμό που προς το παρόν βγάζει νικητή το δικό μας παιδί. Ο σαστρε σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται σαν κακός παίκτης , βέβαια Μάτος δεν είναι, αλλά κι τα λεφτά που δαπανήθηκαν κι το συμβόλαιο του είναι πολύ προσγειωμένα. Όσο για τον Σοάρες δεν βλέπω σε καμία περίπτωση να είναι κακός ποδοσφαιριστής. Για όποιον πάει στο γήπεδο θα έχει παρατηρήσει ότι είναι από τους παίκτες που φωνάζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ο Λουτσεσκου. Κάποιοι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα κάποιοι όχι . Κι ο Αντρέ όταν πήγε Γερμανία έπαιξε μετά από καιρό.
Παίκτες που δεν μπόρεσαν να ξεκουράσουν ούτε τους Λύρατζη/Τσιγγάρα στο ροτέισον που ήταν απαραίτητο παίζοντας Τετάρτη-Κυριακή.
Και ναι του χρόνου μπορεί να προσφέρουν περισσότερα και μπλα μπλα, αλλά η ομάδα για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο δεν βγήκε ενισχυμένη (να θυμίσω ότι χάσαμε τον Σβιντέρσκι) και αυτή ήταν η κύρια αιτία που η ομάδα έσκασε στο τέλος.
Αν μάλιστα δούμε τον Μπότο να φέρνει και το καλοκαίρι κι άλλους τέτοιους (Κουαλιάτα για αρχή, Νασμπεργκ κτλ) ας μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες για τίτλους.
Αυτά βλέπω και δεν μπορώ να κακίσω στον Λουτσέσκου που προτιμάει συνταξιούχους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από παίκτες που ίσως κάποτε να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο.
ΑΝ η αποφαση της διοικησης ειναι να παμε σε τακτικες moneyball, αυτου του επιπεδου παικτες θα βλεπουμε. Αν η συνταγη και η επιλογες ειναι σωστες μια τετοια ομαδα μπορει να διεκδικησει και τιτλους.
Το θεμα ειναι αν ο Λουτσεσκου μπορει να υποστηριξει ενα τετοιο προτζεκτ καθως (συμφωνα μ οτι ειδαμε ως τωρα) εχει διαφορετικη φιλοσοφια.