ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Immemoric έγραψε:
Pellaios έγραψε:Για να το κλείσουμε το θέμα πες μας με ποιον κανονισμό τιμωρήθηκε η ενέργεια του Βιερίνια με πέναλτι για να τελειώνουμε με τα φαντάσματα και τους ουρακοτάγκους Το ποδόσφαιρο παίζεται με κανόνες και όποιος τους παραβαίνει τιμωρείται. Με οκτακοσιες κάμερες και με βαρ όπου μπορεί να διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παράβαση, ας δούμε ποια είναι η παράβαση και τι λέει ο κανονισμός... Αλλιώς τι να λέμε....
Του βρίσκει το κεφάλι, αυτό εδωσε πέναλτι. Αν συνέβαινε σε παίκτη σου δεν θα ζητούσες πέναλτι?
Κάνει επικίνδυνο παίξιμο ο παίκτης του βαζελου

Κατεβάζει όλο του το κεφάλι για να μπει στη φάση.
Όχι ότι απαγορεύεται αλλά είναι επικίνδυνο παίξιμο.

Στη φάση του Αουγκούστο γιατί λέμε φαουλ;;

Γιατί κάνει επικίνδυνο παίξιμο

Τοσο απλά!

Και ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ βρίσκει μπάλα. Γιατί δίνει φαουλ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στα @@ μου ο κουλης και καθε κουλης και μαμιεται και αυτος και η ΝΔ και οτι αλλο θελετε, αλλα σοβαρα τωρα λεμε οτι ηρθε ο Λαοθ απο την Ισπανια,τη la liga και το ΤσΛ και στηθηκε για χαρη καποιου βαζελου που ειναι νανος μπροστα στις ομαδες που παιζει; Κακη διαιτησια ναι προφανως ηταν και πολλα απο τα σφυρίγματα εχουν και εξηγηση στο γεγονος οτι θεωρουσε εαυτον μεγαλυτερο μεγεθος απο τις ομαδες που σφυριζε,τρομερη αλαζονεία και απο ενα σημειο και μετα και επιλογη νικητη ,αυτο πιστευω εγω...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Θα είχες δίκιο αν έδειχνε την ίδια αλαζονεία και αυστηρότητα και στις δύο ομάδες.
Αυτός εξαντλούσε όλη του την μαλακία στη μία ομάδα.
Ξεκάθαρος δόλος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ήρθε ένας τύπος που έκανε σκατα το ματς και έδωσε ένα ανύπαρκτο πεναλτυ.

Σε αντίστοιχα μαρκάρισματα του ζελου δεν. Έδωσε κάρτες ενώ σε εσένα στις έβγαλε χαβαλέ.

Στη φάση του γκολ κάνεις δε τον φωνάζει για τις χειρονομίες του βλακακου.

Δεν. Έδωσε 2.εξωφθαλμα φαουλ πάνω στην περιοχή.

Τι ήρθε δηλαδή να κάνει;;

Να δει την Ελλάδα;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOK_Antarctica έγραψε:Θα είχες δίκιο αν έδειχνε την ίδια αλαζονεία και αυστηρότητα και στις δύο ομάδες.
Ξεκάθαρος δόλος.
Ρε φιλε ο στημενος διαιτητης αποβαλει τον Αγκουστο.Ο στημενος διαιτητης δινει το πεναλτι με τη μια ,δεν παει στο βαρ βλεπει 10 ριπλει και φευγει με μια σταση σωματος που δειχνει φανερα οτι δεν ειναι σιγουρος για το τι δινει...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

joshua έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Θα είχες δίκιο αν έδειχνε την ίδια αλαζονεία και αυστηρότητα και στις δύο ομάδες.
Ξεκάθαρος δόλος.
Ρε φιλε ο στημενος διαιτητης αποβαλει τον Αγκουστο.Ο στημενος διαιτητης δινει το πεναλτι με τη μια ,δεν παει στο βαρ βλεπει 10 ριπλει και φευγει με μια σταση σωματος που δειχνει φανερα οτι δεν ειναι σιγουρος για το τι δινει...
Ο στημένος διαιτητής δίνει κίτρινη στο 5 στον Αγκουστο για διαμαρτυρία χωρίς καμμια παρατήρηση
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Μέρος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

«Ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί, στα καλά και τα άσχημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία όσων αψήφησαν χιλιόμετρα, έξοδα, ταλαιπωρία και στήριξαν μέχρι τέλους την ομάδα.
«Συγγνώμη» που θα συνεχίσουμε να σας υποβάλλουμε σ’ αυτή τη δοκιμασία των τελικών και τα επόμενα χρόνια!»

Χωρίς ίχνος ειρωνείας. Η ελαχίστη μειοψηφία φυσικά είναι οι οπαδοί που πέταξαν αντικείμενα στον αλήτη - που μετά από όσα προηγήθηκαν ενός τέτοιου πέναλτι, και της όλης έντασης - πήγε σε δικαίως εξαγριωμένους οπαδούς και έκανε αυτά τα ελεεινά που έκανε.
Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις τα πιστεύω σου σε ένα πλάνο και κολακευτικό περιβάλλον, μπακογιάννης, επο, πρόεδροι κ.λπ - μου λέει και η κόρη μου ότι η γυναίκα του μπακογιάννη είναι διάσημη ηθοποιός ή δεν ξέρω τι, ήρθε ο ζέρβας και έλιωσε. Αλλά εσείς οι διοικούντες αυτά δεν τα είδατε ? Το βούλγαροι δεν το ακούσατε ?
Ούτε μια αναφορά για τα μάτια του κόσμου.
Αμέσως το ανάθεμα στους αλήτες τους Π.Α.Ο.Κ. ΣΗΔΕΣ. Οι εγκληματίες, οι άξεστοι, οι αμόρφωτοι. Αν το ίδιο γινόταν σε αυτούς, φυσικά αμέσως θα βγάζαν τα μεταξωτά γάντια τους και θα χειροκροτούσαν τον επιδειξία. Άλλωστε αυτών και το σκατό τους γαλλικό άρωμα μυρίζει και ούτε κατά διάνοια κάνουν τέτοιες αλητείες.

Ύστερα, Τι ευχαριστείτε επίσκεψη έκανε 22000 κόσμος ?
- Ευχαριστούμε που μας ήρθατε.
Πληρώσανε από το υστέρημα τους οι περισσότεροι. Για την καψούρα τους. Έκαναν χιλιόμετρα και πάλι με τα κεφάλια κολλημένα στο βρώμικο παράθυρο ενός λεωφορείου από την νύστα και την ταλαιπωρία.
Αλλά Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ, όπως και κάθε τι άλλο, για να ανθίσει θέλει αγνή αγάπη. Υπάρχει ? Δεν ξέρω. Αγάπη σαν αυτή του Αδελφού από την Εορδαία.

Και τι θα πει βρε παιδιά, θα συνεχίσουμε να σας ταλαιπωρούμε. Είναι απόφαση της πολιτείας ωραία. Να απαιτήσουμε να ανακαινισθεί το πανθεσσαλικό ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενεί τελικούς, ας πέσουν οι γέφυρες, ας αλλάξει ο τάπητας, ας γίνει ότι είναι να γίνει. Δεν μας το χαρίσατε, το πληρώσαμε και το πληρώνουμε δυστυχώς ακόμη. Να δώσουμε τον αγώνα μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια χαρα κιτρινη ειναι στον Αγκουστο, μια κιτρινη δειγμα κακης δικης μας προετοιμασιας.Δεν σε σφυριζει ο φουφουτοβιτς για να τον αρχισεις στα μπινελικια στο 5 οπως γινεται στη σουπερλιγκ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και χαριζει την κοκκινη επειδη ξερει πως το πεναλτι ειναι μουφα. Για αυτο δν παει καν στο βαρ στο 93’
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε:Και χαριζει την κοκκινη επειδη ξερει πως το πεναλτι ειναι μουφα. Για αυτο δν παει καν στο βαρ στο 93’
Ο στημενος ειχε ενοχες δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τι να δώσει ρε Δημήτρη απευθείας πεναλτυ;

Το επικίνδυνο παιχνίδι θα το δώσει πεναλτυ;

Τι λες τώρα;;

Δεν παίζεται έτσι το πράγμα.
Άφησε τον. Άλλον να κλωτσάει εσένα σε κιτρινισε χαλαρά τα 2 χαφ άρα σου έκοψε το δυνατό παιχνίδι.

Αυτός όμως κλωτσαγε.και πήρε κάρτα στο 95.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Μια χαρα κιτρινη ειναι στον Αγκουστο, μια κιτρινη δειγμα κακης δικης μας προετοιμασιας.Δεν σε σφυριζει ο φουφουτοβιτς για να τον αρχισεις στα μπινελικια στο 5 οπως γινεται στη σουπερλιγκ...
Δηλαδή θες να μας πεις ότι οι βαζελο σε όλες τις φάσεις του έλεγαν κ. Διαιτητή δεν ήταν σωστό, δεν έπρεπε να μου σφύριξε τε φαουλ;

Επίσης θες να μας πεις ότι κανένα από τα από πίσω κλωτσιδια του Βελεθ δεν ήταν κάρτα;;

Ελα νταξει να λέμε αλλά όχι κ έτσι.

Στη φάση δηλαδή του πεναλτυ δεν πέσανε. Μπινελίκια όταν μαζεύτηκαν όλοι εκεί;;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος λεει οτι στα μπινελικια του αγκουστο στο 5 δεν ειπε τι κανει ο λαλακας (6 σχολια στο live) η στο ριπλει οταν ειδε το παπουτσι του Βιερινια στα μουτρα του βαζελου δεν ειπε μεσα του ενα ΩΧ λεει ψεμματα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και γιατί δεν έδωσε κίτρινη σε κανένα από τα μπινελίκια των βαζελων?
Γιατί δεν ωεδωσε κόκκινη το βάρ όταν έδειξε τα @@ του το μο@νι?
Στο 5ο λεπτό για διαμαρτυρία?
Ή μήπως στην Ευρώπη δεν διαμαρτύρονται οι παίκτες?

Στα @@ μου αν ήταν στημένος ή αν το έπαιξε στο στοίχημα... σημασία έχει το αποτέλεσμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 22 Μάιος 2022, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Άρα είναι πεναλτυ

Νταξει το τερματίσαμε!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”