ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατί σφυραει θέατρο στην τελευταία φαση ρε μεγάλε;;

Τον βρίσκει, άσχετα αν είναι πεναλτυ, ναι ή όχι;;

Τον βρίσκει 100%.
Αλλα θέλει να καθαρίσει την μπουγάδα να φύγουμε.

Όταν στις ίδιες παραβάσεις δε δίνεις τις ίδιες αποφάσεις είσαι τσογλανακι για να μην πω τπτ πιο χοντρό.

Τον Ακπομ τον γαμησε ο Βελεθ στο κλωτσιδι από πίσω. Κάρτα καμία!

Ο σοαρες με την πρώτη, ορθά την πήρε.
Αυτοί όχι!,

Ελέγχει το Βαρ σε φάση ανύπαρκτη για πεναλτυ Αντε δίνει πεναλτυ.

Ο άλλος πάει δείχνει τα παπαρια του.

Εκεί δεν. Έχει Βαρ;;

Κάνεις δεν το είδε;;

Αντε σου λέω ήταν!

Είναι καθαρή κόκκινη στο τσογλανακι ου πήγε στην κερκίδα!

Μετά τα εκανε πουτανα στο δεύτερο για να δείξει και καλά ότι σφύριξε και ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δειτε που είναι η μπάλα δείτε που είναι ο παίχτης του βαζελου και που ο Αντελινο. Εικόνα

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έλα ρε τώρα τι συζήτησαμε?
Αν κάθε ανεπαίσθητη επαφή σε διεκδικηση μπάλας ήταν παράβαση,θα είχαμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού 3 λεπτά και 500 φάουλ
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Ronnie έγραψε:
Pellaios έγραψε: Για να το κλείσουμε το θέμα πες μας με ποιον κανονισμό τιμωρήθηκε η ενέργεια του Βιερίνια με πέναλτι για να τελειώνουμε με τα φαντάσματα και τους ουρακοτάγκους Το ποδόσφαιρο παίζεται με κανόνες και όποιος τους παραβαίνει τιμωρείται. Με οκτακοσιες κάμερες και με βαρ όπου μπορεί να διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παράβαση, ας δούμε ποια είναι η παράβαση και τι λέει ο κανονισμός... Αλλιώς τι να λέμε....
Εγώ είδα τον βάζελο να έχει καλύτερη θέση και να παίρνει την κεφαλιά -από διώξιμο του Κούρτιτς- προλαβαίνοντας έτσι την προβολή του Βιεϊρίνια που τον βρήκε στο κεφάλι. Δεν ξέρω ποιος είναι ο κανονισμός αλλά η ενέργεια του Βιεϊρίνια είχε ως αποτέλσμα να μην βρει καθόλου μπάλα και να βρει το κεφάλι αντιπάλου, δεν μπορώ να το πω πιο απλά και θα ήμουν στα κάγκελα αν ήταν δικός μας παίκτης σε αντίστοιχη περίπτωση και δεν έδινε πέναλτι.
Δηλαδή μου λες ότι δεν ξέρεις αν σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχει παράβαση;;; Τότε τι συζητάμε και τι λες;;; Τέλος να σου θυμίσω εάν δεν το ξέρεις ότι παράβαση επικίνδυνου παιξίματος υπάρχει ΜΌΝΟ ΕΆΝ Ο ΠΑΊΚΤΗΣ ΣΗΚΏΣΕΙ ΤΟ ΠΌΔΙ ΨΗΛΑ. Σε κανονικό ύψος έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την μπάλα όπως θέλει εκτός με το χέρι.
Τέλος περίπτωση ανατροπής δεν υπάρχει γιατί ο παίκτης δεν βρίσκεται σε ισορροπία και ήδη έχει ανατρέψει ο ίδιος τον εαυτό του...
Άρα είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ, αυτό του έλεγε και ο Βιερίνια και έγινε έξαλλος καί μην ξαναγραφεί ότι το πέναλτι δεν ήταν ουρακοτάγκος μέχρι να γραφεί η παράβαση βάση κανονισμού....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γιωργο Δες στα highlights ,στο 10.52 . Το πρώτο στιγμιότυπο της φάσης του μιτριτσα που είναι από κάμερα πίσω από βαζελοπαικτη. Μπορείς να το βάλεις σε 0.5 ταχύτητα. Τι να σου πω ,αν δε βλέπεις ότι ο μιτριτσα δε ξεκινάει να πέφτει μόνος του πριν την επαφή ,δεν έχω άλλο επιχείρημα.

Αντιθέτως στο 2η λήψη, αμέσως μετά, από διαφορετική γωνία δείχνει καθαρό πεναλτυ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Γιάννη το είδα.
Έχει σηκωθεί για να βάλει το κεφάλι του και έχει χάσει ισορροπία και μετά πέφτει και το χέρι απάνω του και τον ρίχνει.

Εγώ δεν είπα να το δώσει. Είπα να τον στείλει το Βαρ να τη δει!

Του δίνει κάρτα για θέατρο για να μην. Πάει στο Βαρ!
Κατάλαβες;;

Σου λέει εφόσον έδωσα θέατρο τελείωσε.
Γιατί αν πήγαινε στο Βαρ θα έβλεπε αυτή τη μικρά επαφή και θα το έδινε.

Ολο το παίξιμο του είναι πουστικο!

Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Και για να τελειώνουμε με το αυτομαστιγωμα....Ο κανονισμός για το επικίνδυνο παίξιμο λέει ότι όταν ο παίκτης σηκώσει το πόδι ψηλά η ενέργεια τιμωρείται με έμμεσο φάουλ. Στην περίπτωση που βρει και το κεφάλι του παίκτη με κίτρινη .. Δείτε την φάση του Αουγκούστο...Ο Αουγκούστο σηκώνει το πόδι ψηλά, αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να δω ότι βρίσκει τον βιγιαφανες....Ο βιγιαφανες πέφτει κάτω λες και τον χτύπησε ηλεκτρονικό ρεύμα. Ο Αουγκούστο σηκώνει τα χέρια και λέει δεν τον βρήκα... Η φαλακρή σπανιολα πάει και πιάνει αγκαλιά τον Γιοβάνοβιτς και του λέει ότι δεν βγάζω κάρτα γιατί δεν τον βρήκε... Δείτε τα όλα στα βίντεο... Όλα υπάρχουν...τι να λέμε τώρα....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο λόγος που θα μας γαμανε μια ζωή και το πολύ πολύ να παίρνεις κάνα πρωτάθλημα κάθε 35 χρόνια είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τέτοιο πέναλτι σήμερα όλο το ποκ θα έκανε επανάσταση... εμείς στο αυτομαστιγωμα
icue

Δημοσίευση από icue »

Το λαθος μας ειναι οτι ξεχναμε. Πολυ γρηγορα, πολυ ευκολα. Οπως πχ ποιος εβαλε τον Σπαθα τοτε. Παντως οχι ο αρης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως τα λες Ρενε

Και οι βαζελοι της επαρχιας ειναι οκ (τουλαχιστον οσοι με τους οποιους συναναστρεφομαι) μου ειπαν μας διαλυσατε, για Χ με το ζορι πηγαινε, τραβηγμενο πεναλτι κτλ. Αυτα τα λεσια της χαφιεδουπολης μου μιλησαν χειροτερα απο γαυροι. Και οι γαυροι χαρηκαν που το πηρε ο αιωνιος αντιπαλος αλλα οχι εμεις, καταλαβαινετε τι ζουμε γαμω την πουτανα μου;;;

Ειμαι σε τεραστια θλιψη οχι για την ηττα αλλα για ολες τις αλλες αντιδρασεις (αποκρυψη πανηγυρισμου αιτορ, πανο οι αλλοι λευτερια στα αδερφια μας και δεν επαιξε πουθενα ενω εσενα σε φωναζαν δολοφονο, κατεβασαμε 22.000 κοσμο αναιμακτα και πανε να σου φορτωσουν τις μαλακιες της αστυνομιας για μια πετρα και σε λενε ορκ κτλ) και με κανουν να νιωθω παρεισακτος που ειμαι βορειοελλαδιτης και δεν μενω καν Ελλαδα εδω και 8 χρονια. Και το θεμα ειναι οτι ενω με λενε γραφικο οταν τους λεω για την χαβουζα (το λεω και περαν των ομαδων) το γιγαντωνουν ολο αυτο λογω ΠΑΟΚ. Και δεν το παραδεχονται. Ε πως να αντιδρασω εγω ρε φιλε; Να λεω παλι συνορα στα τεμπη; Να λεω α ρε Ιβαν αμα ησουν γερμανος θα σε ειχαν γλειψει απο πανω μεχρι κατω;

Δεν εχω ξαναδει τετοιο μενος απο οπαδους αλλα και απο κυβερνηση. Κι ολο πηγαζει απο χοντρο ΝΔ vs συριζα γιατι αυτο τους βολευει. Οποτε ξαναγραφω: «Και οπως ξαναλενε εδω καποιοι φιλοι, ψηφιστε παλι ΝΔ απλα αν το κανετε μην κλαιγεστε εδω μεσα γιατι τετοια κολομβια ΜΟΝΟ κατα του ΠΑΟΚ δν εχουμε ξαναδει. Μας εχουν βγαλει δολοφονους πουτινοφιλους μακεδονομαχους της φακης και ολα αυτα για να παιρνει ο ζεμπορας το πρωταθλημα που εχει απαξιωσει.»
george188

Δημοσίευση από george188 »

Oλη η Ελλάδα ενωμένη απ τον ΠΑΟΚ γ@....νη..τοσο απλα για τους αλλοθρησκους σκουληκια,χαρτια, γαυρους κ βαζελες.. Χιλιες φορές δυνατος κ να τους εχω απέναντι παρά ο φτωχός συμπαθητικός κομπάρσος συγγενής.
Βαζελες φατε μια 10ετια ακομα αλαφουζο, το τσιρακι του χοντρου κ της νδ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στο βαρ δε μπορεί να πάει μονος του. Στο βαρ σε καλουνε μόνο όταν αυτός που το χειρίζεται διαφωνεί με την απόφαση του διαιτητή και τον καλεί να το ξαναδεί.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πλάκα κάνετε; Έχουν ενωθεί βάζελοι, γαύροι, χανούμια και αριανοί και είναι μέσα στην καλή χαρά.
Δεν θα ήθελα τίποτα λιγότερο. Αφού αυτοί είναι.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Pellaios έγραψε:Για να το κλείσουμε το θέμα πες μας με ποιον κανονισμό τιμωρήθηκε η ενέργεια του Βιερίνια με πέναλτι για να τελειώνουμε με τα φαντάσματα και τους ουρακοτάγκους Το ποδόσφαιρο παίζεται με κανόνες και όποιος τους παραβαίνει τιμωρείται. Με οκτακοσιες κάμερες και με βαρ όπου μπορεί να διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παράβαση, ας δούμε ποια είναι η παράβαση και τι λέει ο κανονισμός... Αλλιώς τι να λέμε....
Του βρίσκει το κεφάλι, αυτό εδωσε πέναλτι. Αν συνέβαινε σε παίκτη σου δεν θα ζητούσες πέναλτι?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giapas έγραψε:Στο βαρ δε μπορεί να πάει μονος του. Στο βαρ σε καλουνε μόνο όταν αυτός που το χειρίζεται διαφωνεί με την απόφαση του διαιτητή και τον καλεί να το ξαναδεί.
Μα για αυτό ρε. Γιάννη δεν αφήνει τη φάση στο έλεος του Θεού.

Γιατί καλώς ή κακώς υπάρχει μια ψιλοεπαφη

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”