ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εδώ ο μπριχ του έκανε κεφαλοκλειδωμα του ρουλη ο αμυντικός και δεν είδε τπτ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Απαραδεκτη διαιτησια.

Ανεπιτρεπτο να κρινεται ενας τελικος απο τετοιο πεναλτυ.

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν αποβαλει τον Αουγκουστο.

Χασαμε ενα ματς που ο τερματοφυλακας μας ηταν θεατης.

Ειναι να τρελαινεσαι.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τελικά πήρε και ο Αντρέ κόκκινη;
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Η φάση που θα μπορούσε/έπρεπε να δοθεί πέναλτι είναι αυτή του Σβαμπ (περίπου 85'), με το σουτ που κάνει και έρχεται ο Βελεθ και τον σηκώνει με τα γόνατα βάζοντας την κόντρα. Είναι αντίστοιχη φάση με αυτό που δίνει στον βαζελο.
Γενικότερα διαιτητής στα χαμένα, οι παίκτες επηρεάστηκαν από την καθυστέρηση της έναρξης και την γενικότερη ένταση που μεταφέρθηκε από την κερκίδα. Ο Λουτσεσκου έπαιξε και έχασε με τις επιλογές του. Είναι άδικο να κατηγορηθεί για την επιλογή Σοάρες πχ καθώς ήταν ανεβασμένος τα τελευταία παιχνίδια και πριν την έναρξη έδειχνε λογική κίνηση. Εν τέλει ο παίκτης αποδείχθηκε ανέτοιμος για την βαρύτητα του αγώνα, ξεκάθαρα αγχωμενος. Δυστυχώς μπορεί να επέστρεψαν δίνοντας επιλογές οι Βιερίνια και Αγκουστο αλλά ούτε αυτοί μπόρεσαν να τον δικαιώσουν. Η προσπάθεια του β ημιχρόνου ήταν καλή, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια (όπως στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς).
Από εδώ και πέρα, ο κύκλος έκλεισε. Η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά. Να κάνει το απολογισμό της. Ναι, κρίνοντας με βάση την προοπτική (και τη δήλωση του Ιβάν τότε) του καλοκαιριού η χρονιά είναι αποτυχημένη. Ωστόσο με τόσα σκαμπανεβάσματα, αναποδιες και μεταπτώσεις η κατάληξη της είναι ίσως καλύτερη από ότι διαφαινόταν. Για παράδειγμα απο τη μια πλευρά το Νοέμβριο είχε ντου μετα από την ήττα με τον αρουλη και από την άλλη τέσσερις μήνες μετά παίζαμε στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από δύο προκρίσεις (Μιντιλαντ και Γάνδη, παλεύοντας στα ίσα τη Μαρσέιγ). Ή ότι είχες επικές προκρίσεις σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη για το κύπελλο, αλλά και τραγικά πλέι οφ, με αρνητικό σερί, "πανηγυρακι" γαύρου στη Τούμπα και 20 βαθμούς διαφορά στο τέλος.
Οι βάσεις πρέπει να μπουν από την αρχή. Ευελπιστώ ότι ο Μποτο θα έχει αποτέλεσμα, ήρθε η σειρά του να παίξει. Η πρόκριση σε ομίλους Κόνφερενς κρύβει παγίδες, η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη ως τότε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ναι
proedros

Πρώτη φορά είδα τον Βιερίνια να αντιδράει έτσι…Ποιος ο Βιερίνια;Ένας από του πιο ψύχραιμους παίκτες…
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αφού είναι κατά φορά άδικο αυτό που έδωσε!
Να το έδινε χωρίς Βαρ να σου πω τρώγεται!
Το δινιε με Βαρ! Αν είναι δυνατόν...
Επίσης κάπου γράφτηκε ότι τον. Έβρισαν. Κιόλας εκείνη την ώρα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τα περισσότερα που λέει ο giapas , είναι πάνω κάτω όπως τα είδα κι εγώ από μέσα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αδελφέ trouman δεν ξέχασα αυτό που μου ζήτησες για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Την ανάρτηση μου δεν την βρήκα. Δυστυχώς σε μένα δεν δουλεύει το φίλτρο αναζήτησης "οι αναρτήσεις μου".

Όμως πολύ σύντομα (περίπου σε μια βδομάδα) θα την ξαναγράψω.

Συγνώμη για την καθυστέρηση.
proedros

Και η αντίδραση της διοίκησης ποια ήταν ρε μάγκες; Για πείτε μου…Είδατε καμία ανακοίνωση; Είδατε καμία φώτο με τα κακαλα του Αιτόρ να δημοσιεύει;Αν δεν υπάρχει αντίδραση από την ΠΑΕ , εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ;;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η συγκεκριμένη φάση δημιουργεί ένα εντός εισαγωγικών δεδικασμένο.
Αν μπορεί και κάνει ένας ξένος διαιτητής κάτι τέτοιο σε τελικό κυπέλλου,φαντάσου τι θα κάνει ο κάθε Μανούχος όταν θα παίζεις στο κάθε χωριό ή βστην κάθε γειτονιά.
Μια σαφές αντικανονική απόφαση ενάντια σε κάθε ποδοσφαιρικο κανονα την εποχή του ΒΑΡ ανοίγει πολύ μαύρους ασκούς
renegade

Δημοσίευση από renegade »

proedros έγραψε:Και η αντίδραση της διοίκησης ποια ήταν ρε μάγκες; Για πείτε μου…Είδατε καμία ανακοίνωση; Είδατε καμία φώτο με τα κακαλα του Αιτόρ να δημοσιεύει;Αν δεν υπάρχει αντίδραση από την ΠΑΕ , εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ;;
Αυτό το τυράκι περιμένουν να φας για να καταργήσουν τελείως τους ξένους διαιτητές
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Για να ελαφρύνω και λίγο το κλίμα...
Έχω μετά τους γνωστούς μου και με λένε ότι είμαι προληπτικός...

Ε πώς να μην είμαι όταν ο Μαυρίδης δεν τους χτυπάει τατού και χάνουμε; (και το 14' δεν τους είχε χτυπήσει)...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος έγραψε:Αδελφέ trouman δεν ξέχασα αυτό που μου ζήτησες για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Την ανάρτηση μου δεν την βρήκα. Δυστυχώς σε μένα δεν δουλεύει το φίλτρο αναζήτησης "οι αναρτήσεις μου".

Όμως πολύ σύντομα (περίπου σε μια βδομάδα) θα την ξαναγράψω.

Συγνώμη για την καθυστέρηση.
Να σαι καλά Γέρο. Να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

renegade έγραψε:
proedros έγραψε:Και η αντίδραση της διοίκησης ποια ήταν ρε μάγκες; Για πείτε μου…Είδατε καμία ανακοίνωση; Είδατε καμία φώτο με τα κακαλα του Αιτόρ να δημοσιεύει;Αν δεν υπάρχει αντίδραση από την ΠΑΕ , εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ;;
Αυτό το τυράκι περιμένουν να φας για να καταργήσουν τελείως τους ξένους διαιτητές
Οι ξένοι διαιτητές ήταν μια εγγύηση αξιοπιστίας που πλέον εξουδετερώθηκε. Η μόνη μας ελπίδα είναι η επέκταση του βαρ και η μείωση του ρόλου του ανθρώπου διαιτητή αν και είμαι σίγουρος ότι θα βρουν τρόπο να το χ€σουν και αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”