giapas έγραψε:Ήμουν στο γήπεδο και πριν λίγο γύρισα. Από κάθε πλευρά, όχι ευχάριστη εμπειρία.
Να πω τι είδα αν και υποπτεύομαι δεν έχει σημασία πλέον.
Αγωνιστικά : Πριν το παιχνίδι είχα απορία αν , σωματικά πλέον , ήταν δυνατό η ομάδα να τεντωθεί έστω για 60 λεπτά ή αν απλά είχαμε παραδώσει πνέυμα. Πήρα την απάντησή μου , οι παίκτες ήθελαν πολύ αλλά δυστυχώς το σώμα δεν άκουγε. Είναι αστείο αλλά στο γήπεδο μπορείς να δεις πολύ εύκολα τους κενούς χώρους και πόσο γρήγορα αυτοί γεμίζουν από σβέλτη ζωντανή ομάδα. Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά οτι η ζελα κυριαρχούσε σε μονομαχίες , σε 2ες μπάλες και σε ένταση. Εμείς, μακράν πιο ποιοτική ομάδα , σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της σεζον θα είχαμε κερδίσει εύκολα. Όχι όμως σήμερα. Παρά τα παραπάνω έβγαλε μεγάλη θέληση η ομάδα , είχε και 4-5 καλές στιγμές αλλά δε μας έκατσαν. Έτσι είναι η μπάλα παίζουμε κι εμείς αλλά παίζουν και οι άλλοι. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι στη χειρότερη έπρεπε το ματς να πάει παράταση.
Διαιτητικά : Μέσα απο το γήπεδο είδα πολύ μπερδεμένο διαιτητή με σπορια στη ζελα. Διάβασα πολλά σχόλια εδώ όποτε λέω ας δω το βίντεο , ίσως κάνω λάθος. Σορυ αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από ότι στο γήπεδο. Απλά μια ερώτηση , για τη φάση του πέναλτυ είστε σίγουροι ότι έδωσε τη προβολή του Βιερίνια; Μέσα απο το γήπεδο φάνηκε ξεκαθαρα το σπρώξιμο από πίσω του Κουρτιτς και το συζητάγαμε 4-5 άτομα όσο το έβλεπε στο var ότι μάλλον ήταν. Εγώ , χωρίς να ξέρω τους κανονισμούς μου φαίνεται ότι ο Κουρτιτς τον γκρεμίζει κανονικά από πίσω. Επίσης μακάρι σε όλες τις σφαγές της ιστορίας μου να μου χάριζαν τέτοια κόκκινη στο 50 όπως του Αγκούστο...που 2 λεπτά μετά τον άλλαξε ο Λουτσος. Σπόρια όμως έδωσε πολλά εκεί. Και του Σοαρες πολύ αυστηρή ή τουλάχιστο αν τη δώσεις αυτή , πρέπει να δώσεις και σε μαρκάρισμα πάνω στον Ακπομ που σε 3-4 φάσεις τον γκέμισαν. Όπως και το ότι η χειρονομία στην εξέδρα πρέπει να τιμωρηθεί. Στο τέλος στο μιτριτσα νομίζω σωστή η κίτρινη στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ξεκινάει να πέφτει πριν καν έρθει σε επαφή με βαζελομπακ.
Κόσμος: Τραγωδία. Αλητεία και ηλιθιότητα υπήρχε πάντα αλλά υπήρχαν και κάποιοι ηγέτες που όταν έπρεπε τράβαγαν τα γκέμια. Όταν τα οργισμένα νιάτα μας αναίτια έχουν ξεριζώσει σχεδον τα μισά προστατευτικά συρματοπλέγματα από τις 6.30 τι περιμένεις ; Χωρίς λόγο και αιτία. Μετά τι περιμένεις όταν μπουκάρουν και σουλατσάρουν μέσα; Να μη σε πηδήξουν με δακρυγόνα; Να μη πέφτουν κοτρώνες μέσα όταν έρχεται στο κορνερ ο βαζελος και προκαλεί; Αφου για αυτό είναι τα προστατευτικά. Οι ζελες μάλλον ήταν φλώροι που τις έπαιξαν κανα 20λεπτο με τα ματ εφαγαν 2-3 δακρυγόνα και λούφαξαν. Και φυσικά κανένα προστευτικό δε ξερίζωσαν. Φλωροι διαχρονικοί αυτοί , γαμιάδες από κούνια εμείς.
Η κερκίδα πολύ κακή αλλά κακές ήταν και οι ζελες. Και φάγαμε πολλά περισσότερα χημικά. Δεν αντέχεις από ένα σημείο και μετά , φάγαμε τα κέρατά μας. Πολύ πράμα , μας γάμησαν τα πρέκια. Τουλάχιστον υπήρξε μεγάλο μέρος του κόσμου που αναγνώρισε τη προσπάθεια της ομάδας και χειροκρότησε θερμά στο τέλος. Αυτή η ομάδα μας έδωσε χαρές που δε συγκρίνονται με τίποτα.
Επίλογος : Παίξαμε , χάσαμε , πάμε παρακάτω. Μπάλα είναι. Το χρόνο δε το κερδίζει κανένας, Θα χτίσουμε την επόμενη ομαδα , θα βγάλουμε στη σύνταξη τους τωρινούς ήρωες που κάποτε θα λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας και θα κλαίμε και η ζωή θα συνεχιστεί. Δε σταματάει ο Σαββίδης , δε σταματάει ο ΠΑΟΚ , δε μπορούμε να σταματήσουμε κι εμείς.
Θα τα ξαναπούμε στον επόμενο τελικό.
Στα παικτικα Γιάννη τους. Έδωσε μεγάλο αβαντζο δίνοντας 2 κάρτες στα βασικά μας χαφ! Αμέσως αμέσως έκοψε όλο τον αέρα στο να μπεις δυνατά στις φάσεις.
Ο βελεθ. Είχε. Πηδηξει τον Ακπομ και κάρτα δεν πήρε κια ούτε επρόκειτο να πάρει.
Το πεναλτυ δόθηκε στον Αντελινο ξεκάθαρα.
Η φάση είναι ξεκάθαρη.
Κανένα πεναλτυ!
Την. Κάρτα ΉΞΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ. ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ!
Τα χε κάνει σκατα και το άφησε στο δεύτερο ημίχρονο ότι να ναι
Δε μας εχει δώσει 2 καθαρά φαουλ έξω από την. Περιοχή και στην τελευταία φάση δίνει θέατρο την. Ώρα που του βάζει καθαρά το χέρι ο αμυντικός.
Το ότι δεν τον φώναξε μετά το πεναλτυ για τη χειρονομία που έκανε είναι ένα ακόμα έγκλημα!
Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πάρει τον αέρα του αγώνα το κοράκι καθώς δεν ήθελε να αφήσει ρυθμό γιατί ο ΠΑΟΚ θα περναγε από πάνω.
Για αυτό και έκοβε!
Φαουλ και ξανά φαουλ και γύρνα πίσω τη φάση.
Γενικα ένας άθλιος που διέκοψε 2 φορες το ματς από δικές του μαλακιες!
Απλά στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να μοιράσει σφυρίγματα καθως τα χε κάνει μούσκεμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk