ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Γέρος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ που ήμουν στο γήπεδο θα πω ότι η ομάδα ήταν ΑΘΛΙΑ.
Έπαιξε 3 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχασε την ευκαιρία ο Άκπομ και στο β΄ μέρος έπαιξε μόνο από το 85΄ μέχρι τέλος.
ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με πασούλες μεταξύ των στόπερς και των χαφ που την γύριζαν πίσω.
Τραγικά λάθη από τους περισσότερους παίκτες (πχ στα 3 μέτρα έβγαζαν τη μπάλα πλάγια) τέτοια, που σου ερχόταν να τραβάς τα μαλλιά σου και να ουρλιάζεις με απόγνωση.
Το αποτέλεσμα ωστόσο μας αδικεί, γιατί στα 13 λεπτά που παίξαμε μπάλα (από τα 95) δημιουργήσαμε, αλλά δυστυχώς χάσαμε 5 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
Χώρια που το γκολ των βάζελων μπήκε από πέναλτυ που προσωπικά δεν το είδα ποτέ.
Όμως δεν είναι αυτό που με εκνεύρισε τόσο πολύ, όχι δηλαδή το ότι η διαιτησία χαρίστηκε στον βάζελο (και στον ανεκδιήγητο Douglas), αλλά το ότι ο βάζελος ήταν μια μικρή ομάδα που ο τραγικός ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει.
Ωχ Αποστόλη γύρισες Αδελφέ ? Σε σκεφτόμουν.

Άσε τώρα την ανάλυση και ξεκουράσου.

Αύριο ραντεβού για καφέ και καλημέρες. Αντε μην στεναχωριέσαι δεν είσαι πρωτάρης.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

obanebane έγραψε:Ωραίος snou.
Εγώ δε μπορώ άλλο παλικάρια,έχω το παιδί μου να κλαίει και να μου λέει μη στεναχωριέσαι Μπάμπα.
Δε πάει άλλο με τους γαμημενους αλήτες,κουράστηκα, σιχάθηκα, απηύδησα.

Ήρεμα ρε όλοι τα ίδια λέμε τώρα. Ψυχραιμία και δε θα τους κάνουμε τη χάρη

Πάλι η πουτσα θα πάει σύννεφο
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Φύγαμε όλοι, καλή επιστροφή στους ταξιδιώτες!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γέρος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ που ήμουν στο γήπεδο θα πω ότι η ομάδα ήταν ΑΘΛΙΑ.
Έπαιξε 3 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχασε την ευκαιρία ο Άκπομ και στο β΄ μέρος έπαιξε μόνο από το 85΄ μέχρι τέλος.
ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με πασούλες μεταξύ των στόπερς και των χαφ που την γύριζαν πίσω.
Τραγικά λάθη από τους περισσότερους παίκτες (πχ στα 3 μέτρα έβγαζαν τη μπάλα πλάγια) τέτοια, που σου ερχόταν να τραβάς τα μαλλιά σου και να ουρλιάζεις με απόγνωση.
Το αποτέλεσμα ωστόσο μας αδικεί, γιατί στα 13 λεπτά που παίξαμε μπάλα (από τα 95) δημιουργήσαμε, αλλά δυστυχώς χάσαμε 5 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
Χώρια που το γκολ των βάζελων μπήκε από πέναλτυ που προσωπικά δεν το είδα ποτέ.
Όμως δεν είναι αυτό που με εκνεύρισε τόσο πολύ, όχι δηλαδή το ότι η διαιτησία χαρίστηκε στον βάζελο (και στον ανεκδιήγητο Douglas), αλλά το ότι ο βάζελος ήταν μια μικρή ομάδα που ο τραγικός ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει.
Ωχ Αποστόλη γύρισες Αδελφέ ? Σε σκεφτόμουν.

Άσε τώρα την ανάλυση και ξεκουράσου.

Αύριο ραντεβού για καφέ και καλημέρες. Αντε μην στεναχωριέσαι δεν είσαι πρωτάρης.
Δεν με πάει ο τελικός κυπέλλου και μάλλον δεν θα ξαναπάω. Φάγαμε πολύ καπνογόνο. Τα μάτια μας έτσουζαν και η ανάσα μας κοβόταν. Ευτυχώς είχα πάρει το κασκολ και το έβαλα μπροστά στο πρόσωπό μου.
Ο Λαόθ μας την έφερε κανονικά, αλλά ρε πούστη μου λίγο να παίζαμε τους είχαμε άνετα. Για 4 γκολ ήταν αυτοί. Αυτό είναι που δεν μπορώ να χωνέψω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Πείτε ότι θέλετε για το πως έπαιξε η ομάδα μας, όπως και να έχει ήμασταν καλύτεροι του παναθηναικού. Στο δεύτερο όσο κι αν δυσκολευτήκαμε στην ανάπτυξη, σουρωτήρι τους κάναμε και δεν μας απείλησαν καν.
Σπόντα στην κλήρωση, σπόντα στο "πέναλτι", σπόντα κύπελλο. Η μικρότητα τους φάνηκε και στο γεγονός ότι ο πιτσιρικάκος έβαλε γκολ απο πέναλτι και νόμιζε ότι μπορεί να πουλήσει μαγκιά σε 20.000 εκδρομείς.
Δεν πειράζει, ας χαρούν κι αυτοί είναι καλό να έχουμε ποικιλία.
Να το θυμούντε όμως όταν πουλάνε ειρωνεία πέρι εξυγίανσης.
:nairepaok:

Ο διαιτητής μυρωδιάς και εμπρηστικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgos την Κυρ 22 Μάιος 2022, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μέγας πουστης ο Κόρακας. Και δεν είναι μόνο το πέναλτι και τα @@ του Αιτορ που έμειναν ατημωρητα.
Τα ζώα στην ΠΑΕ κοιμούνται ύπνο βαθύ εδώ και καιρο. Απροστάτευτη η ομάδα. Τιςς φάσεις δεν τις έχω δει . Μόλις γύρισα από το γήπεδο και φάγαμε το δακρυγόνο της αρκούδας ακόμα και όταν δεν προκαλούσαν τα βλαμμένα μας . Όσο και να προσαπθησε η ομάδα θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα και να μη χάσει από το συνονθύλευμα του μπρινιολη γκατσινοβιτς ιωαννιδη και λοιπών δευτεροτριτων επιλογών. Δεν είχαμε τύχη αλλά κανένα μπράβο σε κανέναν για τέτοια αποτυχια. Για τους μπάσταρδους με τα κράνη ο,τι και να γράψω είναι λίγο. Μερικοί καλοπληρωμένοι θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο τον κόπο και τα έξοδα που έκαναν τόσες χιλιάδες κόσμου. Αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον ας μην πατήσουν τον Σεπτέμβρη. Λουτσο, ο Ολιβέιρα είχε περίοδο και δεν έπαιξε;
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Μετά την λύξη του αγώνα έψαξα να βρώ αν ήταν κάποιος παίχτης μας απογοητεύμενος κάτω στο χορτάρι και δεν μπόρεσα να βρώ ούτε έναν. Γενικά το ποδοσφαιρικό τμήμα το χώνεψε πολύ γρήγορα, επίσης έγιναν και δηλώσεις για την επόμενη χρονιά καλα καλά δεν τελείωσε ο τελικός. Ενώ πολλοί ΠΑΟΚτζηδες δεν θα κλείσουν μάτι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

obanebane έγραψε:Ωραίος snou.
Εγώ δε μπορώ άλλο παλικάρια,έχω το παιδί μου να κλαίει και να μου λέει μη στεναχωριέσαι Μπάμπα.
Δε πάει άλλο με τους γαμημενους αλήτες,κουράστηκα, σιχάθηκα, απηύδησα.

Έλα ρε bane σε παρακαλώ. Μην τυχόν και τα παρατήσεις.

Θα φύγει ο ένας θα φύγει ο άλλος τι θα μείνει στο τέλος ?

Ησυχάστε αδέλφια, ηρεμήστε, δεν είναι στιγμή για αποφάσεις. Πίκρα είναι - μεγάλη βέβαια - και θα περάσει.

Τα καλά μπροστά μας !!!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Πάντως ελέγχεται και ο Λουτσέσκου. Η τριπλέτα της Τρίτης Σβαμπ-Σοαρες-Τσιγγάρας δεν έπρεπε να χαλάσει με τίποτα…Μέχρι και ο κακός σήμερα Πορτογάλος θα έπαιζε σε πιο λίγα μέτρα και θα μπορούσε να ανταποκριθεί καλύτερα..
Από την άλλη θες να βάλεις Αγκούστο; Βάλτον στο 10 όχι στο 6…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 22 Μάιος 2022, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Πάντως δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσης που δίνει κλικ σε οποιαδήποτε αθλητική ιστοσελίδα, εφημερίδα ή ραδιόφωνο ανεξάρτητα απο την ιδιοκτησία τους ή τον οπαδικό τους προσανατολισμό, για να ενημερωθεί για οτιδήποτε σχετικά με την ομάδα. Ξαφνικά τώρα συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει;
Και εκνευρίζεστε άδικα, και τους κρατάτε ζωντανούς οικονομικά ωστε να συνεχίζουν το έργο τους... Ίσα ίσα παίζει να αποσκοπούν σε αυτό και να κερδίζουν περισσότερο απο σας παρά απο τους οπαδούς της κάθε ομάδας που προωθούν. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εδώ και χρόνια!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Roarrr έγραψε:Μετά την λύξη του αγώνα έψαξα να βρώ αν ήταν κάποιος παίχτης μας απογοητεύμενος κάτω στο χορτάρι και δεν μπόρεσα να βρώ ούτε έναν. Γενικά το ποδοσφαιρικό τμήμα το χώνεψε πολύ γρήγορα, επίσης έγιναν και δηλώσεις για την επόμενη χρονιά καλα καλά δεν τελείωσε ο τελικός. Ενώ πολλοί ΠΑΟΚτζηδες δεν θα κλείσουν μάτι σήμερα.
Απο την μια σκεφτηκα οπως εσυ, απο την αλλη σκεφτομαι οτι τωρα η ομαδα δεν μπορει να κανει κατι.
Η ιστορια εγραψε.

Με το σφυρηγμα της ληξης του παιχνιδιου ο οργανισμος πρεπει να δει τι πρεπει να κανει σωστα απο εδω και περα για τα ξαναπαρει ολα. Και εντος και εκτος γηπεδου. Μπορει με τον χοντρο αρχηγο του κρατους; Αυτο ειναι το ερωτημα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ήμουν στο γήπεδο και πριν λίγο γύρισα. Από κάθε πλευρά, όχι ευχάριστη εμπειρία.

Να πω τι είδα αν και υποπτεύομαι δεν έχει σημασία πλέον.

Αγωνιστικά : Πριν το παιχνίδι είχα απορία αν , σωματικά πλέον , ήταν δυνατό η ομάδα να τεντωθεί έστω για 60 λεπτά ή αν απλά είχαμε παραδώσει πνέυμα. Πήρα την απάντησή μου , οι παίκτες ήθελαν πολύ αλλά δυστυχώς το σώμα δεν άκουγε. Είναι αστείο αλλά στο γήπεδο μπορείς να δεις πολύ εύκολα τους κενούς χώρους και πόσο γρήγορα αυτοί γεμίζουν από σβέλτη ζωντανή ομάδα. Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά οτι η ζελα κυριαρχούσε σε μονομαχίες , σε 2ες μπάλες και σε ένταση. Εμείς, μακράν πιο ποιοτική ομάδα , σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της σεζον θα είχαμε κερδίσει εύκολα. Όχι όμως σήμερα. Παρά τα παραπάνω έβγαλε μεγάλη θέληση η ομάδα , είχε και 4-5 καλές στιγμές αλλά δε μας έκατσαν. Έτσι είναι η μπάλα παίζουμε κι εμείς αλλά παίζουν και οι άλλοι. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι στη χειρότερη έπρεπε το ματς να πάει παράταση.

Διαιτητικά : Μέσα απο το γήπεδο είδα πολύ μπερδεμένο διαιτητή με σπορια στη ζελα. Διάβασα πολλά σχόλια εδώ όποτε λέω ας δω το βίντεο , ίσως κάνω λάθος. Σορυ αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από ότι στο γήπεδο. Απλά μια ερώτηση , για τη φάση του πέναλτυ είστε σίγουροι ότι έδωσε τη προβολή του Βιερίνια; Μέσα απο το γήπεδο φάνηκε ξεκαθαρα το σπρώξιμο από πίσω του Κουρτιτς και το συζητάγαμε 4-5 άτομα όσο το έβλεπε στο var ότι μάλλον ήταν. Εγώ , χωρίς να ξέρω τους κανονισμούς μου φαίνεται ότι ο Κουρτιτς τον γκρεμίζει κανονικά από πίσω. Επίσης μακάρι σε όλες τις σφαγές της ιστορίας μου να μου χάριζαν τέτοια κόκκινη στο 50 όπως του Αγκούστο...που 2 λεπτά μετά τον άλλαξε ο Λουτσος. Σπόρια όμως έδωσε πολλά εκεί. Και του Σοαρες πολύ αυστηρή ή τουλάχιστο αν τη δώσεις αυτή , πρέπει να δώσεις και σε μαρκάρισμα πάνω στον Ακπομ που σε 3-4 φάσεις τον γκέμισαν. Όπως και το ότι η χειρονομία στην εξέδρα πρέπει να τιμωρηθεί. Στο τέλος στο μιτριτσα νομίζω σωστή η κίτρινη στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ξεκινάει να πέφτει πριν καν έρθει σε επαφή με βαζελομπακ.

Κόσμος: Τραγωδία. Αλητεία και ηλιθιότητα υπήρχε πάντα αλλά υπήρχαν και κάποιοι ηγέτες που όταν έπρεπε τράβαγαν τα γκέμια. Όταν τα οργισμένα νιάτα μας αναίτια έχουν ξεριζώσει σχεδον τα μισά προστατευτικά συρματοπλέγματα από τις 6.30 τι περιμένεις ; Χωρίς λόγο και αιτία. Μετά τι περιμένεις όταν μπουκάρουν και σουλατσάρουν μέσα; Να μη σε πηδήξουν με δακρυγόνα; Να μη πέφτουν κοτρώνες μέσα όταν έρχεται στο κορνερ ο βαζελος και προκαλεί; Αφου για αυτό είναι τα προστατευτικά. Οι ζελες μάλλον ήταν φλώροι που τις έπαιξαν κανα 20λεπτο με τα ματ εφαγαν 2-3 δακρυγόνα και λούφαξαν. Και φυσικά κανένα προστευτικό δε ξερίζωσαν. Φλωροι διαχρονικοί αυτοί , γαμιάδες από κούνια εμείς.
Η κερκίδα πολύ κακή αλλά κακές ήταν και οι ζελες. Και φάγαμε πολλά περισσότερα χημικά. Δεν αντέχεις από ένα σημείο και μετά , φάγαμε τα κέρατά μας. Πολύ πράμα , μας γάμησαν τα πρέκια. Τουλάχιστον υπήρξε μεγάλο μέρος του κόσμου που αναγνώρισε τη προσπάθεια της ομάδας και χειροκρότησε θερμά στο τέλος. Αυτή η ομάδα μας έδωσε χαρές που δε συγκρίνονται με τίποτα.

Επίλογος : Παίξαμε , χάσαμε , πάμε παρακάτω. Μπάλα είναι. Το χρόνο δε το κερδίζει κανένας, Θα χτίσουμε την επόμενη ομαδα , θα βγάλουμε στη σύνταξη τους τωρινούς ήρωες που κάποτε θα λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας και θα κλαίμε και η ζωή θα συνεχιστεί. Δε σταματάει ο Σαββίδης , δε σταματάει ο ΠΑΟΚ , δε μπορούμε να σταματήσουμε κι εμείς.

Θα τα ξαναπούμε στον επόμενο τελικό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

hawklord έγραψε:Μέγας πουστης ο Κόρακας. Και δεν είναι μόνο το πέναλτι και τα @@ του Αιτορ που έμειναν ατημωρητα.
Τα ζώα στην ΠΑΕ κοιμούνται ύπνο βαθύ εδώ και καιρο. Απροστάτευτη η ομάδα. Τιςς φάσεις δεν τις έχω δει . Μόλις γύρισα από το γήπεδο και φάγαμε το δακρυγόνο της αρκούδας ακόμα και όταν δεν προκαλούσαν τα βλαμμένα μας . Όσο και να προσαπθησε η ομάδα θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα και να μη χάσει από το συνονθύλευμα του μπρινιολη γκατσινοβιτς ιωαννιδη και λοιπών δευτεροτριτων επιλογών. Δεν είχαμε τύχη αλλά κανένα μπράβο σε κανέναν για τέτοια αποτυχια. Για τους μπάσταρδους με τα κράνη ο,τι και να γράψω είναι λίγο. Μερικοί καλοπληρωμένοι θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο τον κόπο και τα έξοδα που έκαναν τόσες χιλιάδες κόσμου. Αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον ας μην πατήσουν τον Σεπτέμβρη. Λουτσο, ο Ολιβέιρα είχε περίοδο και δεν έπαιξε;
Δεν κοιμούνται τα "@@@* της ΠΑΕ. Απλά το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και τώρα πολύ περισσότερο θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους...μην λερώσει το ονοματάκι μας.
Εξάλλου η καύλα μας μια είναι καί είναι μεγάλη.

Υγ Γιαπας την προβολή του βιερίνια έδωσε, αυτό έβλεπε στο βαρ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:Ήμουν στο γήπεδο και πριν λίγο γύρισα. Από κάθε πλευρά, όχι ευχάριστη εμπειρία.

Αγωνιστικά : Πριν το παιχνίδι είχα απορία αν , σωματικά πλέον , ήταν δυνατό η ομάδα να τεντωθεί έστω για 60 λεπτά ή αν απλά είχαμε παραδώσει πνέυμα. Πήρα την απάντησή μου , οι παίκτες ήθελαν πολύ αλλά δυστυχώς το σώμα δεν άκουγε. Είναι αστείο αλλά στο γήπεδο μπορείς να δεις πολύ εύκολα τους κενούς χώρους και πόσο γρήγορα αυτοί γεμίζουν από σβέλτη ζωντανή ομάδα. Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά οτι η ζελα κυριαρχούσε σε μονομαχίες , σε 2ες μπάλες και σε ένταση. Εμείς, μακράν πιο ποιοτική ομάδα , σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της σεζον θα είχαμε κερδίσει εύκολα. Όχι όμως σήμερα. Παρά τα παραπάνω έβγαλε μεγάλη θέληση η ομάδα , είχε και 4-5 καλές στιγμές αλλά δε μας έκατσαν. Έτσι είναι η μπάλα παίζουμε κι εμείς αλλά παίζουν και οι άλλοι. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι στη χειρότερη έπρεπε το ματς να πάει παράταση.

Διαιτητικά : Μέσα απο το γήπεδο είδα πολύ μπερδεμένο διαιτητή με σπορια στη ζελα. Διάβασα πολλά σχόλια εδώ όποτε λέω ας δω το βίντεο , ίσως κάνω λάθος. Σορυ αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από ότι στο γήπεδο. Απλά μια ερώτηση , για τη φάση του πέναλτυ είστε σίγουροι ότι έδωσε τη προβολή του Βιερίνια; Μέσα απο το γήπεδο φάνηκε ξεκαθαρα το σπρώξιμο από πίσω του Κουρτιτς και το συζητάγαμε 4-5 άτομα όσο το έβλεπε στο var ότι μάλλον ήταν. Εγώ , χωρίς να ξέρω τους κανονισμούς μου φαίνεται ότι ο Κουρτιτς τον γκρεμίζει κανονικά από πίσω. Επίσης μακάρι σε όλες τις σφαγές της ιστορίας μου να μου χάριζαν τέτοια κόκκινη στο 50 όπως του Αγκούστο...που 2 λεπτά μετά τον άλλαξε ο Λουτσος. Σπόρια όμως έδωσε πολλά εκεί. Και του Σοαρες πολύ αυστηρή ή τουλάχιστο αν τη δώσεις αυτή , πρέπει να δώσεις και σε μαρκάρισμα πάνω στον Ακπομ που σε 3-4 φάσεις τον γκέμισαν. Όπως και το ότι η χειρονομία στην εξέδρα πρέπει να τιμωρηθεί. Στο τέλος στο μιτριτσα νομίζω σωστή η κίτρινη στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ξεκινάει να πέφτει πριν καν έρθει σε επαφή με βαζελομπακ.

Κόσμος: Τραγωδία. Αλητεία και ηλιθιότητα υπήρχε πάντα αλλά υπήρχαν και κάποιοι ηγέτες που όταν έπρεπε τράβαγαν τα γκέμια. Όταν τα οργισμένα νιάτα μας αναίτια έχουν ξεριζώσει σχεδον τα μισά προστατευτικά συρματοπλέγματα από τις 6.30 τι περιμένεις ; Χωρίς λόγο και αιτία. Μετά τι περιμένεις όταν μπουκάρουν και σουλατσάρουν μέσα; Να μη σε πηδήξουν με δακρυγόνα; Να μη πέφτουν κοτρώνες μέσα όταν έρχεται στο κορνερ ο βαζελος και προκαλεί; Αφου για αυτό είναι τα προστατευτικά. Οι ζελες μάλλον ήταν φλώροι που τις έπαιξαν κανα 20λεπτο με τα ματ εφαγαν 2-3 δακρυγόνα και λούφαξαν. Και φυσικά κανένα προστευτικό δε ξερίζωσαν. Φλωροι διαχρονικοί αυτοί , γαμιάδες από κούνια εμείς.
Η κερκίδα πολύ κακή αλλά κακές ήταν και οι ζελες. Και φάγαμε πολλά περισσότερα χημικά. Δεν αντέχεις από ένα σημείο και μετά , φάγαμε τα κέρατά μας. Πολύ πράμα , μας γάμησαν τα πρέκια. Τουλάχιστον υπήρξε μεγάλο μέρος του κόσμου που αναγνώρισε τη προσπάθεια της ομάδας και χειροκρότησε θερμά στο τέλος. Αυτή η ομάδα μας έδωσε χαρές που δε συγκρίνονται με τίποτα.

Επίλογος : Παίξαμε , χάσαμε , πάμε παρακάτω. Μπάλα είναι. Το χρόνο δε το κερδίζει κανένας, Θα χτίσουμε την επόμενη ομαδα , θα βγάλουμε στη σύνταξη τους τωρινούς ήρωες που κάποτε θα λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας και θα κλαίμε και η ζωή θα συνεχιστεί. Δε σταματάει ο Σαββίδης , δε σταματάει ο ΠΑΟΚ , δε μπορούμε να σταματήσουμε κι εμείς.

Στα παικτικα Γιάννη τους. Έδωσε μεγάλο αβαντζο δίνοντας 2 κάρτες στα βασικά μας χαφ! Αμέσως αμέσως έκοψε όλο τον αέρα στο να μπεις δυνατά στις φάσεις.

Ο βελεθ. Είχε. Πηδηξει τον Ακπομ και κάρτα δεν πήρε κια ούτε επρόκειτο να πάρει.

Το πεναλτυ δόθηκε στον Αντελινο ξεκάθαρα.
Η φάση είναι ξεκάθαρη.
Κανένα πεναλτυ!

Την. Κάρτα ΉΞΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ. ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ!

Τα χε κάνει σκατα και το άφησε στο δεύτερο ημίχρονο ότι να ναι

Δε μας εχει δώσει 2 καθαρά φαουλ έξω από την. Περιοχή και στην τελευταία φάση δίνει θέατρο την. Ώρα που του βάζει καθαρά το χέρι ο αμυντικός.

Το ότι δεν τον φώναξε μετά το πεναλτυ για τη χειρονομία που έκανε είναι ένα ακόμα έγκλημα!

Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πάρει τον αέρα του αγώνα το κοράκι καθώς δεν ήθελε να αφήσει ρυθμό γιατί ο ΠΑΟΚ θα περναγε από πάνω.

Για αυτό και έκοβε!
Φαουλ και ξανά φαουλ και γύρνα πίσω τη φάση.

Γενικα ένας άθλιος που διέκοψε 2 φορες το ματς από δικές του μαλακιες!
Απλά στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να μοιράσει σφυρίγματα καθως τα χε κάνει μούσκεμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

giapas έγραψε:Ήμουν στο γήπεδο και πριν λίγο γύρισα. Από κάθε πλευρά, όχι ευχάριστη εμπειρία.

Ωραίος και εγώ κάπως έτσι τα είδα. Αν είναι να είναι έτσι οι σφαγές τι να πούνε και οι πατεράδες μας. Η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της και τώρα πάμε να φτιάξουμε Καινουργια. Ελπίζω ο μιστερ μποτο να κάνει αυτό για το οποίο φημίζεται και να στήσει μια ομάδα εφάμιλλη αυτής του αήττητου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”