ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- thomas Murg
Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι η πέτρα έφυγε από παοκτσή. Όσοι σίγουροι είμαστε ότι ο τύπος που προκαλούσε τα ματ στο ΑΠΘ είναι τραπεζικός υπάλληλος; Για όλα τους έχω ικανούς τους καργιόληδες.
Απο το πουθενα κυπελλουχους...
Με το ετσι και το θελω...
Θα τους ειχαμε συγυρισει και τους 3 του ΠΟΚ και θα την σηκωναμε ξανα...
κριμα...
Με το ετσι και το θελω...
Θα τους ειχαμε συγυρισει και τους 3 του ΠΟΚ και θα την σηκωναμε ξανα...
κριμα...
Αποστόλη, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Ο διαιτητής ήταν κακός αλλά κι εσύ το χάρισες μια ομαδούλας. Θεωρώ πως ο τελικός αυτός είναι και το κύκνειο άσμα της φουρνιάς που μας χάρησε τόσες χαρές. Ειλικρινά αν ήμουν διοίκηση θα ανανέωνα μόνο τον Βιείρίνια από αυτούς και οι υπόλοιποι δρόμο. Αλλά ξέρωντας πως δουλεύει το σύστημα στον ΠΑΟΚ μας βλέπω με Μπίσεσβαρ και του χρόνου να ρωτάμε τι πήγε λάθος.

Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η Διοίκηση…ΜΗΔΕΝ προστασία, ΜΗΔΕΝ αντίδραση (σαν να μην συμβαίνει τίποτα) , έφαγε και πέσιμο στο ημίχρονο και πάλι αντίδραση ΜΗΔΕΝ…
Χθες ξενύχτησα βλέποντας μια ταινία - ντοκιμαντέρ - καταγραφή γεγονότων σε πραγματικό χρόνο, του Τσεμπερόπουλου.
Λέγεται ΜΕΓΑΡΑ 1973.
Από την μια ο λαός, από την άλλη κάποιες εκατοντάδες πολιτικά και κλεφτοπλουτοκρατικα κοπρόσκυλα και στην μέση δούρειοι ίπποι ο ρόλος των οποίων αποκαλύφθηκε 30 χρόνια μετά.
Λέγεται ΜΕΓΑΡΑ 1973.
Από την μια ο λαός, από την άλλη κάποιες εκατοντάδες πολιτικά και κλεφτοπλουτοκρατικα κοπρόσκυλα και στην μέση δούρειοι ίπποι ο ρόλος των οποίων αποκαλύφθηκε 30 χρόνια μετά.
- thomas Murg
Σοβαρά τώρα;DimitrisS έγραψε:![]()
![]()
![]()
Εδωσε και κοκκινες το Ισπανικο αρχιδι μετα το τελος του αγωνα σε Αντρε και Κρεσπο.
Ωραιο το κειμενο snoufel!
Η ομαδα δεν μπηκε πολυ καλα αλλα και ο βαζελος ανυπαρκτος. Ο elite sniper που μας εστειλαν καθαρισε την μπουγαδα. Ομως και η αφορμη που του δωσαμε με την πετρα να διακοψει ηταν καθοριστικη. Θεωρω πως το ημιχρονο θα εληγε 1-1 αν δεν γινοταν διακοπη.
Η ομαδα δεν μπηκε πολυ καλα αλλα και ο βαζελος ανυπαρκτος. Ο elite sniper που μας εστειλαν καθαρισε την μπουγαδα. Ομως και η αφορμη που του δωσαμε με την πετρα να διακοψει ηταν καθοριστικη. Θεωρω πως το ημιχρονο θα εληγε 1-1 αν δεν γινοταν διακοπη.
- V-olakiotis
Ναι μοιράζει κάρτες ο πουτάνας γιος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πρέπει να γίνει κάτι με αυτό το κωλο sdna μου χει κόψει όλα τα κόσμια σχόλια γιατί μιλάω για διαιτησία! Πρέπει να τους κόψει τα φράγκα ο Ιβάν τους κωλοβαζελους! Και μεις σαν Παοκια πρέπει να μπαίνουμε μόνο εδώ και να κόψουμε τα γαμοσαιτ που κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους βαζελους που είναι πιο μουλωχτοι και πονηροι από τους γαυρος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakaros80 την Κυρ 22 Μάιος 2022, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ψυχραιμία...obanebane έγραψε:Ωραίος snou.
Εγώ δε μπορώ άλλο παλικάρια,έχω το παιδί μου να κλαίει και να μου λέει μη στεναχωριέσαι Μπάμπα.
Δε πάει άλλο με τους γαμημενους αλήτες,κουράστηκα, σιχάθηκα, απηύδησα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέσα από κάτι τέτοιες βραδιές ατσαλώθηκε το ΠΑΟΚτσίδικο DNA... 'Οτι δεν μας σκοτώνει μας κανει δυνατότερους! Να 'σαι καλά κι εσύ και το παλικαράκι σου και σύντομα όταν θα ξαναπανηγυρίζουμε, θα σκεφτόμαστε πως ότι περάσαμε μας έφερε εδώ! Κάθε δικό μας ντόμπρος τίτλος αξίζει περισσότερο απο 10 κλεμμένα!obanebane έγραψε:Ωραίος snou.
Εγώ δε μπορώ άλλο παλικάρια,έχω το παιδί μου να κλαίει και να μου λέει μη στεναχωριέσαι Μπάμπα.
Ρε, Θα εύχονται κι αυτοί να μην το σήκωναν έτσι.sourmenetes έγραψε:Ψυχραιμία...obanebane έγραψε:Ωραίος snou.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι δεν εβαλε Ολιβέιρα?
Και τον Ζαμπά έπρεπε να είχε.
Οι παίκτες μας ειναι σιγουρα καλυτεροι. Πιο πολύ ο Λούτσε φταίει για τη διαχειριση. Από πουθενάδες χάσαμε
Και τον Ζαμπά έπρεπε να είχε.
Οι παίκτες μας ειναι σιγουρα καλυτεροι. Πιο πολύ ο Λούτσε φταίει για τη διαχειριση. Από πουθενάδες χάσαμε
-
- Επικοινωνία:
Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε το βαζελοπρόσωπο τους ακόμα και σε αυτούς που τους θεωρούσαν φίλα προσκείμενους στον Ιβάνproedros έγραψε:Απαράδεκτο το SDNA , δεν έχει τίποτα από ρεπορτάζ ΠΑΟΚ …ούτε καν την ανάρτηση της ΠΑΕ είδα..ούτε για τις διαμαρτυρίες…