Συγνώμη αλλά αυτό το φρούτο ( ή στημένο αλλόθρησκο ) που έχει γεμίσει το Τουίτερ με σκρινσοτ του θα συνεχίσει πολύ ακόμα ανενόχλητοsourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;
Σορρυ ρε μαν αλλά έχουμε τόσα νεύρα με τον μαλακά που στείλανε που μου φαίνεσαι με πίεση μηδέν να μας κάνεις ανάλυση των λαθών του λουτσεσκου...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
1,01 εδινε οτι θα αναφερθει το ονομα του γκαρσια σε αυτο το τοπικ μετα απο χαμενο τελικο
- thomas Murg
Ρε gpap τι παραλήρημα είναι αυτό ρε φίλε; Καταλαβαίνεις ότι με όσα λες επιβεβαιώνεις αυτό που είδαμε όλοι. Στημένο από εδώ μέχρι τη φαλάκρα του σιχαμένου φαλακροκόρακα.
Οπως ακουγοταν του λουτσεσκου στις ηττες του Γκαρσια αλλα οχι στο αρχιδατο κύπελλο
Γραφικοί ηλίθιοι ή ηλίθιοι γραφικοί τα τσουτσέκια του απτυχίωτου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 21 Μάιος 2022, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να μείνει. Συγχρόνως όμως να ζητήσει κανονικούς ποδοσφαριστές. Εχει και αυτός ευθύνες στο σχεδιασμό του ρόστερ.Dimg4 έγραψε:Να μεινει η να φυγει με βαση τα κριτηρια που εχει η διοικηση καθε χρονο; τι ειναι δικαιο;
Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο γρήγορη και πιο αθλητική, Εάν εμμείνει στα αργά και κουρασμένα παληκάρια μια από τα ίδια θα είναι και του χρόνου.
που διαφωνούμε και μιλάς για παραλήρημα;thomas Murg έγραψε:Ρε gpap τι παραλήρημα είναι αυτό ρε φίλε; Καταλαβαίνεις ότι με όσα λες επιβεβαιώνεις αυτό που είδαμε όλοι. Στημένο από εδώ μέχρι τη φαλάκρα του σιχαμένου φαλακροκόρακα.
Απλά εσυ προφανώς δεν περίμενες σφαγή, θεωρούσες πως θα έβλεπες μια 50αρίσια διαιτησία, ενώ εγώ περίμενα μονόπλευρη διαιτησία και παράλληλα ήλπιζα πως θα βρούμε τρόπο
να τους χαλάσουμε την στημένη γιορτή τους.
Βρωμούσε εδώ και ημέρες.
Αποδέξου το και εσύ: για να πάρεις τίτλο στην Ελλάδα, αν δεν είσαι Αθήνα, πρέπει να βρεις τρόπο να ξεπερνάς
τα στησίματα. Το είχε πει παλαιότερα και πιο ποιητικά και ο Άγγελος.
Ωπα ρε φιλεObdulio έγραψε:Γραφικοί ηλίθιοι ή ηλίθιοι γραφικοί τα τσουτσέκι του απτυχίωτου;
Το μόνο κριτήριο που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ο καλύτερος προπονητής που η ίδια πιστεύει ότι μπορεί να φέρει, μαζί με το νέο αθλητικό διευθυντή που προσέλαβε, να χτισουν μια καινούρια ομάδα.
Φιλε αυτος ειναι ο τυπος που εβριζε τον ΠΑΟΚ υπερ του πουστοφερειρα κ ελεγε στο πατο ολων μας το τροπαιο που ειχε παρει. Αλλοθρησκος ειναι αλλα τον αφηνουν ακομα εδωaivas19 έγραψε:Ωπα ρε φιλεObdulio έγραψε:Γραφικοί ηλίθιοι ή ηλίθιοι γραφικοί τα τσουτσέκι του απτυχίωτου;
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παε καλά μωρέ και συ;;Dimg4 έγραψε:Σορυ σουρμε, το να βλεπω 2 μηνες φαπες στο βωμο του κυπελλου κ να παρουσιαζει μια οικτρη ομαδα οχι δν το δεχομαι. Τωρα οι τυφλωμενοι του ρουμανου ας πανε να πανηγυρισουν με τον λαγο αφου βαζουν τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ.sourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;
Σορρυ ρε μαν αλλά έχουμε τόσα νεύρα με τον μαλακά που στείλανε που μου φαίνεσαι με πίεση μηδέν να μας κάνεις ανάλυση των λαθών του λουτσεσκου...
Εισαι με τα καλά σου;
Μας άρεσε το γαμησι σήμερα και βγήκαμε να βγάλουμε το άχτι μας στο. Λουτσεσκου!
Οκ...
Αφού έχετε όρεξη να το. Κάνετε μετά το σημερινό είστε πολύ ήρεμοι...
sourmenetes έγραψε:Ρε παε καλά μωρέ και συ;;Dimg4 έγραψε:Σορυ σουρμε, το να βλεπω 2 μηνες φαπες στο βωμο του κυπελλου κ να παρουσιαζει μια οικτρη ομαδα οχι δν το δεχομαι. Τωρα οι τυφλωμενοι του ρουμανου ας πανε να πανηγυρισουν με τον λαγο αφου βαζουν τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ.sourmenetes έγραψε:Εσύ δηλαδή μετά από αυτό το γαμημενο ματς αυτό που ήθελες να κάνεις είναι η κριτική του λουτσεσκου;;
Εισαι με τα καλά σου;
Μας άρεσε το γαμησι σήμερα και βγήκαμε να βγάλουμε το άχτι μας στο. Λουτσεσκου!
Οκ...
Αφού έχετε όρεξη να το. Κάνετε μετά το σημερινό είστε πολύ ήρεμοι...
Δημοσίευσηαπό Obdulio » Σάβ Μάιος 21, 2022 11:48 pm
Γραφικοί ηλίθιοι ή ηλίθιοι γραφικοί τα τσουτσέκια του απτυχίωτου;
Τελευταία επεξεργασία από Obdulio και Σάβ Μάιος 21, 2022 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
- sourmenetes
- Moderator
Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ την τελευταία 20ετια ο μετρ των τελικών βγήκε από τα ρούχα του, βγήκε από το ματς γιατί κάποιοι ήρθαν να τα κάνουν πουτανα!
Σκεφτείτε τι εγινε..
Σκεφτείτε τι εγινε..
- sourmenetes
- Moderator
Έφυγες!Obdulio έγραψε:Γραφικοί ηλίθιοι ή ηλίθιοι γραφικοί τα τσουτσέκια του απτυχίωτου;
τα παλιά τα χρόνια, όταν μας έσφαζαν σε έναν τελικό κυπέλλου,
οργιζόμασταν, διότι τα παλιά τα χρόνια, έφτανα τελικό μια στο τόσο.
Πλέον, τελικούς κυπέλλου πάω συχνά και τους περισσότερους τους κερδίζω.
Τελείωσε η χρονιά, και συνεχίζουμε.
Θέλω από αύριο, να δω να χτίζεται η νέα ομάδα.
Ολιγοήμερες διακοπές στους παίχτες, αλλά στα γραφεία η δουλειά ξεκινάει από αύριο.
Ιούλιο έχουμε αγώνα, πρέπει στην προετοιμασία να έχουμε πλήρες ρόστερ πρωταθλητισμού,
για πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρώπη.
οργιζόμασταν, διότι τα παλιά τα χρόνια, έφτανα τελικό μια στο τόσο.
Πλέον, τελικούς κυπέλλου πάω συχνά και τους περισσότερους τους κερδίζω.
Τελείωσε η χρονιά, και συνεχίζουμε.
Θέλω από αύριο, να δω να χτίζεται η νέα ομάδα.
Ολιγοήμερες διακοπές στους παίχτες, αλλά στα γραφεία η δουλειά ξεκινάει από αύριο.
Ιούλιο έχουμε αγώνα, πρέπει στην προετοιμασία να έχουμε πλήρες ρόστερ πρωταθλητισμού,
για πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρώπη.