Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από diniko80 »

Μία εκ των Γκέτεμποργκ (Σουηδία), Βαλερένγκα (Νορβηγία), Κόζιτσε (Σλοβακία), Λουμπλιάνα (Σλοβενία) και Τσέρνο Μόρε Βάρνα (Βουλγαρία) ή Ίσκρα Στάλι (Μολδαβία) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

peris έγραψε:ναι δεν παιζει καλα η ομαδα
ουτε περυσι επαιζει.
και πως να παιξεις με παικτες χαμηλου μπατζετ?
και ποιον παικτη υψηλου μπατζετ μπορεις να παρεις?
αν ξοδεψουν τα φραγκα τωρα αυριο που θα σου πουνε οτι χρωστανε θα βριζεις
κι εγω μαζι.αν σου πουνε οτι δεν μπορουν να τελειωσουν το προπονητικο θα τους πεις κλεφτες.
αν σου πουν οτι δεν υπαρχει σαλιο για γηπεδο θα κανεις επανασταση.
ωριμος ξωριμος εγω ξερω οτι ολα εχουν να κανουν με το χρημα.
εμενα με ικανοποιει να βλεπω την τουμπα γεματη και τα ταμεια σφραγισμενα.ενα βημα την ημερα οχι παραπανω.
αν ειναι δυνατον χρωστας σε οποια δημοσια υπηρεσια υπαρχει και θες να βγεις κατι παραπανω απο 4 ος?με μπατζετ 6 και 8 εκατομμυρια?
και που να βρεθουν τα παραπανω?ποιος να τα βαλει?

οοταν ξεχρεωσουμε και οοταν εχουμε λεφτα με το τσουβαλι και οοταν εχουμε γηπεδο τοτε θα απαιτησω η ομαδα να ξοδευει λεφτα και να παιρνει μεγαλους και ακριβους παικτες
ως τοτε ευχαριστω αυτους που με πενταροδεκαρες σε σιγκριση με αλλους εφεραν κοσμο κοντα στην ομαδα και αρχισαν να την κανουν παλι αξιοπιστη.εκαναν ακομα και την φιφα να μην γελαει οταν ακουει το ονομα της ομαδας.ξεχνας οτι μεχρι περυσι ησουν μαυρη λιστα.
και για να δεις ποιος ειναι ρεαλιστης εγω θα ειμαι στην τουμπα και θα ασχολουμαι ακομα και οταν φυγει ο ζαγορακης (γιατι δεν μας αξιζει και θα φυγει)και σκορπισει παλι η ομαδα ακομα και οταν παιζει οπως πριν 3-5 χρονια με κνολ αλαν κτλ
εσυ?εγω καθε μερα λεω μπραβο σκυλε δεν τον προσκυναω ουτε θα τον βριζω αν κανει στραβη
του λεω μπραβο για την προσπαθεια.
καντε λιγη υπομονη ρε λιγα χρονια.ημασταν στον βουρκο και μολις αρχισαμε να παταμε σταθερο εδαφος
μεχρι να περπατησουμε και να παμε στο λιβαδι να τρεξουμε ανεμαλα εχουμε πολλα ψωμια να φαμε.
υπομονη

και εσυ γκικα ειχες δεν ειχες παλι του ρουλη ανεφερες
ξεκολλα ρε.ξεκολλα.
ειναι ομαδα της ιδιας πολης αδερφια και οικογενειες ειναι απο τις δυο ομαδες.δεν το παιρνεις χαμπαρι οτι η αντιπαραθεση γεννιεται απο τα ραδια για να πουλανε?
στο σχολειο σου μαθανε το διερει και βασιλευε?
Είσαι 100% σωστός +1000000000000.........

:shock:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τα φιλικά, είναι φιλικά…
Είναι πολύ δύσκολο ξέρετε να κάτσεις να γράψεις, να αποτυπώσεις τα αισθήματα σου και τις σκέψεις σου αμέσως μετά από μία ήττα της ομάδας σου. Προσέξτε όμως, όχι επειδή έχασες σε ένα παιχνίδι, ειδικά φιλικού χαρακτήρα αλλά κυρίως, επειδή σε τρελαίνουν κάποιοι μυστήριοι δεξιά κι’ αριστερά στον αέρα ή στα καφενεία της πόλης….

Εχασε ο ΠΑΟΚ από την Τσίβας. Μάλιστα. Μια Τσίβας, που ήρθε από την Γουαδαλαχάρα, έκανε μια καλή προετοιμασία εδώ και αρκετό καιρό και έδωσε το απόγευμα το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της. Σε δέκα μέρες από σήμερα, αυτή η πολύ σπουδαία ομάδα (πέρασε κακώς στα ψιλά αυτό το παιχνίδι, σας είχα προετοιμάσει για το τι επρόκειτο να δείτε…) που είναι πανέτοιμη να αρχίσει το Πρωτάθλημα εκεί στο μακρινό και σαγηνευτικό Μεξικό, κέρδισε με ένα χτύπημα φάουλ τον ΠΑΟΚ. Έκανε μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι στο 76’, σε εκείνο το τετ-α-τετ που ο Κρέσιτς έσωσε και τελείωσε. Ναι, καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα, Φιλικό προετοιμασίας ήταν.

Ένα φιλικό όπου ο ΠΑΟΚ είχε δυο βδομάδες σκληρών προπονήσεων, με 10 νέα άτομα στην ομάδα και με αρκετά προβλήματα φυσικής κατάστασης και συνοχής. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; Να δείτε μια ομάδα πολυβόλο; Πλάκα μου κάνετε; Δηλαδή πόσα χρόνια θα ακούν τα αυτάκια μου φράσεις τύπου: Τι είναι αυτοί ρε; Πλάκα κάνουν;
Ειλικρινά, σκέφτομαι να πάω διακοπές. Να κλείσουμε ρε παιδί μου το σάιτ, να πάμε παρέα με τον Στέλιο τον Γρηγοριάδη στις Μπαχάμες (γιατί αν πάμε Χαλκιδική όλο και κάποιος θα βγει να μας πει, ρε Βραζιλιάνε, τι χάλια είναι ο ΠΑΟΚ…) και να επιστρέψουμε με το πρώτο φιλικό να αρχίζει, λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Έλληνας τελικά δεν παίζεται… Απίστευτος είναι. Θέλει μετά από 10 μέρες διπλών προπονήσεων, να πιάσει η ομάδα του την πανέτοιμη Τσίβας και να την κάνει με τα κεφτεδάκια… Αλλά τι λέω, Ελληνας είναι. Αυτό το γαλανόλευκο όνομα που κουβαλά εδώ και χιλιάδες χρόνια από μόνο του, είναι μια δικαιολογία ολκής...
Εν πάση περιπτώσει, προχωράμε… Πάμε λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι. Τι μου άρεσε; Η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπήκαν πρόσωπα καινούργια, βγήκαν πρόσωπα, ξαναμπήκαν άλλοι αλλά η ομάδα εκεί τα πήγε μια χαρά. Επαναλαμβάνω, οι άλλοι οι μυστήριοι είναι πανέτοιμοι και επειδή είχαν 4-5 σαΐτες, επειδή έπαιζαν σκληρά και ήξεραν πώς να βρεθούν στο γήπεδο, το να μην δημιουργήσουν παρά μόνο μάι ευκαιρία, είναι στα συν του Δικεφάλου. Μου άρεσε επίσης και σε διαστήματα η κυκλοφορία της μπάλας, με τη μία χωρίς καθυστερήσεις, όπως επίσης και οι αλληλοκαλύψεις.

Δεν μου άρεσε φυσικά η επιθετική συμπεριφορά, η οποία αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στην ανάπτυξη, κυρίως από τις πτέρυγες. Εντάξει, ξαναλέω, δυο βδομάδες βρίσκονται οι παίκτες μαζί, ακόμα καλά καλά, οι παίκτες που ήρθαν φέτος δεν ξέρουν τα μικρά ονόματα των συμπαικτών τους. Θέλει δουλειά να αποκτήσεις με όλες αυτές τις προσθήκες ομοιογένεια, Γι’ αυτό έλεγα τις προάλλες ότι θα παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια η περσινή ομάδα, με το πολύ δύο ή τρεις προσθήκες στην 11άδα της.

Μου άρεσαν πολύ, ο Γκαρσία, ο απίστευτος αυτός τύπος, ο οποίος μου φαίνεται ότι είναι ένας εκ των βασικών και αναντικατάστατων αυτής της ομάδας, ο Μαλεζάς ο οποίος φαίνεται ότι δίνει συνέχεια στις εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις αλλά και ο Λίνο, τον οποίο έχουν παρεξηγήσει μερικοί (κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη βδομάδα έχω να πω πολλά γι’ αυτό το θέμα…). Κάποιες καλές στιγμές από τους υπόλοιπους, από Σορλέν, Αμπουμπακάρι, Μουσλίμοβιτς και Φωτάκη και από κει και πέρα, τίποτα το σπουδαίο για να αναφέρω. Στάδιο προετοιμασίας είναι….

Για τον Κοντρέρας που έπαιξε δεξί μπακ στο πρώτο ημίχρονο, επειδή με έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματα σας, έχω να πω το εξής. Η θέση του ακραίου μπακ είναι περίεργη και πολύ δύσκολη. Απαιτεί δυναμική, πνευμόνια και πολυσύνθετα χαρακτηριστικά. Πρέπει ο ακραίος μπακ να ξέρει να παίζει και άμυνα αλλά και επίθεση. Να είναι ταχύς, ευέλικτος, δυναμικός, να είναι κοντρολαρισμένος, να βγάζει καλές σέντρες, καλά τάκλιν και να μην είναι αργός (εννοείται…).

Λέω λοιπόν ότι είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις όλα αυτά τα στοιχεία σε έναν παίκτη και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Ο Κοντρέρας είναι εγκεφαλικός παίκτης, ξέρει πολύ καλά πώς να κινηθεί στο χώρο, πώς να προλάβει το κακό αλλά δεν είναι για τα πλάγια. Γνώμη μου… Και ούτε πιστεύω ότι ο Σάντος σκέφτεται αν τον χρησιμοποιήσει ως βασικό εκεί. Με τίποτα. Δέχομαι ότι θέλει να δει αν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του σε μια δύσκολη κατάσταση, με τραυματισμούς κάρτες και τα λοιπά. Αλλά έως εκεί και όχι παραπέρα…

Ολα αυτά που σας είπα πριν, ζυγίστε τα και θα δείτε εύκολα τι εστί Λίνο. Γιατί μερικοί μερικοί νομίζουν ότι ο Λίνο δεν κάνει για μπακ… Εάν ο Λίνο ήταν τόσο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στα επιθετικά, τότε δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ούτε στην Πόρτο που έπαιξε αλλά στην… Μπαρτσελόνα. Μη τρελαθούμε κιόλας…
Λοιπόν, θα μπορούσα να γράφω ώρες, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Είμαι κι’ εγώ κουρασμένος, οπότε το κόβω εδώ. Αύριο ίσως πούμε περισσότερα αλλιώς, μεθαύριο.

Για να τελειώνουμε, εσείς οι λίγοι οι περίεργοι που θέλετε στην οποιαδήποτε στραβή να μπερδέψετε κάποιους, καλά θα κάνετε να το πάτε πιο ήρεμα το θέμα γιατί θα απογοητευτείτε και πάλι. Μέσα Ιουλίου είμαστε. Ηρεμία…
Να χαρώ εγώ…

*** Τα δύο επόμενα φιλικά προετοιμασίας:
19.07.2009: Willem II - ΠΑΟΚ (18:00 τοπική ώρα, 19.00 στην Ελλάδα μας) στο γήπεδο της Willem.

22.07.2009: Sparta Rotterdam - ΠΑΟΚ (18:30 τοπική ώρα, 19.20 στην Ελλάδα μας) στο γήπεδο της Sparta Rotterdam.

betboss.gr
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Σωστός ο Βραζιλιάνος στα περισσότερα που έγραψε και που γράφει γενικά...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

όποιος δεν γουστάρει την ομάδα να βγάλει διαρκείας για το μήλο της παπαναστασίου

σοβαρά ή μη σοβαρά έχει αρχίσει να μου τη δίνει η ικανότητα ορισμένων να σκιαγραφούν την ομάδα και να βρίσκουν τα κουσούρια της καλύτερα από 10 Μουρίνιο μαζί
ο ένας είναι λίγος, ο άλλος γιατί ήρθε στην ομάδα, ο άλλος είναι βαρύς, ο άλλος ελαφρύς....
να δω τίνος γκολ θα πανηγυρίσετε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί τα φιλικά δεν λένε τίποτα ακόμα

άντε χαλαρώστε λίγο γιατί έχει που έχει ζέστη μας τα ζαλίσατε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Τραγικός ο ΠΑΟΚ εχθές με μηδέν ανάπτυξη. Ευτυχώς υπήρχε εχθές απένταντί μας αυτή η πολύ καλή ομάδα υψηλού επιπέδου για να δούμε και να φανούν οι χτυπητές αδυναμίες μας.

Είναι προφανές ότι η ομάδα έχει ανάλογη με την στιγμή της προετοιμασίας ετοιμότητα. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί δείχνει για μία ακόμα φορά το επίπεδο της προετοιμασίας του Σάντος.

Η δοκιμή του Κοντρέρας δεν βγήκε δεξιά κυρίως επιθετικά. Αμυντικά ήταν καλός. Ο Κοντρέρας έχει μεγάλη διαφορά από όλους τους αμυντικούς μας με την μπάλα κάτω και κυρίως στην μεταβίβαση προς τους κεντρώους. Δεν μπορεί για αυτό το λόγο να χρησιμοποιείτε δεξιά.

Ο μοναδικός που ξεχώρισε εχθές όσο είχε δυνάμεις ήταν βέβαια ο Γκαρσία ο οποίος είναι μεγάλο κεφάλαιο.

Μου άρεσαν πολύ οι μεξικάνοι με τις μεγάλες δυνάμεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν. Πάντα τους γούσταρα .. Κατά τα άλλα πολύ κοντοί ... Έτσι δεν πάνε πουθενά διεθνώς ...

Έχει δρόμο ακόμα η ομάδα μας για να δέσει. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Η κλήρωση για τις 30 Ιουλίου ελπίζω να είναι με τον πιο εύκολο (τσερνομόρετς). Αν πέσουμε με Γκέτεμποργκ, Βαλερένγκα θα δυσκολευτούμε με το επίπεδο ετοιμότητας που θα έχουμε.

Όσο αφορά τους μίζερους .... Χαλαρώστε αδέρφια. Πάρτε λίγο παράδειγμα από τα αδέρφια που ήταν εχθές Γερμανία .... Αφήστε τις εξυπνάδες ... Αν θέλετε το καλό της ομάδας μας χαλαρώστε ... !!!

Μέσα Ιουλίου έχουμε. Όχι μέσα Σεπτεμβρίου ή μέσα Οκτωβρίου.

Και κάτι για τον Ζαγοράκη. Πάρε ρε Ζαγόρ αυτόν τον Λεονάρντο γιατί μας έχουν πρήξει !!! Μόνο και μόνο για την γκαντεμιά !! Πάρτονα
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Το μονο που εύχομαι είναι στις 30 του μηνός η ομάδα να είναι παρα πολύ βελτιωμένη γιατί αλλιώς...

Θα μπορούσα να σχολιάσω και κάποιους παίχτες αλλα θα προτιμήσω να κρατήσω τις απόψεις μου για μένα για να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. :?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Να πω και 'γω δυο πραγματακια για το ματς που ειδαμε. Πρωτον, ο ιδιος ο Σαντος ηταν εμφανεστατα εκνευρισμενος μετα το τελος του αγωνα, πραγμα που σημαινει οτι οι αιτιασεις του στυλ ημασταν κακοι επειδη βρισκομαστε ακομα εν μεσω προετοιμασιας, δεν πολυισχυουν. Και αυτο γιατι, με δεδομενη την κουραση και την οποια αναποφευκτη ανετοιμοτητα υπαρχει ακομα σε αυτο το σταδιο, ο ιδιος ο προπονητης της ομαδας, ο κατ'εξοχην υπευθυνος δηλαδη για να εκφερει αποψη για αυτη, ηταν απογοητευμενος με αυτα που ειδε, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. Τελος με αυτο το κομματι.

Παμε παρακατω τωρα. Πρωτον, για να μην το ξεχασω. Αυτο το πειραμα με τον καλυτερο στοπερ του πρωταθληματος ως δεξι μπακ ομολογω πως δεν το πολυκαταλαβαινω. Δεν χρειαζεται νομιζω να θετουμε προβληματα στους εαυτους μας χωρις λογο. Αυτην την στιγμη, καλως ή κακως εχουμε δυο συγκεκριμενα δεξια μπακ. Αν καποιος δεν υπολογιζεται, ας αποχωρησει και ας ελθει αλλος.

Δευτερον. Θεμα Σορλεν – Κατα την γνωμη μου ο Γαλλος ειναι ιδανικος ως αριστερο χαφ σε σχηματισμο 4-3-3. Σε 4-4-2 θεωρω πως ειναι προτιμοτερο να παιζει διπλα στον Παμπλο. Αν παρ'ολα αυτα παιζει ως αριστερο χαφ στο 4-4-2, τοτε ο ενας κεντρικος χαφ οπως και ο δεξιος χαφ επισης θα πρεπει να ειναι σβελτοι. Διαφορετικα θα ειμαστε αργοι.

Τριτον. Ο Παμπλο Γκαρσια ειναι ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ

Τεταρτον. Ειναι βεβαιο πως θα βελτιωθουμε και μαλιστα παρα πολυ, και μιλαω εδω για τους τομεις που ειχαμε προβλημα περυσι, ταχυτητα και μπουκα δηλαδη. Με Κουτσια και Βιερινια ετοιμους ο ΠΑΟΚ θα ειναι αρκετα ελκυστικος νομιζω. Η ομαδα σε οτι αφορα τον επιθετικο τομεα, θα πρεπει να δομηθει γυρω απο τα προσοντα αυτον των δυο (ο Μουσλι ειναι δεδομενη αξια, αλλα θα πρεπει να του δημιουργουνται χωροι και να παιρνει και καλες πασες) Το θεμα ειναι να βελτιωθουμε εγκαιρως, και στον βαθμο που πρεπει, ετσι ωστε να μπορεσουμε να διεκδικησουμε την εισοδο στους ομιλους. Και εδω συμφωνω απολυτα με τον arisk, ο οποιος εγραψε καπου σε αυτο το τοπικ, πως το ζητημα που μας προβληματιζει τωρα ειναι πως την δεδομενη χρονικη περιοδο ειμαστε πιο κατω απο το επιπεδο στο οποιο θα περιμεναμε να βρισκομαστε.

Πεμπτον. Πολυ καλη ομαδα η Τσιβας. Αν και κοντοπο*τανοι οι περισσοτεροι, ειχανε πολυ δυναμη στο παιχνιδι τους και φυσικα πολυ καλη κυκλοφορια (στο δευτερο ημιχρονο ειδικα δεν θα ηθελα να δω τα ποσοστα κατοχης της μπαλας) και συνεχες πρεσινγκ. Το μονο (αν και οχι ασημαντο βεβαια) θετικο του χθεσινου ΠΑΟΚ ειναι το γεγονος οτι αυτη η ομαδα μας εκανε μολις μια κλασικη ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δεν μου άρεσε: που είδα τον Σάντος στεναχωρημένο. Η έκφρασή του καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα σημαίνει ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που είδε. Είναι σα να βλέπεις το γιατρό μουτρωμένο πριν την εγχείρηση. Δεν λέω ότι η εγχείρηση δε θα πετύχει, αλλά προφανώς οι εξετάσεις δεν είναι καλές.

Μου άρεσε: η τηλεοπτική κάλυψη της κερκίδας. Οι ΠΑΟΚΑΡΕΣ που ήταν στο γήπεδο τα έδωσαν όλα και το θέαμα εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν 1000 φορές καλύτερο. Ελπίζω οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να τύχουν ανάλογης τηλεοπτικής κάλυψης και εντός συνόρων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PERS9 έγραψε:Αν είχαμε πάρει τον Leonardo όμως τώρα....Πώπω τι ομαδάρα θα ήμασταν!!! Ε Ronaldo??
Ο Savini θα ήταν καλύτερος του Δάρλα απλά ανέτοιμος ακόμα λόγω λίγων προπονήσεων με την ομάδα, ο Filomeno τεχνίτης, ο Φωτάκης μπόμπερ, κλπ..κλπ...
Άντε μας ζάλισες ρε φίλε!!!!!!Ξεκόλλα!!!!!!!!!!!!
Σκάσε εσύ 1,5 εκ ή γίνε αεκ....
καλα αν ερχοταν ο λεοναρντο η ομαδα θα ηταν αγνωριστη χθες αδερφε.θα οργωναν ολοι στο χορτο,σταντε.αν ομως κι ο λεοναρντο εμφανιζε τα ιδια συμπτωματα με ολους τους αλλους,καλος θα ηταν για τριτοτεταρτοπεμπτο παοκ ομως,οχι πρωταθλητισμο.αυτοι ειμαστε.ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος ειθισται να λεγεται.ηδη καταρριφθηκε κι αυτο το κλισε απο καποιους.τους βγαζουμε ολους για το αναθεμα ανευ αποτελεσματος ομως.λαε του παοκ,η ανυπομονησια σου τελειωμο δεν εχει.απαξιωστε τους παιχτες μας μεσουσης προετοιμασιας.δικαιωμα σας.η ομαδα νομοτελειακα θα'ναι ανετοιμη στους αγωνες με τις νορβηγιδες.το αντιθετο θα'ναι εκπληξη,μην πω ακρως ανησυχητικο.τουλαχιστον λιγη υπομονη μεχρι τοτε,να εχετε κ καποιο ερεισμα να κραζετε.να θυμισω το περσινο φιλικο παε σκορδας3-μπριζ ή με βερντερ?πετουσε το ερπετο τοτε αλλα κ η συνεχεια γνωστη σε ολους.η εικονα της ομαδας ΔΕΝ ειναι θεμα ροστερ,ή τουλαχιστο αποκλειστικα θεμα ροστερ.να συμφωνησω στην προοπτικη ενισχυσης αλλα μονο με παιχτη εγνωσμενης αξιας απο ξενο πρωταθλημα.εναν πιο γρηγορο σορλεν μπορουμε να βρουμε για το κεντρο επι παραδειγματι?

τελος,βλεπω πως μερικοι συμφωνουν με τα γραφομενα του "αντικειμενικου" καρπετοπουλου.επειδη τους προσφερει η συγκεκριμενη αποψη αυτοεπιβεβαιωση και δικαιωση πως ο παοκ με σαντος δε θα τραβηξει ουτε φετος.απλα προβληματιζομαι (οπως και με τις εμφανισεις της ομαδας στα τελευταια 2 φιλικα).και οσον αφορα στο οτι καποιοι ειτε εντος φορουμ και σιγουρα εκτος περιμενουν στη γωνια την πρωτη ατυχια για να θριαμβολογησουν δεν επιδεχεται αμφισβητησης. :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 17 Ιούλ 2009, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

θέλουμε πολύ δουλειά κι ο χρόνος πιέζει. εμφανείς οι δυσκολίες της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι και νομίζω εμφανείς και κάποιες ελλείψεις. εγώ ελπίζω, ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι αν με το καλο περάσουμε και τις ρέγκες, θα φέρουμε έναν τουλάχιστον παίχτη που θα κάνει τη διαφορα και θα δώσει ώθηση στην ομάδα μπροστά. δαφορετικά μας βλέπω πάνω κάτω στα ίδια με πέρυσι, αν αναλογιστεί κανεις και την αμυντικογενή διάθεση του santos! αν μείνουν τα πράγματα έτσι όπως είναι τώρα, νομίζω ότι ο στόχος του πρωταθλητισμού θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός...
Τέλος πάντων, εμείς πάλι εκεί θα είμαστε, και με χιονια και με κρύα, και με αστακούς και με σαρδέλες...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μιας και πιάσαμε όλοι το μοιρολόι, ας δούμε το ένα αλλά πολύ σημαντικό θετικό: Η Τσίβας Γουαδαλαχάρα, μια από τις καλύτερες ομάδες του Μεξικό που σε μια βδομάδα έχει πρωτάθλημα, μάς έκανε ούτε μια μούντζα ευκαιρίες. Η Βαλερένγκα, μια ασταθής ομάδα της Νορβηγίας, πόσες θα μας κάνει;

Να το ξέρετε, και στα δυο παιχνίδια μαζί τους το πολύ 1 γκολ θα φάμε. Επίσης να το ξέρετε πως φέτος θα έχουμε πάλι καλή άμυνα και πάλι αυτή θα μας ξελασπώσει. Ήδη άρχισα να το βλέπω. Όλοι γκρινιάζουμε για το κέντρο και την επίθεση αλλά αυτό το ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

φιλε πήγασε δεν έχεις άδικο, σκέψου ωστόσο εσύ να μη βάλεις ούτε ένα γκολ!
φτου φτου φτου...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η ομάδα πέρσι έδειξε ότι μπορεί να βάλει έστω κι ένα γκολ. γιατί όχι και φέτος; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”