ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ευτυχώς που είδα το παιχνίδι γιατί με ορισμένα που διαβάζω εδώ μέσα θα είχα την εντύπωση ότι ο βάζελος μας πάτησε και είμαστε τυχεροί που χάσαμε μόνο 1 0.
Γκολ αυτοί δεν έβαζαν στον αιώνα τον άπαντα. Θα τους είχαμε όπως η γάτα το ποντίκι και κάποια στιγμή θα έμπαινε. Χώρια που έχασε και ένα τέταρτο στο α΄ημίχρονο η ομάδα από τη σύγχυση.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ξεχάστηκα.

Καλή δύναμη και προπάντων καλή επιστροφή στους φίλους.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ξαναζήσαμε το 1977 με ξένο διαιτητή και VAR...Ρε μήπως ήρθε η ώρα για ανεξάρτητη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:::
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η διοικηση πρέπει να σοβαρευτεί γιατί έχει αφήσει την ομάδα ξεβρακωτη ... Αγωνιστικά πρωτίστως . Μετά από αυτή την σφαγή εγώ θέλω να δω σοβαρές ποδοσφαιρικές απαντήσεις ...
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Mitsospaoki4 έγραψε:Όλα καλά θα πάνε

Σήμερα υπέγραψαν την καταδίκη τους
Πραγματικά η χρονιά πηγαίνει φουλ ντεζαβού 2017-18. Χάλια ξεκίνημα, αργό φορμάρισμα, κλοπή τίτλου στο τέλος για κερασάκι.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Είμαστε στην αιλάδα ! Οπότε βρίσκω σαν θετικό ότι το παιχνίδι τελείωσε χωρίς περαιτέρω επεισόδια , οπότε χωρίς τιμωρία της ομάδας για του χρόνου . Να 'χαμε να λέγαμε , αλλά με νέζους έχουμε να κάνουμε ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Roarrr έγραψε:Ακόμα και έτσι εγώ ξέρω ότι οι μεγάλες ομάδες την μισή ευκερία την κάνουν γκολ και σήμερα χασάμε όχι μία, όχι δύο αλλά ούτε και τρεις. Και όχι μόνο χάσαμε ευκερίες αλλά μέχρι το 60 δεν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε ούτε μία πάσα.

Φάνηκε κουρασμένη η ομάδα. Πως γίνεται να δίνεις προτεραιότητα στην 2η θέση και όχι στο κύπελλο. Αυτό δεν θα το καταλάβω ΠΟΤΕ!!!!
Φιλε η ομαδα το πηγαινε οπως ακριβως ηθελε το παιχνιδι, μεχρι να τους παρει απο το χερι ο Λαοθ. Τι να λεμε αληθεια. Την κιτρινη στο 5' επειδη αντεδρασε ο Αουγκουστο σε ενα φαουλ; Σε τελικο; Το πεναλτι πετσα; Τα δυο φαουλ μαρς που δεν εδωσε εξω απο την περιοχη σε Καντουρι και Σβαμπ, που θα ηταν λουκουμι για Κουρτιτς;

Μεχρι το 60' προσπαθουσαμε να συνελθουμε απο το σοκ του να σε παιζει 90-10 ενας και καλα ελιτ διαιτητης. Εμεις ειχαμε τις λυσεις απο τον παγκο, εμεις τρεχαμε μεχρι το 90'. Αυτοι ειχαν κλαταρει. Απλα δεν μπηκε η μπαλα μεσα, συμβαινουν και αυτα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Στενοχωρεθήκαμε αλλά ελπίζω και να μάθαμε. Αν και θα έπρεπε να είχαμε μάθει τότε που ο κλάσεμπεργκ μας είπε οτι ο Πασχαλάκης έκανε πράγματι πέναλτι σε εκείνο το ματς με το σκουλίκι κι ας είχε διώξει τη μπάλα και μετα είχε έρθει ο άλλος και έπεσε πάνω του. Αφού δεν είχαμε αρχίσει από τότε ανένδοτο να φύγει καλά να πάθουμε.
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Μπηκε ο Σβαπ και άλλαξε η ομάδα. MVP σήμερα. Σε άλλα νέα το θα γίνει με τα φωτοβολίδες ευθείας βολής ως πότε;;; Θα τους βρούμε να τους διώξουμε από την ομάδα;; Δώσαμε πάτημα και θα το εκμεταλλευτουν το ΠΟΚ. Άσε που δεν άφησε να βρει Ρυθμό η ομάδα με τις διακοπές και τις αναμπουμπουλες.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Άμα ακούς διαιτητή με Θ στο όνομά του, φυλλάξου.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ιβάν εγώ αν ήμουν στη θέση σου από αύριο θα έψαχνα κάνα ξάδερφο, ανιψιό, μπατζανακη η δε ξέρω γω τι του Ερντογαν και θα του πούλαγα ότι έχω και δεν έχω στην ιδιοκτησία μου στην κωλοχωρα αυτή.
Πρώτο και καλύτερο το λιμάνι...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Rexaris έγραψε:Στενοχωρεθήκαμε αλλά ελπίζω και να μάθαμε. Αν και θα έπρεπε να είχαμε μάθει τότε που ο κλάσεμπεργκ μας είπε οτι ο Πασχαλάκης έκανε πράγματι πέναλτι σε εκείνο το ματς με το σκουλίκι κι ας είχε διώξει τη μπάλα και μετα είχε έρθει ο άλλος και έπεσε πάνω του. Αφού δεν είχαμε αρχίσει από τότε ανένδοτο να φύγει καλά να πάθουμε.
Πέστα φίλε, θα μας βγάλουν τρελούς αυτοί.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Όλα καλά για τον επίσημο ΠΑΟΚ στην ανάλυση του ματς στο paokfc. Απλά ήμασταν άτυχοι. Άντε γαμηθείτε όλοι οι άνιωθοι εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όπως καταλάβατε, το σημερινό ήταν δωράκι μαζί με το γήπεδο, γιατί μπορεί ο τωρινός να έχει φιλήσει κόκκινο δαχτυλίδι, αλλά ο επόμενος πρέπει να κρατάει ζεστό το δικό του εκλογικό σώμα.

Θα έγραφα τέτοια πράγματα για μερικούς παίκτες που θα άξιζαν το πρώτο μου μπαν μετά από 14 σχεδόν χρόνια.
Ελπίζω να μην τους ξαναδώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να κατάλαβε ο Λουτσεσκου τι κοστίζουν οι εμμονές του.
Ελπίζω να κατάλαβαν οι Σαββίδηδες ότι ο κόκκινος και ο πράσινος βρυκόλακας είναι ένα και το αυτό, πολλά ψηφαλακια για το κωλοσογο. Και ότι όταν δεν σε φοβούνται, δεν σε σέβονται κιόλας.
Ελπίζω να καταλαβε ο ΠΑΟΚτσης πως τον βλέπει το Αθηναισταν και να απαντήσει εκεί που πρέπει.
Ελπίζω να κατάλαβαν οι ζελες ότι θα γίνουν 2η κουλά.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Γιατί γεννηθήκαμε σε αυτό το μπουρδελο? Γιατί ε????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”