Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Δοσμενο ξεδοσμενο στο δευτερο ημιχρονο πρεπει να μπουμε μεσα και να τους γαμησουμε ασαλιωτα. Να χρειαστουν πιθικια και ουρακοταγκους για να μας το κλεψουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν δεν διακόψουν οι δικοί μας τον αγώνα, η ομάδα θα κερδίσει.
Εχθρός μας αυτοί που προσπαθούν να διακόψουν τον αγώνα και είναι στις ιδιες κερκίδες με τους οπαδούς μας
Εχθρός μας αυτοί που προσπαθούν να διακόψουν τον αγώνα και είναι στις ιδιες κερκίδες με τους οπαδούς μας
Είμαστε μαλακές τέλος. Είναι μαλακές δηλαδή. Αυτοί δεν αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Αγαπάνε να κάνουν φασαρίες και να ανεβάζουν βίντεο...
Σε σέντρα σβηστή ρε Τσούμπα πως το κατάφερες να μην βρεις κεφάλι; Πώς;;; Να πεις ότι ήταν ξυραφια γρήγορη
Ρε πουστη να σε απαγάγουν από το ταξί ρε καριολ
- Vet_eranos
Δυστυχώς
Αν τους το πάρουμε μας πάνε για μείον του χρόνου..
Αν το χάσουμε θα μας το ρίξουν φέτος έως που δε βγαίνουμε Ευρώπη(επικυρώθηκε η βαθμολογία?)...
Αν τους το πάρουμε μας πάνε για μείον του χρόνου..
Αν το χάσουμε θα μας το ρίξουν φέτος έως που δε βγαίνουμε Ευρώπη(επικυρώθηκε η βαθμολογία?)...
Ένα κλασικό φορ θα τοπ είχε καρφώσει τόσο άνετα, μα τόσο άνετα.Мир έγραψε:Ασε μας ρε Ακπομ, ποιο θα βαλεις;
Δεν μπορείς να χάνεις τέτοια και μετά να θες να κερδίζεις δύσκολα παιχνίδια.
Πάνω που ανεβαίνει η ομάδα οι γνωστοί στόκοι να της βαλυνε τρικλοποδιά. Κρίμα τα μάτια μας με τόσα δακρυγόνα που τρωμε
-
+1926Gospi έγραψε:Δοσμενο ξεδοσμενο στο δευτερο ημιχρονο πρεπει να μπουμε μεσα και να τους γαμησουμε ασαλιωτα. Να χρειαστουν πιθικια και ουρακοταγκους για να μας το κλεψουν.
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Δυστηχως η μονη περιπτωση να βγαλει τον Κουρτιτς ειναι να παιξουμε με Σβαμπ-Καντουρι στα χαφ.
Οποτε θα μεινει λογο των συνθηκων της ομαδας
Πρεπει να βγουν Μπισε, Ακπομ για ειναι τραγικοι αλλα και Αγκουστο, Σοαρες λογο καρτας.
Και ο αρχηγος δεν επρεπε να αρχισει γιατι ειναι εμφανως ανετοιμος.
Οποτε θα μεινει λογο των συνθηκων της ομαδας
Πρεπει να βγουν Μπισε, Ακπομ για ειναι τραγικοι αλλα και Αγκουστο, Σοαρες λογο καρτας.
Και ο αρχηγος δεν επρεπε να αρχισει γιατι ειναι εμφανως ανετοιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 21 Μάιος 2022, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Άθλιος Κουρτιτς πάει και μου κάνει απευθείας το φάουλ..
Βάλε. Μέσα Σβαμπ και άλλαξε Ακπομ..
Τα 15χρονα πάλι μαλακιες εκεί κάτω..
Βάλε. Μέσα Σβαμπ και άλλαξε Ακπομ..
Τα 15χρονα πάλι μαλακιες εκεί κάτω..
- invincible
Ρε παιδιά πέρα από το κοράκι , είχες έτοιμους φορμαρισμένους Σβααπ , Σιντκλει και Τσιγγαρα δεν μπήκαν στο παιχνίδι άργησαν να βρουν ρυθμό Κουρτις, Αγκουστο και Βιερινια. Χάσαμε ένα ημίχρονο για λόγους φόρμας.
Βασικα και το φορ από το χωριό μου το έβαζε αυτό, η μπάλα ήρθε λουκούμι και ήταν στο μισό μέτρο.
Εκεί θέλει προσπάθεια για να το χάσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί θέλει προσπάθεια για να το χάσεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο Άκπομπ είναι ο μοναδικός φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που πηδάει για κεφαλιά με κλειστά τα μάτια
Αν το παιχνίδι τελειώσει κανονικά, σας το υπογράφω ότι θα τους γαμησουμε.
Μας έχει στήσει όλο το κράτος, οι μπάτσοι τι δουλειά είχαν να πάνε μπροστά στην κερκίδα μας;
Θέλουν να το δέσουν από παντού, αν δεν μπορέσουν μέσα στο γήπεδο,θα βρουν τρόπο να το διακόψουν εις βάρος μας.
Μας έχει στήσει όλο το κράτος, οι μπάτσοι τι δουλειά είχαν να πάνε μπροστά στην κερκίδα μας;
Θέλουν να το δέσουν από παντού, αν δεν μπορέσουν μέσα στο γήπεδο,θα βρουν τρόπο να το διακόψουν εις βάρος μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 21 Μάιος 2022, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.