Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
- nikos_algio
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Διώξτε τα μπερδεμένα από τις κερκίδες να γεμίσουνε τα γήπεδα.
-
πάντως αν ισχύουν αυτά που απείλησε να κάνει ο διιατητής, δεν τελειώνει ο αγώνας
- Caballo Viejo
- Bobby_Mcgee
Νομίζω ότι είναι πέναλντι, δεν έχει σημασία αν είναι κεφάλι, χέρι, ή πόδι, το θέμα είναι ότι κλωτσάει μέρος του σώματος του. Ο διαιτητής είναι γελοίος. Έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου να δίνεις κίτρινη στο 6' επειδή θίχτηκε η αρχοντιά σου. Όσο για τον Αιτορ, διεκδικεί το όσκαρ από τον Όσκαρ Γκαρσία. Αλλά δεν πρέπει να ψαρώνουμε από τους Κλόουν, έπρεπε να το έχουμε μάθει ήδη αυτό. Ελπίζω η ομάδα να πεισμώσει. Πάμε 

Λογικά το μάτς δεν θα τελειώσει. Όλο και κάτι θα βρούν να το διακόψουν.
Ελπίζω η ομάδα να γυρίσει με καθαρό μυαλό και με κάτι @@ ΝΑ
Ρε αυτός είναι ελίτ διαιτητής;;;;; Βγάζει κάρτα στο 3 γιατί θέλει να επιβληθεί;;;; Τι είναι αυτά;;; Ο Μπριχ ήρθε καί έπαιξε δύο ντέρμπι και επιβλήθηκε από το 1ο λεπτό με την παρουσία του και μόνο και η σπανιολα βγάζει στο 3 κάρτα στο αμυντικό χαφ για διαμαρτυρία στο 1ο φάουλ;;;;;;; Σε τελικό κυπέλλου;;;;;
Και μιλάμε για το πέναλτι;;;; Σοβαρά;; Από πότε ο ποδοσφαιριστής μπορεί να διεκδικεί την μπάλα 30 εκατοστά την μπάλα από το έδαφος με το κεφάλι;;;; Και να είναι πέναλτι εάν τον βρίσκει;;; Δηλαδή τον ανατρέπει;;;; Ρε θα τρελαθουμε;;
Και μιλάμε για το πέναλτι;;;; Σοβαρά;; Από πότε ο ποδοσφαιριστής μπορεί να διεκδικεί την μπάλα 30 εκατοστά την μπάλα από το έδαφος με το κεφάλι;;;; Και να είναι πέναλτι εάν τον βρίσκει;;; Δηλαδή τον ανατρέπει;;;; Ρε θα τρελαθουμε;;
Δυστυχώς ο αρχηγός δεν παταει καθόλου καλά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikos_algio
Είναι το βλέμμα της Γάνδης, το παιχνίδι έχει γυρίσει!panpangr77 έγραψε:Έχει γυρίσει το μάτι του αρχηγού....
αυτος ο κουρτιτς εκτος απο το να βαραει φαουλ ξερει να κανει τπτ αλλο?
Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορουμε να ανταλαξουμε μια πασα??????? Τι ειναι αυτο ρε..
Βασικά τίποτα.bicii82 έγραψε:αυτος ο κουρτιτς εκτος απο το να βαραει φαουλ ξερει να κανει τπτ αλλο?