Mitsospaoki4 έγραψε:Η Forza σήμερα λέει:
1) Νασμπεργκ και Κουαλιατα ανακοινώνονται την αλλη βδομάδα
2) Κλείνει την άλλη βδομάδα και ο αριστερός μπακ, νεαρός από top πρωτάθλημα
3) Στο τέρμα πρώτος στόχος ο Κοταρσκι και ο Μποτο συζητά με Άγιαξ
4) Γιατί Λημνιό συνεχίζονται οι συζητήσεις για δανεισμό του (ο Κόλκας λέει θα είναι για ροτεισον και θελουν να φέρουν κάποιον top για βασικό)
5) Συζητάμε με παίκτη από εγχώρια αγορά που φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά
1) Με το καλό και να μας βγούνε οι νέοι Crespo και Vieirinha 2) Θα τρελαινόμουν απ'την χαρά μου αν ήταν αυτή η παικτούρα
https://www.transfermarkt.com/yanis-ham ... ler/629567 3)Για εμένα η περίπτωση που μου έκανε το μικρότερο κλικ από αυτές που εμφάνισαν ως φήμες.Θα προτιμούσα κάτι σε πιο έμπειρο όπως Robles η με πιο καλές προδιαγραφές όπως ο Fuzato αλλά κάτι θα ξέρει καλύτερα ο Boto 4)Μια χαρά για rotation είτε δεξιά είτε αριστερά. Μεγάλη υπόθεση ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση με Lucescu και μας δίνει το απαραίτητο balance(ένας παικτης με αρκετά παρόμοια στοιχεία με Zivkovic)συν ότι προσθέτει ταχύτητα και είναι έλληνας. 5) Οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μ'αρέσουν είναι ο εκπληκτικός Aosman,o Riera της Τρίπολης,ο Perea που όμως έχει χειρότερα μυαλά από Warda, ο ελβετοπερουβιανός στόπερ του Βόλου Jean-Pierre Rhyner και οι Van Weert του Βόλου και ο δικός μας Κουλούρης που έσωσε μόνος του τον Ατρόμητο. Ίσως δεν ήταν και άσχημη μια επαναγορά Μπαλογιάννη