Εδώ υπάρχει άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση Τέιλορ. Στον Ζίβκοβιτς κολλάς?don PAOK έγραψε:αν υπαρχει ανθρωπος στην παε που εχει εισηγηθει παραμονη ζιφκο ζιφκοβιτς ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Από τις καλύτερες περιπτώσεις στους προσεχώς ελεύθερους ο Φινλανδός μαζί με τον Διεθνή Μαυροβούνιο τερματοφύλακα της Angers και φυσικά τον Robles της Betis.Ενδιαφέρουσα περίπτωση και ο Sportiello της Atalanta που λήγει το συμβόλαιο του το '23.Ολοι αυτοί σε ό,τι αφορά έμπειρους αλλά όχι βετεράνους τερματοφύλακες που δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις ομάδα η να δώσεις ελάχιστα (Sportiello) ΟSvilar που θεωρείται παιδί του Boto δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο σε επαγγελματικό επίπεδο αν και τον είχαν πάρει με περγαμηνές ενώ λέγεται πως σχεδόν έχει κλείσει στην Roma.Τέλος δεν ξέρω αν θα άξιζε να πάρουμε το ρισκο με Karius που με δύο τρεις (τεράστιες) γκάφες κατέστρεψε στην Liverpool το καλό όνομα που είχε φτιάξει στην Mainzjoss έγραψε:john4serres έγραψε:Ωραίο site, αδερφέ.joss έγραψε:Αν του χρόνου οι βασικοί στόχοι είναι πρωταθλη,α κι εξοδος CL ειμαι προφανές ότι αυτο πρέπει να γίνει με βασικό ΤΦ τουλάχιστον ίσων ικανοτητων με Πασχα, αν όχι καλύτερο. Θεωρω ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Μια απο τις πιθανές περιπτώσεις που θα εξεταζα είναι αυτός:
https://fbref.com/en/players/7f66ea09/Jesse-JoronenΝα είστε καλά παιδιά!!aivas19 έγραψε:Ευχαριστω joss! Οντως οπως λεει ο johnserres πολυ καλο σαιτjoss έγραψε:Υπήρξε κάποια στιγμή φιλολογικό κυρίως ενδιαφέρον απο Αστον Βιλα και Γουεστ Χαμ, βασιζόμενοι στο ότι ταιριάζει στην Πρεμιερ και δίνει βάθος με τις ικανότητες του στην τριαδα τον τερματοφυλακων, εχει σκοραρει με βολε, λάθος περισσότερο του αντίπαλου ΤΦ και δε φαίνεται να υπολείπεται σίγουρα στα πόδια έναντι του Πασχαλάκη.
Προσθέτω πως δυνατότερος είναι περισσότερο κάτω από την εστία.
https://www.footballtransfers.com/en/pl ... ka-joronen
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μετά από επαφές με πολωνούς συναδέλφους ,επιβεβαιώνεται η επαφή του Μπότο με την πλευρά του τερματοφύλακα Dominik Hladun και μάλιστα ότι θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει συμφωνία.
Μετά από επαφές με πολωνούς συναδέλφους ,επιβεβαιώνεται η επαφή του Μπότο με την πλευρά του τερματοφύλακα Dominik Hladun και μάλιστα ότι θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει συμφωνία.
Zivkovic θα λέτε και θα κλαίτε με τα σαπάκια που θα φέρει ο Ρομποτος
Ο συγκεκριμένος που το ανεβασε εχει 7 ακολουθους,αρα τζαμπα ασχοληστεgergeo4 έγραψε:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
εγώ ρώτησα σοβαρους δημοσιογράφους.οποτε υπάρχει καπνός,φωτιά θα δείξει 

- Dark Knight
Εμένα πάντως αυτός ο Πολωνός τερματοφύλακας, μου φάνηκε στις φωτογραφίες και κομματάκι αλλήθωρος! Αν είναι έτσι, να τον πάρουμε με τα χίλια! Βρε λέτε;
Εγώ φοβάμαι οτι ο Μπότο ίσως έχει αποστολή να φέρει νέους, επενδύσεις στον ΠΑΟΚ οι οποίοι θα πωληθούν στο μέλλον με την υπεραξία που θα τους δώσει η ομάδα. Φοβάμαι οτι δεν έχει καταλάβει (και το έχουν γράψει πολλοί αυτό), οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και καινούριους Μάτος και Βιερίνια, 30άρηδες δηλαδή με προσωπικότητα, εμπειρία και μεγάλο εκτόπισμα.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει πουθενά αν φέρει μόνο Σοάρες, Κουαλιάτα και άλλους πιτσιρικάδες ταλέντα. Θέλουμε και τους Κούρτιτς, τους Πάμπλο, τους Κρέσπους και τους Μπίσε. Ψημένους παίκτες δηλαδή που θα πλαισιώσουν τα ταλεντάκια. Κάθε χρόνο βλέπουμε οι φωστήρες της διοίκησης να αλλάζουν το πλάνο και να πηγαίνουν στα άκρα. Βασικά μόνο ο Μιχελς κινήθηκε σωστά και έφερε τους παίκτες που φτιάξαν τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Έκανε και λάθη, αλλά γενικά κινήθηκε στα σωστά πλαίσια. Ο Μάτος είχε κλείσει από τον Απρίλιο πχ. Το ίδιο και ο Κρέσπο.
Ο ιδανικός σχεδιασμός είναι να φέρεις νιάτα και ταλέντο τους οποίους θα πλαισιώσεις με μπαρουτοκαπνισμένους από καλά πρωταθλήματα. Δεν γίνεται μόνο με τους μέν ή με τους δέ. Εύχομαι ο Μπότο να το έχει πιάσει αυτό και να μήν εστιάσει μόνο σε πιτσιρικάδες.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει πουθενά αν φέρει μόνο Σοάρες, Κουαλιάτα και άλλους πιτσιρικάδες ταλέντα. Θέλουμε και τους Κούρτιτς, τους Πάμπλο, τους Κρέσπους και τους Μπίσε. Ψημένους παίκτες δηλαδή που θα πλαισιώσουν τα ταλεντάκια. Κάθε χρόνο βλέπουμε οι φωστήρες της διοίκησης να αλλάζουν το πλάνο και να πηγαίνουν στα άκρα. Βασικά μόνο ο Μιχελς κινήθηκε σωστά και έφερε τους παίκτες που φτιάξαν τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Έκανε και λάθη, αλλά γενικά κινήθηκε στα σωστά πλαίσια. Ο Μάτος είχε κλείσει από τον Απρίλιο πχ. Το ίδιο και ο Κρέσπο.
Ο ιδανικός σχεδιασμός είναι να φέρεις νιάτα και ταλέντο τους οποίους θα πλαισιώσεις με μπαρουτοκαπνισμένους από καλά πρωταθλήματα. Δεν γίνεται μόνο με τους μέν ή με τους δέ. Εύχομαι ο Μπότο να το έχει πιάσει αυτό και να μήν εστιάσει μόνο σε πιτσιρικάδες.
Μα εγω σχολιαζω πανω στην φημη που ανεφερε καποιος πιο πανω πως παιζει να μεινει ο Ζιφκο.Napoli4 έγραψε:Ρε gospi γιατί τρέχει το μυαλό σου έτσι ρε φίλε; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;Gospi έγραψε:Αν παραμεινει ο Ζιφκο, θα σημαινει οτι το θελω του Λουτσεσκου υπερτερει σε σχεση με του Μποτο, και αυτο από μονο του θα είναι πολυ αρνητικο στοιχείο.
Αν δεν παρει ποδι ο Ζιφκο πρωτος πρωτος, τζαμπα ασχολιομαστε.
Πρώτον δεν ξέρεις αν θα μείνει ο Ζιφκο.
Ακόμα όμως και να μείνει, δεν προκύπτει από αυτήν την απόφαση πως τα θέλω του Λου υπερτερούν αυτων του Μποτο.
Δεν ξέρουμε τις εισηγήσεις του Λουτσεσκου. Και πιθανώς να μην τις μάθουμε ποτέ.
Και δεν αποκλείεται να του κάνει και κάποια χατίρια ο Μποτο. Να συνεργαστεί πρέπει με τον Λουτσεσκου, όχι να κάνει αυτά που θέλουμε εμείς. Αυτό δεν σημαίνει πως ο λόγος του μετράει λιγότερο.
Ουτε κατι κακο κανω στον εαυτο μου, ουτε το μυαλο μου τρεχει.
Τα πράγματα ειναι απλα. Αν στο τελος της μεταγραφικης ο Ζιφκο ειναι εδω μαζι μας, καποιος μεσα στην ΠΑΕ ειναι ασχετος και επικινδυνος.
Μακαρι λοιπον να γινουν ολα τα λογικα (λες και εγιναν ποτε αλλοτε για να γινουν και τωρα) και το υποθετικο σεναριο να μεινει απλα υποθετικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν λες, ξερεις τι να περιμένεις, εννοεις γκολ στην κλειστη γωνια ακομη κι απο κουτσο αλογο? [FACE WITH TEARS OF JOY]gika έγραψε:Γιατί είναι ο πιο φθηνός τερματάς με τόση εμπειρία που μπορούμε να βρούμε, ξέρει την ομάδα, τον κόσμο, τις συνθήκες, τον προπονητή, δεν δημιουργεί προβλήματα ακόμα κι αν δεν παίξει ποτέ και τουλάχιστον ξέρεις τι να περιμένεις και δεν χρειάζεται να πάρεις δύο ρίσκα στην ίδια θέση.
ΥΓ: Όχι ότι τον θέλω, αλλά ορίστε κάποια θετικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θεωρώ ότι θα ερθουν και εμπειροι.Σίγουρα πάντως η ομάδα χρειάζεται νέο αίμα με ενθουσιαμό και φιλοδοξίες
Φιλε κανενας Μποτο δεν πιανει τιποτα. Ο Ιβαν και ο Γιωργης δινουν εντολη και αυτος ακολουθει. Παντα ετσι γινοταν με ολους τους ΤΔ για αυτο δεν στεριωσε κανεις. Προφανως εχει εντολη να μειωθει η ηλικια, δεν θα παει να φερει μονος του τους παικτες που λες και να πει στον Ιβαν πληρωσε τους.Magpies4 έγραψε:Εγώ φοβάμαι οτι ο Μπότο ίσως έχει αποστολή να φέρει νέους, επενδύσεις στον ΠΑΟΚ οι οποίοι θα πωληθούν στο μέλλον με την υπεραξία που θα τους δώσει η ομάδα. Φοβάμαι οτι δεν έχει καταλάβει (και το έχουν γράψει πολλοί αυτό), οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και καινούριους Μάτος και Βιερίνια, 30άρηδες δηλαδή με προσωπικότητα, εμπειρία και μεγάλο εκτόπισμα.
-
Aν ειναι σοβαροι τοτε ζητάω συγνώμηgergeo4 έγραψε:εγώ ρώτησα σοβαρους δημοσιογράφους.οποτε υπάρχει καπνός,φωτιά θα δείξει
Υπάρχει εντολή να ρίξει την ηλικία είναι το σωστό. Όμως δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να φέρεις καινούριους Μάτος και Κρέσπο (άν βρείς). Μιλάω ξεκάθαρα για το πρόβλημα επικοινωνίας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Όταν φέραμε Βιερίνια, Μαουρίσιο, Καντουρί, Μπίσε και λοιπούς, υπήρχε εντολή να έρθουν παίκτες ηγέτες γιατί εκείνη την χρονιά κρίθηκε οτι έλειπαν οι προσωπικότητες και οι ηγέτες.aivas19 έγραψε:Φιλε κανενας Μποτο δεν πιανει τιποτα. Ο Ιβαν και ο Γιωργης δινουν εντολη και αυτος ακολουθει. Παντα ετσι γινοταν με ολους τους ΤΔ για αυτο δεν στεριωσε κανεις. Προφανως εχει εντολη να μειωθει η ηλικια, δεν θα παει να φερει μονος του τους παικτες που λες και να πει στον Ιβαν πληρωσε τους.Magpies4 έγραψε:Εγώ φοβάμαι οτι ο Μπότο ίσως έχει αποστολή να φέρει νέους, επενδύσεις στον ΠΑΟΚ οι οποίοι θα πωληθούν στο μέλλον με την υπεραξία που θα τους δώσει η ομάδα. Φοβάμαι οτι δεν έχει καταλάβει (και το έχουν γράψει πολλοί αυτό), οτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και καινούριους Μάτος και Βιερίνια, 30άρηδες δηλαδή με προσωπικότητα, εμπειρία και μεγάλο εκτόπισμα.
Απλά επισημαίνω οτι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε ΜΟΝΟ σε πιτσιρικαρία 23άχρονους. Θα πρέπει η διοίκηση να επικοινωνήσει στον κάθε Μπότο οτι ο ΠΑΟΚ θέλει και τους ηγέτες του που ανέκαθεν ερχόντουσαν είτε βαση σχεδιασμού είτε κατα τύχη.