Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
joss

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από joss »

Αν του χρόνου οι βασικοί στόχοι είναι πρωταθλη,α κι εξοδος CL ειμαι προφανές ότι αυτο πρέπει να γίνει με βασικό ΤΦ τουλάχιστον ίσων ικανοτητων με Πασχα, αν όχι καλύτερο. Θεωρω ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Μια απο τις πιθανές περιπτώσεις που θα εξεταζα είναι αυτός:
https://fbref.com/en/players/7f66ea09/Jesse-Joronen
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

thomas Murg έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Roarrr έγραψε:Εικόνα

Δε μας χέζεις ρε transfermarkt.

:lol: :lol:
τρελο διλημα!
Κανένα δίλημμα!! :lol:
Ωχ! με συγχωρείς, δεν ήθελα... καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Joss που τον βρηκες αυτον ρε; Και καλη ηλικια και γεματες χρονια (αν και Β Ιταλιας) και πρωταθλημα με Κοπεγχαγη;
joss

Δημοσίευση από joss »

Φίλε επιμένω πως οι δεύτερες κατηγορίες στα τοπ πρωταθλήματα κρύβουν πολύ καλές περιπτώσεις για να φτιάξει κανείς πολύ καλό ρόστερ. Αν εξαιρέσεις Αγγλία που για διαφορετικούς λόγους είναι ακριβοί και στο πίτουρο, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία έχουν διαμαντάκια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Μα τα εχει ολα, το μονο «κακο» ειναι οτι ειναι στην Β ιταλιας αλλα εχει παιξει φουλ σεζον Σεριε Α και η Β Ιταλιας φανταζομαι οτι μοιαζει πολυ με το δικο μας πρωταθλημα απο αποψη ξυλου. Ο Μπρινιολι πχ ειναι καλος τερματας αν και θα ηθελα κατι καλυτερο. Αν εχει παρει και κουπα με Κοπεγχαγη τοτε ειναι στα κυβικα μας. Ειναι καλος με τα ποδια;
joss

Δημοσίευση από joss »

Υπήρξε κάποια στιγμή φιλολογικό κυρίως ενδιαφέρον απο Αστον Βιλα και Γουεστ Χαμ, βασιζόμενοι στο ότι ταιριάζει στην Πρεμιερ και δίνει βάθος με τις ικανότητες του στην τριαδα τον τερματοφυλακων, εχει σκοραρει με βολε, λάθος περισσότερο του αντίπαλου ΤΦ και δε φαίνεται να υπολείπεται σίγουρα στα πόδια έναντι του Πασχαλάκη.
Προσθέτω πως δυνατότερος είναι περισσότερο κάτω από την εστία.
https://www.footballtransfers.com/en/pl ... ka-joronen
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joss την Πέμ 19 Μάιος 2022, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joss έγραψε:Αν του χρόνου οι βασικοί στόχοι είναι πρωταθλη,α κι εξοδος CL ειμαι προφανές ότι αυτο πρέπει να γίνει με βασικό ΤΦ τουλάχιστον ίσων ικανοτητων με Πασχα, αν όχι καλύτερο. Θεωρω ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Μια απο τις πιθανές περιπτώσεις που θα εξεταζα είναι αυτός:
https://fbref.com/en/players/7f66ea09/Jesse-Joronen
Ωραίο site, αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joss έγραψε:Υπήρξε κάποια στιγμή φιλολογικό κυρίως ενδιαφέρον απο Αστον Βιλα και Γουεστ Χαμ, βασιζόμενοι στο ότι ταιριάζει στην Πρεμιερ και δίνει βάθος με τις ικανότητες του στην τριαδα τον τερματοφυλακων, εχει σκοραρει με βολε, λάθος περισσότερο του αντίπαλου ΤΦ και δε φαίνεται να υπολείπεται σίγουρα στα πόδια έναντι του Πασχαλάκη.
Προσθέτω πως δυνατότερος είναι περισσότερο κάτω από την εστία.
https://www.footballtransfers.com/en/pl ... ka-joronen
Ευχαριστω joss! Οντως οπως λεει ο johnserres πολυ καλο σαιτ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Δημοσιεύματα στην Πολωνία, και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρσιτς, συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον τερματοφύλακα της Ζαγκλιέμπε, Ντομινίκ Χλαντούν.

Για τον 26χρονο τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το φετινό καλοκαίρι, οι Πολωνοί γράφουν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της Λεχ Πόζναν και μιας γαλλικής ομάδας χωρίς να την κατονομάζουν.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

obanebane έγραψε:Το εκατομμύριο μπορεί και να είναι διατεθειμένοι να το δώσουν,για βρες μου εσύ έναν ελεύθερο που δεν θα χρειαστεί κόστος αγοράς.
Αν είχα τα λεφτά του Σαββίδη και με την τρέλα που έχω να κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή θα έκανα πρόταση στον Strakosha. Αλλά επειδή δεν είμαι εγώ ο Σαββίδης και αυτός πληρώνει τον Μπότο και τον Λουτσέσκου ας βρουν έναν ικανό με απολαβές γύρω στο μύριο να πάρει το 1 σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μακη τι να ρθει να κανει ο Στρακοσα στην Ελλαδα; Εχει κανει καλη καριερα οπου θελει παει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα δείξει παιδιά.
Δόξα τω θεώ,έχουμε τον Λουτσεσκου για προπονητή που ήταν τερματοφύλακας και δε το λέω γιατί πρέπει να κάνει αυτός την επιλογή ως γνώστης της θέσης αλλά γιατί ξέρει ότι δε μπορεί μια ομάδα να κάνει εκπτώσεις σε αυτή τη θέση,.
Πιστεύω ότι θα ζητήσει ποιότητα και παιχνίδι με τα πόδια, που είναι σήμα κατατεθέν των καλών σύγχρονων τερματοφυλάκων.
Ας ελπίσουμε ο Μποτο να κάνει μια καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

O Strakosha παίρνει πάνω από 2εκ τον χρόνο και γιατί να φύγει από την Ρώμη? Τώρα σοβαρά ας το δούμε λίγο λογικά. Θα φύγει από το Καμπιονάτο και την Ρώμη και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ? Γιατί με ποια λογική ? Να πω ότι έπαιξε ποτέ αυτός ή ο πατέρας του στον ΠΑΟΚ. Αυτός στον Πανιώνιο έπαιζε και ο πατέρας του γυρολόγος και στον γαύρο.

Με αυτήν την λογική ας κλείσουμε και τον Ελ Αραμπι. 20 γκολ την χρονιά ταρίφα έχει και δεν ανανεώνει.

Δεν νομίζω ότι ο Σαββιδης είναι σε μουντ χωσίματος με συμβόλαια 2-3εκ τον χρόνο. Νομίζω το ποιο ακριβό συμβόλαιο που πληρώσαμε ήταν στον Βερνμπλουμ και στον Μπερμπάτοφ αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι στο στυλ του. Μπορεί να ξοδέψει 10εκ να πάρει τον Τσολακ τον Εσιτι και τον Μουργκ αλλά δεν θα θα δώσει ποτέ να κάνει 3ετες σε ένα παίχτη.
Αν αλλάξει ποτέ αυτό μπορεί να το δούμε αλλά δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο.
makispaspartou

aivas19 έγραψε:Μακη τι να ρθει να κανει ο Στρακοσα στην Ελλαδα; Εχει κανει καλη καριερα οπου θελει παει
Φέρε τον Karius τότε.. Αν και δεν ξέρω σε τι φάση είναι. Φέρε κάποιον έμπειρο με παραστάσεις 33φεύγα. Βέβαια και ο Πασχαλάκης τέτοιος είναι αλλά δεν θέλουμε να του δώσουμε μύριο.. Φέρε τέλος πάντων κάποιον που να μην είναι στοίχημα.
makispaspartou

invincible έγραψε:O Strakosha παίρνει πάνω από 2εκ τον χρόνο και γιατί να φύγει από την Ρώμη? Τώρα σοβαρά ας το δούμε λίγο λογικά. Θα φύγει από το Καμπιονάτο και την Ρώμη και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ? Γιατί με ποια λογική ? Να πω ότι έπαιξε ποτέ αυτός ή ο πατέρας του στον ΠΑΟΚ. Αυτός στον Πανιώνιο έπαιζε και ο πατέρας του γυρολόγος και στον γαύρο.

Με αυτήν την λογική ας κλείσουμε και τον Ελ Αραμπι. 20 γκολ την χρονιά ταρίφα έχει και δεν ανανεώνει.

Δεν νομίζω ότι ο Σαββιδης είναι σε μουντ χωσίματος με συμβόλαια 2-3εκ τον χρόνο. Νομίζω το ποιο ακριβό συμβόλαιο που πληρώσαμε ήταν στον Βερνμπλουμ και στον Μπερμπάτοφ αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι στο στυλ του. Μπορεί να ξοδέψει 10εκ να πάρει τον Τσολακ τον Εσιτι και τον Μουργκ αλλά δεν θα θα δώσει ποτέ να κάνει 3ετες σε ένα παίχτη.
Αν αλλάξει ποτέ αυτό μπορεί να το δούμε αλλά δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο.
Εσύ ποιας λογικής είσαι? με γνώμονα το πρωτάθλημα. Μη μου πεις Fuzato και σία..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”