Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou
Δημοσιεύσεις: 4753
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με τα ονόματα τερματοφυλάκων που ακούγονται μέχρι τώρα ίσα που πάω μέχρι το Ροστοφ να πίσω τον Ιβαν να δώσει το εκατομμύριο στον Πασχαλακη ..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 3850
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

makispaspartou έγραψε:Με τα ονόματα τερματοφυλάκων που ακούγονται μέχρι τώρα ίσα που πάω μέχρι το Ροστοφ να πίσω τον Ιβαν να δώσει το εκατομμύριο στον Πασχαλακη ..
Βαζουμε μισα μισα τις βενζινες αν θες....
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4248
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από thomas Murg »

Kabamaru11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Με τα ονόματα τερματοφυλάκων που ακούγονται μέχρι τώρα ίσα που πάω μέχρι το Ροστοφ να πίσω τον Ιβαν να δώσει το εκατομμύριο στον Πασχαλακη ..
Βαζουμε μισα μισα τις βενζινες αν θες....
Δώστε καλύτερα τα παραπάνω που ζητάει ο Πάσχα. Πιο φθηνά θα σας βγεί.

ΥΓ για τους Μοντς. Ξέρω ότι δεν παραθέτουμε το προηγούμενο ποστ αλλά μερικές φορές δεν το προλαβαίνω κι άλλες δεν φαίνεται ρε γμτ που αναφέρεται το τρέχον ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Πέμ 19 Μάιος 2022, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ δε θα πρέπει ποτέ ξανά να επαναλάβει το λάθος να μπει σε διαπραγματευση με παίκτη που κοιτάει μισθούς Αραβίας/Κίνας. Ο Πασχαλάκης τον Ιούλιο κλείνει τα 33 του χρόνια και άρα πάει να κάνει ένα τελευταίο χρυσό συμβόλαιο και καλά κάνει. Δεν έχω παράπονο, γιατί έκατσε στον ΠΑΟΚ και προσέφερε. Θα είμαστε πολύ βλάκες να πάμε σε πολύ υψηλό συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή 33 ετών, όταν ήδη έδειξε μεγάλη αστάθεια. Εύκολα, με ένα χρυσό 3ετές στον ΠΑΟΚ μπορεί να αράξει μόλις πέσει (τραυματισμός, ψυχολογικά κλπ).

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με παίκτες σαν τον Σοάρες, που ήδη δείχνει ότι βγαίνει σε μια τοπ μονάδα για το κλαμπ: Πρεσάρει, σκοράρει, έχει πνεύμα/νεύρο νικητή, και όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες. Φυσικά μια ανανέωση πιστεύω ότι θα περιλαμβάνει και έμπειρους 27-29χρονους, όπως όταν πήραμε Κρέσπο-Βαρέλα-Πρίγιο-Μάτος. Ήδη όμως έχουμε έμπειρο κορμό και νομίζω ότι είναι ευκαιρία να μπούνε ταλέντα σε καλή ηλικία. Εξάλλου, ο Αντρίγια πχ από το πως παίζει, λογίζεται στους έμπειρους πλέον. Έχουμε και Ίνγκασον (29), Μουργκ 27.5, Τέιλορ 27, Ολιβέιρα 31, Καντουρί 32, Αουγκούστο 25.5 (πλέον έχει εμπειρία), Τσόλακ 29 (οι ηλικίες από την επόμενη σεζόν). Έχουμε φυσικά και τους 33. Επιπλέον, νομίζω ότι οι νέοι μας είναι αρκετά έτοιμοι. Ειδικά οι Λύρατζης, Μιχαϊλίδης, Σοάρες Τσιγγάρας, αποτελούν λύσεις ήδη στην ομάδα μας. Δηλαδή το να μπει τουχρόνου στην ομάδα ο Κούτσιας και 2-3 μεταγραφές 23χρονων, δε θα χαλάσει το μεντάλιτι της ομάδας.
WOLFMANN
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: Τρί 19 Απρ 2022, 23:37

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Πρόσθεσε και τον Πολωνό τερματοφύλακα Ντομινίκ Χλαντούν (Dominik Hladun), που οι Πολωνοί γράφουν ότι του κάναμε πρόταση.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ρε παιδια τι να κοιταξω την ηλικια? Οταν θεωρουμε εμπειρο τον Μουργκ και τον Ταηλορ τι να δω. Εγω,παικταραδες θελω. Κιας ειναι και μεγαλοι ας ειναι 18χρονοι δενμε νοιαζει. Η σοβαρες ομαδες στηριζονται σε εμπειρους παικτες μπαρουτοκανισμενους και σε νεα με ορεξη παιδια.

Χιλιες φορες Πασχαλακης παρα νεο στοιχημα που ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΙΠΛΑ. οπως εγινε τοσες και τοσες φορες. Και πολυ προσφατα μαλιστα.
Να σας πω δεν με νοιαζει Αν θελει ενα μυριο ο Χ ψ πασχαλακης. Με νοιαζει οτι ο Μουργκ μου στοιχησε περισοστερο απο τον Πελκα, ο Τσολακ τα διπλα του Πριγιο.
Εχουμε πεσει ολοι να φαμε τους παικτες μας επειδη παιρνουν πολλα. Οι Ελληνες δηλαδη. Την ιδια ωρα που τον Κρεσπο πολλοι δεν τον θελουν επειδη ειναι μεγαλος. Την ωρα που αμοιβεται λιγοτερο απο Μουργκ και ΔΕΝ εχει εκμεταλευτει οικονομικα την ομαδα.

Ας συνελθουμε λιγακι. Εγω δεν θυμαμαι καλυτερο τερματα στην ομαδα απο τον Πασχα. Και προλαβα λιγο το Φορτουλα.
Nikos 74
Δημοσιεύσεις: 1693
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Με τα ονόματα που βγάζουν για την θέση του τερματοφυλακα με πιάνει κρύος ιδρώτας! Τώρα βγήκε για ένα πουλί από την Πολωνία που έφαγε 48 γκολ σε 26 συμμετοχές στην δωδέκατη ομάδα του πρωταθληματος! Αν έχει δόση αλήθειας η είδηση δεν πάμε καλά. ΦΈΡΤΕ ΗΓΈΤΗ ΠΑΙΧΤΑΡΆ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!
Ιάσονας
Δημοσιεύσεις: 2678
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ένας παίκτης που αξίζει την οικονομική υπέρβαση σε συμβόλαιο για αριστερό μπακ είναι ο Ριστιτς της Μονπελιέ, 26 χρονών, ελεύθερος, τρελό πόδι και τρέξιμο,προβλήματα στο αμυντικό 1 Vs 1 αλλά το καλό positioning του λουτσέσκου μπορεί να το κρύψει. Στο αριστερό μπακ θα ήταν πραγματική αναβαθμιση.
Θα αναφέρω για 50ή φορά πόσο ταιριάζει ο Γκατσίνοβιτς του βάζελου στον ΠΑΟΚ. Τους συμμάζεψε όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή παρά το γεγονός πως ήταν σε αγωνιστική απραξία. Ένα εξάμηνο τώρα ο βάζελος του έδωσε ρυθμό αγώνων, πας και τον αγοράζεις από Χοφενχαιμ την καλύτερη στιγμή.
Θεωρώ πως για τον καθένα απαιτείται κανένα 800άρι συμβόλαιο (ίσως κάτι παραπάνω στον Γκατσίνοβιτς) και έχεις λύσει τα 2 μεγαλύτερα προβλήματα του ρόστερ σου. Νομίζω πως με 1,5 η Χοφενχαιμ τον στέλνει κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12671
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλά λαρωστε
Πιθανότατα να μην ισχύει κανένα από το ονόματα που γράφτηκαν

Σε 2 μέρες θα τα αναλύσουμε όλα

Έχω την αίσθηση ότι ο Μποτο έχει κλείσει ήδη αρκετές κινήσεις
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Για τον Βαρέλα έτσι λέγαμε και τη φάγαμε. Αν θέλει ο Πάσχα μεγάλες απολαβές, ας υπογράψει μονοετές. Όχι να μας βουλιάξει/δεσμεύσει το μπάτζετ των επόμενων ετών, αν πέσει αισθητά. Για τον Πέλκα, Μακ (των 20 γκολ), Γκάρυ (πριν μας φύγει), Αντρίγια (το μόνο που η ΠΑΕ έκανε), το είχα γράψει πολλές φορές: Ας το δώσουμε το εκατομύριο+. Ειδικά στους Έλληνες συμφωνώ ότι μας πιάνει μια τσιγγουνιά. Εγώ όμως διαχωρίζω τις ηλικίες. Αν ο μεγάλης ηλικίας παίκτης θέλει μεγάλο συμβόλαιο, μόνο για 1 έτος συμβόλαιο. Για τον Τέιλορ και Μουργκ που έγραψα, ήταν και λίγο τρολιά, αλλά το πόιντ μου ήταν ότι έχουμε παίκτες έμπειρους, αλλά και άλλους που πλέον δεν είναι όσο μικροί νομίζαμε. Ο Αντρίγια, πλέον είναι μπαρουτοκαπνισμένος. Μας παίρνει να εντάξουμε νέους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θέλουμε ποιότητα. Όχι Τέυλορ, αλλά παίκτες που και 21 ετών να είναι, να μπορούν να μπουν άμεσα στο γκρουπ και να προσφέρουν.
Ιάσονας
Δημοσιεύσεις: 2678
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ψάχνοντας λίγο τον Ρίστιτς που ανέφερα πιο πριν ίσως δεν είναι τόσο εφικτό να τον πάρουμε στα χρήματα που ανέφερα, τον έχουν στα υπόψιν Λιλ και Μπενφίκα
Nikos 74
Δημοσιεύσεις: 1693
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Κάνεις 33χρονος δεν υπογράφει μονοετές! Το έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιο τους!
markos4
Δημοσιεύσεις: 3312
Εγγραφή: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:49

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από markos4 »

Σε κάποια ιταλικά παιχνίδια που είδα φέτος μου έκανε εντύπωση ο τερματοφυλακας της Μπολόνια ο Πολωνός Lukasz Skorupski..Φοβερός τερματοφυλακας,κάτι αντιστοιχο πρέπει να φέρουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25331
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Πολύ καλός Μάρκο, έχεις δίκιο, γενικά στην Ιταλία έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες.
Δεν είναι εύκολο να πάρεις βασικό τερματοφύλακα ομάδας serie A,δεν μιλάω για τον Σκορουπσκι,μιλάω γενικά.
Άβαταρ μέλους
invincible
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από invincible »

Εγώ για τερματοφύλακα κρατάω μικρό καλάθι. Εχω μία φοβία.

Πάντως παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ στην σύγχρονη ιστορία του δεν πάει ποτέ για παιχταρά όνομα τερματοφύλακα.
όπως το ίδιο κάνει και στα χαφ τελευταία. Εχουμε ένα κόμπλεξ στον τερματοφύλακα και στα χαφ οπότε κρατάω μικρό καλάθι εκεί. Μπορεί πάλι να δώσουμε 2 εκ να φέρουμε κανέναν σε στυλ Ρει αλλά δεν πάμε ποτέ για ονομα παιχταρά στην θέση του τερματοφύλακα. Το ίδιο και με τα χαφ. Μακάρι να το σπάσει αυτό το κομπλεξ ο Μπότο ή να πέσουμε μία φορά μέσα στο σκάουτινκ και να βγει λαχείο ο τερματοφύλακας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”