Και που θέλουμε, πάλι το ανάποδο θα γίνει.Doomlord4 έγραψε:Εντός λίγων ωρών ή ημερών
Άρθρα από τους αμπαλογράφους
Κι άλλη ευκαιρία για τον Κυπελλούχο Ελλάδος να κερδίσει γύρο
Δείτε τι θέλει στον τελικό Conference
Αναμένεται......
ΕυρωΠαραπληροφόρηση
- john4serres
Re: ΕυρωΠαραπληροφόρηση
Αν νικήσει τελευταία αγωνιστική η Ρόμα στην Ιταλία,οποιος και να το πάρει,το ίδιο θα είναι
Πολύ σίγουρο σε βλέπω doom,εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου ,γιατί ο Μήλιος το ψάχνει πολύ,στο είπα άλλωστε.
Άντε να πάρουμε το κύπελλο με το καλό και θα τα δούμε μετά.
Άντε να πάρουμε το κύπελλο με το καλό και θα τα δούμε μετά.
Όπως γράφω και στις προηγούμενες σελίδες
Δεν έχει προηγουμενο φυσικά αφού είναι ο 1ος τελικός κόνφερενς
και με την ουέφα ποτέ δεν ξέρεις
90% βάζω
100% δεν βάζω
Αν διαβάσεις την ανάλυση στους κανόνες που έχω στην σελίδα 2 για το κονφερενς θα βγάλεις συμπερασματα
Τώρα αν εμπιστεύεσαι τον μήλιο περισσότερο από μένα οκ
Δηλαδή ο μήλιος το ψάχνει πολύ και περισσότερο από μένα;
Μακάρι,να "ξεκουραζόμουν" και λίγο
Και εγω θα κάνω λάθη,αλλά θα τα παραδεκτώ (και δεν είναι και η δουλειά μου)
Ο μήλιος κάνει λάθη αλλά σβήνει μηνύματα
Και ξαναγράφω
Αν ανεβάσει αύριο άρθρο για το ίδιο σενάριο για το κονφερενς θα είναι απαράδεκτος
90% βάζω
100% δεν βάζω
Αν διαβάσεις την ανάλυση στους κανόνες που έχω στην σελίδα 2 για το κονφερενς θα βγάλεις συμπερασματα
Και ξαναγράφω
Αν ανεβάσει αύριο άρθρο για το ίδιο σενάριο για το κονφερενς θα είναι απαράδεκτος
Γιώργος Ζαΐρης-μετροσπορ
Οριστικά από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League θα αρχίσουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός) που πήραν το εισιτήριο.
Από την στιγμή που η Ρέιντζερς ηττήθηκε στον τελικό του Europa δεν υπάρχει περίπτωση ο κυπελλούχος Ελλάδας να κερδίσει έναν γύρο στη διοργάνωση.
Επομένως ο ΠΑΟΚ ακόμη και ως κυπελλούχος Ελλάδας θα αναγκαστεί να δώσει τρεις γύρους για να περάσει ξανά στους ομίλους του Conference και όχι δυο.
Πλέον και επίσημα το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουλίου και στις 28 του ίδιου μήνα θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι.
Ο τρίτος γύρος του Conference θα διεξαχθεί στις 4 και 11 Αυγούστου.
τα ίδια
sports365.gr
paokrevolution
Onsports.gr
Θα το δούμε
Οριστικά από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League θα αρχίσουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός) που πήραν το εισιτήριο.
Από την στιγμή που η Ρέιντζερς ηττήθηκε στον τελικό του Europa δεν υπάρχει περίπτωση ο κυπελλούχος Ελλάδας να κερδίσει έναν γύρο στη διοργάνωση.
Επομένως ο ΠΑΟΚ ακόμη και ως κυπελλούχος Ελλάδας θα αναγκαστεί να δώσει τρεις γύρους για να περάσει ξανά στους ομίλους του Conference και όχι δυο.
Πλέον και επίσημα το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουλίου και στις 28 του ίδιου μήνα θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι.
Ο τρίτος γύρος του Conference θα διεξαχθεί στις 4 και 11 Αυγούστου.
τα ίδια
sports365.gr
paokrevolution
Onsports.gr
Θα το δούμε
Τι ξεφτίλα κατάντησε το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ποαίρνει τα λεφτά του τσουλού το βοθρολίμανο τόσοα χρόνια.
3 προκριματικούς γύρους για να μπεις στους ομίλους τής τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Αυτή είναι η Ελλάντα τού νότου (και τον δοσίλογων τού βορρά). Η απόλυτη ξεφτίλα.
Και αυτό είναι το λιγότερο αλλά ας κόψουν τουλάχιστον οι ξεφτίλες τα πλέι-οφ που δυσκολεύουν όσες ελληνικές ομάδες πηγαίνουν μακριά (ας είμαστε και 1-2).
ΥΓ1 - Τελικός Κυπέλλου Βορρά-Νότου = Πανθεσσαλικό κάθε χρόνο. Φτάσαμε 2022 και ακόμη πολίτες Β κατηγορίας είμαστε.
Διοικήσεις Καυτατζογλείου/ΟΑΚΑ στο διάτανο ας τα γκρεμίσουν αντί να τα λυμαίνονται τέτοιας ποιότητας άνθρωποι.
3 προκριματικούς γύρους για να μπεις στους ομίλους τής τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Αυτή είναι η Ελλάντα τού νότου (και τον δοσίλογων τού βορρά). Η απόλυτη ξεφτίλα.
Και αυτό είναι το λιγότερο αλλά ας κόψουν τουλάχιστον οι ξεφτίλες τα πλέι-οφ που δυσκολεύουν όσες ελληνικές ομάδες πηγαίνουν μακριά (ας είμαστε και 1-2).
ΥΓ1 - Τελικός Κυπέλλου Βορρά-Νότου = Πανθεσσαλικό κάθε χρόνο. Φτάσαμε 2022 και ακόμη πολίτες Β κατηγορίας είμαστε.
Διοικήσεις Καυτατζογλείου/ΟΑΚΑ στο διάτανο ας τα γκρεμίσουν αντί να τα λυμαίνονται τέτοιας ποιότητας άνθρωποι.
- john4serres
Οριστικά στον 2ο προκριματικό του Conference League ο ΠΑΟΚΗ κατάκτηση του Europa League από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οριστικοποίησε πως η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, θα ξεκινήσει φέτος το καλοκαίρι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
Άρα πλέον ο ΠΑΟΚ είτε κατακτήσει είτε όχι, θα ξεκινήσει τη νέα ευρωπαϊκή του περιπέτεια στις 21 Ιουλίου όταν και είναι προγραμματισμένο το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι (28 Ιουλίου το δεύτερο).
Σε ό,τι αφορά τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουνίου.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και το πλήρες πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τις ακριβείς ημερομηνίες. Το βασικό στάδιο θα γίνει εκτός Ελλάδας και πιθανότατα επί ολλανδικού εδάφους.
thessports.gr Από Σταμάτης Πασχαλίδης - 19 May, 2022
- ΑποστόληςΑ
Off-topicRexaris έγραψε: Και αυτό είναι το λιγότερο αλλά ας κόψουν τουλάχιστον οι ξεφτίλες τα πλέι-οφ που δυσκολεύουν όσες ελληνικές ομάδες πηγαίνουν μακριά (ας είμαστε και 1-2).
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω ότι λόγο play-off παίρνουν παραπάνω απο τα τηλεοπτικά οι 5 "μεγάλοι". Επιπλέον σκέψου. Αν καταργηθούντα play off μετά ο Ολυμπιακός θα μπορεί να παίρνει τα πρωταθλήματα με φιλικά, αφού τάισε όλη την λίγκα ο χοντρός με την γαυροflix.
Αλλά συμφωνώ ότι τα playoff είναι μεγάλο βάσανο όταν πας για μεγάλες πορείες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Πέμ 19 Μάιος 2022, 13:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Doomlord4 έγραψε:Όπως γράφω και στις προηγούμενες σελίδες
90% βάζω
100% δεν βάζω
Και ξαναγράφω
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης ρε,αυτός είναι δημοσιογράφος και ίσως έχει τις πληροφορίες του από μέσα.
Γι'αυτό σου λέω το ψάχνει πολύ.
Εσύ πας αναλυτικά μεν ,by the book δε.
Από τη στιγμή που πρόκειται για κάτι που θα εφαρμοστεί πρώτη φορά και δεν υπάρχει προηγούμενο,κρατάω μικρό καλάθι.
Όσο για το τελευταίο που γράφεις, συμφωνώ 100%
Και θα τον κράξω πολύ.
- john4serres
Αρα ο μοναδικός τρόπος να κόψουμε το πρωτάθλημα από τον gavro είναι playoffs με διαίρεση βαθμών δια δυο σε όλες τις ομάδες (Βέλγιο, Αυστρία, Ρουμανία)
Off-topicjohn4serres έγραψε:Αρα ο μοναδικός τρόπος να κόψουμε το πρωτάθλημα από τον gavro είναι playoffs με διαίρεση βαθμών δια δυο σε όλες τις ομάδες (Βέλγιο, Αυστρία, Ρουμανία)
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η διαίρεση γιατί ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό την κανονική περίοδο, απο την άλλη κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, ενδιαφέρον και απαιτεί μέχρι τέλους κατάθεση ψυχής και σίγουρα στο δικό μας το πρωτάθλημα, έτσι όπως είναι, θα έφτιαχνε περισσότερο καλό παρά κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Πέμ 19 Μάιος 2022, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έβγαλαν στο inpaok ένα άρθρο που δίνει πιθανότητες στον Κυπελλούχο να κερδίσει γύρο και αφορά των αποκλεισμό των ουκρανικων ομάδων, εκτός Σαχταρ και Δυναμό, από την Ευρώπη.