Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- ΑποστόληςΑ
Re: TransferManiac
Θυσία θα ήταν άν έμενε, έχοντας μπροστά του, τους Garcia, Vitolo και Veron.
Ας παίξει το παλικάρι μπας και γίνει η αποκάλυψη! Με τον Παράσχο προπονητή είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά.
Ας παίξει το παλικάρι μπας και γίνει η αποκάλυψη! Με τον Παράσχο προπονητή είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά.
- Johnny-Patra
Τι λένε ρε παιδιά τα ΜΜΕ για Κοντρέρας??
Πάλι για την Λάτσιο είπαν??
Άκουσε κανείς αν έχουμε προσφορά και ποσό που δίνουν???
Ή μήπως απλά... εννοεί ο transfer ότι θα παίξει φέτος ο Κοντρέρας δεξί μπάκ??
ΌΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ!!!
Πάλι για την Λάτσιο είπαν??
Άκουσε κανείς αν έχουμε προσφορά και ποσό που δίνουν???
Ή μήπως απλά... εννοεί ο transfer ότι θα παίξει φέτος ο Κοντρέρας δεξί μπάκ??
ΌΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ!!!
- Johnny-Patra
Btw κατ'εμέ κακή ιδέα ο Κοντρέρας ώς δεξί μπάκ... Εντάξει, τον είδε ο κόουτς και εκεί, αν χρειαστεί κάποτε ίσως το ξανακάνει, όμως... Ελπίζω να μην χρειαστεί να το ξαναδώ ποτέ... Ένας παίκτης που μέσα στη περιοχή είναι "βασιλιάς", στο δεξί άκρο παλεύει να ανταποκριθεί και μάλλον δεν τα πολυκαταφέρνει, αφού ούτε αρκετά γρήγορος είναι ώστε να ανταπεξέλθει, ούτε ανεβαίνει καθόλου ώστε να βοηθήσει επιθετικά (λιγότερο και απο τον Σνάουτσνερ)...
Εν ολίγης με αυτή τη λύση δεν κλείνει η τρύπα στο δεξί ακρό, αντίθετα ανοίγει και άλλη τρύπα στο κέντρο της άμυνας, αφού καλοί οι Τσιρίλο, Μαλέζάς, Μπιζέρα αλλά κανένας τους δεν είναι Κοντρέρας...
Εκφράζω απλά την προσωπική μου άποψη και πάντα καλοπροαίρετα απέναντι στον προπονητή μας
Εν ολίγης με αυτή τη λύση δεν κλείνει η τρύπα στο δεξί ακρό, αντίθετα ανοίγει και άλλη τρύπα στο κέντρο της άμυνας, αφού καλοί οι Τσιρίλο, Μαλέζάς, Μπιζέρα αλλά κανένας τους δεν είναι Κοντρέρας...
Εκφράζω απλά την προσωπική μου άποψη και πάντα καλοπροαίρετα απέναντι στον προπονητή μας
- sidpanos
olorin πιστεύω πως δεξί μπακ έχουμε βασικό τον μίρο και αναπληρωματικό τον αραμπατζή...Και φέτος θα είναι η χρονιά που θα κρίνει το μέλλον του αραμπατζή στον ΠΑΟΚ....
Τώρα φυσικά και η ομάδα είναι πίσω τακτικά αλλά η περίοδος αυτή λέγεται περίοδος προσαρμογής γιατί ειναι το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Τώρα φυσικά και η ομάδα είναι πίσω τακτικά αλλά η περίοδος αυτή λέγεται περίοδος προσαρμογής γιατί ειναι το βασικό στάδιο προετοιμασίας
πιστευω οτι ο κοντρερας επαιξε δεξι μπακ για να δει ο σαντος αν μπορει να τον υπολογιζει εαν μεινει η ομαδα με μοναδικο δεξι μπακ τον μιρο (χωρις αραμπατζη δηλαδη). κατι τετοιο εγινε και περυσι απο την αριστερη πλευρα που ξεκινησε η χρονια με μοναδικο αριστερο μπακ τον δαρλα και στην αναγκη επαιζε ο παντελης.
δεν βλεπω και δεν θελω δεξι μπακ στην ομαδα.
εχω ξαναγραψει οτι εαν υπαρχουν λεφτα για μια μεταγραφη πρεπει να δοθουν για παικτη που θα παιζει μπροστα και θα εχει το γκολ και την καθετη. εαν υπηρχαν φραγκα θα ηθελα ενα λινο στα δεξια αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχουν.
ο μιρο περυσι ηταν το καλυτερο δεξι μπακ του πρωταθληματος. ο πιο σταθερος. δεν ειναι στα δεξια ο αδυνατος κρικος. να παρουμε ενα δεξι μπακ να κανει τι? αμυντικα καλυτερος απο τον μιρο δυσκολα να ειναι. να παρουμε επιθετικο μπακ να βγαζει σεντρες? αυτο ειναι το προβλημα της ομαδας? οι σεντρες? τι βγαζει ο σερτζιο με το τσουβαλι
δεν βλεπω και δεν θελω δεξι μπακ στην ομαδα.
εχω ξαναγραψει οτι εαν υπαρχουν λεφτα για μια μεταγραφη πρεπει να δοθουν για παικτη που θα παιζει μπροστα και θα εχει το γκολ και την καθετη. εαν υπηρχαν φραγκα θα ηθελα ενα λινο στα δεξια αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχουν.
ο μιρο περυσι ηταν το καλυτερο δεξι μπακ του πρωταθληματος. ο πιο σταθερος. δεν ειναι στα δεξια ο αδυνατος κρικος. να παρουμε ενα δεξι μπακ να κανει τι? αμυντικα καλυτερος απο τον μιρο δυσκολα να ειναι. να παρουμε επιθετικο μπακ να βγαζει σεντρες? αυτο ειναι το προβλημα της ομαδας? οι σεντρες? τι βγαζει ο σερτζιο με το τσουβαλι
Olorin έγραψε:Συμφωνω 100%, νομιζω πρεπει να κινηθουμε για δεξι μπακ.
Έχουμε μίρο που πέρσι έβγαλε στο άνετο μία σεζόν σχεδόν μόνος.
Έχουμε αραμπατζή με τα + και τα - του.
Έχουμε ακόμα και Κοντρέρας ώς εναλλακτική ή και Μπιζέρα που είδαμε πέρσι..
Άν είναι να πάμε για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ δεξί μπάκ, τότε σε όλες τις θέσεις να έχουμε 4-5 άτομα? Γουστάρετε ρόστερ 40άδα μπούγιο?
Δε νομίζω προσωπικά...
δεκατεσσερις αν εχω, αν δεν εχω εναν με διαφορετικα χαρακτηριστικα τι να το κανω τοτε?
αριστερα εχω ενα επιθετικο μπακ και ενα αμυντικογενες....αρα καλυπτομαι.....δεξια ειναι φουλ ντιφενς, καμια προοδος απο περσι ή προπερσι......ο μιρο ειναι εξαιρετικος στην αμυνα αλλα δε φτανει αυτο ρε eleos
αριστερα εχω ενα επιθετικο μπακ και ενα αμυντικογενες....αρα καλυπτομαι.....δεξια ειναι φουλ ντιφενς, καμια προοδος απο περσι ή προπερσι......ο μιρο ειναι εξαιρετικος στην αμυνα αλλα δε φτανει αυτο ρε eleos
κι ο αινστάιν πριν πεθάνει έριξε μια βρωμερή κλανιά, άρα όσοι ρίχνουν βρωμερές κλανιές πριν πεθάνουν, έχουν ανακαλύψει τη θεωρία της σχετικότητας.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ο μελισης ειχε και επισημα ματς δεξι χαφ
ο αινσταιν ειχε βρει την θεωρια της κλαστικοτητας και δεν βρωμουσαν οι κλανιες του
ο αινσταιν ειχε βρει την θεωρια της κλαστικοτητας και δεν βρωμουσαν οι κλανιες του