Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ο Τερματάς που θα έρθει για αντί-Πασχαλάκη δεν θα είναι 24άχρονος ο Fuzato είναι Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο που αναφέρθηκε εδώ, αλλά εγώ εχω η διαίσθηση μου είναι πως πάμε για Παίχτη από Πορτογαλία η Ισπανία για 2ος να είναι ο Fuzato αν μείνει ελέυθερος η να δώσαμε ψίχουλα να τον πάρουμε τι να πω είδωμεν..!
Anyway εμένα η διαίσθηση μου είναι πως θα είναι Τερματάς από Πορτογαλία ή Ισπανία ή και ακόμα και το όνομα που ακούστηκε από Κύπρο ο Τερματάς, γνώριμος του Boto για Βραζιλιάνο να φέρει από Βραζιλία δύσκολο μέχρι να προσαρμοστεί και να πιάνει θέση Ξένου.. (αποψη μου)
Για 2ο επίσης Τερματά μπορεί να μείνει με τα 200χιλΕ που παίρνει κ ούτε ίσως να μειώσει για τον Zivkovic τον Τερματά γιατί τον βλέπω κ@υλ..μένο με την ομάδα κ τον ανανεώσουν (λέω 1 εκδοχη 1 χρόνο) αφου δεν έχει προβλημα για 2ο Τερματα κανει κ πάγκο αν τον είδατε .. λέω εγω..
..
και να ρίξουν σε αλλες προτιμήσεις Παιχτών προσθήκες γιατί κ χθες δε νίκησε η Rangers να γλιτώναμε 1 γύρω άρα θα παίζουμε νωρίς ίσως έρθει στυλ που ήρθε πέρυσι αν θυμάστε ο N.Oliveira γιατι μείναμε απο Επιθετικό άρα ισχύει και το ενδεχόμενο του Lodiygin ή να είναι ή κλεισμένος Ελέυθερος Παίχτης που ειπα από άλλη εκδοχή από Βελγιο Ομάδες όπώς ήρθε ο κεντρικός αμυντικός από την Valerenga style Noam Baumann μένει ελευθερος από την Lugano /Luca Zidane 25 ο Ισπανός Rayo Vallecano
επίσης μή ξεχνάμε και αυτόν 1.96 Αυστριακό-Σέρβος 28 χρονών https://www.transfermarkt.com/dejan-sto ... 15989Dejan - Dejan Stojanović -
Anyway εμένα η διαίσθηση μου είναι πως θα είναι Τερματάς από Πορτογαλία ή Ισπανία ή και ακόμα και το όνομα που ακούστηκε από Κύπρο ο Τερματάς, γνώριμος του Boto για Βραζιλιάνο να φέρει από Βραζιλία δύσκολο μέχρι να προσαρμοστεί και να πιάνει θέση Ξένου.. (αποψη μου)
Για 2ο επίσης Τερματά μπορεί να μείνει με τα 200χιλΕ που παίρνει κ ούτε ίσως να μειώσει για τον Zivkovic τον Τερματά γιατί τον βλέπω κ@υλ..μένο με την ομάδα κ τον ανανεώσουν (λέω 1 εκδοχη 1 χρόνο) αφου δεν έχει προβλημα για 2ο Τερματα κανει κ πάγκο αν τον είδατε .. λέω εγω..
..
και να ρίξουν σε αλλες προτιμήσεις Παιχτών προσθήκες γιατί κ χθες δε νίκησε η Rangers να γλιτώναμε 1 γύρω άρα θα παίζουμε νωρίς ίσως έρθει στυλ που ήρθε πέρυσι αν θυμάστε ο N.Oliveira γιατι μείναμε απο Επιθετικό άρα ισχύει και το ενδεχόμενο του Lodiygin ή να είναι ή κλεισμένος Ελέυθερος Παίχτης που ειπα από άλλη εκδοχή από Βελγιο Ομάδες όπώς ήρθε ο κεντρικός αμυντικός από την Valerenga style Noam Baumann μένει ελευθερος από την Lugano /Luca Zidane 25 ο Ισπανός Rayo Vallecano
επίσης μή ξεχνάμε και αυτόν 1.96 Αυστριακό-Σέρβος 28 χρονών https://www.transfermarkt.com/dejan-sto ... 15989Dejan - Dejan Stojanović -
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 19 Μάιος 2022, 09:07, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Νομίζω πως το θέμα δεν είναι οι ικανότητες του Πασχαλάκη αλλά οικονομικό.Alkatraz-4b έγραψε:Τον Πασχα ειναι βλακεια να τον χασεις,πρεπει να φερεις εναν καλυτερο του και να μοιραστουν τους αγωνες.
Πες οτι τραυματιζεται ο πρωτος σου,πως θα βγαλεις την χρονια μετα ?
Αν ο Πάσχα θέλει τρελό συμβόλαιο που το βρίσκει σε Αραβίες, δεν μπορείς να κάνεις ρελάνς για να τον κρατήσεις.
Προσωπικά προτιμώ να πάμε σε δύο καινούριους τερματοφύλακες. Δύσκολο να φέρουμε δύο τερματάδες και να βγουν σκάρτοι και οι δύο. Μην ξεχνάμε και ο Πασχαλάκης για αναπληρωματικός του Ρέι είχε έρθει.
Αν ο Πασχαλάκης προορίζεται για δεύτερος, σημαίνει σημαντική μείωση μισθού. Δεν πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα ο Πασχαλάκης να δεχτεί μεγάλη μείωση μισθού. Οπότε θεωρώ άσκοπο να μιλάμε για Πασχαλάκη δεύτερο τερματοφύλακα.
Αν θέλαμε να κρατήσουμε τον Πασχαλάκη ως 2ο, ο ανταγωνιστής του και πιθανός αντικαταστάτης, θα έπρεπε να είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι του 19.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή ο παίκτης να μη συμβιβάζεται με τα χρήματα και την θέση που του προσφέρει η ομάδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις την φανέλα βασικού σε οποιονδήποτε παίκτη λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.
Εκεί χτύπησε ο Βαρέλα το 19 και πήρε όσα πήρε με τον Ίνγκασον μόλις 3 μήνες στην ομάδα και με κανένα άλλον.
Εκεί χτύπησε ο Ζίφκοβιτς πέρσι και πήρε όσα πήρε, με τον σχετικά ανύπαρκτο Μουργκ και τον τραυματία Ζαμπά.
Εκεί πήγε και χτύπησε και ο Μαουρίτσιο το 20 με τον Μίσιτς να φεύγει λόγω προβλήματος υγείας και τους Αουγκούστο και Εσίτι να κολυμπάνε σε ρηχά νερά, αλλά δεν του βγήκε.
Εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα και φωτεινά παραδείγματα αποτέλεσαν μόνο οι Βιειρίνια, Κρέσπο, Μάτος και ελπίζω αυτό να συμβεί και με τον Σβάμπ, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να πορευόμαστε ελπίζοντας πάντα σε φωτεινές εξαιρέσεις.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή ο παίκτης να μη συμβιβάζεται με τα χρήματα και την θέση που του προσφέρει η ομάδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις την φανέλα βασικού σε οποιονδήποτε παίκτη λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.
Εκεί χτύπησε ο Βαρέλα το 19 και πήρε όσα πήρε με τον Ίνγκασον μόλις 3 μήνες στην ομάδα και με κανένα άλλον.
Εκεί χτύπησε ο Ζίφκοβιτς πέρσι και πήρε όσα πήρε, με τον σχετικά ανύπαρκτο Μουργκ και τον τραυματία Ζαμπά.
Εκεί πήγε και χτύπησε και ο Μαουρίτσιο το 20 με τον Μίσιτς να φεύγει λόγω προβλήματος υγείας και τους Αουγκούστο και Εσίτι να κολυμπάνε σε ρηχά νερά, αλλά δεν του βγήκε.
Εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα και φωτεινά παραδείγματα αποτέλεσαν μόνο οι Βιειρίνια, Κρέσπο, Μάτος και ελπίζω αυτό να συμβεί και με τον Σβάμπ, αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να πορευόμαστε ελπίζοντας πάντα σε φωτεινές εξαιρέσεις.
- ΑποστόληςΑ
+1obanebane έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που ο Πασχαλακης χαιρέτησε εχθές,ο τερματοφύλακας που θα τον αντικαταστήσει έχει κλείσει ήδη.
Κι όλα δείχνουν τον Ρώσο.
- ΑποστόληςΑ
ο ζιβκοβιτς με εξαιρεση ενα διαστημα επι αμπελ την σεζον 19-20 οπου ηταν υποφερτος(εχοντας βεβαια την τραγικη βραδια στο 4-2 στο βικελιδης) και τα προκριματικα του τσαμπιονς λιγκ την επομενη χρονια που εκανε καποιες κρισιμες αποκρουσεις ηταν τοσο κακος που καταφερε να ειναι χειροτερος απο τον επισης τραγικο πασχαλακη...
διαφωνω αλλα καταλαβαινω την λογικη της ομαδας αν τον κρατησει για 2ο με 1-2 χρονια συμβολαιο, μικρη σημασια εχει ο 2ος αν γινει σωστη επιλογη βασικου...
το θεμα ειναι το νουμερο 1 να ειναι καποιος που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν θα δεχεται περισσοτερα γκολ απο οσα θα επρεπε και θα εμπνεει σιγουρια και εμπιστοσυνη στην ομαδα οπως ο βατσλικ που μπορει να ειναι χειροτερος του σα αλλα σε σχεση με τους αλλους δεν υπαρχει συγκριση...
ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να αντικαταστησεις δυο απο τους χειροτερους τερματοφυλακες του πρωταθληματος?
δεν ειναι δυνατον ο μποτο να μην κανει σωστη επιλογη, ο πηχης ειναι ΠΟΛΥ χαμηλα για να αποτυχει
διαφωνω αλλα καταλαβαινω την λογικη της ομαδας αν τον κρατησει για 2ο με 1-2 χρονια συμβολαιο, μικρη σημασια εχει ο 2ος αν γινει σωστη επιλογη βασικου...
το θεμα ειναι το νουμερο 1 να ειναι καποιος που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν θα δεχεται περισσοτερα γκολ απο οσα θα επρεπε και θα εμπνεει σιγουρια και εμπιστοσυνη στην ομαδα οπως ο βατσλικ που μπορει να ειναι χειροτερος του σα αλλα σε σχεση με τους αλλους δεν υπαρχει συγκριση...
ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να αντικαταστησεις δυο απο τους χειροτερους τερματοφυλακες του πρωταθληματος?
δεν ειναι δυνατον ο μποτο να μην κανει σωστη επιλογη, ο πηχης ειναι ΠΟΛΥ χαμηλα για να αποτυχει
Ο Λάμπρου ξέρει κανένας φίλος αν ενεργοποίησε τη ρήτρα ο ΟΦΗ;
Γιατί στον δανεισμό υπάρχει και ρήτρα σύμφωνα με το transfermarkt(Contract option: Option to buy)
*Το αναφέρω γιατί γυρνάει θα υπάρχει και αυτός στο roster μας 450χιλ έπαιρνε αν θυμαμαι καλά(1 μεταγραφή)
αρα θα υπάρχει και αυτός στο roster μας.
Γιατί στον δανεισμό υπάρχει και ρήτρα σύμφωνα με το transfermarkt(Contract option: Option to buy)
*Το αναφέρω γιατί γυρνάει θα υπάρχει και αυτός στο roster μας 450χιλ έπαιρνε αν θυμαμαι καλά(1 μεταγραφή)
αρα θα υπάρχει και αυτός στο roster μας.
Το να μεινει ο Ζιφκοβιτς εχει λογικη μονο αν μαζι με τον βασικο, παρουμε και εναν μικρο ταλεντο ωστε να υπαρχει η καβατζα ενος κανονικου (;) τερματοφυλακα σε περιπτωση που ο μικρος τελικα δεν. Και προφανως μιλαμε για 4-5 ματς ολη τη χρονια και αν.
Επισης η λογικη του αν τραυματιστει ο βασικος τι κανουμε, δεν ειναι λογικη. Αν ηταν θα επρεπε να παρουμε 3-4 τερματοφυλακες να εχουμε μπας και χτυπησουν.
Επισης η λογικη του αν τραυματιστει ο βασικος τι κανουμε, δεν ειναι λογικη. Αν ηταν θα επρεπε να παρουμε 3-4 τερματοφυλακες να εχουμε μπας και χτυπησουν.
-
- Επικοινωνία:
Μακάρι να ισχύει για Lodygin. Vfm η περίπτωση του.Παίρνεις και έναν εκκολαπτόμενο όπως αυτοί που ακούστηκαν (Fuzato,Kotaric,Virginia κτλ) και είμαστε σούπερ έχοντας μια σταθερά και τον απαραίτητο χρόνο που θα χρειαστεί ο πιτσιρικάς μη παρεκκλινοντας από τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαιο στους τερματοφύλακες. Ειδάλλως χτυπάς έναν τοπ τερματοφύλακα για Ελλάδα πχ Robles,Pavlenka και είτε παίρνεις πάλι κάποιον πιτσιρικά όπως οι παραπάνω είτε κάποιον φθηνό βετεράνο όπως ο Saranov της Λαμίας ο οποίος και πολύ φθηνότερος και πιο αξιόπιστος είναι απο ZivkovicΑποστόληςΑ έγραψε:+1obanebane έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που ο Πασχαλακης χαιρέτησε εχθές,ο τερματοφύλακας που θα τον αντικαταστήσει έχει κλείσει ήδη.
Κι όλα δείχνουν τον Ρώσο.
- ΑποστόληςΑ
Συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός, αλλά η απόκτηση τερματοφυλάκων σε ηλικία κοντά στα 22-23 για μένα δεν είναι σωστή. Έχουμε επενδύσει αρκετά λεφτά στις υποδομές και αυτές βγάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κάποιον τερματοφύλακα. Αν είναι να συνεχίσουμε να αγοράζουμε παίκτες από άλλες ομάδες, στις ίδιες περίπου ηλικίες, για ποιο λόγο γίνονται οι επενδύσεις;
Η δική μου λογική λέει ότι ο τερματοφύλακας (ή οι τερματοφύλακες αν πάρουμε δύο) θα πρέπει να είναι σε ηλικίες άνω των 26 ετών, ώστε να μην κάψουμε τους φερέλπιδες δικούς μας, αλλά να συνεχίσουμε να επενδύουμε επάνω τους.
Η δική μου λογική λέει ότι ο τερματοφύλακας (ή οι τερματοφύλακες αν πάρουμε δύο) θα πρέπει να είναι σε ηλικίες άνω των 26 ετών, ώστε να μην κάψουμε τους φερέλπιδες δικούς μας, αλλά να συνεχίσουμε να επενδύουμε επάνω τους.
Από τις οποίες ακαδημίες, αν είναι δυνατό, θέλουμε να μας δώσουν τους 2 από τους 3 τερματοφύλακες του ρόστερ για να μην έχουμε και θέματα με Ελληνες/γηγενής και προέλευση από τις ακαδημίες στην Ευρώπη.
Για μένα θα μπορούσε ο δεύτερος τερματοφύλακας να ήταν ο Μελίσσας αν ο πρώτος είναι καλή επιλογή.
Μπορεί ο Λοντιγκιν να είναι ο πρώτος? Οι υπεύθυνοι ξέρουν και κρίνουν αν θα μας έρθει ο Λοντίγκιν των πρώτων χρόνων στη Ζενίτ ή αυτός πριν την περυσινή σεζόν στον Πας.
Εξτρεμ Δεκάρι Αριστερό μπακ από το πάνω ράφι οπωσδήποτε.
Μπορεί ο Λοντιγκιν να είναι ο πρώτος? Οι υπεύθυνοι ξέρουν και κρίνουν αν θα μας έρθει ο Λοντίγκιν των πρώτων χρόνων στη Ζενίτ ή αυτός πριν την περυσινή σεζόν στον Πας.
Εξτρεμ Δεκάρι Αριστερό μπακ από το πάνω ράφι οπωσδήποτε.
- ΑποστόληςΑ
Με τον ΠΑΣ δεν ήταν καλός; Δέχθηκε δηλαδή γκολ στα οποία είχε ευθύνη;
Αν συζητάμε για πρώτο τερματοφύλακα τον Λοντιγκιν ,για μένα είναι ξεκάθαρη υποβάθμιση σε σχέση με τον Πασχαλακη.