Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από arisk »

Και κλείνοντας, και μένα δε μου πολυάρεσε η λογική των μεταγραφών μας, αφού θεωρώ ότι σωστά γεμίσαμε το ρόστερ μας με λύσεις (Τσιρίλο, Φιλομένο, Φωτάκης) και σούπερ-ελπιδοφόρους ταλαντούχους νεαρούς (Βιερίνια, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Αμπουμπακαρι, Κρέσιτς), όμως πιστεύω ότι για να κάνεις το βήμα παραπάνω (πρωτάθλημα), χρειάζονται προσθήκες σημαντικών ποδοσφαιριστών με προσωπικότητα όπως ήταν πέρισυ οι Κοντρέρας, Γκαρσία (θα βγάλει μάτια φέτος, αρκεί να μην είναι συνέχεια τιμωρημένος), Μουσλίμοβιτς... Έτσι λοιπόν θα ήθελα κανα-δυό προσθήκες αυτού του τύπου σε νευραλγικές θέσεις, όμως θεωρώ ότι σίγουρα ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης ξέρουν καλύτερα, οπότε κάνω υπομονή και περιμένω να "λυθεί" η ομάδα κάποια στιγμή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 16 Ιούλ 2009, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

μην στεναχωριεστε
ροναλντο αν επιτρεπεται εισαι πανω η κατω απο 23 χρονων?αν θες απαντας.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΠΑΛΟΣ ΣΤΑ ΙΣΑ
ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ...
ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΤΩΡΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΜΑ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΣΕΡΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ...
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
ΠΕΡΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΖΩΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΖΩΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ 7 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙΣ ... ΚΑΙ ΦΕΤΟ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ....
ΚΑΙ ΟΙ 11 ΠΑΙΧΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΒΕΡΟΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ... Ο ΒΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΧΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΜΛΚΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΛΟ ΝΑ ΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΛΑ ΦΑΟΥΛ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΚΟΝΣΕ ...ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΣΕ ... ΚΑΤΕΜΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΡΓΩΝΕ ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ααααα! Μας εχετε τριλανι! Να φυγετε κυριοι! Να πατε αλλου! Και εμεις παιξαμε μπαλα αλλά οχι ντραγκα ντρουγκα αμυνα,διωξιμο και 1 ευκαιρια σε ολο τον αγωνα!

Να φυγετε! Να πατε αλλου!

ΥΓ.

Μετα την ιδιοτητα του επισημου γκρινιαρη φορουμ,να μιλησω λιγο σοβαρα...

Να φυγετε! Να πατ....! (Ωπ,σορρυ....)

Τελος παντων...Παιδιά,μην βγαζετε συμπερασματα τοσο νωρις...Ποτε προλαβαμε να κρινουμε τον Σαβινι και τους υπολοιπους; Προετοιμασια εχουμε ακομα... Οι ενδειξεις δεν μετρανε...Δηλαδη τι περιμενατε; Να δειτε την μπαρτσα να παιζει επιθεση και να πεταει 4 γκολακια σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του Μεξικου;! Ειναι γνωστο οτι ο Σαντος παιζει οπως παιζει...Δεν θα τον μαθουμε τωρα...

(Αν χρειαστει), θα ριξουμε γκρινια οταν θα πρεπει να ριξουμε,οχι τωρα... :)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το 23 ειναι το οριο σου για το αν καποιος ειναι ωριμος η οχι?
εγω θα σου πω ειμαι κατω απο 41.ασχετο ειναι αυτο που λεω οπως ειναι και ασχετη η ερωτηση σου

αν εχετε διαφορετικες αποψεις απο εμενα για τον ΠΑΟΚ πειτε και μακαρι να ειναι ολα καλα και να παρουμε το πρωταθλημα φετος
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

συμφωνω δυστυχως με το φιλαρακι το προπροτελευταιο... μπορουμε να βλεπουμε και να μη μιλαμε, μπορουμε ομως να βλεπουμε (οσα μπορω να δω τεσπα γιατι δεν ειμαι και προπονητης) και να μιλαμε....στη καφετερια δεν ειδα κανενα χαρουμενο.......ψεματα να πω δλδ?
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ρωτησα εναν βαζελο της προαλες σαλονικιο γιατι ειναι βαζελος και οχι μια ομαδα της πολης και μου απαντησε οτι δεν αντεχει την μιζερια που εκπεμπουν οι ομαδες της πολης μας.

Πραγματικα ενω ειχα να του πω για λαο για τρελα για εναντιωση στο κατεστημενο για δικαια πρωταθληματα με αποστομοσε.

Εσκυψα λοιπον το κεφαλι για ολους εσας που κρατατε τον ΠΑΟΚ μικρο.

Γκρινιαζετε λες και τι θα καταφερετε λες και η διοικηση δεν εκανε μεταγραφες που θεωρουσε τις καλυτερες λες και δεν ξερουν τα οικονομικα της ΠΑΕ και καποιοι με εναν απλο πολλαπλασιασμο ζητατε αλλους 2-3 παικτες μερικων εκατομμυριων
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ προτιμώ τα προβλήματα να φαίνονται απο την αρχή παρά να βγαίνουν ένα ένα στην πορεία.
Έχεις χρόνο να τα διορθώσεις.

Υπομονή παιδιά, όσο περνάνε οι μέρες θα ανεβαίνουμε!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ronaldo έγραψε:το 23 ειναι το οριο σου για το αν καποιος ειναι ωριμος η οχι?
εγω θα σου πω ειμαι κατω απο 41.ασχετο ειναι αυτο που λεω οπως ειναι και ασχετη η ερωτηση σου

αν εχετε διαφορετικες αποψεις απο εμενα για τον ΠΑΟΚ πειτε και μακαρι να ειναι ολα καλα και να παρουμε το πρωταθλημα φετος
δεν σε ρωτησα αν εισαι κατω απο 41 ομως σε ρωτησα αν εισαι κατω απο 23
και μην απαντωντας μου δειχνεις οτι εισαι
με αυτο το σκεπτικο καταλαβαινω απολυτα την λογικη σου.
αν τωρα εισαι πανω απο 23 σκεφτεσαι σαν πιτσιρικας πραγμα παλι καλο γιατι βραζει το αιμα σου παροτι μεγαλος.
:?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

erevos187 έγραψε:Ρωτησα εναν βαζελο της προαλες σαλονικιο γιατι ειναι βαζελος και οχι μια ομαδα της πολης και μου απαντησε οτι δεν αντεχει την μιζερια που εκπεμπουν οι ομαδες της πολης μας.

Πραγματικα ενω ειχα να του πω για λαο για τρελα για εναντιωση στο κατεστημενο για δικαια πρωταθληματα με αποστομοσε.

Εσκυψα λοιπον το κεφαλι για ολους εσας που κρατατε τον ΠΑΟΚ μικρο.

Γκρινιαζετε λες και τι θα καταφερετε λες και η διοικηση δεν εκανε μεταγραφες που θεωρουσε τις καλυτερες λες και δεν ξερουν τα οικονομικα της ΠΑΕ και καποιοι με εναν απλο πολλαπλασιασμο ζητατε αλλους 2-3 παικτες μερικων εκατομμυριων
Δηλαδή εσύ εθελοτυφλείς και λες ότι η ομάδα ήταν σουπερ, ενώ εγώ λεω αυτό που είδες και γίνομαι μιζερος? Μιζερος ειμαι εγώ (και οι αλλοι πιο πάνω) ή η μπαλα που παίξαμε???
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αρχιζω και πιστευω οτι καποιοι θελουν να στραβοπατησουμε στο πρωτο επισημο για να βγουν και να πουν "εγω σας τα 'λεγα".
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Steenage έγραψε:ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΠΑΛΟΣ ΣΤΑ ΙΣΑ
ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ
οι γρηγοροι παιχτες δεν ειναι ολοι παιχταραδες αλλα σιγουρα οι αργοι δεν ειναι παιχταραδες.
η ταχυτητα ειναι βασικη προυποθεση για να παιξεις μπαλα.αν ενας γρηγορος ξερει και μπαλα γινεται παιχταρας

ο κονσεισαο γιατι απο παιχταρας που ηταν στα νιατα του καταντησε ετσι?
επειδη εχασε την ταχυτητα του.
τεχνικα λογικα ο καθε παιχτης βελτιωνεται οσο περναν τα χρονια
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
στην γυναίκασας στα παιδιά σας και όπου αλλού θέλετε. Αϊντε κάντε μας την χάρη.
Κι εσείς που νομίζετε ότι στην Αθήνα δεν γκρινιάζουν πατε εκεί να δείτε.

Αντε αφήστε μας ήσυχους να ζήσουμε ΑΪΝΤΕ που γίνατε σαν σαν κατίνες που γκρινιάζουν με κάθε ευκαιρία.

Τι έγινε δηλαδή μαζεύετε βαθμούς κι από τα φιλικά, όπως τους Γαύρους που πανηγυρίζουν τα καλοκαίρια στην Αυστρία?

Αϊντε τώρα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Olorin, καπως ετσι ειναι...

Ειναι οπως βλεπεις το ποτηρι... μισογεματο ή μισοαδειο...

Καναμε περσι την καλυτερη πορεια εδω και μια 20ετια, εχει στρωθει το πραγμα στην διοικηση...τα καλυτερα ερχονται...και ακομα ειμαστε δυσαρεστημενοι!

Εδω και το Τσαμπιονσ λιγκ να παρουμε,θα διαμαρτυρομαστε γιατι δεν μας αφηνουν να παιξουμε στο υπεργαλαξιακο κυπελλο πλανητων!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Olorin έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι καποιοι θελουν να στραβοπατησουμε στο πρωτο επισημο για να βγουν και να πουν "εγω σας τα 'λεγα".

εγω το λεω ξεκαθαρα οτι θελω να φανουν οι αδυναμιες που λεω εδω και πολυ καιρο πως εχουμε τωρα.
γιατι μπορεις με 2 μεταγραφες να αλλαξεις την ομαδα.
αν ερθουν τα επισημα παιχνιδια και δεν εχουμε κανει μεταγραφες αξιας θα ειναι αργα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”