αυτοι που θελουν τον μπεο στον ΠΑΟΚ απο περσι προσπαθησαν μεσω του ραδιοφωνου τους να το κανουν και τους κοπηκε ο βηχας ,ξαναρχισαν με τα κακα αποτελεσματα του πρωτου γυρου και συγισαν παλι απο αρχες δεκεμβρη για 3,5-4 μηνες που ο ΠΑΟΚ ειχε μια ηττα χωρις αντικρισμα απο την μιντιλαντ και τον ξαναβγαλαν για να πει οτι τειλορ και σιντκλει θα πουλουσαν σιντι στον βολοκαι οτι ο λουτσεσκου την ειδε μουρινιο.aivas19 έγραψε:Τον δημαρχο που καποιοι θελουν σαν τρελοι να ρθει στον ΠΑΟΚ ως ΤΔ;thomas Murg έγραψε:Η σπόντα έχει όνομα και μάλιστα δημάρχου. Επειδή όμως η υπόθεση έχει λεφτά όπως είχε και το κλεμμένο πρωτάθλημα που απέφερε στο καβουροτιγράκι 25 εκ. αναμένουμε στις οθόνες μαςicue έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι η χαρτινη δεν το κυνηγησε ενω μπορουσε. Αν βγει, θα βγει απο σποντα.
και ακομα καποια φυτα θελουν αυτον στον ΠΑΟΚ που μιλαει ετσι για τους παιχτες και τον πιο πετυχημενο προπονητη στην ιστορια της ομαδας, λες και ποιος ειναι μπορει και εγω να πιστευω τα ιδια για παιχτες και προπονητη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και ποναω δηλαδη βγηκε ποτε καποιος ανθρωπος του ΠΑΟΚ να πει χαλια χρονια εκανε φετος πχ ο ατρομητος,ο βολος η λαμια κτπλ.
ελεος καποιοι τον πατροναρουν καιρο τωρα για τον ΠΑΟΚ και ειναι δικαιωμα τους γιατι δεν πιστευω οτι νιωθοουν απο ΠΑΟΚ για να τον θελουν στην ομαδα αλλα να τον επιθυμουν και οπαδοι ειναι εξοργυστικο.
ΠΑΟΚ