Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Roarrr

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Roarrr »

Мир έγραψε:Αυτο με την καλυτερη 4η χρονια δεν μου ακούγεται καλα παντως.
Δεν είσαι ο μόνος στον οποίο δεν ακούγεται καλά.

Να αρχίσουμε δλδ να λαμβάνουμε υπόψη και τα πέτρινα χρόνια προ ιβαν, λες και οι στόχοι και τα budget ήταν ίδια. Με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε δλδ ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι αν τα επόμενα 10 χρόνια δεν πάρουμε τίποτα εφόσον τα τελευτέα 5 χρόνια πήραμε όσους τίτλους πήραμε τα τελευτέα 60 χρόνια.

Ελεος, ακου εκεί η 4η καλύτερη χρονιά με 20 βαθμούς πίσω απο τον ανταγωνιστή. Νοοτροπία χωριού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Λυρατζης έλειψε 2 εβδομάδες, τελευταίο παιχνίδι 4/5
O Ζαμπα από 21/4 ήταν εκτός προπονήσεων.
Τσιγγαρας 10 μέρες εκτός προπονήσεων.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σύμφωνα με το Flashscore που είχα ανοιχτό, ο Τσιγγάρας εκτός αποστολής ήταν μόνο σε 2 από τα 11 μη νικηφόρα παιχνίδια, ενώ σε 3 έμεινε στον πάγκο - λόγω επιλογής του προπονητή.

Ο Λύρατζης έλειψε σε 5 από τα 11, αλλά σε κάποια από επιλογή του προπονητή - πχ πριν το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ ή αμέσως μετά το 2ο ματς με Μαρσέιγ όπου και στα 2 με τους γάλλους έβγαλε 90λεπτο. Πρακτικά εκτός αποστολής λόγω προβλήματος ήταν μόλις στα τελευταία 3.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Άσε τις επιλογές του προπονητή,προπόνηση έκαναν;
Οι ημέρες απουσίας τους ,είναι αυτές που σου γράφω,δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

10 ημέρες ο ένας και 14 ο άλλος, όταν ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει από τις 20/3 έως τις 17/5 - ή αλλιώς κοντά 60 ημέρες.

Οπότε, όπως και έγραψα, στην πλειοψηφία των αγώνων που δεν κερδίσαμε, και οι δύο ήταν εκεί.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου,καλή η πορεία στους 8
αλλά 4η καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας,δε νομίζω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο καθένας έχει τα κριτήρια του γι'αυτό, ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι η 4η καλύτερη στην Ιστορία μας.
Μπορεί όμως να τον μέμψει κάποιος γι'αυτό,όταν κριτήριο του ήταν τα επιτεύγματα και μόνο;
Για ποιό λόγο να μεγαλοποιούμε τόσο μια δήλωση, που στο κάτω κάτω έχει δόση αλήθειας;
Άβαταρ μέλους
obanebane

gika έγραψε:10 ημέρες ο ένας και 14 ο άλλος, όταν ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει από τις 20/3 έως τις 17/5 - ή αλλιώς κοντά 60 ημέρες.

Οπότε, όπως και έγραψα, στην πλειοψηφία των αγώνων που δεν κερδίσαμε, και οι δύο ήταν εκεί.

Την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε συ,τους είχες βγάλει έξω από την εξίσωση και αυτούς και τον Ζαμπα.
Εγώ σου λέω ότι αν ήταν διαθέσιμοι θα είχαμε κάνει μια νίκη στο ενδιάμεσο και δεν θα υπήρχε αυτό το αρνητικό σερί.
Είναι κουβέντα σοβαρή αυτή τώρα;
Το αρνητικό σερί δε το έφεραν μόνο οι απουσίες,το έφερε η αδιαφορία για το αποτέλεσμα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ και μετά, για κάποιους και πιο πριν (δείτε τις δηλώσεις Σβαμπ μετά τον χθεσινό αγώνα) η κούραση κομβικών παιχτών που ήταν διαθέσιμοι,η στόχευση στον τελικό και φυσικά οι απουσίες των τραυματιών.
Πάρε τον συνδυασμό αυτών των τεσσάρων και αμέσως βλέπεις τι έφταιξε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

obanebane έγραψε:Ο καθένας έχει τα κριτήρια του γι'αυτό, ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι η 4η καλύτερη στην Ιστορία μας.
Μπορεί όμως να τον μέμψει κάποιος γι'αυτό,όταν κριτήριο του ήταν τα επιτεύγματα και μόνο;
Για ποιό λόγο να μεγαλοποιούμε τόσο μια δήλωση, που στο κάτω κάτω έχει δόση αλήθειας;
Γιατί είναι ατυχής,ειδικότερα ως προς τον χρόνο
Πάρε πρώτα το κύπελλο και μετά πες ότι θες

αν δεν θεωρήσουμε 4η καλύτερη του 2018,είναι αυτογκόλ για εμάς
Νταμπλ δεν πήραμε;
Επικοινωνιακά,μπορούν να το εκμεταλευτούν και οι χάρτινοι
Πως θα θεωρούμε καλύτερη χρονιά αυτή με -19 από τον 1ο, παρά εκείνη που φωνάζουμε για νταμπλ

Υ.Γ Το 2017-2018 δεν είναι απλά μέσα στις 4 πιο επιτυχημένες
Είναι η πιο επιτυχημένη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 18 Μάιος 2022, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Doomlord4 έγραψε:Δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου,καλή η πορεία στους 8
αλλά 4η καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας,δε νομίζω
Νομίζω γράφτηκε ξανά.
Άλλο η καλύτερη χρονιά, άλλο η πιο επιτυχημένη, με κάποιες αντικειμενικές τυπικές παραμέτρους.

Ο Λουτσέσκου μπορεί ενδεχομένως να μην είναι ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας, αλλά αντικειμενικά, σίγουρα είναι ο πιο επιτυχημένος.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο καλύτερος πρόεδρος της ιστορίας μας και ταυτόχρονα ο πιο επιτυχημένος.

Ο Λουτσέσκου καλά κάνει και παίζει αυτό το mind game, της ιστορικής υστεροφημίας της φετινής χρονιάς, προκειμένου να εξιτάρει τα αντανακλαστικά ακόμα και παικτών που θα αποχωρήσουν και να κατακτήσει το κύπελλο, με ετοιμοπόλεμη και ψυχολογικά ντοπαρισμένη, όλη την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

"Φέρνω στο μυαλό μου την πορεία προς τον τελικό και διαπιστώνω ότι με το ματς στα Τίρανα, φτάνουμε τα 15 στη διοργάνωση. Το να παίζεις στην Ευρώπη και μετά να παίζεις στο πρωτάθλημα σχεδόν πάντα απέναντι σε ομάδες που είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν, σημαίνει πως το πληρώνεις όλο αυτό με χαμένους βαθμούς."

Όταν τα λέει ο Μουρίνιο είναι goat, όταν τα λέει το λαϊκό παιδί από το Βουκουρέστι είναι ο γραφικός της υπόθεσης.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:14/5/22
Λυπήσου τους.
Ότι γράψουν μέχρι την Τρίτη.

Ότι προλάβουν.

Μετά πάλι θα κρυφτούν

Και θα περιμένουν την επόμενη ευκαιρία αλλά ματαίως.
........
Οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε κουφαλα μεταφραζει ο Τσονακας «the championship that was lost” και λες “no, the championship that was stolen, we cannot play with words”; Τρελανεεεε τους
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Napoli4 έγραψε:"Φέρνω στο μυαλό μου την πορεία προς τον τελικό και διαπιστώνω ότι με το ματς στα Τίρανα, φτάνουμε τα 15 στη διοργάνωση. Το να παίζεις στην Ευρώπη και μετά να παίζεις στο πρωτάθλημα σχεδόν πάντα απέναντι σε ομάδες που είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν, σημαίνει πως το πληρώνεις όλο αυτό με χαμένους βαθμούς."

Όταν τα λέει ο Μουρίνιο είναι goat, όταν τα λέει το λαϊκό παιδί από το Βουκουρέστι είναι ο γραφικός της υπόθεσης.
Κακα τα ψεματα,δυσκολα θα ειχαμε αηττητο νταμπλ αν ειχαμε εστιασει ΚΑΙ στην Ευρωπη τοτε.

Η αληθεια ειναι πως παιζουν πολλοι παραγοντες,οπως τραυματισμοι,κουραση,πνευματικη προσηλωση αλλα και ο χρονος που χρειαζεται για να ετοιμασεις τακτικα την ομαδα κοντρα στον επομενο αντιπαλο.

Δηλάδη ,λεμε τωρα, αν παιζαμε τελικο Europa League αυτην την Τεταρτη,μεχρι να ξαναγυρνουσε η ομαδα Θεσ/νικη θα πηγαινε Πεμπτη απογευμα,θα ειχες χρονο να κανεις ΜΙΑ προπονηση την Παρασκευη και μετα παλι Αθηνα. Αντε να τον βαζαν και Κυριακη τον τελικο,αλλα παλι το ιδιο κανει.

Χαιρομαι πολυ που το τελευταιο μας ματς ηταν με βαζελο παλι,γιατι ειχαμε ακριβως τον ιδιο χρονο να προετοιμαστουμε παιζοντας κοντρα στο ιδιας εντασης ματς
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:"Φέρνω στο μυαλό μου την πορεία προς τον τελικό και διαπιστώνω ότι με το ματς στα Τίρανα, φτάνουμε τα 15 στη διοργάνωση. Το να παίζεις στην Ευρώπη και μετά να παίζεις στο πρωτάθλημα σχεδόν πάντα απέναντι σε ομάδες που είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν, σημαίνει πως το πληρώνεις όλο αυτό με χαμένους βαθμούς."

Ο Ρουμάνος τον έβαλε να τα πει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”