Demir έγραψε:Ο γκουερινο 4 που είναι σήμερα ρε παιδιά ;
ακονιζει τις...αποψεις του...
Demir έγραψε:Ο γκουερινο 4 που είναι σήμερα ρε παιδιά ;
Gospi έγραψε:Σορρυ αλλα εγω διαφωνω μ αυτα τα περι συγκινησης. Δηλαδη αν τα χεις με μια 5 χρονια και εχετε περασει ζαχαρη και στον 5ο χρονο σε ριξει ενα ξεγυρισμενο κερατο, θα της κανεις standing ovation και θα κλαις ολο συγκινηση, οταν θα την διωχνεις απο το σπιτι, επειδη καποτε περασατε καλα μαζι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σορρυ Σουρμε αλλα τα χαφ και την προσφορα τους στα ματς δεν τα κρινω με βαση τα γκολ αλλα με τον βαθμο συμμετοχης στην αναπτυξη και στο ποσο επιδραστικοι ειναι στο επιθετικο κομματι της ομαδας. Ο Κουρτιτς κινειται σε λιγοτερους χωρους απο τον Σβαμπ, δεν εχει καθετη μπαλια, και ειναι το ιδιο αργος. Εγω προτιμω τον Σβαμπ και θεωρω πως τα γκολ του Κουρτιτς εχουν καλυψει επιμελως την κατ εμε μετρια παρουσία του.sourmenetes έγραψε:Ο κουρτιτς έχει παίξει και σχεδόν όλα τα ματς.
Ο κουρτιτς έδωσε και γκολ
Ο σβαμπ έχει χάσει και 5 6 αχαστα μέσα από την περιοχή.
Ναι χθες ήταν πάρα πολύ καλός αλλά ήταν ένα ματς
Και όπως και ο κουρτιτς είχε κακά ματς κι ο σβαμπ είχε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σχεση εχει το παιδι με τον αδρα αμοιβομενο ποδοσφαιριστη. Ηρθε πληρωθηκε εκανε την δουλεια του αψογα και αποθεωθηκε. Ανανεωσε εκβιαστικα με τρελα λεφτα και στο εξης κοροιδευε και καπακια σε ενεπαιξε κιολας με την υποθεση του γιου του. Και θελεις να μου πεις πως επειδη ηρθε η ωρα να φυγει και επειδη εκλαψε θα πρεπει εγω ή εμεις να τον συγχωρησουμε...Tolaros έγραψε:Σορι αλλά δεν καταλαβαίνω την ανάγκη για άκυρες αναλογίες, για ποδοσφαιριστές μιλάμε όχι για γκόμενες.
Και το παιδί σου αν κάνει 5 χρόνια μλκς και το 6ο πάλι μλκς, το αγαπάς και το συγχωρείς. Τι ότι να΄ναι συγκρίσεις είναι αυτές.