ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Λύρατζης
21
17%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
15
12%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
55
45%
Τσιγγάρας
1
1%
Ζίφκοβιτς
7
6%
Σοάρες
17
14%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Άκπομ
1
1%
Ελ Καντουρί
1
1%
Ολιβέιρα
1
1%
Μιχάι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 122

Andrew R

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Andrew R »

Να πούμε κι κάτι για τον αντίπαλο. Έγινε μια συστηματική προσπάθεια κι σε εκπομπές κι σε σχόλια κι σε τοποθετήσεις ρεπόρτερ αλλα κι συμπαθουντων τον Παναθηναϊκό να τονίσουν ότι είναι πολύ πιο αθλητική η ομάδα τους με περισσότερες εντάσεις κι σωματικές δυνάμεις κι ότι ίσως ο Γιοβάνοβιτς να επιδιώξει να τρέξει τον ΠΑΟΚ μας κι στα δύο παιχνίδια. Τελικά αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει. Ότι δυνάμεις κι να έχει ο βαζελος θα τις ρίξει στον τελικό. Δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσιάζεται. Η αποσυμφόρηση της δική μας ομάδος και οι επιστροφές από τους τραυματίες μας, μας έχουν βάλει πάλι στις ράγες μας. Το κύπελλο πρέπει να έρθει στον Πύργο τον Λευκο. Είμαστε καλύτεροι ομάδα κι θα το αποδείξουμε κι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Να πούμε πως, αν και μισοάδεια, η ΤΟΥΜΠΑ σήμερα ήταν εξαιρετική.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

σήμερα χάρηκα ΠΑΟΚ.

Πάθος, πίεση, ωραίοι συνδυασμοί, κλεψίματα στο κέντρο (πόσο καιρό είχαμε να δούμε κλεψίματα),
ωραία ανάπτυξη.

Εύχομαι αυτά να δούμε και στον τελικό.

Πολύ καλός ο Φελίπε.
Πολύ καλός ο Λύρα.

Ο Μιτρίτσα παραφωνία.

Πολύ καλος ο Βαρέλα στο αντίο του.

Για Πάσχα:
σαν οπαδοί, δεν πρέπει να εμπλεκόμαστε με τα οικονομικά.
Αυτά αφορούν την διοίκηση.

Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι αν θέλουμε να μείνει ή όχι.
Με πόσα θα μείνει, αυτό δεν αφορά εμάς, δεν αποφασίζεται από εμάς και δεν επιβαρύνει την τσέπη μας.
Εγώ προσωπικά θέλω να μείνει.
Με τι συμβόλαιο, δεν με αφορά, ούτε θα πω ''πολλά πήρε'' ή ''λίγα πήρε''.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μπράβο στην ομάδα . Η κατάσταση του Ντουγκλας και η συμμετοχή του θα παίξει μεγάλο ρόλο στον τελικό
Δεν ξέρω στα Μπακ αν θα ξεκίναγα Βιερίνια αλλά αριστερά τον Σαστρε και δεξιά τον Λυρατζη. Ο Σοάρες βάζει υποψηφιότητα να παίξει αλλά και ο Τσιγγαρας μου άρεσε σήμερα . Αν είναι ο Ντουγκλας καλά θα είχα διλλημα αν έπαιζα τριάδα με Σοάρες,Κουρτιτς,Ντουγκλας ή στην θέση του Σοάρες τον Τσιγγαρα.
Ο Μπισεβαρ μπορεί να παίξει ποιοτικά 60 λεπτά. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει .Μιτριτσα,Καντουρι,Ζαμπα ,Σιντκλευ...
Θα είναι ένας μεγάλος τελικός
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μπράβο στην ομάδα!

Μπράβο στον κόσμο σήμερα, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!

Αλλά , για τον κόσμο μας, δεν μπορώ να μη σχολιάσω τα χιλιάδες, ακόμα απούλητα εισιτήρια. Ξέρω τον αντίλογο, αλλά...

Συγκίνηση για τους παίκτες μας που χαιρέτησαν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν κάποιοι μες στο κεφάλι τους όταν μια τέτοια στιγμή θα μείνουν σε ένα πικρόχολο σχόλιο μόνο.

Το Σάββατο θα είναι ΑΛΛΟ παιχνίδι, ας ξαναειπωθεί.
Θα παίξουν σκυλιασμένα. Ελπίζω η εμπειρία και η ικανότητα του Λούτσε να το αντιπαρέλθει και αυτό και όλα τα υπόλοιπα. Δε θα είναι εύκολα.

Ανυπομονώ να μπω στο ασπρόμαυρο ΟΑΚΑ...

Άιντα ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, δεν αντέχουμε, έχουμε τρελαθεί πάλι!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

MVP τιμής ένεκεν ο ΒΑΡΕΛΑ. Ο Πασχαλάκης έχει ακόμα ένα παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα σήμερα. Παρατήρησα ότι η κυκλοφορία μας έχει καλυτερέψει τα τελευταία ματς επειδή κατεβαίνουν και τα τρία χαφ αρκετά πίσω να πάρουν μπάλα.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

omerta76 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον τελικό προτείνω:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Vieirinha
Schwab - Douglas (Τσιγγάρας)
Α. Zivkovic - Soares - El Kaddouri
Akpom
Μέσα και εγώ, με Τσιγγαρας αντί Ντάγκλας
Εκτιμώ ότι οι σίγουροι είναι οι:
Πασχαλάκης,
Λύρατζης, Ingason, Crespo
Kurtic
Zivkovic
Akpom

Από εκεί και πέρα, παίζονται:
1. η θέση του αριστερού μπακ - Ο Βιειρίνια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 60 ποιοτικά λεπτά (ίσως ούτε πάνω από 45). Οπότε μεγάλο δίλλημα αν τον ξεκινάς από την αρχή με μία αλλαγή χαμένη, ή τον κρατάς για το τέλος.
2. ο παρτενέρ του Κούρτιτς - Θα προτιμήσει την ποιότητα του Σβάμπ, ή τα τρεξίματα του Τσιγγάρα? Επίσης σε τι κατάσταση είναι ο Αουγκούστο (σήμερα δεν ήταν ούτε αποστολή)? Θα μπορέσει να παίξει σε 3 μέρες?
3. οι 2 επιπλέον μεσοεπιθετικοί - Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Σοάρες και Μιτρίτσα "παίζουν" για 2 θέσεις. Πολλές επιλογές - πολλοί συνδυασμοί. Πολλά υπέρ και πολλά κατά για τον κάθε συνδυασμό. Εκεί θα παιχτεί κατ' εμέ ο όποιος "αιφνιδιασμός" γίνει από Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Job well done σήμερα.

Πάμε τώρα το Σάββατο να φέρουμε το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

trouman έγραψε:
Συγκίνηση για τους παίκτες μας που χαιρέτησαν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν κάποιοι μες στο κεφάλι τους όταν μια τέτοια στιγμή θα μείνουν σε ένα πικρόχολο σχόλιο μόνο.
:
φιλε μου,ισως ναχεις δικαιο.
το να μπορει καποιος να συγχωρει,ειναι ενα στοιχειο υψιστης ταπεινοτητας.
οφειλω να ομολογησω πως αν και δεν ειμαι μικρος στην ηλικια,δεν εχω καταφερει ακομα να φτασω σε αυτο το σημειο,στο βαθμο που ισως θα επρεπε.
δεν ξεχναω ευκολα ουτε τα καλα ουτε ομως και τα κακα στοιχεια καποιου,
μαλλον πρεπει να βελτιωθω σε αυτο τον τομεα και δεν το λεω ειρωνικα,απλα επειδη τον ειχα πολυ ψηλα,με ενοχλησε η σταση του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να συγχωρησουμε ρε παιδιά,αν υπάρχει ποδοσφαιριστής σε αυτή την 6ετια των επιτυχιών που να του φέρθηκε καλύτερα ο ΠΑΟΚ αποτι στον Βαρελα, να το πείτε και σε εμάς.
Και αν έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν και το υπέρογκο συμβόλαιο που υπέγραψε και τον ίδιο για την αξία του και την προσφορά του.
Ότι και να λέμε,τα κλώτσησε όλα.
Στο καλό και μακριά από τον ΠΑΟΚ τέτοιοι χαρακτήρες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σορρυ αλλα εγω διαφωνω μ αυτα τα περι συγκινησης. Δηλαδη αν τα χεις με μια 5 χρονια και εχετε περασει ζαχαρη και στον 5ο χρονο σε ριξει ενα ξεγυρισμενο κερατο, θα της κανεις standing ovation και θα κλαις ολο συγκινηση, οταν θα την διωχνεις απο το σπιτι, επειδη καποτε περασατε καλα μαζι?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Τι να συγχωρησουμε ρε παιδιά,αν υπάρχει ποδοσφαιριστής σε αυτή την 6ετια των επιτυχιών που να του φέρθηκε καλύτερα ο ΠΑΟΚ αποτι στον Βαρελα, να το πείτε και σε εμάς.
Και αν έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν και το υπέρογκο συμβόλαιο που υπέγραψε και τον ίδιο για την αξία του και την προσφορά του.
Ότι και να λέμε,τα κλώτσησε όλα.
Στο καλό και μακριά από τον ΠΑΟΚ τέτοιοι χαρακτήρες.
ε ναι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μιας και κερδίσαμε σήμερα κι αποφορτίστηκε κάπως το κλίμα των τελευταίων ημερών, στον τελικό και με δεδομένο ότι ο βάζελος θα κατέβει με τρία χαφ για να μας πιέσει ψηλά, θα ήθελα αρχική εντεκάδα:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ίγκανσον - Κρέσπο - Σάστρε
Τσιγγάρας - Σοάρες
Α.Ζίφκοβιτς - Αουγκούστο - Ελ Καντουρί
Άκπομ

Με αλλαγές εκεί γύρω στο 60' - 70' και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα:
Βιερίνια - Κούρτιτς - Σβάμπ - Μπίσε - Ολιβέιρα ή Τσόλακ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

iremidynami 4+ έγραψε:
trouman έγραψε:
:
φιλε μου,ισως ναχεις δικαιο.
το να μπορει καποιος να συγχωρει,ειναι ενα στοιχειο υψιστης ταπεινοτητας.
οφειλω να ομολογησω πως αν και δεν ειμαι μικρος στην ηλικια,δεν εχω καταφερει ακομα να φτασω σε αυτο το σημειο,στο βαθμο που ισως θα επρεπε.
δεν ξεχναω ευκολα ουτε τα καλα ουτε ομως και τα κακα στοιχεια καποιου,
μαλλον πρεπει να βελτιωθω σε αυτο τον τομεα και δεν το λεω ειρωνικα,απλα επειδη τον ειχα πολυ ψηλα,με ενοχλησε η σταση του.
Μα εσύ δεν έμεινες σε ένα πικροχολο σχόλιο, νομίζω πολύ καλά το έθεσες. Σε άλλο τοπικ διάβασα κατι τέτοιο.

Το γήπεδο έδωσε μια απάντηση, τη σωστή κατ' εμέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 17 Μάιος 2022, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Είδατε όμως τι ωραίες είναι και οι άλλες ομάδες χωρίς βασικούς ε; Τι μπάλα, τι ένταση, τι συνδυασμοί... Τεράστια δουλειά ο Γιοβάνοβιτς...Προπονηταρα....
Αυτό με τα σερι παιχνίδια δεν θα το ακούμε άλλο; Για την ιστορία που γράφτηκε ; Τεσπα ήθελα να κρατηθώ να τα πω μαζεμενα την Κυριακή το πρωί .
Πάμε να τους @@@@ λίγο τώρα να ξεκαβαλησουν και αυτοί και τα λέμε του χρόνου …
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”