31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
gpap

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από gpap »

Μαζί σου, τα λέμε μετά τον τελικό.
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Αν φύγει, δυστυχώς (για εμένα) ένας Έλληνας λιγότερος στην ομάδα, και μάλιστα συμπαθέστατος και καλός χαρακτήρας.
Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε κάποιον πολύ καλύτερο. Ελπίζω να διαψευσθώ. Είναι και δύσκολη (ιδιόρρυθμη) η θέση του τερματοφύλακα.
Αν όντως φύγει, θα πούμε περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχει ένα κύπελλο να σηκώσει, μην χαιρετάτε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Eμενα ο Πασχαλακης ποτε δεν με χαλασε,δεν θεωρω καθολου ευκολο να βρεις καλυτερο τερματοφυλακα και σημερα στενοχωρηθηκα λιγο.Βεβαια αν αληθευει οτι ζητουσε συμβολαιο κοντα στο μυριο του ευχομαι καλη συνεχεια στη καριερα του.
Θα μας "φτιάξει" ο Μπότο με έναν καλό.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

PAOK_Antarctica έγραψε:Έχει ένα κύπελλο να σηκώσει, μην χαιρετάτε.
+1926

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο πασχαλάκης γνωρίζει ότι δεν είναι αγαπητός σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ. Σε κάθε του ενέργεια υπάρχει πάντα μία μουρμούρα από την κερκίδα.
Σου λέει αν είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ, μένω μόνο με ένα συμβόλαιο πολύ καλύτερο από αυτό που μπορώ να πάρω αλλού. Αλλιώς πάω κάπου παίρνω τα μισά και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.
Προσωπικά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αυτή του την απόφαση
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

O Teleutaios Savourai έγραψε:Αν φύγει, δυστυχώς (για εμένα) ένας Έλληνας λιγότερος στην ομάδα, και μάλιστα συμπαθέστατος και καλός χαρακτήρας.
Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε κάποιον πολύ καλύτερο. Ελπίζω να διαψευσθώ. Είναι και δύσκολη (ιδιόρρυθμη) η θέση του τερματοφύλακα.
Αν όντως φύγει, θα πούμε περισσότερα.
Ο ίδιος ανέβασε ανάρτηση στο instagram, όπου υποκλινόμενος στον κόσμο, έγραψε για Last Dance στην Τούμπα.
Συμπλήρωσε ότι απομένει ένας ακόμα Τελικός και να πάμε εκεί ενωμένοι (για να κατακτήσουμε).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα ίδια έλεγε κι ο Πελκας και τελικά και περισσότερα βρήκε και τη μουρμούρα εντός και εκτός γηπέδου γλύτωσε. Κι εμεις μείναμε με τον Μουργκ. Μετά απορούμε πως γίνεται να μην έχουμε Έλληνες στην ομάδα. Ο Πελκας, ο Λημνιος, ο Γιαννουλης και πόσοι άλλοι Έλληνες που πραγματικά προσέφεραν έπαιρναν -ακόμα και ως αρχηγοί- λιγοτερα από όσα δίνουμε στον Τειλορ! Στον Τειλορ! Αλλά στη στραβή ήταν οι πρώτοι που την άκουγαν. Κι όταν ζητούσαν ίδια συμβόλαια με τους ξένους συμπαίκτες τους, τους δείχναμε την πόρτα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν παει πουθενα, μην χαιρεστε μερικοι
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Φευγει Dim. Το εγραψε και στο instagram του.
“Last dance”in toumba ,now we have one more final! Let’s go to Athens united!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για φετος το εννοουσε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tι να πω. Ας περασει και ο τελικος και βλεπουμε.

Για πολλους λογους πρεπει να μεινει ο Πασχαλακης παντως, με εναν ακομα καλο (καλυτερο) μαζι.

Βεβαια ειναι αναλογα και τι συμβολαιο ζηταει.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

renegade έγραψε:Ο πασχαλάκης γνωρίζει ότι δεν είναι αγαπητός σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ. Σε κάθε του ενέργεια υπάρχει πάντα μία μουρμούρα από την κερκίδα.
Αλήθεια είναι αυτό. Το κακό είναι πως είναι αλήθεια για ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακες που θυμάμαι στον ΠΑΟΚ εκτός από τον Γκάμπριτς (για τον οποίο γνωρίζαμε πως έτσι κι αλλιώς θα έφευγε). Είναι άρρωστο αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί 35 χρόνια όλοι να ήταν άχρηστοι. Δεν γίνεται.

Ο Πασχαλάκης είναι καλός τερματοφύλακας. Δεν υπήρχε λόγος να μπει η ομάδα στην αναζήτηση ενός ακόμη βασικού ποδοσφαιριστή. Δεν γίνεται να αλλάζουν τόσοι πολλοί σε μία χρονιά.

Όποιος έρθει θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός superman, spiderman και flashman. Αν και πιστέυω ότι αν είναι όλα τα παραπάνω θα πούμε ότι έχει μέτριο βολέ (έχει ακουστεί και αυτό τα τελευταία 35 χρόνια!!!) και θα θέλουμε να τον αλλάξουμε. Επίσης αν είναι μέχρι τα 30 θα είναι νέος και άπειρος. Αν είναι πάνω από τα 30 θα είναι για τα καπή. Μπορεί να έχει λάθος χρώμα μαλλί. Μπορεί να μην μας αρέσει η σύντροφος του. Μπορεί να τρώει τον γύρο με τζατζίκι ή να πίνει τσάι και όχι καφέ. Κάτι θα βρούμε, δεν μπορεί. Δύσκολη η εξίσωση σε κάθε περίπτωση.

Πέρα από την πλάκα... ελπίζω να μείνει. Πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ποτε δεν ηταν ο αγαπημενος μου αλλα κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την τεραστια προσφορα του σε ολες τις μεγαλες στιγμες που ζησαμε τα τελευταια 5 χρονια...
το σαββατο στο ΟΑΚΑ ειμαι σιγουρος πως θα ειναι αυτος που πρεπει και θα κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ με μια ακομη μεγαλη βραδια και εναν ακομη τιτλο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως ο τρόπος που χαιρέτησε τον κόσμο στην Τούμπα μπορεί άνετα να ερμηνευθεί και ως αντίο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”