5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Το χειρίστηκε πολύ λάθος το θέμα του γιού του. Φιλάργυρος όσο δε πάει. Όμως όταν είναι στο κέντρο του γηπέδου με τα παιδιά του και να περιμένει με δάκρυα να χαιρετήσει το κόσμο (και να χαιρετηθεί από το κόσμο), ε θα ήταν λίγο άσχημο να μη του δωθεί ένα αντίο από τη Τούμπα. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πολύ σκληροί τύποι και δε τα σηκώνετε αυτά αλλά κατά τη γνώμη μου οι οπαδοί πρέπει να αναγνωρίζουν αυτούς που προσέφεραν ό,τι μπορούσαν, κι ας έκαναν 2-3 unfair απέναντι στο club, κακό δικό τους έκαναν στη τελική. Εγώ πάντως αισθάνομαι πολύ καλά με την αντίδραση της Τούμπας.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδεεται το θέμα του γιου του με τον ιδιο τον Βαρέλα. Ως πατερας εκανε την επιλογη που αυτος εκρινε καλυτερη για το παιδι του. Εμεις επρεπε να παρουμε το 100% του Βαρελα και να μην τον τιμωρήσουμε.
-
Ευχαριστουμε για τα 3
πρωτα χρονια ('16-'19).
Καλη συνταξιοδοτηση!
πρωτα χρονια ('16-'19).
Καλη συνταξιοδοτηση!
τιποτα δεν μπορει να σβησει ολα οσα προσφερε στον ΠΑΟΚ ο βαρελα και το γεγονος πως θα μεινει στην ιστορια της ομαδας ως ενας απο τους παικτες που εφεραν τις μεγαλυτερες επιτυχιες του συλλογου...
προσωπικα θα επιλεξω να κρατησω μονο τις καλες στιγμες(που ηταν αρκετες) και κυριως το γκολ που θα επρεπε να δωσει το πρωταθλημα με τους χαρτινους και τοσο αδικα του στερησαν...
ευχαριστω για ολα φερναντο και καλη συνεχεια στην καριερα σου
προσωπικα θα επιλεξω να κρατησω μονο τις καλες στιγμες(που ηταν αρκετες) και κυριως το γκολ που θα επρεπε να δωσει το πρωταθλημα με τους χαρτινους και τοσο αδικα του στερησαν...
ευχαριστω για ολα φερναντο και καλη συνεχεια στην καριερα σου

- O Teleutaios Savourai
- thanos-xanthi
καλή συνέχεια Φερνάντο
αξέχαστος θα μείνεις
κρίμα ο τρόπος που έγινε όλο αυτό στο τέλος στην ιστορία με τον γιο σου
αξέχαστος θα μείνεις
κρίμα ο τρόπος που έγινε όλο αυτό στο τέλος στην ιστορία με τον γιο σου
mbison έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδεεται το θέμα του γιου του με τον ιδιο τον Βαρέλα. Ως πατερας εκανε την επιλογη που αυτος εκρινε καλυτερη για το παιδι του. Εμεις επρεπε να παρουμε το 100% του Βαρελα και να μην τον τιμωρήσουμε.
Γιατί φέρθηκε κουτοπόνηρα και δεν είπε στον ΠΑΟΚ ότι μιλάει και αλλου , και πάλευε η διοίκηση να κάνει συμβόλαιο στον μικρό και ξαφνικά από τρίτους έμαθε ότι υπέγραψε άλλου.. λένε ότι έθεσε κάποια στιγμή θέμα παραμονή του για μείνει και ο μικρός κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω ..
Στο καλό και να μη μας γράφει.
Πρόσφερε πολλά στην μεγάλη ομάδα της 6ετιας,ο ΠΑΟΚ όμως του έδωσε μια ολόκληρη περιουσία για να εξασφαλίσει την οικογένεια του και αυτός τον πρόδωσε, πηγαίνοντας το παιδί του στη ζούλα σε άλλη ομάδα.
Πρόσφερε πολλά στην μεγάλη ομάδα της 6ετιας,ο ΠΑΟΚ όμως του έδωσε μια ολόκληρη περιουσία για να εξασφαλίσει την οικογένεια του και αυτός τον πρόδωσε, πηγαίνοντας το παιδί του στη ζούλα σε άλλη ομάδα.
kataramenos5 έγραψε:george188 έγραψε:Αχάριστοι δεν ήμασταν ποτέ. Καλή συνέχεια Φερνάντο και ευχαριστούμε
- PAOK_Antarctica
Νερό κάτω από τη γέφυρα, όπως λένε οι Εγγλέζοι.
Να είσαι πάντα καλά Φερνάντο και καλή τύχη.
Να είσαι πάντα καλά Φερνάντο και καλή τύχη.
Εκανες μαλακια Φερναντο.
Τεσπα. Καλη συνεχεια στην ζωη σου στην καριερα σου και ευχαριστουμε για οσα μας προσφερες. Δεν θα ξεχάσω ποτε την προσφορα σου στην ομαδα μου. Την μαλακια σου μπορει και να την ξεχασω με τα χρονια.
Ετσι η αλλιως ευχαριστω.
Τεσπα. Καλη συνεχεια στην ζωη σου στην καριερα σου και ευχαριστουμε για οσα μας προσφερες. Δεν θα ξεχάσω ποτε την προσφορα σου στην ομαδα μου. Την μαλακια σου μπορει και να την ξεχασω με τα χρονια.
Ετσι η αλλιως ευχαριστω.
- sourmenetes
- Moderator
mbison έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδεεται το θέμα του γιου του με τον ιδιο τον Βαρέλα. Ως πατερας εκανε την επιλογη που αυτος εκρινε καλυτερη για το παιδι του. Εμεις επρεπε να παρουμε το 100% του Βαρελα και να μην τον τιμωρήσουμε.
Ως μέλος του ΠΑΟΚ επί 5 χρόνια έχει φάει πολύ ψωμί και τυρί μη σου πω από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη!
Ήταν εντελώς κουτό ηλιθιο να μην ζητήσει να κάνει ένα χρόνο συμβόλαιο ο μικρός και να κερδίσει κάτι και ο ΠΑΟΚ ου τον ανέδειξε ως παίκτη.
Επίσης το ότι δεν ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ εξόργισε, τον ίδιο τον Σαββίδη και ήταν απόλυτα λογικό.
Οταν έληξε το συμβόλαιο του το. Έπαιξε πολύ συναίσθηματικος.
Όταν ήρθε η ώρα του γιου του το έπαιξε εντελώς επαγγελματίας.
Δε θα άρεσε σε κανέναν μας αυτή η στάση θεωρω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστούμε για όλα τεράστιε Φερνάντο
Γραμμένος πλέον με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Ότι καλύτερο
Γραμμένος πλέον με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Ότι καλύτερο
Νερο κι αλάτι...
Ευχαριστούμε για ολα Φερνάντο, ξεχνάμε τις κακές στιγμές και προχωράμε.
Να είσαι καλά ότι κι αν κάνεις στην συνέχεια.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστούμε για ολα Φερνάντο, ξεχνάμε τις κακές στιγμές και προχωράμε.
Να είσαι καλά ότι κι αν κάνεις στην συνέχεια.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk