5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Θύμισες παλιές καλές εποχές. Το άξιζες που άκουσες το όνομά σου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με συγκίνησες παρόλο που φερθηκες πολύ άσχημα πριν λίγο καιρό..
Δεν πειράζει θα σε θυμόμαστε πάντα σαν τον Βαρελα των νταμπλούχων!!
Δεν πειράζει θα σε θυμόμαστε πάντα σαν τον Βαρελα των νταμπλούχων!!
Αχάριστοι δεν ήμασταν ποτέ. Καλή συνέχεια Φερνάντο και ευχαριστούμε
- kataramenos5
george188 έγραψε:Αχάριστοι δεν ήμασταν ποτέ. Καλή συνέχεια Φερνάντο και ευχαριστούμε
Με χρυσά γράμματα το όνομα σου στην ομαδα των τίτλων.
Ο καλύτερος αμυντικός της λίγκας για μια τριετία.
Δικό σου το γκολ που θα έφερνε το πρώτο πρωτάθλημα αν δε μας κλέβανε.
4 τελικοί.
Ευχαριστούμε Φερνάντο, να σαι καλά για όσα μας έδωσες
Ο καλύτερος αμυντικός της λίγκας για μια τριετία.
Δικό σου το γκολ που θα έφερνε το πρώτο πρωτάθλημα αν δε μας κλέβανε.
4 τελικοί.
Ευχαριστούμε Φερνάντο, να σαι καλά για όσα μας έδωσες
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα ξεχάσει τι πρόσφερε στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω τις πορωτικες ομιλίες του στα αποδυτήρια, το απίστευτο δίδυμο που έφτιαξε με τον Κρεσπουρα! Ναι έκανε κακά παιχνίδια, μοιραίος πολλές φορές, με αποκορύφωμα την υπόθεση του γιου του. Invincible και με τη βούλα!
Από αυτόν ξεκίνησαν όλα…
ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ!
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!
Από αυτόν ξεκίνησαν όλα…
ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ!
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου!
- keep_paokizein
-
- NikLiverpool
Ευχαριστούμε για ότι προσφερες. Κρίμα αυτό που έγινε με τον γιό σου, θα μπορούσες να το είχες χειριστεί αλλιώς.
Στο καλό. Ένας ακόμα invincible μας χαιρετά.
Στο καλό. Ένας ακόμα invincible μας χαιρετά.
Η ανανέωσή του αποτελεί το εμβληματικό σημείο καμπής για την ομάδα. Ποτέ ξανά τέτοιο λάθος.
Και κάπου λίγο μέτρο. Αν τέτοιοι συναισθηματισμοί γι' αυτόν, τότε τι θα πρέπει να γίνει όταν έρθει η ώρα να χαιρετίσει ο Κρεσπο λόγου χάρη;
Και κάπου λίγο μέτρο. Αν τέτοιοι συναισθηματισμοί γι' αυτόν, τότε τι θα πρέπει να γίνει όταν έρθει η ώρα να χαιρετίσει ο Κρεσπο λόγου χάρη;
- Alkatraz-4b
Οσα και καλα και να εδωσες,τα κακα και η φιλαργυρια/μικροψυχια σου δεν ξεχνιουνται.
Αντιος
Αντιος
Όσοι χαιρετάνε τον παίκτη σαν τους δύο παραπάνω, δείχνουν και το μυαλό που κουβαλάνε... Συγγνώμη, μάγκες αλλά...
Τον ευχαριστουμε για ολα. Εκανε λαθη, οπως κανουΜΕ ολοι μας, και εντος και εκτος γηπεδου, αλλα εκανε και εμφανισεις και μια ολοκληρη χρονια, που προσωπικα θα με κανει να μην το ξεχασω. Μιλαμε για ακομα εναν ποδοσφαιριστη που με αυτον βασικο ο ΠΑΟΚ πηρε ΔΥΟ DOUBLE (ΝΑΙ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕ) και αλλα ΤΡΙΑ(ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) ΚΥΠΕΛΛΑ.
Χαρηκα παρα πολυ που τον αποχαιρεταμε και μια απο σχεδον αριστη εμφανιση του αποψε.
Υ.Γ. Το γκολ σου με την κουλα, που ΜΕΤΡΟΥΣΕ, το πανηγυρισα οσο κανενα αλλο.
Χαρηκα παρα πολυ που τον αποχαιρεταμε και μια απο σχεδον αριστη εμφανιση του αποψε.
Υ.Γ. Το γκολ σου με την κουλα, που ΜΕΤΡΟΥΣΕ, το πανηγυρισα οσο κανενα αλλο.
Αν ανατρέξουμε πριν χρόνια, θυμάμαι τα εξής:
1. όταν ήταν να έρθεις, και υπήρχαν δυσκολίες για την μεταγραφή, όλοι γύρω μου έλεγαν ''μακάρι να κλείσει, είναι παιχταράς και θα βοηθήσει πολύ''.
2. όταν ήρθες, στην αρχή δεν ήσουν καλός, και άρχισαν κάποιοι να μουρμουρίζουν.
3. όταν έφτασες στο σημείο ποιότητας που ήξεραν όσοι σε επέλεξαν, ήσουν βράχος στην άμυνα και ένιωθα ασφαλής όταν έπαιζες
4. ήσουν βασικός αμυντικός στο αήττητο πρωτάθλημα
5. όταν πλησίαζε η λήξη του συμβολαίου σου και συζητιόταν η ανανέωσή σου, πολλοί παίχτες της ομάδας στήριξαν την επιλογή ανανέωσής σου, επώνυμα και σε κάθε ευκαιρία - εσύ δεν το έκανες όμως για κανέναν (ο Μαουρίτσιο τοποθετήθηκε δημόσια για αυτό)
6. όταν συζητούσαν για την ανανέωσή σου, οι περισσότεροι έλεγαν να μην δωθούν τα πολλά χρήματα που ζητούσες, λόγω ηλικίας αλλά και λόγω ανισότητας με αντίστοιχους παίχτες της ομάδος (πχ Κρέσπο). Κάποιοι λίγοι, έλεγαν πως δεν γίνεται να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς τον βασικό κεντρικό αμυντικό
7. όταν ανανέωσες, ξεκίνησε αυτόματα και η καθοδική σου πορεία
8. επέλεξες τον γιό σου να τον στείλεις στην Μπενφίκα, χωρίς να δώσεις την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, να έχει έστω ένα μικρό κέρδος - άλλοι, το έκαναν αυτό για τα δικά τους παιδιά, και ο ΠΑΟΚ τους χαιρέτησε σαν φίλους
9. αν και παροπλισμένος, αν και σε καθοδική πορεία, όταν η ομάδα σε χρειάστηκε λόγω τραυματισμών ή λόγω καρτών ήσουν εκεί. Τίμιος και αγωνιστής.
Κάνοντας τις παραπάνω αναδρομές, και αξιολογώντας την πορεία σου στην ομάδα, θα έλεγα πως το πρόσημο είναι θετικό.
Θα θυμάμαι πάντα, την φάση στον αγώνα με τον γαύρο (το 3-0 στο πρωτάθλημα) που πέφτεις για τάκλιν, και σηκώνεσαι μπροστά στην κερκίδα και σφίγγεις τις γροθιές. Το πάθος σου σε αυτή την εικόνα που έχω στο μυαλό μου, είναι η χαρακτηριστική εικόνα που θα κρατήσω τελικά από εσένα.
Αυτή και την εικόνα που σκοράρεις και τρέχεις να αγκαλιάσεις το παιδί σου που είναι ball-boy στον αγώνα εκείνο.
Την φάση με το γκολ που ποτέ δεν μέτρησε, με την κούλα, δεν θα την θυμάμαι, παρά όταν παίζω με την χάρτινη, ως μοχλό αύξησης της πίεσής μου.
Θα κρατήσω επίσης πως η οικογένειά σου ήταν υπόδειγμα οικογενείας. Από γνωστό μου, πληροφορήθηκα πως η κυρά σου είναι κυρία με το Κ κεφαλαίο, ενώ και τα παιδιά σου είναι μεγαλωμένα με αρχές και αξίες.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Με την οικογένειά σου, να κρατήσεις τις καλύτερες στιγμές από το πέρασμά σου.
1. όταν ήταν να έρθεις, και υπήρχαν δυσκολίες για την μεταγραφή, όλοι γύρω μου έλεγαν ''μακάρι να κλείσει, είναι παιχταράς και θα βοηθήσει πολύ''.
2. όταν ήρθες, στην αρχή δεν ήσουν καλός, και άρχισαν κάποιοι να μουρμουρίζουν.
3. όταν έφτασες στο σημείο ποιότητας που ήξεραν όσοι σε επέλεξαν, ήσουν βράχος στην άμυνα και ένιωθα ασφαλής όταν έπαιζες
4. ήσουν βασικός αμυντικός στο αήττητο πρωτάθλημα
5. όταν πλησίαζε η λήξη του συμβολαίου σου και συζητιόταν η ανανέωσή σου, πολλοί παίχτες της ομάδας στήριξαν την επιλογή ανανέωσής σου, επώνυμα και σε κάθε ευκαιρία - εσύ δεν το έκανες όμως για κανέναν (ο Μαουρίτσιο τοποθετήθηκε δημόσια για αυτό)
6. όταν συζητούσαν για την ανανέωσή σου, οι περισσότεροι έλεγαν να μην δωθούν τα πολλά χρήματα που ζητούσες, λόγω ηλικίας αλλά και λόγω ανισότητας με αντίστοιχους παίχτες της ομάδος (πχ Κρέσπο). Κάποιοι λίγοι, έλεγαν πως δεν γίνεται να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς τον βασικό κεντρικό αμυντικό
7. όταν ανανέωσες, ξεκίνησε αυτόματα και η καθοδική σου πορεία
8. επέλεξες τον γιό σου να τον στείλεις στην Μπενφίκα, χωρίς να δώσεις την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, να έχει έστω ένα μικρό κέρδος - άλλοι, το έκαναν αυτό για τα δικά τους παιδιά, και ο ΠΑΟΚ τους χαιρέτησε σαν φίλους
9. αν και παροπλισμένος, αν και σε καθοδική πορεία, όταν η ομάδα σε χρειάστηκε λόγω τραυματισμών ή λόγω καρτών ήσουν εκεί. Τίμιος και αγωνιστής.
Κάνοντας τις παραπάνω αναδρομές, και αξιολογώντας την πορεία σου στην ομάδα, θα έλεγα πως το πρόσημο είναι θετικό.
Θα θυμάμαι πάντα, την φάση στον αγώνα με τον γαύρο (το 3-0 στο πρωτάθλημα) που πέφτεις για τάκλιν, και σηκώνεσαι μπροστά στην κερκίδα και σφίγγεις τις γροθιές. Το πάθος σου σε αυτή την εικόνα που έχω στο μυαλό μου, είναι η χαρακτηριστική εικόνα που θα κρατήσω τελικά από εσένα.
Αυτή και την εικόνα που σκοράρεις και τρέχεις να αγκαλιάσεις το παιδί σου που είναι ball-boy στον αγώνα εκείνο.
Την φάση με το γκολ που ποτέ δεν μέτρησε, με την κούλα, δεν θα την θυμάμαι, παρά όταν παίζω με την χάρτινη, ως μοχλό αύξησης της πίεσής μου.
Θα κρατήσω επίσης πως η οικογένειά σου ήταν υπόδειγμα οικογενείας. Από γνωστό μου, πληροφορήθηκα πως η κυρά σου είναι κυρία με το Κ κεφαλαίο, ενώ και τα παιδιά σου είναι μεγαλωμένα με αρχές και αξίες.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Με την οικογένειά σου, να κρατήσεις τις καλύτερες στιγμές από το πέρασμά σου.