Κύπελλο Ελλάδος 2021-22

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
DamoN

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22

Δημοσίευση από DamoN »

hawklord έγραψε:
SLNC-26 έγραψε:
hawklord έγραψε:Όσοι πάμε μόνοι μας από Αθήνα μάλλον είναι καλύτερα να πάμε μέσω Αττικής οδού γιατί το παρκάρισμα σε στενά κάτω από την πλευρά μας (νότια της λεωφόρου Σπύρου Λούη) μπορεί να έχει κινδύνους στο περπάτημα μέχρι το αμάξι. Αν όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω απ' Αττική οδό μας πάνε για παρκάρισμα από την πλευρά μας είναι η καλύτερη λύση.
Για όσους έχουν ξένη ταυτότητα έχετε υπόψιν πως δεν υπάρχει κελί να συμπληρώσεις το ΑΜΚΑ. Αν το τυπώσετε γράψτε το με το χέρι ή έχετε το εύκαιρο.
Για να βγούμε απ' την πλευρά μας πρεπει να πάρεις την Έξοδο Αττικής οδού 11. Ερχόμενος από Θεσσαλονίκη η πρώτη έξοδος της Αττικής οδού (10) που δίνει ΟΑΚΑ ( αν βάλεις GPS ή και σε πινακίδες κλπ) είναι απο τη μεριά των βαζελων...
Ακριβως. Και πρεπει να ξερουμε πως πανω απο την Αττικη οδο υπαρχει η γεφυρα με το σταθμο του ησαπ "Νερατζιωτισσα" μη φαμε καμμια πετρα. Η εξοδος 11 βγαζει αν δεν κανω λαθος στο "δαχτυλιδι" που μας παει απο Λεωφ. Κηφησιας. Δεν ξερω αν τα πουλμαν ακολουθουν αλλη διαδρομη απο μεσα δρομους, τις προηγουμενες φορες ειχα παει με σκουτερ κανονικα απο Σπυρου Λουη.
Έτσι πηγαίνουν και τα πούλμαν από όσο θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Για όσους πάνε Αθήνα πρώτη φορά με αμάξι .αράζουμε στα διόδια στο Σχηματάρι κ κ από εκεί κολλάμε πίσω από τα πούλμαν με τους δικούς μας που τα στέλνουν 10-15 μαζί κ πάμε καρφί στο παρκιν του ΟΑΚΑ .παντού θα έχει πολλούς μπάτσους κ έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά .γεμίζουμε καλά βενζίνη πριν φτάσουμε Σχηματάρι ,δεν κάνουμε βόλτες στο holl ούτε ψάχνουμε σαντουιτσαδικα στα στενά .μεμονωμένους ψάχνουν όπως στον προηγούμενο τελικό που μας καψαν ένα βανακι.
Θεόφιλος

Δημοσίευση από Θεόφιλος »

«Χιλιόμετρα κάναμε πάλι», θα τραγουδάμε ξανά σε λίγες μέρες….

Γιατί σ’ αγαπάω ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γαμώτο….

Μ’ έχεις αφήσει ξάγρυπνο τις τελευταίες μέρες να μετρώ και να ξαναμετρώ τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες ώσπου να ‘ρθει εκείνο το ξημέρωμα που θα βάλουμε μπρος τις μηχανές των λεωφορείων, θα κλείσω τα μάτια στη θέση μου και θα ονειρεύομαι τις στιγμές που με περιμένουν κοντά σου.

Και η αλήθεια είναι πως κάποτε πετυχαίναμε το ακατόρθωτο, όπως τότε στον τελικό στη Φιλαδέλφεια που μας είχαν ξεγραμμένους. Μόνο που τώρα βλέπουν και οι αντίπαλοι το πόσο μεγάλη ήσουν από πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ για εμάς.
Πέρασα εδώ και καιρό τα 40 χρόνια μα ακόμη επιμένω να ακούω τα τύμπανα και να σηκώνω τα χέρια σα παιδί, σαν αετός, τελείως ελεύθερος από τα πάντα.

Ανυπομονώ να τελειώσουν τα 500+ χιλιόμετρα που θα μας χωρίζουν το Σαββάτο για να βρεθώ κοντά σου. Να καρδιοχτυπήσω, να φωνάξω με όλη μου την ψυχή.

Και μαζί μου θα κουβαλώ στην σκέψη μου τον κάθε Αδερφό που δεν τα κατάφερε να έρθει. Τον κάθε Λέανδρο που θα βιώσει τον αγώνα με τα μάτια της ψυχής του. Τους αγαπημένους ανθρώπους που με μύησαν στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι δίπλα μου. Τους νεκρούς μας εκεί ψηλά.

Κι αυτό που ξέρω ΠΑΟΚΑΡΑ μου είναι πως εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια σ’ αγαπούσα σα τη ζωή μου, κι ας μην είχα γεννηθεί ακόμη όταν ιδρύθηκε και επίσημα η ιδέα σου. Κι από τότε που βαφτίστηκα περνώντας κάτω από το πανό στην Θύρα 4, σου έχω δώσει σιωπηλό όρκο πως μαζί θα πάμε ως το τέλος. Σε κάθε άσπρο και μαύρο της ζωής.

Εμείς μαζί για μια ζωή, κι ακόμη παραπάνω!

Υ.Γ. Συγνώμη Αδέρφια για το "σεντόνι" -Θεόφιλος….
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Πολυ γλωσσα εχουν βγαλει οι βαζελοι μετα τις 5 νικες που κανανε τελευταια. Ιστορικά η πιο σιχαμερη ομαδα της επικρατειας μεχρι να παραδωσει τα σκηπτρα στον Ολυμπιακο του Κοκκαλη. Δε με νοιαζει το αποτελεσμα, με νοιαζει να δω 11 καμικαζι να τα δινουν ολα, να παιξουν σα να μην υπαρχει αυριο. Παμε ΠΑΟΚαρα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η άποψή μου είναι ότι συμφέρει τον ΠΑΟΚ η επάνοδος του βαζελου.
Αυτό θα προκαλέσει φθορά στο σίχαμα. Μέχρι τώρα όλο το σύστημά του ήταν επικεντρωμένο στο να πολεμήσει 100% εμάς.
Πλέον, αν επιβεβαιωθεί (δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει) ότι ο βαζελος θα ισχυροποιηθεί, το σύστημα του σιχάματος θα πρέπει να αντιμετωπίσει ΚΑΙ το βαζελο.
Ό.τι και να λέμε για το παο διαχρονικά, ο κόσμος του είναι σαφέστατα αντιολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και οι χαρτινοι και ο βαζελος επιτιθενται σε μας για να ειναι αιωνια δευτεροι. Θυμησου το λιβανισμα για τα πεναλτι φετος, μας εσκιζαν σε ολα τα ραδια, ιδιο λεβελ με γαβρους. Σιχαματα οι δημοσιογραφοι και η διοικηση τους. Δεν μας ενδιαφερει ομως αν δυναμωσει, εμεις την δουλεια μας και παμε για πρωτια. Δεν εμπιστευομαι την χαβουζα τους
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θεόφιλος

++++
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

DamoN έγραψε:
hawklord έγραψε:
SLNC-26 έγραψε: Για να βγούμε απ' την πλευρά μας πρεπει να πάρεις την Έξοδο Αττικής οδού 11. Ερχόμενος από Θεσσαλονίκη η πρώτη έξοδος της Αττικής οδού (10) που δίνει ΟΑΚΑ ( αν βάλεις GPS ή και σε πινακίδες κλπ) είναι απο τη μεριά των βαζελων...
Ακριβως. Και πρεπει να ξερουμε πως πανω απο την Αττικη οδο υπαρχει η γεφυρα με το σταθμο του ησαπ "Νερατζιωτισσα" μη φαμε καμμια πετρα. Η εξοδος 11 βγαζει αν δεν κανω λαθος στο "δαχτυλιδι" που μας παει απο Λεωφ. Κηφησιας. Δεν ξερω αν τα πουλμαν ακολουθουν αλλη διαδρομη απο μεσα δρομους, τις προηγουμενες φορες ειχα παει με σκουτερ κανονικα απο Σπυρου Λουη.
Έτσι πηγαίνουν και τα πούλμαν από όσο θυμάμαι
Αυτή είναι η πιο ελεγχόμενη και άμεση διαδρομή από Αττική οδό. Έξοδος στην 11 στην Λεωφόρο Κηφισίας - όχι στη Νερατζιώτισσα που είναι ακριβώς πριν από αυτή - διαδρομή στην Κηφισίας για κάνα χιλιόμετρο και πριν τα Mc Donalds στροφή στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος μέσω της οποίας σε κάνα χιλιόμετρο βγαίνει στην βορειοανατολική είσοδο του ΟΑΚΑ, από όπου κατεβαίνεις προς τα πάρκινγκ στα νοτιοανατολικά του γηπέδου.

Είχα πάει με τα πόδια από Νερατζιώτισσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά πριν ένα μήνα για τον ημιτελικό του βόλεϊ γυναικών. Η είσοδος η δική μας για το πάρκιγκγκ του ΟΑΚΑ και λογικά το μπλόκο της αστυνομίας θα είναι πριν από την είσοδο των δικών μας οχημάτων, λίγο πριν το τέλος των συγκροτημάτων των πολυκατοικιών των φραγκάτων.. Άρα η περιοχή του Αγίου Θωμά προς την Κηφισίας θα είναι σχετικά ήρεμη για παρκινγκ , αν και είναι περιοχή με παρουσία βαζελων.

Στον χάρτη φαίνεται η διαδρομή από Αττική οδό με το αυτοκίνητο μέχρι τη βορειοανατολική πύλη.

Εικόνα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 17 Μάιος 2022, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Πολλή προσοχή από όλους!

Να μην έχουμε ξανά περιστατικό σαν το βανάκι που βγήκε Νερατζιώτισσα το 18 και το κάψανε οι αειχαρτινοι.

Εν κατακλειδι μη ξεχνάμε ότι αν παρκάρουμε τριγύρω και όχι μέσα στον χώρο του ΟΑΚΑ θα έχουμε και περπάτημα δέκα με είκοσι λεπτά μέσα στη νύχτα μέχρι να φτάσουμε εκεί που παρκάραμε.
Ωστόσο από την περιοχή του Αγίου Θωμά επειδή από Αμαρυσίας θα φύγουν τα δικά μας λεωφορεία και αυτοκίνητα θα υπάρχει τουλάχιστον στον κεντρικό δρόμο δικό μας κόσμος που θα αποχωρεί.

Εικόνα

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το θεμα Βολακιωτη είναι θα μπορούμε να μπούμε στο πάρκινγκ?
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

trouman έγραψε:Το θεμα Βολακιωτη είναι θα μπορούμε να μπούμε στο πάρκινγκ?
Ναι. Όλα τα αυτοκίνητα μπαίνουν κανονικά στο πάρκιγκ του ΟΑΚΑ. Έχει παντού αστυνομία που σε κατευθύνει.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Τα μέτρα ασφαλείας προβλέπουν τον περιορισμό των φιλοξενούμενων φιλαθλων, όσοι μπούμε εκεί θα ειμαστε σε ένα βαθμό ελεγχομενοι, από κάθε άποψη. Ο χώρος κλείνει με μπάρα, αν δεν ανοίξει δεν φεύγει κανείς.

Τρούμαν αν θέλεις παμε μαζί, έχω και παιδικό κάθισμα για εφταχρονο στο αμάξι! Εγώ μένω τρεις γέφυρες.

Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΟΣΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΑΠΑ !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

keep_paokizein έγραψε:
trouman έγραψε:Το θεμα Βολακιωτη είναι θα μπορούμε να μπούμε στο πάρκινγκ?
Ναι. Όλα τα αυτοκίνητα μπαίνουν κανονικά στο πάρκιγκ του ΟΑΚΑ. Έχει παντού αστυνομία που σε κατευθύνει.

Είμαστε σίγουροι δηλαδή, ωραία.

:pano: :pano:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

V-olakiotis έγραψε:Τα μέτρα ασφαλείας προβλέπουν τον περιορισμό των φιλοξενούμενων φιλαθλων, όσοι μπούμε εκεί θα ειμαστε σε ένα βαθμό ελεγχομενοι, από κάθε άποψη. Ο χώρος κλείνει με μπάρα, αν δεν ανοίξει δεν φεύγει κανείς.

Τρούμαν αν θέλεις παμε μαζί, έχω και παιδικό κάθισμα για εφταχρονο στο αμάξι! Εγώ μένω τρεις γέφυρες.

Ωραίος, ευχαριστώ πολύ. Τώρα βλέπω την απάντησή σου.
Θα είμαστε 3 όμως. Θα σε πω αν είναι.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”