Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Άρθρο του μετροσπορτ πριν από 2 ώρες (20:00)
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έχουν δοθεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 12.000 εισιτήρια και έχουν εξαντληθεί στις θύρες 11, 12, 22.
Έχουν απομείνει ελάχιστα στις θύρες 16, 20, 23 και όπως όλα δείχνουν το sold out είναι θέμα χρόνου.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έχουν δοθεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 12.000 εισιτήρια και έχουν εξαντληθεί στις θύρες 11, 12, 22.
Έχουν απομείνει ελάχιστα στις θύρες 16, 20, 23 και όπως όλα δείχνουν το sold out είναι θέμα χρόνου.
hulk4teo έγραψε:Τα εισητηρια κλείστηκαν σε δύο λεπτά πραγματικά,δοκιμαστε άλλες συσκευές και browsers μπας και βρείτε άκρη.
Θα κατέβω με αυτοκίνητο και σκέφτομαι που θα το αφήσω και πως θα μετακινηθω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που το έχει ξανακάνει?
Το 2014 το άφησα στα διόδια και μπηκαμε σε λεωφορείο, το οποιο ήταν απο πολλές απόψεις λάθος ( αποδείχτηκε οτι δεν είχε αστυνομια στο σημειο αρα τα αμάξια ήταν εκτεθειμένα συν ότι αναγκαστικά εισαι στον παράδρομο και μέχρι να βγεις εθνική πετύχαμε βάζελους . Επισης καθυστερήσαμε πολυ). Στον χώρο που εμπαιναν να λεωφορεία μέσα στο ΟΑΚΑ αφηναν και εμπαιναν και ΙΧ. ΜΟυ φάνηκε πολυ πιο ασφαλες και για εμάς και για το αμάξι.
- τσιριγωτης
Πάμε ρε να γαμησουμε τα βαζελια.. ενδεχόμενη ήττα θα;είναι ανάσταση νεκρών με πολύ επευφυμια από τον Τύπο κ ξύπνημα για τους οπαδούς του
Ο πιο ασφαλής τρόπος για όσους θα έρθουν από Β. Ελλάδα είναι να μετακινηθούν μαζί με τα λεωφορεία από τις Αφίδνες. Εμείς που θα έρθουμε με αυτοκίνητο (από αλλού, όχι από Β. Ελλάδα) θα μπούμε Αττική οδό, μετά Κηφισίας και θα παρκάρουμε στο ίδιο σημείο με το 2018 (για γούρι εννοείται). Προσοχή γύρω από το Golden Hall γιατί το 2018 είχανε έρθει για 10 λεπτά καθυστερημένοι με μηχανάκια αλλά νομίζω ότι φέτος δεν θα υπάρξει πρόβλημα γιατί θα έχει πολλή αστυνομία. Τότε κάναμε βόλτες στο εμπορικό κέντρο, πολλοί είχανε παρκάρει πριν το εμπορικό δεξιά σε κάτι δρομάκια.
Για τα δικά μας εισιτήρια νομίζω ότι μπορεί να έχει γίνει αγορά και από βάζελους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με αυτά να μπούνε σε δική τους θύρα.
Για τα δικά μας εισιτήρια νομίζω ότι μπορεί να έχει γίνει αγορά και από βάζελους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με αυτά να μπούνε σε δική τους θύρα.
- V-olakiotis
Έκλεισα το απόγευμα εισιτήριο από το κινητό σε πέντε λεπτά! Τελικά εβγαλα 22γ.
Το 18 που πήγα με το αμάξι μέσω Αττικής οδού, μας βάλανε μέσα στον χώρο του ΟΑΚΑ και παρκάραμε δίπλα στα λεωφορεία, στον χώρο πίσω από τις κερκίδες μας.
Λογικά κάτι τέτοιο θα ισχύει και φέτος. Δεν ξέρω αν θα εμπιστευτώ να πάρω το αμάξι όμως φέτος.
Εναλλακτικά του ηλεκτρικού, το μέτρο - η γραμμή για αεροδρόμιο - πέφτει αρκετά μακριά 50 περίπου λεπτά περπάτημα από τον σταθμό Αγ. Παρασκευή. Ή με ταξί από εκει περίπου 6-7 χιλιομετρα απόσταση.
Παρασκευή έχω ρεπό και θα πάω για αναγνώριση της περιοχής.
Πάμε να τους σκίσουμε οπως και να χει!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Το 18 που πήγα με το αμάξι μέσω Αττικής οδού, μας βάλανε μέσα στον χώρο του ΟΑΚΑ και παρκάραμε δίπλα στα λεωφορεία, στον χώρο πίσω από τις κερκίδες μας.
Λογικά κάτι τέτοιο θα ισχύει και φέτος. Δεν ξέρω αν θα εμπιστευτώ να πάρω το αμάξι όμως φέτος.
Εναλλακτικά του ηλεκτρικού, το μέτρο - η γραμμή για αεροδρόμιο - πέφτει αρκετά μακριά 50 περίπου λεπτά περπάτημα από τον σταθμό Αγ. Παρασκευή. Ή με ταξί από εκει περίπου 6-7 χιλιομετρα απόσταση.
Παρασκευή έχω ρεπό και θα πάω για αναγνώριση της περιοχής.
Πάμε να τους σκίσουμε οπως και να χει!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
οι βαζελοι αγοραζουν εισιτηρια απο το σαιτ μας και τα μοστραρουν. η ΠΑΕ δν μπορει να τα δωσει σε ενα γαμημενο εκδοτηριο; ειναι αμαρτια την πεμπτη να μην βρισκουν τα ΠΑΟΚτσάκια γιατι τα εχουν παρει βαζελια
Ρε παλικαρια ξερουμε αν η Θυρα 20 με την 22 επικοινωνουν? Γιατι ψαχνω για ενα φιλο στην 22 και δεν βρισκω με την καμια!
-
tsou έγραψε:οι βαζελοι αγοραζουν εισιτηρια απο το σαιτ μας και τα μοστραρουν. η ΠΑΕ δν μπορει να τα δωσει σε ενα γαμημενο εκδοτηριο; ειναι αμαρτια την πεμπτη να μην βρισκουν τα ΠΑΟΚτσάκια γιατι τα εχουν παρει βαζελια
Γενικά η ΠΑΕ από θέμα οργάνωσης για άλλη μια φορά σκίζει.
Πόσα ρε παιδιά να έχουν πάει σε βαζελους; 2-3 βλάκες το γράψανε στο τσίλι καφενείο κ το δέσαμε σχοινί κορδόνι.
Για ποια οργάνωση κατακρίνουμε την ΠΑΕ; Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, αν δεν τα είχε ιντερνετικά δεν θα έπαιρνα ποτέ
Για ποια οργάνωση κατακρίνουμε την ΠΑΕ; Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, αν δεν τα είχε ιντερνετικά δεν θα έπαιρνα ποτέ
Που τα μοστραρουν φίλε;tsou έγραψε:οι βαζελοι αγοραζουν εισιτηρια απο το σαιτ μας και τα μοστραρουν. η ΠΑΕ δν μπορει να τα δωσει σε ενα γαμημενο εκδοτηριο; ειναι αμαρτια την πεμπτη να μην βρισκουν τα ΠΑΟΚτσάκια γιατι τα εχουν παρει βαζελια
- loukas karadimos
Δηλαδή εμείς που ζούμε έξω έπρεπε να δώσουμε και να σιασταυρωσουμε ΑΜΚΑ για να πάμε στη Γάνδη και οι ζελες απλά αγοράζουνε εισιτήρια από τα δικά μας για τον τελικό...
Τι να πεις , χάθηκε ο τόπος να ανοίξετε ένα γαμωεκδοτηριο η να τα δώσετε πλάι πλάι στους οργανωμένους και στα διαρκείας μονο
Τι να πεις , χάθηκε ο τόπος να ανοίξετε ένα γαμωεκδοτηριο η να τα δώσετε πλάι πλάι στους οργανωμένους και στα διαρκείας μονο
Το ότι ας πούμε παίρνουμε και σαν δεδομένο ότι αγορασανε πολλά και κατηγορουμε κιόλας με ξεπερνάει. Ξαναλέω ρε συ Λουκά Καραδήμο. Εγώ που είμαι εκτός πως θα έβρισκα;
Η είναι καλύτερο να στήνετε χιλιάδες κόσμος στα.εκδοτηρια με τις ώρες
Η είναι καλύτερο να στήνετε χιλιάδες κόσμος στα.εκδοτηρια με τις ώρες
-
- sunnyblack
Retzi έγραψε:Ρε παλικαρια ξερουμε αν η Θυρα 20 με την 22 επικοινωνουν? Γιατι ψαχνω για ενα φιλο στην 22 και δεν βρισκω με την καμια!
Φίλε οι ζυγοί αριθμοί πάνω, οι μονοί κάτω διάζωμα, επικοινωνούν ναι.
Το να κατηγορουμε την ΠΑΕ ότι κι αν κάνει, καταντάει ανούσιο πέρα από χαζό
Όλη την προηγούμενη περίοδο γκρίνια για να πάρουν τα διαρκείας, τόσες δεκαετίες γκρίνια για να μη παίρνουν μόνοι σύνδεσμοι, άλλες φορές γκρίνια για να μη παίρνουν οι "γούνες"
Ε τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδη; Σε ένα οποιοδήποτε ντέρμπι εντός έδρας δε μπορούν πχ οι γαύροι να αγοράσουν δέκα χιλιάδες ονλαιν εισιτήρια; Η ΠΑΕ θα έφταιγε;
Όλη την προηγούμενη περίοδο γκρίνια για να πάρουν τα διαρκείας, τόσες δεκαετίες γκρίνια για να μη παίρνουν μόνοι σύνδεσμοι, άλλες φορές γκρίνια για να μη παίρνουν οι "γούνες"
Ε τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδη; Σε ένα οποιοδήποτε ντέρμπι εντός έδρας δε μπορούν πχ οι γαύροι να αγοράσουν δέκα χιλιάδες ονλαιν εισιτήρια; Η ΠΑΕ θα έφταιγε;